Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ela89

Jäsenet
 • Posts

  41
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  puolimaratonille/maratonille

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ela89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Apua, osallistuin tuohon puolimaratoniin. Tulee aika kiire, sillä vammojen takia jääny harjoittelu aika tiukaksi. Aloittelijana varsinkin vielä kun lähden liikenteeseen, niin saa nähä mitä siitä puolikkaastakin tulee Oli kuitenkin pakko ilmottautua, että saa jotain tavoitetta ennen kevään suurempia kisoja. Ja vielä tuo Hangon tasaisuus viehättää. Kumpa nyt tota lisäinfoa on tulossa...
 2. Joo'o. Mä en oikein tiedä mitä pitäisi tehdä tai ajatella kun en ole päässyt lenkille pitkään aikaan. Todella turhauttavaa. Olen yrittänyt tässä tehdä kaikkea muuta ja vähän päntätä koulunkin kanssa. Yritin tossa lähteä juoksemaan, mutta se meni itkien 3km. Juoksin vaikka sattui niin prkleesti. Nyt itketään vielä enemmän kun lepopäiviä kertyi lisää :(
 3. Joo, kiitos vastauksista Tulin siihen tulokseen että ei ollut laiskuus kyseessä. Kävin kokeilemassa lenkkiä josko väsymys lähtisi, mutta tulos oli että jalat petti 3km kohdalla. Sattui ihan prkleesti polviin, nilkkioihin, niveliin, rakkoihin ja joka soluun! :'(
 4. Hei! Mietin vain että mistä tunnistaa laiskuuden tai uupumisen. Olen juossut melko rauhallisesti ja pidin eilen lepopäivän. Tänään on vähän vetämätön olo ja en ole kovin halukas lähtemään lenkille. Mietin vain että mistä erottaa oikeasti laiskuuden uupumuksesta? Puhun nyt sellaisesta ettei paikat ole kipeänä, lähinnä vain väsyttää jne. Kai sitä täytyy mennä tänään kattomaan pururadalle fiiliksiä... :heikofahrrad:
 5. jaa.. tänään ei tullu lenkistä mitään niin menin salille tekemään muuta.. :/ hyvä että illaalla pääsi wcpöntöstä ylös! Kun ei malta levätä! Tuntuu ihan turhalta.. pitäähän nyt tuntua jossain! Kumpa noi lihassolut nyt kasvaisi nopeasti että pääsis juoksemaan. Tänään tein kyllä tosi pitkiä ja syviä venytyksiä juuri reisiin. Se vapautti jännitystä aika paljon.
 6. Tulin juuri ensimmäiseltä lenkiltä sykemittarin kanssa ja en ollut uskoa silmiäni. Juoksin ihan tavallista pk-lenkkiäni ja sykenousi heti tuonne 170-180:iin. Sitten aina piti ottaa ihan kävelyksi että se laskee ~150:een. Sitten lähdin taas juoksemaan samaa perus vauhtia mitä oon aina juossut niin se näytti juuri tuota 197! Kai se on vaan pakko alkaa tekemään noita pitkiä lenkkejä kävely-hölkkä tyylillä.. :(
 7. Kyllä, aloittelijan kysymyksiä taas... Olen harrastanut epäsäännöllistä juoksua jo vuosia ja otin puolimaran tavoitteeksi 3kuukautta sitten ihan rauhallisesti. Ensin oli jalat vähän tukossa, mutta pian tottui jo iskuihin. Ihmettelen vaan kuinka mulla on ollut melkein kuukauden reisilihakset ihan kipeät. Olen venyttellyt niitä kunnolla, syöny hyvin proteiineja ja hellinyt niitä muuten. Olen nyt pitänyt 2lepopäivää juoksusta ja tehnyt sen sijasta muuta. Silti reisistä on voimat ihan loppu. Sen huomaa pyöräillessä jne. Pelkään, että kunto hiipuu jos en mee lenkille, mutta reidet ei jaksa yhtään ylämäkeä yms. Täytyykö vaan levätä vai onko jotain ihmekonsteja? Onko juoksijoilla aina joku paikka kipeänä? Vai onko mulla vaan yksinkertaisesti heikot reisilihakset? Hyvää loppukesää kaikille =)
 8. Heipsan! Yrittänyt etsiä olen täältä ja muualta, mutta lyhenne "TV" tarkoittaa mitä? En keksi/löydä sitten millään! Päätä kuin olisi halolla lyöty. Kiitos tietäjille!
 9. Eli mitä kaikkea hauskaa/ikävää/outoa teille on tapahtunut lenkeillä? Tänään aamulla mieshenkilö pysäytti ja sanoi jotain "kova vauhti, ootko menossa meille kahville?" silloin ärsytti, mutta kotona oli hauskaa. Olin myös tässä kesällä lenkkeilemässä ja törmäsin pieneen valkohäntäpeuraan ja sen emoon. Siinä tuli kiire. Onhan noita. Enimmäkseen miesten huutelua viikonloppu iltaisin :/ Entä te? Oletteko törmänneet ufoihin tai pelastaneet ihmishenkiä?
 10. Muualta netistä ei löytynyt mitään, joten nuo käyttöohjeet pyrkivät siis vain ehkäisemään kaikki turhat oikeusjutut?
 11. Hei kaikille! Nyt oli pakko tulla tänne avautumaan. Ostin elämäni ensimmäisen sykemittarin ja innoissani otin sen heti käyttöön! Kun tutustuin käyttöohjeisiin, niin siellä varoteltiin käytöstä jo yli-liikaa. Onko kyseessä vain ylitarkat jenkkihössötykset vai voiko sykemittari olla vaarallinen mm. sydämmelle? Joskus vuosia sitten on ollut pumpun kanssa lieviä oireita, mutta luulisi että itse juokseminen on vaarallisempaa kuin mittarin käyttö? Voinko käyttää sykemittaria turvallisesti vai jatkanko vainoharhailua? Tyhmä olo. Kiitos :)
 12. Kiitos paljon! Ehdottomasti aijon katsastaa tuon hudsonjoen ylityksen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy