Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pikinokka

Jäsenet
 • Posts

  107
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Pikinokka

 1. Tuollaiset puheet ei kuulu kuin peilin eteen pimiään huoneesseen jossa ei kettään muita oo, nii saa analysoija onko tuo järkevvää. Tuo vastakkain asettelu minkä media ja jotkin poliitikot ympäri maailmaa on saaneet kylvettyä tavan ihimisten pariin on aika syvältä. Rokote on edelleen täysin kokeellinen jonka pitkäaikais vaikutukset näemme vasta parin vuojen päästä, voihan se olla että maksa tai jokin sisäelin sanoo pox niin kaippa ajattelet siinä tapauksessa kans et omasta pussista vaan hoidot kun on ite aiheuttanut sen. Jokaisella meillä on oikeus ottaa taikka olla ottamatta rokotetta ja molemmissa on pieni riski, kunnioitettaan toisen valintaa on se puolesta taikka vastaan, turha syyttely on idiotismia. Suomessa on nyt noin 2% sairastanu koronan 95% pelkkä flunssa ja alle 1%kuollu keski iän ollessa 82 joilla todennäkösesti elinkaarren loppu on muutenki loppupäässä. Media on pelolla uutisoinu koronasta alusta asti, joka saanu osan ihimisistä hysteerin valtaan vaikka paha tauti on erittäin harvinainen mutta mahdollinen.
 2. Ylläksellä on ykkösluokan lavut auki joulun seuvulla ja ajettaan kyllä heti lumisatteitten jäläkkeen. Oon tunturiakin kiertäny ohtalampun valossa ja myös kuutamolla hiihtäny, ei oo lamppua tarttenu käyttää kuin alamäissä.
 3. Miksei sitä 3h maratoonareille voitas starttirahaa maksaa, jos urheilijoille jaettas yhtä löysästi valtion apurahoja kuin kulttuurin puolelle, olisivat 3h maratoonarit jo oikeutettuja urheilija apurahan piirriin. Kulttuurissa vaikka kuinka surkeita elokuvia tehhään nii apurahat pyörrii ilman tulosvastuuta.
 4. Ite oon puntaroinu myös syksylle Frankfurtia tai San Sebastiania, Firenzea pystyy kans suosittelemmaan nopeana syysmarana, joskus käyn siellä uuvesttaan.
 5. 2015 Firenzessä lääkärintodistus riitti jossa oli kerrottu että on kykenevä juoksemmaan, silloin ei erillisiä testejä ja pohjia tarvinu.
 6. Köpiksestä hyvät muistot, ihan nopea reitti tosin jyrkkiä käännöksiä ja jonku verran mukulakiviä, tasainen ei nousuja juuri nimeksikään ja edullinen käyvä. Taksit tais olla perushintasia pikkasen suomia halavempia. Huoltoja oli perusnormaalisti. Sää oli 2014 tuulinen mutta sehän voi olla mitä vain.
 7. Minulla oli joskus polven sisäsyrjällä kipua juostessa, mainihin siitä hierojalleni niin hieroi takareiden ulkoreiden seudulta jänteitten reunoja jotka tuntuivatki olevan jumissa, kivutki polvessa jäi siihen.
 8. Juoksumäärät on kyllä hyviä, oisko pk lenkit kuitenki liika kovia? Pk kannattaa jakkaa myös kahteen alueesseen pk+ aerobisen kynnyksen alapuolelle 15-20 lyöntiä kynnyksseen asti ja pk- vielä alemmas. Kuntoilijoista suurin osa tekkee peruskuntua liian kovalla teholla ja sitte kehitystä ei halutusti tapahu kun pk ei kestä.
 9. Firenzessä olttiin 2014 juoksu jäi tuolloin juoksematta akillesjäntteen tulehuksen takia, tapahtumasta jäi tosi positiivinen maku muuten, vielä palaan sinne juoksemmaan. Järjestelyt suju siellä hyvin, alusta tosi nopia ennätys juoksuihin eikä korkeus erua ole paliua. Kaupunki tosi nätti paljon nähtävvää, paljon hyviä kahviloita ja puolentunnin junamatkan päässä myös Pisan kalteva torni. Suosittelen! Valenciassa olttiin seurraavana vuonna, loistavat puitteet, juoksijoitten kaupunki. Järjestelyt pelas Valenciassa myös hyvin, miinus puolena juotto asemat 5km välein. Italian ja Ranskan tapahtumissa tullee aina lisähinttaa kun pitää olla lääkärin todistus omasta terveydestä vaikka ite juoksut muuten puoli-ilmasia ovatkin.
 10. Pikinokka

  Rukan hiihtoladut

  Itekki kävin Rukalla hiihtelemässä ja en minäkkään sinne toiste lähtis, lukuun ottamatta maailmacupin vkloppua ku kattomassa nii samalla hiihellä. Kyllä kuontivaaran lenkillä piti reilut 5 kerttaa ja vosselin lenkillä 3kerttaa sukset ottaa pois jaloista, tosin suurin osa ihimisistä meni sukset jalassa hiekotettujen teitten yli tahallaan särkivät sukset. Eikä perintteisen lattuista ollu tietuakkaan noussuissa, kapialla latukonneella ajavat lavut ja ois silläki pystyny perintteisen uria siirttää 10-15cm puolellaan kauemmas nii ois ollu jo eri leviämmät, suurin osa sais olla lattuista Rukalla vain yks suuntasia. Joka Rukan latuja kehhuu niin hän joko valehtellee taikkei tiijä vain paremmista.
 11. Itellä joskus piriformis vaivannu ja vetäny myös koko sen jalan jummiin ku jatkanu juoksuja,syyksi löytyny aina lantio joka ollu vinossa puonnu pois paikalttaan kaltevan alustan seurrauksena, lantion kun suoristanu nii viikossa kaikki jumit kavonnu.
 12. Tätä tavotetta siirrettävä ens kevväässeen,jouttuu jättämmään Firenzen maratooni juoksematta pohje vaivan takia joka vaivannu nyt 2viikkua( ei kestä nyt ees kilsan juoksua):mad14::mad14:. Lähettävä vain turistiksi kahtommaan kun muut juokssee...:mad:
 13. Ilimottauvuttaanpa tähän ketjjuun,alle 3h aika ois tarkotus rikkua Firenzessä marraskuun lopulla. Paras noterraus on Kööpenhaminassa kevväällä juoksema 3.09 helepolla juoksulla muutamista mokista huolimatta. Nyt kunto on rakennus vaihheessa erittäin rikkonaisen syksyn,työkiirreitten takia oli 25päivän aikana vain 6lenkkiä:( ,viime viikolla sainki jo kerättyä 110kilssaa,nyt koittaa seurraavat 4viikkua pittää määrät +100 viikossa jonka jäläkkeen pieni kevennys. Loppukesästä kunto tuntemukset oli että 3tuntia alittus millon vain mutta kuukkauen tauon jäläkkeen kunto vajos aika alas,sykkeet vielä reilua 10lyöntiä korkiammat samolla vauheillu ku ennen taukua. Tavotteesta en tingi mutta palio on vielä tehtävvää.
 14. Tasanen oli reitti mutta järettömän palio 90mutkia joissa joutu vauhin melekkeen pysäyttämmään ku oli ahasta. Juoksu oli heleppua alusta loppuun, seinnääkkään ei tullu vasttaan, ainuat miinukset juoksin trikoot ja pitkähihasessa paijassa oli liika lämmin ja otin 20 kohalla varalta merisuola rakeita jottei kramppais mutta joutu samantien 4kerttaa oksentammaan, meniki kilsalla melekkeen 7minnuuttia. Mutta kaikin puolin tyytyväinen oma ennätys tuli 3, 09 ja risat.
 15. Tasanen oli reitti mutta järettömän palio 90mutkia joissa joutu vauhin melekkeen pysäyttämmään ku oli ahasta. Juoksu oli heleppua alusta loppuun, seinnääkkään ei tullu vasttaan, ainuat miinukset juoksin trikoot ja pitkähihasessa paijassa oli liika lämmin ja otin 20 kohalla varalta merisuola rakeita jottei kramppais mutta joutu samantien 4kerttaa oksentammaan, meniki kilsalla melekkeen 7minnuuttia. Mutta kaikin puolin tyytyväinen oma ennätys tuli 3, 09 ja risat.
 16. Ilimottauvunpa tähän 3,15 tavote ketjjuun tämä ois tarkotus rikkua reilun parin viikon päästä köpiksessä, kaikki harijotukset on menny hyvin että aikataulussa pitäs olla, ainua harmittava oli reilun parin viikon flunssa jottain viikkoja sitte just kun piti siirtyä määrä viikkoista vauhteja nostelemmaan.
 17. Tuonne pitemmälle matkalle tullu ilimottauvuttua, pittääpi kai lenkilläkin alakkaa kulukemmaan.
 18. Kannattaa tarkisttaa peilin edessä onko is nivel pois paikalttaan, onko lantio suorassa laitat sormenpäät suoliluiden päälle niin näet onko ne eritasossa ja jalat erimittaiset.
 19. 4s kerta jukolassa, aina ennen ankkurina nyt kutos ossuus.
 20. Kyllä aurinkomatkat järjestää matkan tänäkin vuonna,torstaina tuli sieltä mainos matkaa varten ja varmaan lähen tänä vuonna juoksemmaan ku viime vuonna emme päässeet juoksemmaan.
 21. Minä annoin tuon paidan yhdelle kodittomalle,se oli ihan onnessaan siitä kyyneeleet tuli sille silimmään kun se kiitteli :) se meni kyllä ihan tarppeesseen sille.
 22. Suurin osa ois jättäny matkustamatta,lähes kaikki jos oisivat tienneet. keskiviikkona vielä kysyttiin että saa kaikki rahat takas jos perruu,mutteihan se käyny päinsä kun pormestari vakuttellee parriinkin otteensseen että juoksu juosttaan kaikesta huolimatta.
 23. Kyllähä se vi...ti ihan s.....asti periantai iltana kun tuli tekstiviesti että maratooni on peruttu,jäi ihan semmonen kuva että järestäjillä oli jo alaku viikosta varmuus että maratooni peruttaan mutta piti saaja 60000 turistia kaupunkkiin tuommaan jottain milijjoonia kaupungille ja järestäjille sponsoreitten piti saaja milijoonat takasi mitkä oli tapahtummaan sijottanneet. Peruutus tuli heti sen jäläkkeen kun maraton toimisto sulettiin illalla ja asics oli jo rahansa keräny.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy