Jump to content
Juoksufoorumi.fiTimo

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  750
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Timo

 1. Kadehdittavan hyvät unenlahjat. Itselläni on mennyt iän myötä varsinkin kovemman harjoituken jälkeen yöunet, jos ei aina kokonaan niin ainakin levottoman puoleiseksi REM-vaiheen horrokseksi.
 2. Timo

  Garmin Connect

  Niin tai koira syö, penskat repii tai käyttää värityskirjana.
 3. Timo

  Garmin Connect

  Täällä treenit säilyy.
 4. Latasin juuri itselleni tuon Matthew Walkerin kirjan Miksi nukumme? Tuomilehdon kirja on jo hyllyssä. Olen myös huomannut unen tärkeyden mitä enemmän ikää tulee. Uni on siitä mielenkiintoinen asia että mitä enemmän sitä yrittää sen kauemmaksi se karkaa. Joten noista unen haittavauikutuksista korostetustikin puhuminen lisää ainakin omalla kohdallani juuri uneen liittyvää stressiä ja sitä kautta unettomuutta. Nykyään varsinkin intensiivisten treenijaksojen jälkeen uni karkaa jonnekin joten palautumisen merkitys on kaikin tavoin kasvanut harjoittelussa. Ylikunnon vaara on ainakin itselläni
 5. http://www.helsinkicentralparkrun.fi/ Tuonne olis tarkoitus mennä juoksentelemaan.Matkana kymppi ja vauhtina mitä todennäköisimmin luokkaa etana. Ennakkoilmoittautumisessa ei ollut vielä kelistä tietoakaan, mutta nyt vähän askarruttaa. Viime kesän Vainikkalahölkässä oli suht samanlämpöista lukemaa mittarissa ja yhtä tuskaahan se oli. Mutta katsotaan mitä ilta tuo tullessaan.
 6. No voi itku ja mä ku vaihdoin just Kian tuliterään Opelin.
 7. Hienoa työtä. On ollut ilo seurata treenejä. Sitkeys palkitaan Onnittelut kuuluu myös valmentajalle.
 8. Patotiellä on myös kiva hölkötellä. Landepaikka kun on Salonpäänsaaressa. Ainoastaan alkukesästä lokit meinaa käydä kimppuun kun varjelevat poikueitaan.
 9. Tuollaiseen päätin osallistua. Kokemuksia niin reitistä kuin muutenkin tapahtumasta,kiitos. Että osaa suhtautua tapahtumaan asiaankuuluvalla vakavuudella.
 10. Tuo yhdistelmä iltakahvit ja kova treeni päälle on itselläni varmin tae siihen että Nukkumatti ei kolkuttele tämän pojan sängyn päätyä.
 11. Itse en tunne henkilöä joten en voi enkä halua kommentoida sen enempää mutta juoksukengistä mies osaa kirjoittaa todella hyvin. Olen jo kaksi valintaa tehnyt osittain hänen bloginsa rohkaisemana. Vaikkei se toinen valinta eli Pegasus 35 sopinutkaan omaan lattajalkaani.
 12. No se vaatii kieltämättä hieman runollista taiteilijasielua. Siellä sain parhaita endorfiinissa syntyneitä kuvallisia ideoita joita hyödynsin siihenaikaisissa videotuotannoissani.
 13. Korsoa on jotkut ilkeämieliset kutsuneet Vantaan persreiäksi mutta sehän ei pidä paikkaansa. Itse asuin siellä 2000luvun alkuvuosina ja lenkkimaastot siellä tosi hyvät ja vaihtelevat. Mielipitkislenkki kulki Kelatien autoromuttamojen kautta Tuusulaan ja sieltä Keravan kautta Kuusijärvelle jossa uinti ja pullakahvit. Ilta ja yölenkeillä Kelatien teollisuusalueilla sielu lepää ja jalat kulkee.
 14. Tuli myös eksyttyä kyseiseen tapahtumaan. Suht mäkistä maastoa jota 31n asteen helle vielä siivitti. Yllätti myös palkintojen runsaus ja laatu.
 15. Sepon harjoituspäiväkirja näkyy vaihtuneen Baltsun blogi kommentointiin.
 16. Ehdotan että annat kameran Validolle seuraavan juoksun ajaksi, niin päästään näkemään itse suoritusta. Ja tietysti palkintojen jakoa. Entisenä dokumenttikuvaajana voin sanoa että tuollaisen tapahtuman laadukas taltiointi se vasta kuntoa vaatiikin.
 17. Kerran oon Savonlinnassa juossut, tosin vaan puolikkaan ja muistaakseni oli aika inhottavia teräviä nousuja paikka paikoin. Mutta sulla taitaa pohjat olla sen verran hyvät ettet noista nyppylöistä hetkahda.
 18. Tosin aika lähellä susirajaa (Kehä1) reitti menee loppupuolella välillä Ogeli -Puksu. Ja ohittaahan se Kehä 1sen Pukinmäen aseman alla bussipysäkin kohdalla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy