Jump to content
Juoksufoorumi.fiainatäysii

Jäsenet
 • Content Count

  745
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by ainatäysii

 1. ainatäysii

  Skiket ja Skikkaus

  ^Jalkojen rakenne on harvoin aivan symmetrinen, omissa luistimissani on mahdollista siirtää kiskoa sivusuunnassa, kannattaa lattialla yhdellä jalalla seisten testata, että kisko on siten ettei jalka pyri taipumaan nilkasta sisään- eikä ulospäin.
 2. ainatäysii

  Skiket ja Skikkaus

  ^Hyvä meininki, mulla kanssa polvi kestää oikeastaan vain luisteluliikettä, eli sukset, luistimet, rullaluistimet ja skiket on mun aseet, pyöräily kanssa, hyvä että vielä nämäkin onnistuvat, elämä on luopumista.
 3. ainatäysii

  e-bike?

  Mulla ollut nyt kuukauden päivät Xduro full seven, on kyllä makea laite, sähköavustus toimii todella hienosti, muuten täysin huomaamatta mutta ajaminen ei rasita:) Maastossa menee hienosti, ainakin minulle ainoa tapa tehdä PK-lenkkejä, sillä ei yksinkertaisesti viitsi vääntää väkisin. PS. ^siinä ei muuten ole napamoottoria, vaan moottori on keskiössä, vaikuttaa suoraan poljinakseliin. Napamoottorihan on joko etu- tai takakiekon navassa.
 4. ainatäysii

  Rukan hiihtoladut

  Se Valtavaaran nousu ja lasku jäi mieleen kun aikoinaan tuli muutama kerta käytyä, muuten ei tosiaan erikoisempaa.
 5. ainatäysii

  Vasaloppet 2015

  Suuri ihme jos musti 15 sakissa.
 6. ainatäysii

  Falun 2015

  ^Niin toi on se kuuluisa alimatka alamäkikisa:)
 7. ainatäysii

  Falun 2015

  Ihme jos ei ven/tsekit tee protestia, suomalainen olisi ainakin diskattu jos olisi tehnyt nortit:) Bauer ja Vileksanin olisivat saaneet hiihtää latujen väliin nortin eteen, mutta ei näinpäin.
 8. ainatäysii

  Falun 2015

  Eikö nortti pitäis diskata, häiritsi _edellä_menevien hiihtoa tulemalla latujen väliin, nämä joutuivat norttia väistämään.
 9. ainatäysii

  Falun 2015

  Startin aikaan ennustettu vesisateen alkavan, pitäisi sopia mustille, viimeksi hyvä vesikelin kapula, jos räntää niin menee lotoksi, http://www.accuweather.com/fi/se/falun/307406/hourly-weather-forecast/307406
 10. ainatäysii

  Falun 2015

  ^Katsopa koko säikeen ensimmäistä viestiä, taisin tyhjentää pankin heti kättelyssä:)
 11. ainatäysii

  Falun 2015

  Mites tosta pulverin laitosta, onko sopiva lämpö että juuri sulaa sujuvasti vai pitääkö antaa vielä vähän lisälämpöä että kiinnittyy paremmin?
 12. ainatäysii

  Falun 2015

  Eikö Kristan olisi kuitenkin kannattanut pelata upporikasta eli "paukusta" täysiä, ja katsoa kestääkö svenskin kunto, takaatulijat olivat senverran kaukana ettei pelkoa mitalinmenetyksestä kuitenkaan. Ja varsinkin kun tiedossa oli että kirissä tulee hopeaa.
 13. ainatäysii

  Falun 2015

  Aikulla ollut tällä kaudella kovasti vaihtelua suoritustasossa, toivotaan parasta.
 14. ainatäysii

  Falun 2015

  Joo jänskättää, kunpa Aikku ei romahtaisi avaajana, muut aika varmoja suorittajia.
 15. ainatäysii

  pirkan hiihto 2015

  Ei ole vieläkään yöpakkasia vaikka lupailevat, pehmeänä taitaa pysyä.
 16. ainatäysii

  Falun 2015

  Parasta miesten kisassa oli ettei ammattilaisetkaan saa suksea luistamaan tommosessa mättökelissä kuin viitisen kilsaa, toiselle kiekalle lähtijöillä ei ollut mitään saumaa peesata starttaajia. Ei tarvitse harmitella omia tällipettymyksiä.
 17. ainatäysii

  Falun 2015

  Käsittääkseni useimmilla suomalaisilla oli mukanaan kaksi paria suksia lähtöalueella. Päävalmentaja ja muita toppatakkimiehiä oli kisan alkaessa maastossa, radiolähetyksessä selostaja ja Jylhä voivottelivat kovaa lumisadetta ennen ensimmäisten tuloa 4km kohdalle, eikö Jylhän ja kumppaneiden olisi tässä vaiheessa pitänyt antaa määräys lähtöpaikalle suksiparin valinnasta kelin mukaisesti.
 18. ainatäysii

  Falun 2015

  Kyllä tutkalla on hyvin helppo ennustaa sadealueen liike, liikesuunta ja nopeus ovat yleensä hyvin vakioita parin tunnin jaksolla, esim. http://ilmatieteenlaitos.fi/sade-ja-pilvialueet/suomen-etelaosa
 19. ainatäysii

  Falun 2015

  Vähän ihmetyttää jos ei paikallisia sadetutkia ole syynätty, amatöörit asialla, ruotsalaiset varmaan tiesivät että lumipyry tulee. On muuten pirullinen keli tommonen nollakelin lumisade, itse en ainakaan ole saanut ikinä yhtäkään paria luistamaan noissa oloissa.
 20. ainatäysii

  pirkan hiihto 2015

  Näppiksen ääreltä näyttää huonolta, täyspilvistä koko viikko ja enimmäkseen plussan puolella, sohjokeli ja tuskin täysmatkaa päästään hiihtämään, näin veikkaan. Pikkusommalla voi olla vaikeaa.
 21. ainatäysii

  Falun 2015

  Selostajat ja muut harhaanjohtajat taas pihalla kuin lumiukot, edes lista finaaliinmenijöistä ei selvinnyt, saati miksi B-erä hiihdetään ennen A-erää jne.
 22. ainatäysii

  Falun 2015

  Lähdetään näköjään B-joukkueella parisprintteihin, Kyllönen-Sarasoja-L, Jylhä-Nousiainen, se oli sitten siinä.
 23. ainatäysii

  Falun 2015

  Joo se Hämäläinen on ihan turha jätkä, ei mitään omaa sanottavaa, nauratti kun puhui valkopohjasuksista, niissä on kuulemma hiotut pohjat, tavan kansalle tuli varmaan se käsitys että se musta sieltä pohjasta on hiottu pois:) Vipe on hyvä kommentaattori, näkee asioita vähän laajemmassa perspektiivissä, valitettavasti studioemäntä on semmonen kritiikitön kaikki on kivaa ja hyvin-tyyppi.
 24. Talven paskin hiihto, Oittaalla märkä räntäsade, ei luistanut mihkään, kaks kierrosta kolmosta ja suihkuun.
 25. ainatäysii

  Falun 2015

  Johaugin kadenssi murhamäessä melko maagista, taisin vähän ihastua:). Maaritilla ja Petterillä selvästi samat emmeet. Saiko se meidän poju väärän käden sauvan vai mitä ne sokkas.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy