Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Baltsu

Jäsenet
 • Content Count

  11 116
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Baltsu last won the day on July 5

Baltsu had the most liked content!

Community Reputation

730 Excellent

About Baltsu

Contact Methods

 • Website URL
  http://baltsu.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Helsinki

Converted

 • Puolimaraton
  1.23.22 (2014)
 • Maraton
  3.03.48 (2013)
 • Tavoite
  1.20 / 2.50

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Baltsu

  Yleisurheilukausi 2019

  Ruotsalaisetkin paniikissa Kuiviston kanssa https://www.is.fi/yleisurheilu/art-2000006214787.html Jos vantaalaista foorumisteista ja hölkkääjistä puhutaan, niin @Snakster on kyllä ainoa joka ei ottaisi ehkä neniin Saralta. Crocksimies vetäisi hameen päälle ja lähtisi juoksemaan pakoon, Tuomas valitettavasti selittäisi jotain ujosti ja siinä vaiheessa Sara tinttaisi nekkuun. Snaksterin talibanterroristiulkonäkö aiheuttaisi niin paljon häiriötä, mihin Sara ei olisi valmis. Joka tapauksessa, hienoa, että meidän Sara pelottaa. Toisin kuin Peiponen, jota jo jotkut poronilkit kiusaavat.
 2. En päässyt keskustaan salille, kun metro ei kulje sinne saakka vedenpaisumuksen vuoksi, joten pitää nyt demota täällä Otaniemessä, jossa on surkeat laitteet, mutta onneksi tämä laite on suht samanlainen joka paikassa. Siis pointti on se, että tämän voi minusta tehdä ennen lenkkiä millä kengillä hyvänsä. Nyt on Hokat, joilla on tarkoitus juosta reipasta. Toistoja voi olla fiiliksen mukaan 10-15, sarjoja 3-4. Yritän yleensä tehdä vaikkapa sellaiset 40-45 yhteensä. Laitan tuossa polvien päälle yleensä vielä pyyhkeen, ettei hinkkaa ihoa, mutten nyt ehtinyt, koska oli 10s ajastin.
 3. Baltsu

  Nike Pegasus

  Sportamoressa nyt aika paljon tuotteita 25% alessa. Mm. musta Pegasus Trail 106,90€ ja lila Pegasus Turbo 2 hintaan 147,90€.
 4. Kyllä Nikeilla minäkin useimmiten teen. Sinisillä Pegasus 35:lla, toki aina joskus jollakin muillakin. Cross fit-kengät on Sauconyn, mutta en mä oikein ota niitä mukaan, jos en tee jotain rajua kuten prässiä. Ei ne juoksukengät pohjejutusta niin pilalle mene, eikä ainakaan noilla ole edes väliä, kun niillä on juostu jo 800+ km.
 5. Baltsu

  Hoka One One

  Nilkka saattaa mulla kipeytyä kyllä uudentyyppisistä kengistä, jos juoksen useampana päivänä samoilla tossuilla. Luulen, että se johtuu dropin muutoksesta. Tapahtuu monilla eri merkeillä. Sitten kun on juossut pari viikkoa, ei tule enää mitään. Polven kanssa ei ole ollut kengistä aiheutuvia ongelmia koskaan.
 6. Mulla on tollainen T-Stand, kuva ohessa. Auttaa akillesjänteen ja pohkeiden kireyksien kanssa. Suosittelen, ettei käytä jos jänne on kipeä. Toinen, mitä käytän on tuo salilaite, missä painot tulevat polvien päälle (kuva ohessa minkä tyyppinen laite). Laitan 65-70kg. Käytän sitä niin että päkiöillä paino ja lasken ensin jalan alas ja sitten nostan ylös. Teen jotain tyyliin 4x12 toistoa 1-2 krt viikossa. Mulle ei oikein sovi se laite, missä seistään ja painot olkapäillä. Tämä ei varsinaisesti ole kuntoutusta, vaan vahvistamisasioita.
 7. Baltsu

  Hoka One One

  No itse en ole minkään merkin mannekiini, mutta omalta kannaltani Clifton 6 on ollut hyvä pitkiskenkä. Sen huonona puolena on se, ettei niillä voi oikein juosta väsyneillä jaloilla ainakaan silloin kun kengät ovat uudet. Ne vaativat aggressiivista juoksutyyliä ja vauhti pitää saada päälle, mutta omalla kohdalla 15-36km lenkit about 4.20-5.00 min/km ovat toimineet todella hyvin. Jos meinaa, että ne ovat kiikkulaudat, astuu todennäköisesti väärässä asennossa maahan.
 8. Baltsu

  Hoka One One

  Heh, okei. Oisin lisännyt tuohon myös Henryn, mutten ollut enää varma, kirjoitteleeko foorumille.
 9. Baltsu

  Cooper

  Moni lupaa pikkujouluissa juoksevansa kesällä maratonin, mutta sitten kun joku asiasta kysyy juhannuksena, niin lenkilläkäyntiä ei ole vielä aloitettu.
 10. Baltsu

  Cooper

  Emme tiedä yhtään, miten hän on harjoitellut uransa jälkeen, joten siinä mielessä en itse olisi osannut veikata mitään. Pakko kysyä: paljonko Palander juoksi?
 11. Baltsu

  Yleisurheilukausi 2019

  Lasse Virénin firma sponsoroi Sara Kuivistoa. Minusta tuokin osoittaa jo jotain. Tuskin ihan diibadaabaatyyppiä tukisi. Pitäskö ottaa Sara viralliseksi foorumimaskotiksi? Sitten kun Kalevan kisat järjestetään Helsingissä, voitaisiin järjestää tapaaminenkin. Minnekään Hyrynsalmelle ei viitsi niitä kisoja lähteä katsomaan. Jostain syystä kisat tuntuvat olevan kyllä joka vuosi maakunnissa. Tässä terveiset Urheiluliitolle. Kisat tänne ja sassiin. HIFK ja HKV saavat järjestää.
 12. Repeämä yleensä estää kyllä juoksun, mutta jos jänteessä ei ole vikaa, mutta kova kipu syntyy jostain muusta syystä, sinne saatetaan laittaa kortisoonipiikki. Itselläni laitettiin yhtenä kesänä, jolloin pystyin juoksemaan vain puoli tuntia kunnes se pistävä kipu alkoi. Silloin jänne oli selvästi paksuuntuneen oloinen uloskin päin. Lääkäri sanoi, ettei juoksemisesta riskiä aiheudu. Toki sitä piikkiä ei kannata usein ottaa, sillä sen on sanottu heikentävän jännettä. Eli jos repeämä on, niin kieltää juoksun. Jos on jotain pienempää tai hyvin pientä repeämää, todennäköisesti saat jumppaohjeet.
 13. Baltsu

  Yleisurheilukausi 2019

  Jodlaaja tiesi blogissaan kertoa, että Johanna Peiposta on kiusattu. Ehkä se on foorumillakin mainittu, mutta en seuraa kaikkia uutisia niin tarkasti. Googletin asiaa ja löysin ihan sikahyvän kommentin asiaan. Sara Kuivisto oli nimittäin sanonut Iltalehden mukaan asiasta seuraavasti: – Jos joku uskaltaa tulla huutamaan, niin tinttaan, maileri Sara Kuivisto tokaisi perjantaina Espoon GP-kisan lehdistötilaisuudessa. Mitä enemmän tuon Kuiviston haastatteluja näen, niin sitä enemmän pidän hänestä. Huikea tyyppi, joka haluaa onnistua. https://www.iltalehti.fi/yleisurheilu/a/a5870f4c-06ff-4008-8f5e-09a8ec08e7c0 On toki, mutta ei se ole aina niin. Ainakaan sitten kun Pohjoismaat saavat kisat.
 14. AlterG juoksumatolla saattaa hölkkäkin onnistua.
 15. Baltsu

  Yleisurheilukausi 2019

  Lahti saisi muuten heti talvikisat, jos Putin lähtisi asiaa junailemaan. Hyvien naapuruussuhteiden nimissä voitaisiin joskus kysyä muistakin asioista kuin viisumeista.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy