Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Wallu

Jäsenet
 • Posts

  312
 • Liittyi

 • Last visited

About Wallu

 • Syntymäpäivä 15.02.1980

Converted

 • Tavoite
  Maraton <3:20

Wallu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Wallu

  Suomalaisten kaudenavaus

  Keskeytys lienee sitten tullut kuitenkin, harmin paikka.
 2. Wallu

  Suomalaisten kaudenavaus

  Itsenäisyyspäivän myöhäisillasta vielä seurannut Australian Ironmanin alkua ja vaikuttaa siltä että Hast noussut vedestä ihan kärkiporukan imussa. Nyt on mielenkiintoista nähdä miten jatkuu kun on kavereita joiden kanssa polkea, tästähän voi tulla vaikka mitä!
 3. Wallu

  Polar V800

  Pääs käymään pieni ennenaikanen joulu ja voitin Polarin sivuilla olleesta veikkauskisasta V800:en. Kisassa piti veikata pari viikkoa sitten käydyssä Hawaii Ironmanissa puolustavan mestarin Frederik van Lierden loppuaika. Meni sekunnilla pieleen :) tänään tuli mittari ja ilta mennyt räplätessä. Lupaava on, Suunnon ja Garminin kautta tähän tultu joten innolla odotan käyttökokemuksia. Täällä pitää seuraavaksi nämä 57 postaussivua kahlata läpi...
 4. Wallu

  Ironman Hawaii 2014

  Ei ollut pitkään piikkipaikalla ja tainnut sittemmin simahtaa. Ei kai vaan ollut hyvä päivä
 5. Wallu

  Ironman Hawaii 2014

  Nyt on Kienle kyllä todella vahvan näköinen ainakin vielä tässä vaiheessa juoksua. Naisissa veikkasin että Carfrae juoksuun n 16 min kärjen takaa, näyttää aikalailla toteutuvan. Jos toistaa viime vuoden juoksun olisi Ryfin silloinkin pystyttävä 3:05 juoksuun, joten saatetaan nähdä paljonkin jännitystä vielä naisissa. Itse olin T2 vielä sen verran hyvissä voimissa että uskon jaksavani penkkiurheilla tänä vuonna maaliin asti :D
 6. Wallu

  Ironman Hawaii 2014

  Vähän siltä vaikuttaisi kun ei löydy koko listalta viime päivityksessä im seurantasivulla
 7. Wallu

  Ironman Hawaii 2014

  Vanhan idolini Speedosulttaanin kunnian päivät taitaa kyllä olla takanapäin vaikkei ikä vielä paina missään tapauksessa. Vanhan liiton äijä ei se pysy näiden uusien perässä ei vaikka kuinka kireelle vetäis speedot Yllätysnimi tässä kohtaa ainakin minulle tuo Twelsiek, onko juoksuavuistaan käryä?
 8. Wallu

  Ironman Hawaii 2014

  Ehdotan että käytetään veikkauksissa Pertun viime vuonna lanseerattua loistavaa systeemiä, lainattu viime vuoden ketjusta: "Jos joku lähtee mukaan veikkaukseen niin ehdotan että lopuksi lasketaan pisteet siten että oikeasta sijaluvusta tulee aina 10 pistettä ja jos sijoitus heittää yhdellä >9p kahdella >8p jne. Näin ollen esim. Speedo-oravan voittaessa saisin hänestä 1 pinnan. Jos hän sijoittuu sijalle 10. saisin hänestä 10p ja jos hän olisi sijalla 19. saisin vielä 1 pisteen. Jos hän olisi 20. tai huonompi pinnat olisi 0. Kaikkien kymmenen veikatun urheilijan kokonaispisteet ratkaisee ja lopuksi vielä ynnätään miesten ja naisten sarjan pisteet yhteen. Veikkauksia voi muutella vapaasti pro-starttiin saakka koska poissaoloja, viime hetken huhuja ym. voi vielä tulla."
 9. Wallu

  Ironman Hawaii 2014

  Semisti hatusta: 1. Frodeno 2. Kienle 3. Van Lierde 4. Aernouts 5. O'Donnell 6. Rana 7. Del Corral 8. Frommhold 9. Schildknecht 10. Butterfield Naisista ei niin paljon käryä että voisi 10 nimetä mutta top5: 1. Carfrae 2. Ryf 3. Steffen 4. Joyce 5. Cave
 10. Wallu

  Ironman Hawaii 2014

  Eiköhän ole korkea aika laittaa ketju pystyyn, kun tulevana viikonloppuna vuoden kliimaksi taas luvassa! Viime vuonna taisi olla jokin veikkausskaba täällä, joten peli auki top5 tai top 10 listoille ja muullekin maukkaalle spekulaatiolle! Itse vähän epävarmoin miettein, mutta veikkaan että uusi mestari leivotaan ainakin miehissä. AG-sarjoissa mukavasti myös suomalaisvertakin taas, rutkasti tsemppiä ja laittakaahan tänne terveisiä paikan päältä mikäli kerkiää!
 11. Wallu

  Suomalaisten kaudenavaus

  No onneksi olikin niin! Loistojuttu ja onnittelut!
 12. Wallu

  Suomalaisten kaudenavaus

  Kaisan kaudelle hieno päätös upeasti hopealle ITU pitkän matkan mm kisassa! http://www.triathlon.org/live Edit: ei vaan olikin seitsemäs tulkitsin alustavia tuloksia jotenkin väärin.
 13. http://www.racetecresults.com/Results.aspx?CId=16617&RId=7 Aika jäätävää ylivoimaa Panulta. Lienee hätäinen pyöräreitti tuolla myös!
 14. Wallu

  Oslo Maraton 20.9.2014

  Ei mitään lisenssejä tarvita. Nyt en tiedä onko jo miten täynnä mutta kuvittelisin että täydelle mahtuu vielä. Kirjoittelin tästä jotain viime vuoden jälkeen tänne jonnekin. Suuri tapahtuma kuitenkin ja voin suositella, puolikas mukaan laskettuna juoksijoita taisi olla lähemmäs 20000 viime vuonna. Itse juoksin ennätyksen joten aika tasainen reitti on. Pahin mitä muistan on korkeahkon sillan ylitys joka laittoi jotkut kävelemään vika kierroksella. Voi olla että reitti muuttuu hiukan viime vuodesta hiukan sillä osa keskustasta remontin alla. Tähän viittaa sekin että sivuilla ei ole vielä lopullista reittiä julkistettu. Mitättömän vähän suomalaisia mikä jännä kun ollaan reilu tunnin lentomatkan päässä, ja lennot ei juuri enempää maksa kun Tukholman laiva,varsinkin paluumatkalla jos upottaa juhlistuskaljoihin rahaa.. jos haluaa halpaa majoittumista voi tiedustella esim. Oslon suomi-seuran fb-sivuilta kotimajoitusta. Toki edukkaita hotellejakin on, kuva Norjan kalleudesta on aika myyttisissä sfääreissä näin paikalla 3 vuotta asuneen silmin.
 15. Wallu

  Suomalaisten kaudenavaus

  Josta 540 Kona-pistettä, rankingissa ei kauheasti nosta, jonnekin 80. paikkeille.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy