Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Parempaa kuunneltavaa lenkeille:

Timo

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  750
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • 10km
  44:16
 • Puolimaraton
  1:40:32
 • Maraton
  3:38:33
 • Tavoite
  Löytää juoksun transsendenttiset ulottuvuudet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kadehdittavan hyvät unenlahjat. Itselläni on mennyt iän myötä varsinkin kovemman harjoituken jälkeen yöunet, jos ei aina kokonaan niin ainakin levottoman puoleiseksi REM-vaiheen horrokseksi.
 2. Timo

  Garmin Connect

  Niin tai koira syö, penskat repii tai käyttää värityskirjana.
 3. Timo

  Garmin Connect

  Täällä treenit säilyy.
 4. Latasin juuri itselleni tuon Matthew Walkerin kirjan Miksi nukumme? Tuomilehdon kirja on jo hyllyssä. Olen myös huomannut unen tärkeyden mitä enemmän ikää tulee. Uni on siitä mielenkiintoinen asia että mitä enemmän sitä yrittää sen kauemmaksi se karkaa. Joten noista unen haittavauikutuksista korostetustikin puhuminen lisää ainakin omalla kohdallani juuri uneen liittyvää stressiä ja sitä kautta unettomuutta. Nykyään varsinkin intensiivisten treenijaksojen jälkeen uni karkaa jonnekin joten palautumisen merkitys on kaikin tavoin kasvanut harjoittelussa. Ylikunnon vaara on ainakin itselläni
 5. http://www.helsinkicentralparkrun.fi/ Tuonne olis tarkoitus mennä juoksentelemaan.Matkana kymppi ja vauhtina mitä todennäköisimmin luokkaa etana. Ennakkoilmoittautumisessa ei ollut vielä kelistä tietoakaan, mutta nyt vähän askarruttaa. Viime kesän Vainikkalahölkässä oli suht samanlämpöista lukemaa mittarissa ja yhtä tuskaahan se oli. Mutta katsotaan mitä ilta tuo tullessaan.
 6. No voi itku ja mä ku vaihdoin just Kian tuliterään Opelin.
 7. Hienoa työtä. On ollut ilo seurata treenejä. Sitkeys palkitaan Onnittelut kuuluu myös valmentajalle.
 8. Patotiellä on myös kiva hölkötellä. Landepaikka kun on Salonpäänsaaressa. Ainoastaan alkukesästä lokit meinaa käydä kimppuun kun varjelevat poikueitaan.
 9. Tuollaiseen päätin osallistua. Kokemuksia niin reitistä kuin muutenkin tapahtumasta,kiitos. Että osaa suhtautua tapahtumaan asiaankuuluvalla vakavuudella.
 10. Tuo yhdistelmä iltakahvit ja kova treeni päälle on itselläni varmin tae siihen että Nukkumatti ei kolkuttele tämän pojan sängyn päätyä.
 11. Itse en tunne henkilöä joten en voi enkä halua kommentoida sen enempää mutta juoksukengistä mies osaa kirjoittaa todella hyvin. Olen jo kaksi valintaa tehnyt osittain hänen bloginsa rohkaisemana. Vaikkei se toinen valinta eli Pegasus 35 sopinutkaan omaan lattajalkaani.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy