Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Baltsu

Jäsenet moderoitu
 • Content Count

  10 286
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Baltsu

 1. Oi, tätä ilon päivää. Laajasalossa on edelleen 1040m pururata, uudella purulla päällystettynä. En ole löytänyt pururataa enää 25 vuoteen mistään ja se oikea vastaus on ilmeisesti se, että olisi pitänyt hakea sieltä, missä se oli ennenkin eli lapsuudessani! Juoksin kierroksen ja oli se paikoitellen liian pehmeä, mutta tuo on paikka, minne menen juoksemaan vanhat kisakengät jaloissa, joissa ei ole vaimennusta. Kierroksen jälkeen tuli fiilis: tulin, näin, voitin.
 2. Baltsu

  Baltsu 8K

  Palvelut reitillä: Suihkut: kesäkaudella voi käydä Westendiin uimarannalla uimassa ja suihkussa. Muina vuodenaikoina Lauttasaaren yhteiskoulun uimahalli on avoinna rajoitetusti ti-pe iltaisin ja la aamusta iltapäivään. Kauppa: reitti kulkee puolivälin jälkeen Alepan ohi, mutta jos ei halua kesken raastoa pysähtyä, niin lähtöpaikka ei ole kaukana kaupasta. Kun Koivusaaren metroasemalta tulee ulos ja kääntyy vasemmalle niin Sotkatie ylös, niin tulee Isokaaren kulmaan. Siinä on heti alussa oikealla K-Market Kulkuyhteydet: Metrolla tosiaan pääsee perille. Koivusaaren metroasemalta ulos ja oikealle alikulkutunnelin läpi ja tullaankin lähtöpaikalle. Maali on lähempänä Keilaniemen metroasemaa. Vyöhykeuudistus kuun lopussa tuo sen saman lipun piiriin. Autoille on ilmainen parkkialue länärin kupeessa. Myös kaupunkipyöriä voi käyttää. Puistokaarella ja Luoteisväylällä on asemat Lauttasaaren puolella, samoin Hanasaaressa on yksi. Omalla pyörällä jos tulee niin Koivusaaren metroasemalla on runkolukittava teline Ravintola: maalin jälkeen kun juoksee heti seuraavasta vasemmalle alikulkutunnelin, saapuu kätevästi vesiurheilukeskus Laguuniin. Siellä voi harrastaa suppailua, waleboardingia ja kajakkipooloa. Ennen kaikkea siellä on ravintola, jos saa heidän Espoon parhaiksi burgereiksi mainostamia hampurilaisia ja lisäksi tietysti virvokkeita. Terassi on siis olemassa. Toki tämä on kesäkaudella vain auki. Entisen Fortumin pääkonttorin tuntumaan tulee tornitalo, johon valmistuu myöhemmin mm. hotelli. Sinne tulee myös joku Keilaniementori palveluineen. Toteutuessaan myöskin Raide-Jokerin pääteasema tulee sinne eli tulevaisuudessa junallakin pääsee ja Karhusaareen tulee mahdollisesti lasten saari eli siihen käyntiin voi jatkossa yhdistää jonkinlaista linnanmäkimeininkiä ja hotelliviikonlopun. Tämä sijainti on nyt siis valittu tulevaisuus silmällä pitäen. Kaikki palvelut eivät ole vielä valmiina. Kyllä sitä kauempaakin silti kannattaa tulla. Tai lähempää, vien mainoksen mm. Westendin Alepaan jollain lenkillä.
 3. Baltsu

  Baltsu 8K

  Kuten sanottua, niin tehkää ihmeessä muuallekin eri pituisia raastoreittejä. Se on naurettavaa, kun useimmat Strava-segmentit ovat jotain random-pituisia lyhyitä pätkiä ilman, että niissä on mietitty mitään, mikä vaikutus sen pätkän juoksemisella olisi kisakuntoon. Tässä on aidosti nyt lähes tasainen kasi, jolla voi tehdä tempoa ja hakea kympin kisakuntoa. Suosittelen siis, että muut tekevät samalla periaatteella ympäri Suomea ratoja, joilla voi treenata kuntoaan paremmaksi.
 4. Baltsu

  Baltsu 8K

  No niin. Tuli 8,01km, mutta se oli mahdotonta saada tasan. Jos otin pykälän pois, niin olisi ollut 7,99km ja oikeissakin kisoissa mitta aina vähän yli, jopa enemmän kuin tämä. Keilasataman bussipysäkin kohdalla voi ainakin oikaista, koska menin koko matkan oikeaa laitaa, kun siellä kulki niin paljon fillaristeja, enkä halunnut jäädä yliajetuksi. https://www.strava.com/segments/20348657
 5. Baltsu

  Baltsu 8K

  Ei ole kisa, mutta voidaan järjestää epävirallisesti. Reitti on nyt tehty, teen Strava-segmentin tänään myöhemmin. Pari huomiota. 2 tien ylitystä, Westendiin sillan jälkeen siinä asemalla mennään tien yli suojatietä. Toinen tien ylitys tulee Westentiellä siinä vaiheessa, kun vasemmalla puolella loppuu jalkakäytävä. Siinäkin on tien ylitys. Treenatessa ei paha, koska voi katsoa tuleeko autoja, mutta jos isompi porukka, niin tulee hankalampaa ehkä. 500m ennen maalia on se kohta missä tulee eka sillan alitus, 300m ennen maalia vasemmalla puolella kolmiomerkki, 150m ennen maalia risteys, josta risteää kolmeen suuntaan, tämä kevyenliikenteen väylä menee keskeltä. Hyvä reitti treenata vauhtikestävyyttä, koska ei juurikaan korkeuseroja. Loppu ylämäkeen ja on siellä aiemminkin vähän jotain, mutta aika flätti. Strava näytti elevation gain 57m. Alkupisteen lähellä Koivusaaren metroasema. Se lähtee Länärin pohjoispuolelta siitä kohdassa, missä on sellaisen sillan elementin päättymissauma. Loppupiste on lyhtypylvään kohdalla, missä asfaltissa on sauma. Jossain vaiheessa yritän saada ne merkattua maalilla tms. Ajattelin aluksi, että koko reitti olisi asfalttia, mutta teinkin sen Westendin uimarannan kautta ja siitä rannan edustalta menee pätkä hiekkatietä. Olisi voinut assua pitkin kiertää ison tien kautta, mutta tuo on suorempi tie. Sen joutuu sitten kestämään, että sutii vähän aikaa vähän enemmän. Kun saan sen segmentin tehtyä, niin sen saa sitten kuka hyvänsä käydä juoksemassa ja kilpailla virtuaalisesti itseä ja muita vastaan. Tosin jos reitti on epäselvä, niin voidaan käydä juoksemassa sitä porukalla lenkillä. Tänään meni juoksu ihan päin honkia. En oo 2,5kk juossut yhtään reippaampaa ja 4.22 min/km keskari tuntui samalta kuin 3.50 min/km, mutta tavoite on se, että kesällä pystyisin juoksemaan jo 3xBaltsun 4 min/km vauhdilla. Eli vähän kevyttä väliin ja sitten taas kasi, sitten taas kevyttä ja vielä kaksi. Aloitetaan kuitenkin nyt rauhallisesti. Olennaista on saada työkalu kunnon parantamiseen ja se on tässä.
 6. Puolikkaalla on tärkeätä se, että on kovia kirittäjiä. Mitä suurempi tapahtuma, sitä helpompi tehdä enkka. Viimeiset pari kilsaa pitäisi olla tasaista tai alamäkeä ja loppusuora mielellään jopa kilometrin jotta näkee, missä maali, kun raastaa kohti maalia.
 7. Aloita ketjun, johon voi postilla mitä vain itseotettuja kuvia, mitkä liittyvät lajiin tai foorumiin. Ensimmäinen kuva on omistettu @Pottonen:lle. Stadin reinot ovat Timberlandit. Ostin nämä 2004 kesällä, kun oikea käsi oli mennyt poikki, enkä saanut sidottua kengännauhoja. Nämä oli helpoin vaihtoehto saada jalkaan. Sittemmin ko. jalkineet ovat olleet käytössä esim. parvekkeella hengaillessani. Kengissä on hiton paksu pohjallinen, se on nahkaa päältä ja siinä lukee comfort zone. En tiedä mitä se kumi siinä pohjallisessa oli, kun keula hapertui kokonaan veke. Siinä on myöskin aina ollut päällä tollainen kankainen lituskapohjallinen, jonka myivät samalla kun ostin kengät. Joo, yksien Hugo Bossin loafereiden lisäksi nämä ovat olleet kengät, joita käytän sisällä. Tällaisella kelillä lähdin jopa sen verran ulos, että meni nämä jalassa taloyhtiön saunaan. Pottonen, täällä ei ole Reinoja niinkuin Lieksassa, mutta on Timberlandit.
 8. Meilahdessakin painavat rojut roikkuivat itselläni kaulassa. Ei kivaa, kun joka huoneessa ja käytävällä oli monitorit, josta näki oman sykkeen. Ei yhtään kivaa, kun yritti hiipiä mahdollisimman hiljaa vessaan ja syke näytti 160. Mulla kesti sydänlihastulehduksen jälkeen 3 vuotta, että pelot katosivat. Kun oli tyyliin melkein puoli vuotta käyty usein EKG-testeissä, niin sitä oli oppinut luulemaan kaikenlaista. Heti jos tuntui jossain jotain, niin luuli, että joku on vialla. Kerran sain autoillessa sellaisen hyperventilointikohtauksen, että ajoin saman tien Meilahteen, eivätkä löytäneet mitään. Nousi sellainen tuskan hiki takaraivoon vähän väliä. Se oli vaikea aloittaa kevyttäkään liikuntaa tuon takia. Sitten lopulta meni syksyllä vatsan ja ruokatorven seinämät pahasti tulehtuneeseen tilaan ja se kesti seuraavan talven. Tuon jälkeen vastustuskyky oli jo niin huono, että jouduin jälkitautien kierteeseen. Aika meni kuin humauksessa ja yht'äkkiä huomasin, että oho 2 vuotta on mennyt sairastellessa.
 9. Baltsu

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  en ole kilpailemassa, vaan tietopaketti on polkujuoksuun nollasta. Polkujuoksu under construction -termin alla. Ehket ole perehtynyt asiasta käytyyn aiempaan keskusteluun mortti-ketjussa. Siis sellaista polkujuoksua, missä ei ole verttiä. Jos tulee nousumetrejä niin saa tulla, eikä niitä lasketa tai rehvastella kapakassa asiasta. Nythän siis kerätään vasta asiantuntija-arvioita, eikä tehdä mitään päätöksiä. Polkujuoksumaastonkin olen löytänyt Uutelasta. Se on niin lähellä Vuosaaren metroasemaa, että tottumatonkin voi lähteä sinne. Ei tartte minnekään hevonkuuseen mennä tai pohtia, onko lunta vai eikö.
 10. en ole päässyt vielä, mutta se asia on työn alla. Se on parhaita ns. edullisia kenkiä, ovh 110 Euroopassa. Näin sen ensimmäistä kertaa joskus marraskuussa ja suoraan sanoen harmitti, ettei sellainen korallinvärinen tullut kuin naisille. Se olisi ollut muy bueno. Kenkä kiinnostaa samoin kuin yksi toinen Reebok. Mulla on tietynlainen oletus siitä, että se mitä Reebok tekee nyt, on se tie, mitä adidas tulee tekemään myöhemmin. Reebokin kengät ovat tällä hetkellä tietyllä tavalla adidasta edellä ja se on mielenkiintoista seurata mitä tapahtuu addun puolella seuraavan vuoden sisällä. Floatride Fastissa oli Pebax-välipohja niin kuin Vaporflyissa tai Pegasus Turbossa (puoliksi), mutta tässä Floatride Energyssa pitäisi olla TPU-välipohja niin kuin Boost on, mutta kevyempi. Mä en tiedä miten se on mahdollista, koska TPU on yleensä painava. Esim. Sauconyssa se EVERUN on todella painavaa ja sen takia sitä on kevyemmissä kengissä vain ohut kerros. Nyt sanotaan, että välipohja on kokonaan TPU:ta ja se on kevyt. Sitä mietti väkisin, että onko se sitten jotenkin harva rakenteeltaan, mutta väittävät, että se on todella responsiivinen eikä vaimennus kuulemma häviä käytössä, vaan on kestävä, joten yhdistelmä on hämmentävä. Se pitäisi nähdä ennen kuin uskoo. Se on joka tapauksessa yksi tämän vuoden kiinnostavin uutuus kaikki merkit mukaan lukien. Sillä voi juosta kuulemma kaiken tyyppiset lenkit ratavedoista pitkiksiin asti. Mitä tulee kokoihin, niin tietojeni mukaan ne ovat isoa kokoa. Mä olen ajatellut mitata viivottimella Reebokin ohjeiden mukaan. Luulin alun perin, että mitoitus olisi sama kuin adidaksella, kun se on adidaksen omistama merkki, mutta se ei kuulemma ole ollenkaan niin.
 11. Tällä hetkellä Forumin Stadiumissa Ville Sauconylta. Kiertää kuulemma ympäri Suomea. Huikea osaaminen hänellä kehonhallinnasta juoksussa. Eli jos on yhtään epäselvyyttä kenkätarpeista, niin hän kyllä osaa selittää. Eilinen functional move tunti avasi silmät kuinka tärkeätä on tasapaino, yhden jalan liikkeet ja kehonhallinta juurikin yhdellä jalalla. Nyt tämän keskustelun jälkeen tuli selväksi, että jos haluan oikeasti oppia juoksemaan hyvin, pitäisi mennä tanssitunneille.
 12. lataatko noista reiteistä karttafilet kelloon vai käytkö jotenkin ulkomuistista siellä kiertämässä?
 13. Anaerobinen kynnys eli lactate threshold on se, jolloin maitohappoa alkaa kertyä eksponentiaalisesti, minkä vuoksi se ei enää poistu. Se on se vauhti karkeasti sanottuna, mitä jaksaa juosta tunnin. Eli jos tunnissa pystyy juoksemaan vaikkapa 15 kilsaa, niin silloin se anaerobinen kynnysvauhti on 4 min/km ja perusharjoituksena yleensä kerran viikossa juostava vähintä 20 minuutin tempo tuolla vauhdilla. Hyvin usein juostaan tuolla tasolla 6 tai 8 kilsaa sitä vauhtia. en kaikkiin noihin pysty vastaamaan, mutta on syynsä miksi pitkien matkojenkin vauhtikestävyyttä varten tehdään myös lyhyttä ylivauhtista juoksua ihan lähtien 100m spurteista. Syynä on se, että kovavauhtinen juoksu parantaa juoksutekniikkaa, juoksun taloudellisuutta ja tuo lisää juoksuvoimaa. Olennaisinta toki esim. maratonia ajatellen on se, että pystyy ylläpitämään sitä kisavauhtia mahdollisimman hyvin ja silloin jotain 92-108% kisavauhtista olevalla skaalalla juostaan aika paljon suhteessa esim. kovempiin vetoihin.
 14. en puhu kellosta, vaan pyörän mittarista. Haluan kaupunkipyörään mittarin. Vertaa sitä auton mittariin. Se on siis sellainen missä näkyy aika, nopeus, matkamittari ja trippi. Niissä ei ole yleensä GPS:ää, mutta kysyn, mikä mittari olisi sellainen, missä olisi myös GPS. Mulla oli sellainen langaton mittari jo joskus 1991 eli se teknologia ei ole hirveän uutta. Se mahdollisuus, että olisi myös GPS ja dataa saisi nettiin, olisi uudempi juttu.
 15. eikö ultraajien kuten esim. @Don_Validon taktiikka ole yleensä lähteä täysillä liikenteeseen, jotta saadaan hyvät asemat, eikä juututa ruuhkaan? Sitten otetaan välikuolema ja rauhoitutaan, jonka jälkeen normaalisti. Eli eka kilsa alle 4 min/km liikkeelle.
 16. onko sellaista mittaria, joka mittaa fillarin nopeutta ja matkaa anturin mukaan, mutta jonka voi tarvittaessa saada GPS:n kautta mittaamaan sen, jos haluaa saada kartalle reitin? Itse kun en päivittäisessä kaupunkiajossa halua odotella mitään satelliitteja, vaan ajaa vain niin että mittari kerryttää kilsoja, mutta satunnaisesti pidemmällä lenkillä olisi kiva saada kartalle reitti. Niin ja se pitäisi olla sellainen, josta saa siirrettyä datan Stravaan. Mieluiten lyhyet ajot paketoituna päivä- tai viikkokohtaisesti yhtenä harjoituksena ja pidemmät ajot, joissa on käytetty GPS:ää sitten kaikki erikseen.
 17. Reinot loppuivat nyt Lieksasta. Pottonen, ehditkö hankkia alkuperäiset lieksalaiset reinot? Ne ovat absoluuttisesti käsittämättömän urponnäköiset kengät. En niitä missään olosuhteissa hankkisi tai jalkaani laittaisi, mutta en olekaan ehkä oikeaa kohderyhmää. Nyt kun ne tossut siirtyvät jonnekin ulkomaille valmistuksen osalta, niin kai se jonkinlaisen mielenosoituksen Lieksassa aiheuttaa? Minulle tulee niistä kengistä mieleen rieska, joka on lappalaisille tärkeä tuote. Syövät varmaan kaiken rieskan kanssa ja tässä vähän sama juttu. Saattaa olla, että tuollapäin reinot jalassa mennään joka paikkaan. Joku voisi tehdä vertailun lieksalaiset vs. kiinalaiset (vai meneekö valmistus Itä-Eurooppaan) reinot sitten, kun niitä uusia alkaa saamaan. Minusta reinojen valmistaja mokasi siinä, kun se ei alkanut valmistaa niitä uusissa väreissä. Esim. neonväriset reinot olisivat saattaneet olla hipstereiden mielestä siistit. Olisi pitänyt olla esim. neonvihreät, neonkeltaiset ja neonpunaiset tossut, joissa olisi lukenut isolla FLOW. Festarikansa olisi ostanut sellaisia tuhansittain. Nyt ne näyttivät ihan samoilta kuin varmaan näyttivät jo sata vuotta sitten. Jos ne on aina samanvärisiä, niin ihminen ostaa yhden parin ja käyttää niitä niin kauan kuin ne hajoavat. Jos niitä olisi monen värisiä, ihminen voisi ostaa niitä vaikka sata paria.
 18. Baltsu

  Kevätseuranta

  Trucker-lippikset ovat suurinta hottia nyt juoksussa. Varsinkin polkujuoksussa, kannattaa tutustua. Mulla on sellainen Hoka-lippis, mutta joka kaupassa niitä on jos jonkinlaisia merkiltään ja väreiltään. Sen lipan voi laittaa taaksepäin, jos pelkää niskan kärähtävän.
 19. Inter Sport mainostaa nyt sitä Solar Drivea Instagramissa. Tämä tulee @Seppo sinulle kuin tilauksesta: Jatkossa ei menisi treenaus sinnepäin, jos saa millimetrin tarkkaa suorituskykyä.
 20. ehkä juoksit treeneissä liian hiljaa tai aloitit kisan liian hiljaa. Minusta suurin rajoittava pullonkaula alussa on se ohje, että aloittajan pitäisi juosta hiljaa. Se on harhaanjohtavaa. Hiljaa ehtii juosta myöhemminkin, alussa parhaat tulokset tulee sillä, että treenaa vähän, mutta reippaasti. En itsekään ollut ekaa 4 tunnin loppuaikaan päätynyttä maratonia varten harjoitellut kuin yhteensä 40 kilometriä, enkä ollut koskaan elämässäni juossut yli kympin pituista lenkkiä. Jos olisin tiennyt jotain hitaasta hölkästä, en olisi uskaltanut tapahtumaan edes osallistua. Se oli iso yllätys siellä maralla, kuinka hiljaa tuota matkaa oikeasti pitää juosta. En ollut sitä ennen juossut yli 5 minsan kilsoja varmaan ikinä. Tosin riskit on suuremmat pienemmissä määrissä. Sydänlihastulehduksen jälkeen kun en ollut kahteen vuoteen harrastanut mitään liikuntaa, juoksin 500 kilsaa ennen maratonia ja tavoittelin 3.45 aikaa. Se meni totaalisen mönkään jo lähtien huonosta tankkauksesta ja siitä, että unohdin juoda kisassa. Niinpä 34km kohdalla totaalinen seinä ja viimeiseen 5 kilsaan meni 40 minsaa. Muistaakseni 4.09 oli aikani. Toisaalta riskejä on pakko ottaa, vaikka se ei aina kannattaisikaan. Hidas hölkkäily vikassa rivissä ei ole kilpailemista.
 21. Baltsu

  Kevätseuranta

  Bongasin eilisellä lenkillä soutuveneen.
 22. sydänosastolla oleminen ei ole kivaa. Olin 33-vuotiaana siellä, kun oli sydänlihastulehdus. Muut olivat vähintään pallolaajennuspotilaita, osa pahemmassa jamassa. En nukkunut sinä aikana oikeastaan ollenkaan, kun yölläkin saattoi olla siellä huoneessa joku tilanne päällä. Se oli jotenkin inhottavaa, kun oma tilanne oli aika hallinnassa, ts. syke pysyi alhaalla kunhan vain olin vuoteessa, mutta toisaalta sitten ei oikein voinut tehdä mitään, joten minuutit kuluivat hitaasti. Sairaalassa kun ei saanut edes kännykkää käyttää enkä voinut kävellä televisiohuoneeseen. Faijalla on kanssa se pikanitro Dinit-suihke. Pallolaajennusta ei ole voitu tehdä, kun suonet ovat jotenkin niin heikot. Riski, että henki lähtee. Se on saanut aivoinfarkteja joku vajaa 10 kappaletta ja kerran epilepsiakohtauksen, kun ne suonet on vähän liikaa tukossa, mutta eivät ole oikein asialle osanneet tehdä muuta kuin yrittää lääkitä.
 23. Baltsu

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  vaikken lajista mitään tiedäkään, niin voisi olettaa, että sauvoista voi saada apua. Laji muuttuu silloin koko kropan toiminnaksi, kun saa ylävartalon mukaan. Kokoontaitettava versio toki, ettei niitä tarvitse ulkoiluttaa koko matkaa käsissä. Kävin viime viikolla sellaisessa myymälässä Kaisaniemessä kun Camu. Kysyin mitä varusteita polkujuoksussa pitää olla. Myyjä oli sitä mieltä, ettei mitään muuta tarvita kuin ruokaa ja juomaa. Ei polkujuoksukenkiä, ei polkujuoksuvarusteita, ei yhtään mitään. Eli jos grillin kautta kurvaa niin pärjää. Yritän lähiviikkoina saada mielipiteitä eri suunnista ja kerään sitten sellaisen polkujuoksun tietopaketin.
 24. Baltsu

  Naisleijonat

  Minusta tuo ei lohduta mitään. En katsonut peliä, koska se meni vaalien kanssa päällekkäin eli oli tärkeämpi asia, maan tulevaisuus pelissä, joten sitä piti seurata. Niinpä en tiedä ottelun kulusta yhtään mitään. Siirryin kuitenkin katsomaan ottelua siinä vaiheessa, kun sanoivat vaalistudiossa, että Suomi voitti kultaa. Näin siis nauhalta monta kertaa sen maalin ja omasta mielestäni päätös oli virheellinen. Perusteluina se, että minusta se maalivahti oli pois alueeltaan. Minusta siinä oli kaksi vaihtoehtoa, joko Suomelle maali tai maalinhylkäys ja Suomelle jäähy siitä, että ajettiin maalivahtia päin. Ei tällaista vaihtoehtoa, missä maali hylätään ja USA saa jäähyn. Eikä varsinkaan yli 10 minuutin vatvomista. Tuo on muutenkin ennenkuulumatonta, että tuomioita lähdetään tuolla tavalla jälkikäteen muuttamaan tilanteessa, jossa tuomarit olivat vieressä. Siellähän on nykyään kaksi päätuomaria. Eihän siitä mitään tule, etteivät he osaa päättää, onko se maali vai eikö, vaan pitää mennä tuollaisessa asiassa puhelimeen. Ymmärrän, jos kyseessä olisi ollut epäselvä tilanne, oliko kiekko maaliviivan yli vai eikö, mutta tässä tilanteessa, jossa on tulkinnanvarainen tilanne jostain säännöstä, on älytöntä, jos päätösvalta menee jonnekin kaukalon ulkopuolelle. Kenelle siellä oikein soitettiin, kun se kesti niin kauan? Jonnekin Kremliin? Jopa Rene Fasel oli sitä mieltä, että se oli maali. Todella naurettava tilanne, eikä oikeasti hyväksi lajin PR:lle. Miten toi selitetään jollekin nuorille tytöille, että joo teidän kannattaa valita lätkä lajiksi? Tehdään maali ja voitetaan, mutta sitten se muutetaan kabineteissa. Todella houkutteleva laji!
 25. Niin ja Solar Drive taisi korvata Responsen. Hyvä luonnehdinta tuo kömpelö, minusta se on sopinut moniin addun peruslenkkareihin. Niissä ei ole ollut sellaista fiilistä kuin esim. Pegasuksissa tai Skechersin Ridessa, että voisi juosta mitä vauhteja hyvänsä, vaan oikeasti pitää juosta kevyitä lenkkejä. Sequence Boost esim. oli sellainen. Jykevä tiiliskivi, jolla juoksee pitkiäkin lenkkejä ja joka ei juurikaan edes kulu, mutta yhtään reippaampaa niillä ei voi juosta. Otin ne pitkästä aikaa uudenvuoden aattona kehiin ja mietin, että kuinka pirussa mä olen voinut näillä joskus juosta sen 1000km. Se jäi viimeiseksi lenkiksi ja luovuin niistä. Response on tosiaan ollut vähän sellainen entry level kenkä. Faijalla oli sellaiset ihan kävelykäytössä. Sydänvikainen eläkeläinen ei käy juoksemassa, mutta kävelee jonkun verran ja Response tuntui sopivan siihen. Tukeva eikä liian kapea. Jollain hölmöllä tavalla pidin siitä Solar Boostista kun testasin niitä matolla. Se ei ole kömpelö. Mä olisin voinut juosta niillä, jos se päällinen ei olisi sellaista kummallista neopreenia. Sen täytyy olla kuuma.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy