Jump to content
Juoksufoorumi.fiharpatti

Jäsenet
 • Content Count

  93
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onnittelut. Melko selvä alitushan toi oli. Mä alitin eka kerran 2.50 tuloksella 2:49:56, ja sitäkin pidin reiluna alituksena.
 2. Olet mennyt lopussa ohi, olin se nopeiten lähestynyt selkä. Kanttasin kyllä melko huolella toisella kiekalla. Ja tapahtumahan oli taas taattua yöhölkkä laatua, kannattaa tulla kauempaakin.
 3. varmaan palautumisen kannalta olis hyvä jos pystyis juomaan maalissa urkkajuomaa. Mutta kyllä mullakin kisassa juotu urheilujuoma on viimeinen mitä maalissa tekee mieli. Joittenkin juoksujen jälkeen on kisassa tarjottu merkki tökkinyt kuukausia juoksun jälkeenkin.
 4. Käytiin toi maaliin tulo tsekkaamassa ennen lähtöä, niin ei ollut ongelmia. Hyvin järkätty tapahtuma, kiitokset multakin. Pääsin sarjan kolmosena pokkaamaan palkinnonkin ja sekin oli kauden parasta antia. Pullakahvit maalissa, aivan ehdoton.
 5. Joo, ja niistä iso osa vielä sattuu juuri tuon reitin varrelle. Tosin mä olen asunut aikoinani liian monta vuotta Tikkurilassa ja olen vähän jo sokea noille nähtävyyksille.
 6. No äläs nyt vielä heitä pyyhettä kaivoon. Tai sitten tingit vähän tavoitteesta ja lähdetkin meikäkäisen vähän vaatimattomampaan vauhtiin, ja ihailet samalla vaikka maisemia.
 7. On näköjään tultu samassa porukassa kierros. Eikä tosiaan tehnyt mieli toiselle kierrokselle, onneks ei tarvinnutkaan. Mulle kyllä puolikas oli vähintään tarpeeksi tuohon keliin ja päivän kuntoon. Josssakin vitosen kohdilla alkoi olla selvä, että kovaa aikaa ei nyt juosta, ja vajaassa kympissä loppui huumorintaju koko hommaan ja ajattelin, että koetetaan vaan pitää sitä vähän alle 4/km vauhtia. Jossakin 15km kohdilla ei enää ollut sillä vauhdillakaan niin väliä, siinä jos joku olis tarjonnut kyytiä maaliin, niin olisin saattanut hypätä kyytiin. Mutta sitä samaa vauhtia toi loppukin on näköjään tullut, vaikka aika taapertamiselta ne viimeiset kilsat tuntui. Ei se nyt puolikas pitäs tolla vauhdilla ihan noin vaikeeta olla, mutta pistetään vaikka helteen piikkiin. Juoksun jälkeen reidet meinas kramppailla, ja sellasta ei ole tapahtunut aikaisemmin edes kokonaisen jälkeen. Mutta kovia jätkiä ootte juoksemaan, kun vielä toinenkin kiekka meni melkein samaa kyytiä.
 8. Näköjään oli jotain tietoa sentään lisätty SVU kalenteriin: http://www.svu.fi/mp/db/file_library/x/IMG/22529/file/VeteraanienSMmaratonkilpailukutsu.htm Eipä taida mikään massatapahtuma olla tulossa. Taidanpa valita jonkun muun tapahtuman.
 9. Parit sisäänajetut kengät joutas pois kaapista. Asics DS-Trainer 15. koko 10.5 (44.5) http://www.asics.fi/products/gel-ds-trainer-men Ostettu maaliskuussa, ja juostu kaksi lenkkiä, max 30km. En muista mistä sain päähäni, että nämä vois olla hyvät mulle, mutta helposti keksin muutaman paremmankin mallin. Hinta: 70€ MYYTY - Brooks summon. Kyselkää vaikka yksärillä. Brookseja en meinaa jalkaani enää sitoa, dessuja saatan vielä kokeilla jos ei mene kaupaksi. Kengät Tampereella.
 10. Tämä on ollut itselläkin vaihtoehtona syksyn maratoniksi. Sinänsä mulla ei ole pakonomaista hinkua juosta juuri veteraanien SM kisassa, mutta ajankohta syyskuun puolivälissä olis aika passeli, ja saishan siitä parhaassa tapauksessa kohtalaisen sm kisa sijoituksen jolla vois hämätä asiaan perehtymättömiä. Luottamusta kisaan ei tosiaan herätä, kun mitään infoa ei näytä vielä löytyvän. Jos näyttää siltä, että tämä on puolihuolimattomasti järkätty kyläkisa jossa on vähän juoksijoita, ja varsinkin jos reitti on hanurista, niin menen suosiolla jonnekin muualle kokeilemaan ennätystä. Vaikkapa Joutseno, Finlandia, tai joku ulkomaan vaihtoehto. Kouvolan puolimaraton näyttäs tosiaan olevan olemassa joskus keväällä, ja oikein virallisesti mitatulla reitillä: http://www.kouvolanpuolimaraton.fi/
 11. Moro. Onkos tietoa onko Tajuilla huomenna yhteisreeniä?

 12. Toma, onneksi olkoon voitosta, kovan ajan olit pistellyt heti maraenkan jälkeen. Olit näköjään päihittänyt meikän vanhan ryyp... eikun treeni... no mikälie nuoruuden kaverin. Nyt vaan annat Joensuulaisuuden vaikuttaa, ja sitten se vasta kulkeekin ;)
 13. Uh... liki viikko mennyt polven "rikosta" ja ei tää nyt vieläkään normaalilta tunnu. Kaikkea muuta. Yhtään en ole juossut. Maanantaina tuli kävelyä jonkinverran ja sit oli vaan istumista (neukkarissa, taksissa, lentokoneessa...) ja tänään joku 10km taas kävelyä. Ja kylmää ja hierontaa. En oikein tiedä mikä mättää. Nyt polvessa eri tuntu kuin silloin heti ja huomasin tänäänkin että takareittä vähän vihloi välillä viiltavästi kun käytiin kävelemässä. Maraan 2 vkoa, saas nähdä miten käy. Hyvät loppu herkistelyt nyt näyttää ainakin jäävän väliin. ----Kimmo

 14. tollasen laskurin löysin http://www.runningforfitness.org/calc/weighteffect.php mulla näköjään 4 kilon pudotus vaikuttas 9 minuuttia maraton aikaan. kuulostaa ehkä vähän suurelta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy