Jump to content
Juoksufoorumi.fisammatti

Jäsenet
 • Content Count

  453
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

652 profile views
 1. Zwift fillarointi 100k reilu 3 h.
 2. Messissä ollaan ja reitti on hieno. Sen verran tullut peruutuksia eri kisoihin, että hienoa päästä taas viivalle. Itsellä enemmän triathlon touhuja, mutta about samaan aikaikkunaan omakin juoksu pitäisi mennä. 3.30 tod näk vähän liian optimistinen. Tämänhetkisen tiedon mukaan ilmakin näyttää olevan bueno.
 3. Tsemiä kisaan! Itsellä nuo karkelot siirtyi ensi vuoteen.
 4. Tsemppiä kisaan, olin siellä viime vuonna. Olin nyt myös tulossa, mutta nousevat Viron koronalukemat pakottivat siirtämään osallistumisen ensi vuoteen. Mahdolliseen omaehtoiseen karanteeniin ei mitenkään pysty jäämään. Ensi vuonna sitten uusi yritys ja onhan loppuvuonna juoksukisoja mihin pääsee vähän kokemaan kisafiilistä..
 5. Itse tulossa myös kisoihin ja toi keskiviikon check in on täysin mahdoton. Järjestäjille tulee varmaan kymmeniä/satoja muutospyyntöjä ja sehän laittaa koko palapelin ihan uusiksi. Tosin jos Viron koronatartunnat ei pian laske, on pakko jättää koko kisa väliin. Tuota omaehtoista karanteenia ei voi ottaa takaisin Suomen päässä.
 6. Fillari 153.8 km. Viimeinen pitkä ennen Tallinnan IM.
 7. 23 km jolkottelua, viimeinen pidempi lenkki ennen Tallinan IM:ää.
 8. Vantaa tri perusmatka done. Ihan ok meni, mutta kuumuus oli suht paha. Auton mittarissa oli 33 astetta.
 9. Mulla vaivasi myös polven sisäsyrjän kipu todella pitkään, kävin parilla fyssarilla mutta ei apua. Lopulta vielä yhdellä ja juurisyy oli niinkin yksinkertainen, että reiden sisäsyrjän lihakset ei aktivoidu kunnolla, pakara heikko ja tadaa punttia vaan kehiin, niin kaikki katosi muutamassa viikossa. Myös hieronta jeesasi, mutta pääjuttu oli lihaskunnon parantaminen.
 10. Juoksussa on pari lyhyttä tiukempaa nousua ja vanhassa kaupungissa mukulakiveä + nousua. Tasainen reitti se tosiaan ei ole, mutta tossa vanhan kaupungin kohdalla on kannustus kohdallaan.
 11. Fillari 111 km. Pari tuntia satoi vettä, mutta keli ihan ok.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy