Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Timo

Jäsenet
 • Content Count

  720
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

118 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • 10km
  44:16
 • Puolimaraton
  1:40:32
 • Maraton
  3:38:33
 • Tavoite
  Löytää juoksun transsendenttiset ulottuvuudet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Timo

  Vauhti hiipunut

  Tuo on kyllä totta. Olen tehnyt sen virheen että olen yrittänyt harjoitella samalla lailla kun kolme-neljäkymppisenä ja seurauksena juuri ylikuormittumista mikä on ilmennyt esim. ajottaisena unettomuutena.Nyt ikää siis 65v. PK-n lisääminen suhteessa tehoharjoittelun määrään on parantanut selvästi harjoittelua. Itse pidän myös erittäin tärkeänä voimaharjoittelua ja raakaa punttien kanssa äheltämistä. Sen merkitys korostuu nimenomaan ikääntymisen yhteydessä.
 2. Itse huomannut nyt vanhemmalla iällä että kovemman tehotreenin jälkeen on vaikea saada unta. Ja muutenkin unet tuppaa olemaan aika pätkittäisiä. Eilisenkin 25km.n jälkeen josta viimeiset viisi kilometriä puolikkaan kisavauhtia taisin valvoa eriasteisessa horroksessa lähelle neljää. Vaikka harjoitus olikin ajoitettu puolenpäivän korville.
 3. Timo

  Hämeenlinnan kaupunkimaraton 4.8.2018

  Olihan se aika lämmin keli juosta. Sain kuitenkin ronssia puolikkan vanhainkoti sarjassa. Päälläni oli legendaarinen "Sepon kotisivut" paita joka herätti huomiota ja kysymyksiä. Vauhtikestävyys ei vaan taida olla enää ihan sitä mitä se oli vielä esim. viisi vuotta sitten. Ehkäpä kelilläkin saattoi olla jonkinlaista osuutta asiaan.
 4. Timo

  Hämeenlinnan kaupunkimaraton 4.8.2018

  Puolikkaalle tarkoitus lähteä huomenna hikoilemaan. Vaikka on saanutkin harjoitella tukalissa helteissä tarkoituksellisesti päivän kuumimpina tunteina niin silti vähän vanhaa jänskättää, kun en oikein hallitse maltillista alkumatkan vauhtia. Aika usein mopo alkaa keulimaan turhan aikaisin ja sitten onkin äitiä ikävä puolen matkan jälkeen. Tsempit kaikille matkasta riippumatta.
 5. Viime vuonna osallistuin. Muistissa myös kaunis reitti upeassa Heinäkuun säässä. Mutten tasaisuudesta voi itsekään puhua. Kummasti ne nousut jää aina mieleen varsinkin toisella kierroksella mennessä. Porukkaa oli paljon liikkeellä keskustan kohdalla. Varmaan oopperajuhlat osaltaan lisäsivät turistien määrää. Itselleni ei ainakaan mikään ennätysreitti mutta kiva elämyslisä kesän reissujen lomaan.
 6. Timo

  Helsinki Spring Marathon 23.4.2017

  Tiedustelin samaa toimistosta. Tässä vastaus: Kuvia on tulossa. Mutta menee hieman aikaa vielä ehkä viikon sisällä.
 7. Jodlaajalle peukkuja. Värikkäitä persoonia tämä maa kaipaa.
 8. Timo

  Liikunta-addiktio

  Tämä herra selittää mielestäni hyvin miksi easy running on tärkeää.
 9. Timo

  Helsinki City Marathon 12.8.2017

  Yleensä ne ylävitoset ja puheensorinat kuuluu vasta maaliin tullessa, paitsi ehkä maratoneilla kun jengi makaa nurmikolla palautellen.
 10. Kokemukset kyseisen ohjelman vaikutuksista ovat tervetulleita.
 11. Minkälaisia tavoiteaikoja ryhmän 6-startissa on? Ei muuten mutta vois tuuletella parin viikon takaisella Helsinki Spring Maratonilla juostuja koipia. Vai onko osallistumisoikeudet jo myyty?
 12. Löytyipä mielenkiintoinen ketju. Tuo iän lisääntyminen on kaikilla väistämätön tosiasia halusi tai ei. Itse aloitin lappu rinnassa juoksemisen yli viiskymppisenä. Sitä ennen punttia ja satunnaista lenkkeilyä. En ole ikinä saavuttanut kovia aikoja, paras maratonaika tuli kuitenkin 57v. 3:38. Huomasin omalla kohdalla että jyrkempi tulostason lasku alkoi joskus pari vuotta sitten. Eli jos esim. Aktia Cupissa meni aiemmin hyvällä kelillä järjestään alle 45min niin esim viime talvena alle 47minuutissakin on kova tekeminen. Toisaalta tietty pakonomaisuus tulostason paranemiseen ei ole enää yhtä voimakasta kun aiemmin. Riittää kun tekee parhaansa vai miten ne suomalaiset keskitason urheilijat tuppaavat sanomaan. Huomaan myös että harjoittelu täytyy mukauttaa enemmän palautumisen huomioimiseen. Mutta jotenkin sitä alkaa myös löytää enemmän sävyjä treenin toteuttamiseen.
 13. Timo

  Helsinki Spring Marathon 23.4.2017

  Kiitos järjestäjille hyvin hoidellusta tapahtumasta. Viime vuoden takareisivammasta johtuen sain siirrettyä osallistumisen tälle vuodelle ja näin tuli vedettyä eka mara kahteen vuoteen. Nyt niitä taitaa olla plakkarissa jotain 20. Välillä blosas päin näköö ja jotain rännän ja rakeiden oloista höttöä strittas päin öögaa, mutta toisaalta oli taas myötäisiä ja tyyniäkin osuuksia. Vaikken pääsekään elvistelemään nuorempien kovilla ajoilla niin tulihan kuitenkin miesten 60v sarjan voittopysti kotiin koirien näyttelypokaalien seuraksi kirjahyllyyn.
 14. Timo

  Helsinki Spring Marathon 23.4.2017

  En ole mikään tuuliekspertti, ehkä Paavo Nurmi voi valottaa tarkemmin mutta eilisen perusteella kova etelänpuoleinen tuuli saattaa haitata menoa Olympiasuoran kohdalla. Muuten reitti oli aika hyvin suojassa tuulilta.
 15. Timo

  Helsinki Spring Marathon 23.4.2017

  Vielä kerran kiitokset reittiin tutustuttamisesta. Oli myös mielenkiintoista kuulla tietoja ja historiaa reitin varren tapahtumista leppoisan hölköttelyn lomassa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy