Jump to content
Juoksufoorumi.fi


mjarkko

Jäsenet
 • Content Count

  560
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

364 profile views
 1. Sulla kun rahaa on ja kaikesta kaiken tiedät, niin juokse ite tai perusta talli, maksat palkkaa ja muutatte Keniaan treenaamaan. Jos ei mee alle 2:10 niin leivot lättyyn. Helppo se on palstoilla huudella. Toivot tietenkin luokkayhteiskunnan paluuta. Jos sieltä slummeista joku nousisi.
 2. mjarkko

  HCM 13.8.2016

  Mun Tomtom näytti 42.34km ja osa tästä oli lähöviivalle tultaessa
 3. mjarkko

  HCM 13.8.2016

  vain 2718 osallistujaa, kuitenkin pari ekaa kilometria juoksijoille varattu kaista on liian kapea. mitä jos meitä joskus on taas se +6000 niin kuin suomen suurimmalla maratonilla pitäisi olla. En tiedä kuinka paljon HCM markkinoi itseään. Mutta kun ilmoittautuu, niin sähköposteja alkaa tullua spammiksi asti.
 4. Mikään ei pilaa tätä, ei edes se etten saanut puuroa Nokian ABC:lta klo 6. Sää oli paras mahdollinen. Kuraa reitillä kyllä oli että tuskin reitin kunto kaikkien aikojen paras oli.
 5. Eipä muuta kuin kuvat iltapulujen nettisivuille, siellä näitä laihdutustarinoita on.
 6. Maraton kilpailut-alafoorumissa kun yrittää mennä sivulle 2 päätyy kalenteri-sivulle. Firefox käytössä Ja tähän vielä tietenkin vielä valitusta, että vanha oli parempi
 7. http://www.juoksufoorumi.fi/index.php?/topic/9596-huippu-urheilijan-harjoittelu-rovaniemellä/&page=1 Â Johannan aloittama keskustelu vuosia sitten.
 8. New Yorkissa voidaan kadut sulkea maratonin ajaksi mutta ei herranjestas HCM:llä, suurkaupunki Helsingissä. Juoksijat odottakoot, että autot pääsevät
 9. Kun ei pärjää SM-liigassa, niin pitää vaihtaa sarjaa..
 10. En haluaisi puhkoa paitoja hakaneuloilla. Mistä saisi sellaisia kangaslappuja, kuin ennen käytettiin ja varmaan hiihtokisoissa vieläkin. Siihen voisi laittaa paperisen numerolapun.
 11. Näihin tunnelmiin on hyvä päättää liigakausi. Helvetti ei sittenkään jäätynyt ennen Ässien mestaruutta. Hieno kevät.
 12. Tappara ja Ässät kohtasivat puolivälierissä 2006. Tälläkin palstalla oli kova vääntö, muistatteko? Nyt tosin Ässillä ei ole niin kahjo joukkue mutta Tapparalla valkkuna taas sama tukkajukka.
 13. Jääkiekosta tulee elämää suurempaa. En kestä jos Lukko vie pokaalin.
 14. Johtoherrat ovat varmasti mielissään. Jos Kärpät olis voittanut, Olisi tullut Jokerit vs. HIFK puolivälierä taas kerran. Ville peltosen ohitseluistelustakin pitää antaa pari peliä pelikieltoa. Kärppien dominointi loppunut. vihdoinkin.
 15. Mites on? Olisko siitä Ruisman pojasta jo liigaan? Tulisi koittamaan, saako paikan Ässistä, josta on lähtöisin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy