Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Baltsu

Jäsenet moderoitu
 • Content Count

  10 685
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

503 Excellent

About Baltsu

 • Syntymäpäivä 13.09.1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://baltsu.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Helsinki

Converted

 • Puolimaraton
  1.23.22 (2014)
 • Maraton
  3.03.48 (2013)
 • Tavoite
  1.20 / 2.50

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Baltsu

  Hoka One One

  Makeammat kuin orkkisväri.
 2. Tässä on juttua siitä 1987 kuumuudesta: https://greece.greekreporter.com/2017/06/29/extremely-high-temperatures-in-greece-brings-back-memories-of-1987-killer-heatwave/
 3. Mä olin kanssa kerran etelärannikolla kesällä 1987, nimittäin Ierapetrassa. Siellä mittari näytti parhaimmillaan 49 astetta. Se oli hauska, kun se tuuli oli kuumaa eli mikään tuulen vire ei auta mitään, kun se puhaltaa kuumaa.
 4. Baltsu

  Skechers juoksukengät ?

  Kävin nyt kokeilee tuon uuden Go Run 7:n kun palstalla toisaalla kerrottiin sen olevan liikkeessä. Ei ehkä suosikkimallini enkä usko, että itselle sopisi juoksukäyttöön, mutta jos pitäisi seisoskella jossain ja hengailla niin sellaiseen todella kevyt kenkä. Tuo välipohja kiinnostaa, mutta haluan sen vähän tukevampaan kenkään.
 5. Toi Zante Solas on muuten XXL:ssä hyllyssä ainakin Kluuvissa. Hinta 99,90e ja huomiseen asti saa uutiskirjeen tilaajat - 25% eli jos haluat käydä kokeilemassa.
 6. Baltsu

  Tukholman Maraton 1.6.2019

  ei ole liian kevyt, mutta starttia odotellessa kannattaa pukeutua johonkin vettä pitävään muoviin. Jos jotain halajaa tuohon lisäksi, niin jotain ohuita hanskoja voisi harkita. Juoksin viime sunnuntain pitkiksen 9C ja melkoisessa sateessa, loppumatkasta tuli vähän sellainen fiilis, että ehkä hanskatkin olisivat voineet olla mukana.
 7. tämä on niin hyvä idea, että olisiko mahdollisuus toteuttaa? Saako Seposta henkilökuvaa?
 8. Baltsu

  Cooper

  Sellainen tapahtuma olisi hyvä, jossa juostaisiin Alastaron 3000m moottoriradalla ensin Q1, Q2 ja Q3 ja sitten kisa. Siihen kisaan pääsisi mukaan, jos juoksisi 3 kertaa sen 3000m alle 12 min eli joka kierroksella he putoavat pois, jotka eivät alita sitä aikaa. Lopulta sitten seuraa kisa, jossa tarkoitus olisi juosta se 3 tonnia täysiä ja otetaan siis aikaa, eikä seurata matkaa kuten cooperissa.
 9. Baltsu

  Erikoinen tapaus

  ootko linkannut ne muut sähköpostiosoitteet siellä Gmailin asetuksissa?
 10. Baltsu

  Movescount

  mä olen täysin samaa mieltä. Mähän näen tulevaisuuden sellaisena, että järjestelmä tekee itsenäisesti päätökset kenkähankinnoista ja uusia tossuja tulee sitten postissa ja ne veloitetaan luottokortilta tai tililtä ilman, että juoksija edes osallistuu siihen hankintaprosessiin. Esim. Under Armour on hankkinut paljon IT-alan puljuja omistukseensa, muttei oikein vielä hyödynnä niitä. Mä toivoisin, että noi appit ja vastaavat sisältäisivät jonkun "paremman" version, jonka saisi Smart TV:n näytölle. Jengillä alkaa olla nyt jotain 55 tuumaisia ruutuja kotona ihan yleisesti, joten miksei sitä näyttöä hyödynnetä harjoitusdataa tarkastellessa.
 11. ei kokemusta. Joidenkin mielestä Zante Solas on vähän vähemmän "juoksukenkä" kuin Zante Pursuit, mutta riippuu mihin vertaa. https://youtu.be/8PIdKmhaHFA Zante Pursuitia oon kokeillut ja jo siinä oli mulle liian vetelä päällinen, mutta jokaisella juoksijalla on erilaiset tarpeet.
 12. okei kiitos tiedosta, että nyt ovat tulleet. Muutama viikko sitten eivät tienneet yhtään saavatko koska. Sanoivat, että ehkä syksyksi. Täytyy mennä tänään katsomaan. Tuossa voi olla ongelma saada ne tossut tarpeeksi tiukalle, kun ei ole mahdollisuutta lukkonauhoitukseen. Siitä taisin mainita Skechersin ketjussa.
 13. eikö jokaisessa lomakohteessa ole aika hyvät juoksumahdollisuudet. Siis tuskin radalle pääsee, mutta jos ajatellaan ihan jotain maantiejuoksua, niin Kreikassahan on pikkuteitä tyyliin joka paikassa. Varsinkin jos ottaa hotellin keskustan ulkopuolelta. Polkujuoksu on sitten vähän eri asia. Jossain on sopivia kukkuloita tai vuoria siihen lähistöllä ja jossain taas ei. Jos on kuuma kuten elokuussa usein on, niin katsoisin, että on sellainen hotelli, jossa on kiva uima-allas, johon voi pulahtaa heti lenkin jälkeen. Kreikassa on merivedessä niin pirusti suolaa, että se ei ole jonkun pitkän lenkin jälkeen niin mukava sinne mennä.
 14. Baltsu

  Asics Gel Kayano 2000-sarja

  Kayanossa mennään vasta numerossa 26. Juuri esiteltiin, kaupoissa suurin osa 25:sta. Eli hetki menee 2000 numeroihin. Suurin piirtein sama aika kuin mitä on mennyt Jeesuksesta tähän päivään.
 15. Baltsu

  Kävely

  Joo no en halua saada enempää. Homothan esim. lähettelee Instagramissa sikaviestejä. Tosin tuskin oon ainoa uhri. Ei oo mitään hyvää sanottavaa heistä. Naiset ovat hienotunteisempia. Yleensä ne, jotka ovat jo olemukseltaan sellaisia, joista en pidä, heittävät törkyjuttuja tai käyvät käsiksi tai ehdottelevat. Se on hyvä kun me too -asian ollessa kuumimmillaan, otin esille sen tosiasian, että heteromies on se, jota ahdistellaan eniten, minulta kysyttiin, että olenko jotenkin yliherkkä koskettelulle. Eli jos baarissa joku homo käy käsiksi ja kimpaannun siitä, niin se on jonkun naisen mielestä niin, että olen yliherkkä koskettelulle. En tajua tätä hommaa ollenkaan. Yritetään ymmärtää, selittää ja syyllistää uhria, eikä myönnetä, että ne on sikajengiä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy