Jump to content
Juoksufoorumi.fi

m-52

Jäsenet
 • Posts

  671
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by m-52

 1. Tarkoitin sykkeenmittausta, mutta kun otsikossa oli sana varuste, niin kirjoitin sykemittari.
 2. Pyöräilyhousut ja sopiva satula auttavat. Mutta mikä on oikea satula, niin sen löytää vain kokeilemalla. Itse en kovin pitkästi viitsi ilman pyöräilyhousuja ajaa. Kylmillä ilmoilla ja talvella käytän pyöräilyyn tarkoitettuja alushousuja. Satulana olen jo vuosia käyttänyt ainoastaan Brooksia. Nykyään Cambiumia ja carved -maallia, istuinluiden etäisyyshän sanelee satulan leveyden.Tämmöstä. Tuommoinen on käytössäni jopa läskipyörässä.
 3. m-52

  Kirja-ketju

  Kirja on hyllyssä, nimi muuten on Pentti Linkola -ihminen ja legenda. Nykyinen Luonnnonperintösäätiö on Linkolan perustama, https://www.luonnonperintosaatio.fi/. Linkola on kyllä taitava kirjoittaja, on tullut luettua lähes koko tuotanto. Melkoisia ultrasuorituksia hänen samoilunsa ympäri Suomea. Edit:. Muistin tuota kirjoittaessa, että on ollut tarkoitus lahjoittaa pieni summa Mikko Saarelan muistometsä -keräykseen. Niinpä nyt tein.
 4. Green Book tuli katsottua, loistavia roolisuorituksia, ja aihekin kovin ajankohtainen. Ei nyt otsikon mukaisesti paras katsomani elokuva, mutta hyvä kuitenkin.
 5. Kärppäalueella asuvana olen Tepsin kannattaja, mutta surullista on sen nykymeno. Kärppien menestystä en toivo (liittyy Kärppien toimintaan takavuosina juniorikiekossa).
 6. m-52

  Maastojuoksukengät

  Suunnistuskisoissa varmaan tarjolla. Tuo sprinttikenkä on kyllä kiinnostava, mutta minulle taitaa olla liian kapea. Eikö nuo hinnat ole ihan samat kuin muillakin merkeillä? Todennäköisesti myydään n. 120 eurolla?
 7. Ilmaisin arvostukseni kyseistä lajia kohtaan.
 8. OT: Tutkimuksen mukaan kitkarenkaat turvallisemmat kuin nastarenkaat. Siinäpä nastarengasuskovaisille ihmeteltävää.
 9. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/02/28/jussi-halla-ahon-tytar-osallistui-nuorten-ilmastolakkoon-isan-vastustuksesta Olen Halla-Ahon lailla aika pessimistinen. Entistä enemmän kunnioitan Pentti Linkolaa. Hän voi oikeasti todeta, että mitäs minä sanoin.
 10. Muutama päivä sitten oli radiossa juttua fuusiovoimasta. Hyötykäyttö on kyllä ohjelman asiantuntijan mukaan aika kaukana tulevaisuudessa. Olen kanssasi samaa mieltä sähköautoista, ne eivät ratkaise ongelmaa, kaivosten lisäämisen kautta lisäävät entisestään luonnon köyhtymistä.
 11. Maailman parhaat ilmastotutkijat ovat pölhöpopulisteja? Ihanko tosissasi kirjoitit kommenttisi? Väitä nyt vielä, kuten joku pölhökustaa toisella foorumilla, että hiilidioksidilla ei ole mitään tekemistä kasvihuoneilmiön kanssa. Ilmasto on aina muuttunut, mutta ihmisen toiminnan vuoksi vasta lyhyen ajan. Milloin historiassa on ollut käytössä miljardi autoa, joka hetki 7000 matkustajakonetta ilmassa, valtava määrä kauppalaivoja ja muita aluksia, nykyisenlaista sotakalustoa, sademetsien ym metsien hävittämistä, massiivista lihantuotantoa jne, jne? Tarkoitat, ettei edellä luetelluilla asioilla ole mitään tekemistä ihmisen aiheuttamaan ilmaston lämpenemiseen.
 12. m-52

  50 km kävely poistuu

  Tekniikkaa ja kuntoa vaativa laji, mutta ei kyllä kuulu suosikkeihin, jotenkin hymyilyttää koko nylkytys. Kukas se sanoikaan, että kävelykisa on kuin yrittäisi kuiskata mahdollisimman kovaa. Joskus Raatissa seurasin kun Konononen otti lämmittelyvetoja, uskomattoman kovaa kyllä meni. Jos kävelyä olisi pakko seurata, niin valitsisin jostain syystä naisten kävelyn;)
 13. Samaa mieltä. Pienelle marginaaliryhmälle ei kannata ainakaan yhteiskunnan tukea maksaa rakennettavaan halliin. Yleensäkin noita kaikenmaailman halleja on riittävästi. Ulos liikkumaan!
 14. m-52

  Hyvä biisi

  Sössölandian Kultakurkut (Alangon trio) vetää tuon hienosti.
 15. Pitkästä aikaa seurasin hiihtoa, perinteistä kun hiihtivät, ja jotenkin tuo Holmenkollen viehättää. Ei näkynyt tasatyöntäjiä.
 16. Löytyisikö jostain n. 10 viikon ohjelma tai yleensäkin ohjelma, joka tähtää otsikon mukaiseen vauhtiin? Kaverin puolesta kyselen.
 17. Onpas meillä samankaltainen lähtötilanne. Öljylampun ja kynttilävalossa on tullut läksyt tehtyä. Lukioaikana taisi olla kaasuvalo. Kovasti hiihdettiin ja hypättiin mäkeä ja kesät juoksua, korkeushyppyä, seiväshyppyä jne. Tarvittavat välineet (ei hiihtovälineitä tietenkään) tehtiin itse. Kouluun en hiihtänyt, kun korvessa asuin, oli vähän liian pitkä matka. Pitkät metsästysreissut kuuluivat kuvioon heti, kun pysyi miesten matkassa.
 18. Tuon kyllä allekirjoitan. Omat lapseni (nyt aikuisia) ovat olleet aina ahkeria liikkumaan, varmaankin vanhempien esimerkin innoittamina (anteeksi omakehu). Sama ilmiö näkyy myös lapsenlapsissa.
 19. Reenaajan viestit käsittelevät urheilun sitä puolta, jonka takia en juurikaan halua seurata ns. huippu-urheilua. Suurin mielenkiinto hiihdon seuraamiseen loppui Mäntyrannan käryn myötä.
 20. Ääni Kinvaroille. Jos vielä juoksisin maratonin, niin noilla. Pituus 176 cm ja massa alun 80 kg. Juuri juoksin noilla Oulun pyöräteitä 12,6 km, toimivat myös talvikelillä.
 21. Toista oli puusuksiaikaan. Uuden lumen vesikeli, puusukset ja 50 km, siinäpä haastava yhdistelmä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy