Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Sunny

Jäsenet
 • Content Count

  202
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sunny

 • Syntymäpäivä 08.08.1973

Converted

 • Coopperi
  12min :D
 • 10km
  48min (?) 15km 1:15
 • Puolimaraton
  1:53
 • Maraton
  4:01

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei ois pitäny tulla tänne seppolaan pällistelemään... varovasti tässä mietin jos pari välivuoden jälkeen vaikka puolikkaalle... ja löysin tän ketjun, arg! Ainakin SVU:n sivuilta löytyy tieto että Kouvolassa tää kisa juostaan syksyllä. http://www.svu.fi/kilpailukalenteri/ Paikkakuntalaisena en ole kuullut puolta sanaa koko tapahtamasta ja nyt eletään sentä jo melkein kesäkuuta. Kolmena vuonna täällä on jo järjestetty puolikas, en yhtään tiedä miten siellä on järjestelyt pelannut. Puolikkaan reitti löytyy varmasti googlamalla. Se saattais hyvinkin olla kokonaisen reitti kahteen kertaa kierrettynä. Pakko sitä on kait alkaa treentata. Alko jännittää jo nyt mitä tästä oikeen tulee...
 2. Heips! Kyselit siitä mun säären rasitusmurtumasta. Monien eri vaiheiden jälkeen menin magneettikuvaan ja mun jaloista ei löytynyt mitään vikaa... joten jäi mysteeriksi mikä ne kivut oikeen aiheutti. Nyt mulla on ollut juoksuharrastus tauolla jo noin vuoden verran. Saa nähdä miten koipi reagoi kun ois syksyllä taas tarkoitus aloittaa treeni. Tsemppiä sulle sen vaivan kanssa että parantuisit siitä nopeaan :)

 3. Morjens! Lukasin että sulla oli joskus ollut pahemmanlaatuinen rasitusmurtuma sääriluussa?? Olen nyt siinä samassa vaiheessa =( Haluisin tietää miten selvisit siitä?

 4. No niin ja Jurek patsaalla ajassa 22.20.01 hieno aika ja kova jätkä :)
 5. Nyt on Hietsukin Nestanissa CP52:lla )
 6. mikäköhän on hyppölän kohtalo?
 7. pasi ja mikael heerman on saavuttaneet CP52! Hyvä pojat :)
 8. Kreikan kieli on mulle täysi mysteeri mutta Jurekilla on kyllä jo loppukirin paikka :)
 9. Sunny

  Seikkailu-urheilu

  Etsitään yhtä jäsentä täydennykseksi multisportjoukkueeseen. Kyseessä on sekajoukkue Hiiltomieskisaan Ylöjärvellä 18.-19.7.2008. Jäsenen sukupuolella ei ole väliä eikä aiempi kokemus multisportkisosta ole tarpeellista. Tarvitset vain maastopyörän, rullikset vähän kuntoa ja paljon sisua Hakemukset voi laittaa mulle yksärinä.
 10. Sunny

  Forssan Suvi-ilta 14.6.08

  Toi sade ei kyllä yhtään virkistä rullaluistelijoita. Kiva jos ajelee 300km forssaan ja kuulee ettei rullismaraa järjestetä sateen vuoksi. Meikä toivoo ainakin kovasti auringon paistetta :)
 11. Sunny

  Forssan Suvi-ilta 14.6.08

  Kiva LI kun laitoit ton muistutuksen. Kävin laittamassa ilmon sisään viime yönä. Maratonille ilmottauduin ja tavoite on lähteä kokeilemaan kunnon vauhteja. Radcliffen 2:15 ois kiva alittaa (rullaluistimilla).
 12. Kyllähän siitä penikkavaivasta saa kehitettyä rasitusmurtuman kun vaan jatkaa treeniä kivusta huolimatta. Mä olen kirjotellu sinne säären rasitusmurtuma ketjuu ja mun oireet on ollu samoja kun ketjun aloittajalla. Mulle on annettu diagnoosiksi rasitusmurtuma, luukalvon tuhlehdus ja penikkatauti. Diagnoosit on eri lääkäreiltä joista yksi oli urheilulääkäri, yksi kirurgi ja yksi yleislääkäri. Jalat on kuvattu sekä röntgenissä että magneetissa eikä niissä ole yhtään mitään vikaa! Eli en tiedä minkä kivun aiheuttaa. Olen ollut parhaimmillani n.5kk juoksematta. Hierojalla on käyty, fyssarilla on käyty, erikoispohjalliset on teetetty ja tehty fyssaarin ohjeilla jumppaa. Tulehduskipulääkettä on syöty muutamia purkillisia, on venytelty ja kylmähoidettu. Nyt kokeilussa on hevoslinimentti... Olen oppinut ettei nämä jalkavaivat ole kovin yksikertaisia, eikä niistä pääse helposti eroon. Pinna on venynyt tämän projektin aikana noin kilometrin, rahaa on palanut tukuttain, olen löytänyt hienoja uusia sekä vanhoja lajeja niin ettei kaiken treenille riitä aikaa millään. Mutta sen olen vakaasti päättänyt että kyllä mä vielä näillä koivilla juoksen Tsemppiä kaikille jalkavaivojen kanssa kamppaileville.
 13. Sunny

  Kouvolan puolimaraton

  Ois ollu mulle kotikisa.... reittikin varsin tuttu. Harmi vaan että koivessa on joku sitkeä mystinen vamma joka esti juoksemisen. Kiva että tapahtumasta on pidetty ja toivottavasti järjesetään ensi vuonnakin.
 14. Voi harmi että pyysin Hietsun juoksemaan pari kilsaa mun puolesta... oli varmaan just noi reilu 12km. Ei vaan onnea kaikille Ponnenjärvellä urakoinneille, hienoja kilsoja olette juosseet!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy