Jump to content
Juoksufoorumi.fi

mjarkko

Jäsenet
 • Content Count

  560
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

267 profile views
 1. Sulla kun rahaa on ja kaikesta kaiken tiedät, niin juokse ite tai perusta talli, maksat palkkaa ja muutatte Keniaan treenaamaan. Jos ei mee alle 2:10 niin leivot lättyyn. Helppo se on palstoilla huudella. Toivot tietenkin luokkayhteiskunnan paluuta. Jos sieltä slummeista joku nousisi.
 2. mjarkko

  HCM 13.8.2016

  Mun Tomtom näytti 42.34km ja osa tästä oli lähöviivalle tultaessa
 3. mjarkko

  HCM 13.8.2016

  vain 2718 osallistujaa, kuitenkin pari ekaa kilometria juoksijoille varattu kaista on liian kapea. mitä jos meitä joskus on taas se +6000 niin kuin suomen suurimmalla maratonilla pitäisi olla. En tiedä kuinka paljon HCM markkinoi itseään. Mutta kun ilmoittautuu, niin sähköposteja alkaa tullua spammiksi asti.
 4. mjarkko

  Pirkan hölkkä 4.10.2015

  Mikään ei pilaa tätä, ei edes se etten saanut puuroa Nokian ABC:lta klo 6. Sää oli paras mahdollinen. Kuraa reitillä kyllä oli että tuskin reitin kunto kaikkien aikojen paras oli.
 5. mjarkko

  Sankariainesta

  Eipä muuta kuin kuvat iltapulujen nettisivuille, siellä näitä laihdutustarinoita on.
 6. Maraton kilpailut-alafoorumissa kun yrittää mennä sivulle 2 päätyy kalenteri-sivulle. Firefox käytössä Ja tähän vielä tietenkin vielä valitusta, että vanha oli parempi
 7. http://www.juoksufoorumi.fi/index.php?/topic/9596-huippu-urheilijan-harjoittelu-rovaniemellä/&page=1 Â Johannan aloittama keskustelu vuosia sitten.
 8. mjarkko

  Helsinki City Marathonin kehitys

  New Yorkissa voidaan kadut sulkea maratonin ajaksi mutta ei herranjestas HCM:llä, suurkaupunki Helsingissä. Juoksijat odottakoot, että autot pääsevät
 9. mjarkko

  Lätkän Sm-liiga 12-13

  Kun ei pärjää SM-liigassa, niin pitää vaihtaa sarjaa..
 10. mjarkko

  Numerolappu paitaan

  En haluaisi puhkoa paitoja hakaneuloilla. Mistä saisi sellaisia kangaslappuja, kuin ennen käytettiin ja varmaan hiihtokisoissa vieläkin. Siihen voisi laittaa paperisen numerolapun.
 11. mjarkko

  Lätkän Sm-liiga 12-13

  Näihin tunnelmiin on hyvä päättää liigakausi. Helvetti ei sittenkään jäätynyt ennen Ässien mestaruutta. Hieno kevät.
 12. mjarkko

  Lätkän Sm-liiga 12-13

  Tappara ja Ässät kohtasivat puolivälierissä 2006. Tälläkin palstalla oli kova vääntö, muistatteko? Nyt tosin Ässillä ei ole niin kahjo joukkue mutta Tapparalla valkkuna taas sama tukkajukka.
 13. mjarkko

  Lätkän Sm-liiga 12-13

  Jääkiekosta tulee elämää suurempaa. En kestä jos Lukko vie pokaalin.
 14. mjarkko

  Lätkän Sm-liiga 12-13

  Johtoherrat ovat varmasti mielissään. Jos Kärpät olis voittanut, Olisi tullut Jokerit vs. HIFK puolivälierä taas kerran. Ville peltosen ohitseluistelustakin pitää antaa pari peliä pelikieltoa. Kärppien dominointi loppunut. vihdoinkin.
 15. mjarkko

  Lätkän Sm-liiga 12-13

  Mites on? Olisko siitä Ruisman pojasta jo liigaan? Tulisi koittamaan, saako paikan Ässistä, josta on lähtöisin.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy