Jump to content
Juoksufoorumi.fiela89

Jäsenet
 • Content Count

  41
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Tavoite
  puolimaratonille/maratonille

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo'o. Mä en oikein tiedä mitä pitäisi tehdä tai ajatella kun en ole päässyt lenkille pitkään aikaan. Todella turhauttavaa. Olen yrittänyt tässä tehdä kaikkea muuta ja vähän päntätä koulunkin kanssa. Yritin tossa lähteä juoksemaan, mutta se meni itkien 3km. Juoksin vaikka sattui niin prkleesti. Nyt itketään vielä enemmän kun lepopäiviä kertyi lisää :(
 2. Eli mitä kaikkea hauskaa/ikävää/outoa teille on tapahtunut lenkeillä? Tänään aamulla mieshenkilö pysäytti ja sanoi jotain "kova vauhti, ootko menossa meille kahville?" silloin ärsytti, mutta kotona oli hauskaa. Olin myös tässä kesällä lenkkeilemässä ja törmäsin pieneen valkohäntäpeuraan ja sen emoon. Siinä tuli kiire. Onhan noita. Enimmäkseen miesten huutelua viikonloppu iltaisin :/ Entä te? Oletteko törmänneet ufoihin tai pelastaneet ihmishenkiä?
 3. Nykyajan kauneusihanne: laiha ja ruskea.
 4. Juoksin eilen oman pitkäni 9km/60min! \o/ Täältä viellä noustaan...
 5. tä? joku tuolla ylhäällä lukee ajatuksiani! täytyy katsastaa tuo osoite!
 6. ela89

  Maratoonari

  Ihanaa! täydellistä että joku muukin on noita leffoja kaivellut. Itse vuokrasin eilen maratoonari-elokuvan ja aika pettymys kyllä oli täytyypä kattoa noita muita juoksu leffoja, jos sais jotain kickejä !
 7. Mun mielestä on hyvä ottaa kaikki hyötymatkat juoksuksi, mutta jotenkin huvittavaa. Riippuu siis tietysti aivan työpaikasta, mutta eikö se mene sähläämiksesi jos työskentelee esim. toimistossa? Itse kuljen kouluun pikakävelyllä n. 2km eli matkaa ei ole ollenkaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy