Jump to content
Juoksufoorumi.fi


sammatti

Jäsenet
 • Content Count

  430
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

449 Excellent

Recent Profile Visitors

573 profile views
 1. Samankaltainen vaiva - pes anserinus. Voi toki olla muukin juttu. Itsellä vasemmassa jalassa ja oletettava syy löytyy heikosta pakarasta. Kannattaa käydä urheilulääkärillä ja/tai fyssarilla. Menee oletettavasti ohi venyttelyllä ja lihasten vahvistamisella.
 2. Kannattaa tosiaan varata aika hyvälle fysioterapeutille ja urheiluhierojalle. Itse välttäisin kaikkea liikuntaa missä kipu tuntuu ja korvaavana esim. uintia ja mahdollisesti vesijuoksua, jos kipu ei tunnu.
 3. Onko kohtalotovereita? Istumatyö (autossa, töissä jne.) Viime aikoina vasen jalka on tullut kipeäksi polven sisäsyrjältä, kuten saman jalan penikka sekä akilleksen seutu. Fillarilla voi ajaa hyvin, mutta myös kävely tekee ajoittain kipeää. Fyssari katsoi asiaa ja ilmeisesti kyseisen jalan pakaralihakset ovat heikommat, joka kiristää lonkankoukistajaa. Tämä aiheuttanee ketjureaktion ja lopulta myös polvi sekä muu jaan alaosa kipuilee. Vaivasta on suht hankala päästä eroon, mutta ilmeisesti pitää lopettaa myös fillarointi toviksi ja siirtyä esim. vesijuoksuun ja uintiin. Aika turhauttava vaiva.
 4. Sama vaiva täällä välillä enemmän ja vähemmän. Veikkaan että joko askellus on hieman pielessä ja se aiheuttaa jumia tai lonkan lihakset jumissa, joka vetää ko. lihaksen kireäksi. Tuleeko istuttua paljon esim. duunissa tai autossa? Venytystä vaan kehiin alaraajoihin.
 5. Samaa ihmettelin, kun saavuin lähtöalueelle. Yllättävän vähän porukkaa oli paikalla, olisin odottanut monta kertaa enemmän osallistujia. Järjestäjille kiitos, ehkä kuumuudesta johtunen olisi voinut olla ainakin yksi juomapiste pidemmällä matkalla lisää.
 6. Tulihan juostua. Oli todella kuuma, mutta itse tapahtuma oli nasta. Taso oman kunnon mukainen.
 7. Viime vuonna valittelin vasemman jalan pikkuvarpaan tyven kipua ja saman jalan jalkaholvin kipeää kohtaa. Jotenkin sinnittelin talven ja kevään, mutta ekojen kisojen jälkeen nilkka ja erityisesti pohje on ollut aika kipeä ja jäykkä. Kipua on ollut myös kantapäässä takaosassa ja alla. Googlailemalla vaiva voisi olla peronusjänne. Kävin hieronnassa, vedin tulehduskipulääkettä, venyttelen paljon jne. Aika sitkeä kaveri. Onko muilla kokemuksia vastaavasta?
 8. sammatti

  Bodom Trail 5.5.2016

  Hieno oli tapahtuma kerrassaan. Nää kauden ekat kuumat ilmat vaan sekoittaa aineenvaihdunnan ja hikoilin hulluna. Illalla voisikin mennä pentujen kanssa Oittaalle.
 9. sammatti

  Bodom Trail 5.5.2016

  Nasta yhteislenkki eilen - jälkimmäinen osuus on todella märkä ja takaa freesin olon koipiin :)
 10. Perinteinen raasto taas takana ja hyvin tarkeni lyhythihaisessa paidassa ja shortseissa.
 11. sammatti

  Bodom Trail 5.5.2016

  Hieno lenkki oli kerrassaan! Ensi viikolla sitten toinen puolisko.
 12. Tämäkin tapahtuma tulee taas kohta ja toimii hyvin kevään/kesän kisojen avauksena. Jahka vaan jalka kuntoutuisi iskuun ennen koitosta.
 13. sammatti

  Lättäjalat

  Muotoillut pohjalliset helpottaa asiaa huomattavasti. Mulla on kanssa lättäjalat ja olen käyttänyt pohjallisia monta vuotta kaikissa kengissä,
 14. Valittelin kesällä vasemman jalan abductor hallucis lihasta ja se vaiva olikin riesana tammikuun loppuun asti. Sitten out of the blue saman jalan pikkuvarpaan tyvi tuli perhanan kipeäksi ja erityisesti jos kenkä puristi hiemankin. Kävelykin oli hanurista, saatikka juoksu. Lekuriin mars ja röntgen kehiin, ei murtumaa ja viikon tulehduskipulääkekuuri. Abducor läks, mutta tyven kipu ei. Piti käydä fyssarilla teettämässä uudet pohjalliset (olen viimeksi teettänyt ne noin 3 vuotta sitten) ja nyt sitten odotellaan miten paraneminen edistyy. Fyssarin mukaan viikko on minimiaika kun on lupa odottaa mitään tuloksia ja tod näk kolme viiikkoa menee ja sittenkin pikku hiljaa taas liikkeelle. Oma diagnoosi on se, että olen treenannut viime kesänä huonoilla kengillä ja alkanut sitten aristelemaan jalkaa hieman lenkillä, asento on muuttunut ja tästä johtuen varvas on ottanut kyttyrää. Bonuksena vaikka olenkin veneytellyt paljon, on se ilmeisesti ollut kuitenkin liian vähäistä. katellaan miten miehen käy. Onneksi Morton tämä ei ole,
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy