Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Timo

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  744
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

143 Excellent

Converted

 • 10km
  44:16
 • Puolimaraton
  1:40:32
 • Maraton
  3:38:33
 • Tavoite
  Löytää juoksun transsendenttiset ulottuvuudet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hienoa työtä. On ollut ilo seurata treenejä. Sitkeys palkitaan Onnittelut kuuluu myös valmentajalle.
 2. Patotiellä on myös kiva hölkötellä. Landepaikka kun on Salonpäänsaaressa. Ainoastaan alkukesästä lokit meinaa käydä kimppuun kun varjelevat poikueitaan.
 3. Tuollaiseen päätin osallistua. Kokemuksia niin reitistä kuin muutenkin tapahtumasta,kiitos. Että osaa suhtautua tapahtumaan asiaankuuluvalla vakavuudella.
 4. Tuo yhdistelmä iltakahvit ja kova treeni päälle on itselläni varmin tae siihen että Nukkumatti ei kolkuttele tämän pojan sängyn päätyä.
 5. Itse en tunne henkilöä joten en voi enkä halua kommentoida sen enempää mutta juoksukengistä mies osaa kirjoittaa todella hyvin. Olen jo kaksi valintaa tehnyt osittain hänen bloginsa rohkaisemana. Vaikkei se toinen valinta eli Pegasus 35 sopinutkaan omaan lattajalkaani.
 6. No se vaatii kieltämättä hieman runollista taiteilijasielua. Siellä sain parhaita endorfiinissa syntyneitä kuvallisia ideoita joita hyödynsin siihenaikaisissa videotuotannoissani.
 7. Korsoa on jotkut ilkeämieliset kutsuneet Vantaan persreiäksi mutta sehän ei pidä paikkaansa. Itse asuin siellä 2000luvun alkuvuosina ja lenkkimaastot siellä tosi hyvät ja vaihtelevat. Mielipitkislenkki kulki Kelatien autoromuttamojen kautta Tuusulaan ja sieltä Keravan kautta Kuusijärvelle jossa uinti ja pullakahvit. Ilta ja yölenkeillä Kelatien teollisuusalueilla sielu lepää ja jalat kulkee.
 8. Tuli myös eksyttyä kyseiseen tapahtumaan. Suht mäkistä maastoa jota 31n asteen helle vielä siivitti. Yllätti myös palkintojen runsaus ja laatu.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy