Jump to content
Juoksufoorumi.fiaunu

Jäsenet
 • Content Count

  167
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aunu

  Pirkan Hölkkä 1.10.

  Onhan täällä lähtijöitä. Maratonit jäi tältä kesältä juoksematta, mutta Pirkka saanee korvata sen mitä korvattavissa on. Reitti kuulostaa rankalta, ja kesän juoksut on jääneet niin vähiin, että tarkoitus lähteä hölkyttämään rauhassa-ja-hyvävoimaisena-maaliin -periaatteella. Kaverin kanssa on suunniteltu tuommoista 6min/km vauhtia, että jos 3,5h alittuu niin tyytyväisiä ollaan. Onko suunnitteilla jonkinmoista kokoontumista ennen kisaa seppolaisten osalta?
 2. Hyvät juoksijatoverit. Tänään juoksin pk-lenkin nopeiten mitä ikinä! ELI 9.1km keskisykkeellä 141 ja keskivauhti oli 5:59/km!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIIS Ensimmäistä kertaa ikinä juoksin pk-lenkillä alle 6 minuutin kilometrivauhtia! Voi mikä mahtava fiilis. Olen terästä! Olen voittaja! Pystyn mihin vaan!
 3. Nonni!!! Kävin just ilmoittautumassa Pirkan hölkkään ja treenailun eteenkin pitäisi ehkä tehdä jotain tässä vaiheessa... eli päiväkirjasta motivaatiota hakemaan ja tästä lähtee: TV pitkä 16km. Keskisyke 145. Vauhti 6:45/km. Pohkeet yritti jumittaa loppupuolella, mutta muuten meni mukavasti kohtalotoverin kanssa rupatellessa.
 4. Wooh... Kiitos kaunis avuliaista spekulaatioista, sillä itse olen ollut täyttä kysymysmerkkiä viimeiset pari viikkoa, kun lenkit vain paranee ja paranee, vaikka kesä on mennyt enemmän tai vähemmän sumuisesti (eikä pelkästään nautintoaineiden vuoksi). Nojoo kevät oli kyllä aika paska näin jälkeenpäin ajatellen noin niinku ton parisuhteen kannalta, vaikkakaan en kyllä siinä vaiheessa sitä tiedostanut. Joten kunnon junnaaminen voitanee ainakin osaksi pistää stressin piikkiin. Harjoittelu ei tuntunut missään vaiheessa liian raskaalta, eikä mitään ylikunto-oireisiin viittaavaa ilmennyt, joten yleinen v***tus selittänee ilmiön osittain. Vaikka toisaalta olen kyllä vielä niin keltanokka juoksuasioissa, että olen täysin kuuromykkäsokea ymmärtämään kehoni hienovaraisista viesteistä mitään. Eli voipi olla niinkin, että kevään harjoittelu oli sittenkin liian raskasta. Muuttta, tästä kuntopiikistä innostuneena juoksumotivaatio on taas huipussaan!! Ja Pirkka hölkästä olen asettanut seuraavan tavoitteen, jotta ei kuin ihmeen kautta kesästä selvinnyt juoksuvire vaan mene hukkaan!
 5. Moi! Nyt on kuulkaa niin ihmeellinen asia, että lukekaa ihmeessä loppuun! Eli juoksin ensimmäisen maratonini onnistuneesti lokakuun puolessa välissä 2005, ja lepäilin marraskuun alkuun saakka. Sitten aloitin pk-harjoittelun seuraavaa kesää varten, ja juoksentelin sellaisen 4 lenkkiä viikossa välillä pari parin tunnin pitkää lenkkiä. Tammikuussa aloitin sitten Hännisen 3,5-4h ohjelman mukaisesti harjoitella Terwamaratonia varten (20.5.2006). Vauhdit eivät mainittavasti kasvaneet, joten tuntui että harjoittelu junnasi paikallaan, mutta juoksu kulki ja intoa oli joten sain tehtyä suunnilleen kaikki lenkit mitä harjoitusohjelmassa tarjottiin (eli keskimäärin 4 lenkkiä viikolle). Harjoittelu sujui siis hyvin ja säännöllisesti pääsiäiseen asti. Sitten tuli ero avopuolison kanssa, ja siinä tohinassa jäi maraton juoksematta ja lenkit yleensä reilusti vähemmälle. Kesän mittaan on tullut nautittua alkoholia runsaamman puoleisesti ja vanha vamma, tupakointikin, on lähtenyt huolestuttavasti käsistä. Lenkkejä olen tehnyt toukokuusta lähtien keskimäärin vain 2 viikolle (toinen yleensä pk ja toinen vk), ja välissä on ollut jopa muutama kokonaan juoksuton viikko. Kokonaiset kaksi pitkää lenkkiä on tullut juostua, joista toinen juuri äsken, vaikka juuri päättynyt viikonloppu oli kostein pitkiin aikoihin. Päivittäin tosin on tullut pyöräiltyä 5-10km, mutta 2,5km:n pyrähdyksinä eli sillä tuskin on merkitystä. KUITENKIN!!!! Juoksin äskeisen pitkän lähes 20s kovempaa kilometrivauhtia kuin edellisen kaksi kuukautta sitten. Ja kokonaisen minuutin kovempaa kilometrivauhtia kuin huhtikuuna alussa. Sykekin oli matalammalla, ja lämpötila luultavasti samoissa. Leposyke on laskenut loppukeväästä ainakin 5 pykälää eli kunto noussut??????? MITEN IHMEESSÄ?!? Onko kellään ehdotuksia miten tämä on mahdollista vai onko maratontreenaus vaihdettava hc-juopotteluun, jotta kunto nousee (No ei nyt sentään. Vitsivitsi). Varsinkin keväällä kun tuntui ettei kunto noussut mihinkään muutaman kuukauden aikana. TOISAALTA olen ihan viimeaikoina tihentänyt askelfrekvenssiäni huomattavasti. Aiemmin kai pyöri jossain 160 ja nyt 180-190 tienoilla. Voiko tuolla olla noin suuri ero? Ja vähänkö mahtavaa ettei pahasti rappiollinen kesä ole tehnyt kunnolle tajutonta hallaa. No katsotaan sitten kun saan sydärin kesken Pirkka hölkän, mutta ei nyt maalailla piruja seinille...
 6. aunu

  Yyteri Maraton

  Voi nyt on ruvettava perumaan, kun tuli yllättävä elämäntilanteen muutos, ja meni juoksut ihan päin seiniä parilta viimeiseltä viikolta. Käytännön järjestelyjen vuoksi tipahtaa Yyterikin kalenterista, mutta tarkoitus olisi yrittää sitten vaikka Tampereen maratonille loppukesästä. Mutta onnea ja hyvää kisasäätä muille! Olen henkisesti messissä! Etenkin siinä Hollen porukassa, joka lähtee paukuttamaan sitä 3.45:ttä rikki.
 7. aunu

  18.4

  TV kevyt 9,6km. Tuli paineltua vähän reippaammin. Keskisyke 150.
 8. aunu

  13.4

  Kylläpäs on mennyt päivän aloitus myöhäiseen... TV kevyt 6,4km. Upea keli, mutta meno vähän takkuista. Eilinen pitkä varmaan painoi vielä jaloissa. Keskisyke 144.
 9. aunu

  12.4.

  TV pitkä 17,3km. Hyvin kulki JA AIVAN MAHTAVA ILMA!!! Syke vähän korkealla tiedä sitten mistä... kevättä rinnassa. :hehe Keskisyke 147.
 10. aunu

  10.4

  TV reipas n. 9km + 2 x n1,5km verryttelyjä. Yhteensä n. 12km.Keskisyke 166, ja suhteellisen hyvin kulki sulilla teillä. 8)
 11. ma: Vedot 6 x 1km 3min palautus + 2 x 1,5km verryttelyt. Keskisyke 179. Yhteensä 8,7km. ti: TV kevyt 9,6km. Keskisyke 144. ke: lepo to: lepo pe: TV kevyt 9,6km. Keskisyke 141. la: lepo su: TV kevyt+vl 6,4km. Keskisyke 147. Yhteensä 34,3km. Lepoviikosta ei sitten tullut kovin kevyt noiden vetojen takia, mutta loppuviikolle tuli huilailua ihan mukavasti, että jospa se asiansa hoitaisi.
 12. aunu

  7.4

  TV kevyt taasen, 9,6km. Keskisyke 141, ja pyörätiet melkein sulat. :kädet
 13. aunu

  4.4.

  TV kevyt 9,6km. Keskisyke 144. Oli taas melkoista vuoristorataa: välillä oli meno niin kevyttä sulaneilla tienpätkillä ja välillä sai kävellä loskasuossa. Tulis jo se kesä....
 14. aunu

  3.4

  Eiliset vedot näin lepoviikon alkuun kun lauantain rilluttelun seurauksena jäivät tekemättä. Eli 6 x 1km n. 3min palautuksella. Syke huiteli siinä 175-188, ja vauhti siedettävää pääkallokelistä huolimatta. Mitenhän mä aina onnistunki tekemään vetoja just karmeimmilla keleillä...
 15. ma: lepo ti: TV kevyt 9,6km. Keskisyke 139. ke: TV kevyt 9,4km. Keskisyke 144. to: lepo pe: TV kova 6,5km + 2 x 1km verryttelyt. Keskisyke 179. Yhteensä 8km. la: lepo su: lepo Yhteensä 27km. Sunnuntain vedot jäivät tekemättä, mutta mañana mañana!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy