Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Mizzo

Jäsenet
 • Content Count

  58
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aika voimakkaasti tuoksahtaa bisnes nykyään noissa nettikyselyissä ja tapahtumissa. Pari kolme kysymystä (numeerista) kilpailusta. Loput eli suurin osa kysymyksistä pyrkii profiloimaan osallistujan taustat (ikä, koulutus, tulot). Jos kilpailua haluttaisiin kehittää ja palautetta saada oikeasti, niin voisi oikeasti ottaa avointa palautetta tapahtuman kehittämiseksi, muuallakin kuin foorumilla, jonne eksyy vain murto-osa osallistujista. Nyt kysely on tökerö troijalainen hevonen.
 2. Ei sun tartte uida, jos sä et haluu.
 3. Joroisten 2010-Keskustelu taisi pitkälti koskea pitempiä matkoja, eli puolikasta ja siitä ylöspäin ja erityisesti sääntöjä. Sääntöjen tulisi olla kaikille samat(=liiton säännöt), jos kerran aikoo rehvastella läpäisseensä puolikkaan tai kokonaisen. Harmittaahan se jos naapuri oli samassa kisassa ja ui ensikertalaisena 3,8 km 5min nopeammin kun ite joutui uimaan puvutta kun oli liian lämmintä. Kuntosarjat ja kilpasarjat erillään. Miksi? Uskoisin kuitenkin, että triathlon saa useimmin ensikokeilijansa lyhyemmillä sprinttimatkoilla eikä noilla diesel-matkoilla. Koska suurimmalle osalle osallistujista uinti tuottaa suurinta tuskaa ja valinta siksi osuu juuri lyhyempään matkaan. Muutama miete: - Seuraan liittyminen. Triathlon-seuroja (aktiivisia sellaisia) ei ole joka Suomen niemessä ja nokassa. Outoa liittyä seuraan johon ei ole muuta kuin puhelin tai sähköpostiyhteys. - Lisenssi ja osallistumismaksu. Liian vaikeaa ensikertalaisen näkökulmasta maksaa kahteen paikkaan - SM-kisat. SM-statuksella voi olla joillekin pelkoa tuottava vaikutus, kun katsoo vierellään 5%-rasvaprosentin kisakonetta jonka sieraimet laajenevat pelottavasti hengityksen tahdissa ja uimalasien takaa löytyy katse joka voisi tehdä lyijyyn reiän. - Turisti ammattilaisten joukossa voi aiheuttaa odottamatonta vaaraa esim. pyöräosuudella Perusmatkasta eteenpäin kaikille vaan samat säännöt. Lyhyemmillä matkoilla väljemmät tulkinnat.
 4. Aluksi oli vissiin ajatuksena,(kilpailutiedoissa) että kaikki ajaa saman matkan. Toisaalta kolme kiekkaa riitti allekirjoittaneelle tropiikissa paarmojen syötävänä.
 5. Hyvän tapahtuman olivat Pohjaalaaset onnistuneet järjestämään. Mitä pientä kitkaa nyt olikin (merkkaus ja info), mutta se kuuluu asiaan. Pyöräily- ja juoksureiteissä oli ripaus Xterra-henkeä ja keilikin suosi. Onnittelut osallistujille ja kiitokset järjestäjille!
 6. Ja lämmintä on luvassa +20c - +25c välillä. Toisaalta metsässä pääsee varjoon.
 7. Mizzo

  Hammassuojat triathloniin

  Ei muuta kun kompressiosukat nivusiin ja hammassuojat suuhun niin alkaa tuloksia tulemaan http://www.underarmour.com/shop/us/en/accessories?cid=DA|Armourbite http://www.underarmour.tv/video/shop/bitetech/1.5-Consumer.tri-fold%20Brochure.UA2.pdf Kaikkea sitä myydään...
 8. Välitetään tietoa eteenpäin... Triathlonista kiinnostuneet ovat tervetulleita Kajaanin uimaseuran masters-vuorolle perjantaisin klo 18.00-19.00 Kajaanin uimahalliin. Vuorot alkavat 4.9.2009. Tavoitteena on koota lajista kiinnostuneita perusuimataitoisia yhteen hiomaan uintitekniikkaa sekä -kuntoa. Jos haluat osallistua vuorolle, ilmoita minulle privana nimesi 31.8.2009 mennessä niin pääset ilman uimahallimaksua mukaan ensimmäiselle kerralle. Kausi (syys) tulee arviolta maksamaan mukaan n.20€ + seuran jäsenmaksun 5€.
 9. Mizzo

  Triathlon-kuolema

  "Suurin osa triathlonisteista kuolee kuitenkin" Pelko myy - hyvin. Useimmiten se kuitenkin taitaa olla kisassa että pelottaa jos ei kuolekkaan.
 10. Säännöt pätevät soveltuvin osin. Viimeistään kisainfossa viimeisetkin linjaukset kristallisoituvat. Matalan kynnyksen (lyhyiden matkojen) kuntosarjoissa märkäpuku ei ole pakollinen (ellei toisin erityisesti mainita). Muuten harrastamisen aloittamisen kynnys olisi liian korkea, jos ensikertalaisella tulisi aina olla märkäpuku. Itse tiedostan saman tuskan epäselvyyksien kanssa, kun viime vuonna ensi kertaa tulin Kuopioon mukanani säkillinen vastaamattomia kysymyksiä.
 11. Hyvin pärjäsi Kuopiossa viime vuonna ilman märkäpukua (~16-17c muistaakseni). Puvun puuttumisesta ei kannata tehdä kynnyskysymystä. Pelkästä kisajännityksestä=väenpaljoudesta oma lämpötila nousee sen verran, että tarkenee Kallavedessä.
 12. Lähin "aktiivinen" seura on Sukevan Kisa. Vuokatti SC:lla ei ole lainkaan toimintaa. Kajaanin uimaseura KaUs on aikanaan ollut liiton jäsen, mutta vähäisen harrastajamäärän takia seuran jäsenmaksu on jätetty maksamatta. Kuulemma jos aktiivisia immeisiä löytyy riittävästi, uimaseura olisi valmis maksamaan maksun. Puhetta on ollut jopa yhteisen vuoron tri-masters-uimavuoron perustamisesta. Kysynnän luodessa tarjontaa, kannattaa ottaa yhteyttä uimaseuran pj:aan. Eiköhän Kajaanista löydy siinä määrin joukkoa, että ei tarvitse yksin uida lammessa tai sitkuttaa maantiellä. http://www.kaus-kajaani.fi/index.php?option=com_contact&catid=12&Itemid=48
 13. Aurinko paistoi aika mallikkaasti öögaan kun lähti uimaan kohti luiskaa. Taisipa hetken olla keskellä selkää porukalla pikku parlamentti - uidakko Uumajaan vai aurinkoa kohden. Ensi kerralla pitää ottaa kiintopiste maihinnousukohtaan. M.O.T Pohjassa oleva merilevä hyväili käsiä aina startista alkaen ja vesi oli suolaista. Törpöt olisivat voineet olla isommat. Lonkeroporno lauantai-aamuisin kumipuvussa ja -hatussa useiden vieraiden ihmisten kanssa piristää kummasti tutun lähetyssaarnaajan jälkeen. Uidessa matkalla maalia kohden joku yritti astua allekirjoittanutta, mutta siitäkin selvittiin kun oli suojapuku päällä. Kuuluu lajin luonteeseen. Lisää tällaista.
 14. Mizzo

  Frankfurt 5.7.

  Veikkaillaan nu, kun kerran voi 10:38.
 15. Kaipa oikeampi termi olisi peukalokompassi. Sen kummempia suunnistamisesta tietämättä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy