Jump to content
Juoksufoorumi.fiJampe

Jäsenet
 • Content Count

  559
 • Liittyi

 • Last visited

About Jampe

 • Syntymäpäivä 16.07.1969

Recent Profile Visitors

1 127 profile views
 1. Tuosta seurantaa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bofd4jQPJCucKDVo5AVgQVMvbjoG6vSzhIlpN2evY-I/htmlview
 2. Täällä kuvasatoa kisan ensimmäisiltä tunneilta: https://jarmokoskela.kuvat.fi/kuvat/Running/Bigs+Backyard+Ultra+17.10.2020/
 3. Jampe

  Jungfrau Marathon 7.9.2019

  Jungfrau Marathonin (Sveitsi) järjestäjät ystävällisesti muistuttivat sähköpostiviestillä, että ilmoittautuminen tapahtumaan avataan 14. helmikuuta 2019 klo 8.00 (paikallista aikaa). Tapahtumassa on tilaa 4000 osallistujalle ja paikat myydään loppuun melkoisen nopeasti. Osallistuin viime vuonna kaverin kanssa tuohon tapahtumaan. Suosittelen lämpimästi! Hyvällä säällä maisemat ovat kerrassaan upeat - ja meitähän viime vuonna säiden suhteen lykästi: aurinko paistoi ja lämpötila oli ylhäällä maalissakin yli 20 astetta. Huikean hieno retki alppimaisemissa kaiken kaikkiaan!
 4. GPS-seurannan mukaan menivät tuota samaa reittiä alkumatkasta eli todennäköisesti oikein menevät. Reittiä ei ole päivitetty seurantakartalle.
 5. Linkin takana muutamia kuvia kisasta. Kuvat on otettu lauantaina noin klo 14.00-15.30.
 6. Varmasti suomalaiset juoksun harrastajat käyvät ahkerasti kisaamassa eri puolilla maailmaa, mutta tuskin sentään näitä ulkomailla juoksevia on aivan tuhatmäärin. Tukholman maratonilla on ollut parhaimmillaan mukana yli 6000 suomalaista. Tämän vuoden Tukholman maratonin tulosluettelosta löytyy reilut 1500 suomalaista. Olen kuullut, että Tukholman maratonin järjestäjät ovat pitäneet asian tiimoilta jopa jonkin sortin kriisipalaveria. Muutos suomalaisten juoksijoiden lukumäärässä on tapahtunut sielläkin suhteellisen lyhyessä ajassa ja näinkin merkittävä pudotus näkyy myös tapahtuman t
 7. Globaalilla tasolla maratonjuoksun suosio on kasvanut tasaisen varmasti vuodesta toiseen. Sekä tapahtumien lukumäärä että maratonsuoritusten määrä on ollut jatkuvassa kasvussa. Pieni pudotus on havaittavissa vuodesta 2015 vuoteen 2016, mutta tuo pudotus on suhteellisesti ottaen mitätön verrattuna esim. HCM:n osallistujamäärässä tapahtuneeseen kehitykseen. Ja on mahdollista, ettei vuoden 2016 tilastoissa ole vielä kaikki tapahtumat kirjattuna. Association of Road Racing Statisticians ylläpitää kv. juoksutilastoja, jotka ovat todella kattavat. Nämä tilastot löytyvät em. yhdistyksen n
 8. Ei kai kukaan lähde Riikaan saakka halvan viinan takia? Aika paljon pitää juoda, että tuosta säästöjä kertyisi...
 9. Myös Zürichissä (2016) maratonviestin juoksijoilla oli lappu selässä. Lapussa oli teksti "Teamrun".
 10. Olin viime vuonna Zürichissä juoksemassa ja olen kanssasi tismalleen samaa mieltä: maratonviesti on aivan varmasti paholaisen keksintö, sillä niin hauskalta ja houkuttelevalta se näytti. Zürichin maratonviestin osallistujamäärä näyttää vakiintuneen hieman yli 1000 joukkueeseen eli yli 4000 juoksijaan. Maratonilla on ainoastaan reilut 2000 juoksijaa, joten maratonviestin ja kympin juoksijat tekevät Zürichin tapahtumasta suuren juoksujuhlan. Firmajoukkueita on mukana todella paljon maratonviestissä!
 11. Helsinki City 5 on Helsinki Running Day -tapahtumassa 19.5.2018 juostava pikapätkä, joka korvaa HCM:n yhteydessä juostun Helsinki Street Runin.
 12. Uusi tapahtuma toukokuulle siirrettävän HCM:n kyljessä: 4-osuuksinen Helsinki City Marathonviesti. Osuuspituudet noin 15 km, 7 km, 8 km ja 12 km. Ilmoittautuneita tässä vaiheessa (15.8.2017) jo 20 joukkuetta.
 13. Helsinki City Run -puolimaraton 2018 juostaan perinteiseen tapaan toukokuussa. Tällä kerralla puolimaraton on osa Helsinki City Running Day -tapahtumaa (19.5.2018), joka koostuu maratonista, puolimaratonista, vitosesta sekä maratonviestistä. Tällä hetkellä (15.8.2017) puolimaratonille on ilmoittautunut jo lähes 2400 juoksijaa.
 14. Helsinki City Marathon siirtyy elokuulta toukokuulle osaksi Helsinki City Running Day -tapahtumaa. Ilmoittautuneita on nyt (15.8.2017) yli 300. Tapahtuma ja nimenomaan maratonmatka on vahvasti harkinnassa. Minullla on juostuna tähän mennessä 13. HCM:ää.
 15. Kuten @forrest_42195 totesi, vitosen väliajat löytyvät tuloksista omaa nimeä klikkaamalla. Tosin omalta kohdaltani en löytänyt 40 km:n väliaikaa. Tähän onkin luonteva selitys: myrsky oli kaatanut ajanottolaitteet. Laitteiden ohi juostessamme totesimmekin, että taitaa jäädä tämä väliaika saamatta. Osallistujamääristä: sinulla on ilmeisestikin edellä mainittuna kaikki ilmoittautuneet (noin 3100 juoksijaa). Väliaikojen yhteydessä on maininta, että startanneita juoksijoita olisi ollut 2542 (käsitykseni melkoisen normaali no show -osuus). Näin ollen keskeyttämisprosentti ei olisi ollut
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy