Jump to content
Juoksufoorumi.fiJuoksu-Unelma

Jäsenet
 • Content Count

  819
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse otan mukaan muutamankin kenkäparin näiden pienten jalkaongelmieni takia, jottei jää ainakaan sopivista kengistä kiikastamaan. Vaihtopaita voi olla hyvä, jos sattuu hikoilemaan paljon. Hallissa on muistaakseni +17 astetta, eli tavallinen suomalainen kesäillan lämpötila. Pitkähihainen paita tai takki saattaa olla normijuoksuasun ohella hyvä niitä viimeisiä tunteja varten. Väsymys ja energiavaje saattavat pistää palelemaan, erityisesti kisan jälkeen voi iskeä kovakin vilu eli ihan kunnon villapaita voi olla sitä varten tarpeen. Paluumatkaa varten riittävän isokokoiset kengät tai sään salliessa sandaalit, mikäli jalkoihin tulee vaurioita, turvotusta tms. Jotain omia eväitäkin ehkä voi ottaa mukaan, jos on joku tietty syötävä tai juotava, minkä varmasti tietää menevän alas sitten, jos/kun mikään muu ei enää mene. Katajainen pitopöytä oli ainakin viime vuonna aika kattava. Ja tietenkin tarpeelliset rasvaus- ja ensiaputarvikkeet, mitä voi tarvita esim. rakkojen ja hiertymien estoon ja hoitoon sekä tavanomaiset lääkkeet, joita saattaa puolen vuorokauden aikana tarvita. Doping-testejä ei ainakaan viimeksi taidettu tehdä. Näillä ajattelin lähteä matkaan. Nyt ei tule muuta mieleen. Sellainen kysymys vielä, että onko Areenalla musiikkitarjontaa edellisvuoden malliin?
 2. Mua on kohdannut sellainen isku, että kaikenlaista säätöä on viime hetkillä ilmaantunut. Reissu sinällään ei ole vaarassa, mutta fiilikset vähän hakusessa. Tai jos se onkin vain sitä jännitystä. Keskittymisen puutetta. Tsempit kaikille valmistautumiseen!
 3. Nythän osallistujaluettelo näyttää jo hyvältä. Jos vielä tulee maratoonareita, saadaan suuren urheilujuhlan tuntuakin. Rataetiketti oli muistaakseni yksinkertaisuudessaan se, että edetään sisintä rataa, ohitukset ulkokautta. Rinnakkain juostaan/kävellään mieluiten ulommilla radoilla.
 4. Hei! Ponnenjärvi NonStop -kisa järjestettäneen Sepänniemen Lomakylästä saadun, toistaiseksi erinomaisen ALUSTAVAN tiedon mukaan 2014 toukokuun viimeisenä viikonloppuna eli pe 30.5. klo 18 - la 31.5. klo 18. Lisätietoa tulee heti kun asiat tarkentuvat. Luvassa lienee joka tapauksessa entiset herkut, eli kellokasjuoksua, maratonstartteja sekä ultrajuoksua.
 5. Ponnenjärvi non-stop -kisa järjestettäneen Sepänniemen Lomakylästä saamani ALUSTAVAN TIEDON MUKAAN toukokuun viimeisenä viikonloppuna eli 30.-31.5.2014.
 6. Helsingin juna taisi kuitenkin lähteä asemarakennuksen edestä? Mutta lähtöraiteen sijainti kannattaa todella tarkistaa.
 7. Bornholmissa järjestetään 48 tunnin kisa, joka saattaa kiinnostaa joitakin, tanskalaismeininkiä saa tietenkin mistä tahansa.
 8. Ponnenjärven kisa ja reitti ovat olennaisesti erilaiset kuin Kokkolassa, joten ehkä molempiin riittää kiinnostuneita. Maratonkeräilijät ainakin saattavat suunnata Ponnenjärvelle, siellähän on mahdollista juosta neljä maratonia. Pistin kuitenkin pienen kyselyn Lissulle asiasta.
 9. Hienoa, että ovat saaneet tämän kisan taas maailmankartalle. Voin omien kokemusten perusteella suositella lämpimästi. Kisapaikka sijaitsee kauniissa lehtipuumetsässä ja järjestäjien joukossa on kokeneita ultrajuoksijoita. Ajankohta on sikäli hyvä, että pimeä aika jää lyhyeksi. Jonkin verran tuulta puskee metsikön läpi rannalta (saarella kun ollaan) ja se voi yöllä tuntua kalsalta. Majoittua voi joko leirintäalueen mökkeihin http://www.gallokken.dk/ tai miksei telttaankin (tuon linkin kuvissa näkyy kisapaikkakin, eikös reitti kulje tuon suorakaiteen muotoisessa metsikössä), tai noin kilsan päässä kisapaikasta sijaitsevaan Vandrarhemmetiin http://www.tripadvisor.se/Hotel_Review-g189514-d2170207-Reviews-Danhostel_Ronne-Roenne_Bornholm.html Vandrarhemmetissä käytiin myös kisa-aamuna buffettiaamiaisella.
 10. Samaa rahikaista täälläkin, oikeastaan jo viime syksystä alkaen vaihtelevasti kummassakin kannassa. Aikani geelityynyillä lössyteltyäni ilman mainittavaa parannusta palasin takaisin vanhoihin, hyviin Nimbus 11-lenkkareihini ja heti helpotti. Seuraava haaste onkin, mistä kummasta löytäisin vastaavanlaiset kengät. Nuo alkavat jo vetää viimeisiään.
 11. Näinhän tämä menee, kuten Petteri kuvailit. Toisinaan on paras puhua härjistänsä toisten härjillä ajajien kanssa. Uskaltanen lupautua tukipilariksesi: jarruksi tai ruoskaksi. Luotan siihen, että vastavuoroisesti voimme nojautua toinen toisiimme, jos sattuu niin, että innostummekin tosissamme kisaamaan ja juoksemme yksissä tuumin jalat altamme :D Itse olen sen verran laatinut stragediaa, että yritän pitää tasaista vauhtia alusta loppuun saakka. Tai no, jos näyttää siltä, että 11 tunnin jälkeen on jostain syystä ihan mielipuolen voimat, niin sitten loppukiri. Mikä tuo tasainen vauhti sitten on, se jää nähtäväksi. Testitilaisuuksia on tulossa, mm. Wihan nonstop-juoksussa.
 12. ;) Olishan se söpöä mutta rataetiketti ei taida sallia. Ja jos Petteri saa jalat kuntoon niin kuin tuossa aiemmin lupasi niin tuskin pystyisin vastaamaan hänen vauhtiinsa. Vai pystyisiköhän tuon päihittämään, vielähän tässä on aikaa treenata!?
 13. No niin mullakin sua Petteri! Tuli lämmin olo kun huomasin sun pistäytyneen tuolla toisaalla.
 14. Seurue haussa täälläkin, joten eiköhän yhdistäydytä. Helsingistä olen tulossa ja samaan vaunuun sopii buukkautua mieluusti ken vain matka/juttuseuraa kaipaa. Yksityiskohdista voi sopia lähempänä, joko tässä ketjussa tai yksärillä, kumpikin käy.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy