Jump to content
Juoksufoorumi.fiTimo

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  751
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  Löytää juoksun transsendenttiset ulottuvuudet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itselläni tuon kaltainen alun nopeasykkeisyys ilmenee myös joskus normi sykepannallakin. Viimeksi eilen kun salin matolla ennen lenkkiä kävin kostuttamassa sykevyötä hanan alla. Koska sali oli aika hiljainen niin vettä ei oltu valuteltu vähään aikaan,joten tyydyin kylmään veteen,malttamaton kun olin. Pari ensimmäistä kilometriä meni aivan "överisykkeillä" kunnes suostui tasoittumaan.
 2. Kadehdittavan hyvät unenlahjat. Itselläni on mennyt iän myötä varsinkin kovemman harjoituken jälkeen yöunet, jos ei aina kokonaan niin ainakin levottoman puoleiseksi REM-vaiheen horrokseksi.
 3. Timo

  Garmin Connect

  Niin tai koira syö, penskat repii tai käyttää värityskirjana.
 4. Timo

  Garmin Connect

  Täällä treenit säilyy.
 5. Latasin juuri itselleni tuon Matthew Walkerin kirjan Miksi nukumme? Tuomilehdon kirja on jo hyllyssä. Olen myös huomannut unen tärkeyden mitä enemmän ikää tulee. Uni on siitä mielenkiintoinen asia että mitä enemmän sitä yrittää sen kauemmaksi se karkaa. Joten noista unen haittavauikutuksista korostetustikin puhuminen lisää ainakin omalla kohdallani juuri uneen liittyvää stressiä ja sitä kautta unettomuutta. Nykyään varsinkin intensiivisten treenijaksojen jälkeen uni karkaa jonnekin joten palautumisen merkitys on kaikin tavoin kasvanut harjoittelussa. Ylikunnon vaara on ainakin itselläni
 6. http://www.helsinkicentralparkrun.fi/ Tuonne olis tarkoitus mennä juoksentelemaan.Matkana kymppi ja vauhtina mitä todennäköisimmin luokkaa etana. Ennakkoilmoittautumisessa ei ollut vielä kelistä tietoakaan, mutta nyt vähän askarruttaa. Viime kesän Vainikkalahölkässä oli suht samanlämpöista lukemaa mittarissa ja yhtä tuskaahan se oli. Mutta katsotaan mitä ilta tuo tullessaan.
 7. No voi itku ja mä ku vaihdoin just Kian tuliterään Opelin.
 8. Hienoa työtä. On ollut ilo seurata treenejä. Sitkeys palkitaan Onnittelut kuuluu myös valmentajalle.
 9. Patotiellä on myös kiva hölkötellä. Landepaikka kun on Salonpäänsaaressa. Ainoastaan alkukesästä lokit meinaa käydä kimppuun kun varjelevat poikueitaan.
 10. Tuollaiseen päätin osallistua. Kokemuksia niin reitistä kuin muutenkin tapahtumasta,kiitos. Että osaa suhtautua tapahtumaan asiaankuuluvalla vakavuudella.
 11. Tuo yhdistelmä iltakahvit ja kova treeni päälle on itselläni varmin tae siihen että Nukkumatti ei kolkuttele tämän pojan sängyn päätyä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy