Jump to content
Juoksufoorumi.fi


marmi

Jäsenet
 • Posts

  139
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

marmi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. marmi

  Garmin Fenix 5

  Kokemuksia 5X mallista vielä kenelläkään?
 2. marmi

  Polar V800

  Alkaa taas hermot mennä. Päivitysten myötä mittarin toiminta alkaa olla entistä epäluotettavampi. Joka kerta iPhonen kanssa synkronoitaessa tulee ilmoitus, että synkronointi epäonnistunut, mutta tiedot siirtyy silti. Lisäksi jokaisen (firmwaren ja app-version) päivityksen jälkeen pitää parittaa kello uudelleen, kirjautua tilille ja ties mitä muuta. Puuh. Vieläkin merkittävämpi ongelma on se, ettei tämä kello mittaa kunnolla matkaa altaassa. Kolme n. 1h15min uintitreeniä tällä viikolla ja totaalimatkaksi on näyttänyt 225/200/150 metriä ja nuo pätkät on rintauintia, mitä varmaan tullutkin tuon verran kerrassaan. Ei se vaparin tekniikka pitäisi niin huonolla tolalla olla... Vielä viime vuoden puolella matkanmittaus toimi hyvin. Mitähän osais tehdä? Huoltoon?
 3. marmi

  Polar V800

  Uintiominaisuudet testattu ilman sykevyötä ja näyttää toimivan erinomaisesti. Vielä. Uintinopeuskin näyttää parantuneen sitten Garminin. ;) Jos ensi kerralla muistaisi ottaa sykevyönkin mukaan hallille..
 4. marmi

  Polar V800

  Heh, aiemmin ketjussa neuvoin, että paristo saattaa olla lopussa sykevyöstä ja nyt se kävi itselleni - kesken kisan. Elokuusta asti on mittari ollut käytössä ja nyt lokakuussa alkoi nikottelemaan huipentuen Tahkon Vuorijuoksun höpöhöpö-lukemiin. Olisi pitänyt uskoa jo varhaisia merkkejä patterin loppumisesta ennen kisaa, kun välillä näytti liian alhaisia (<100bpm) tai korkeita lukemia kesken harjoituksen. Eli yhteenvetona: vakiona mukana tullut sykevyön patteri ei näytä kestävän kovinkaan kauaa! Muuten mittari on toiminut todella hyvin ja erittäin tyytyväinen olen valintaani Garminin julkaisusta (920XT) huolimatta.
 5. marmi

  Polar V800

  Minä käytän myös "keskiarvominimisykettä", koska jos laittaisi alimman yksittäisen arvon mitä saa, niin sykerajat muuttuisivat 'liian alas' ja sitä kautta myös harjoitusvaikutukset/palaute olisi erilainen (?). Polarilla/Flow:ssa sykerajat määräytyy ns. Karvosen kaavan kautta, jossa yksi muuttujista on leposyke. ... Kirjoitin kokemuksia V800:sta blogiini ja vertaan siinä Polaria paljon 910XT Garminiin: http://trimika.fi/2014/09/polar-v800-ja-polar-flow-kokemuksia-osa-1/
 6. marmi

  Polar V800

  Saako jostain nähtyä (mittari/Flow/Flow app) manuaalisen kierroksen kulutetut kalorit? En löytänyt mistään. Harjoituksen kokonaiskalorit näkyy, muttei muuta.
 7. marmi

  Polar V800

  Ei ole minullakaan ollut ongelmia GPS:n kanssa (vielä?). Välillä hakee vähän pidempään (<30s), mutta jos vuorokauden sisällä käyttää GPS:ää uudestaan, niin löytää käytännössä ykkössekunneissa satelliitit. Laite käy USB:n päässä n. kerran viikossa latautumassa. Muuten synkkaus hoituu puhelimen kautta.
 8. marmi

  Polar V800

  H7:lle luvataan 200 h käyttöaikaa. Yleensä nuo "ensiparistot" ovat jo päässet "kulumaan" eivätkä muutenkaan laadultaan (=kestoltaan) ole parhaimmasta päästä. Olen ainakin Garminin ja Polarin sykelähettimissä tämän huomannut, kuten muissakin elektronisissa härveleissä. Eli oikeastaan tuo 70 h on ihan ok. Uudella laatuparistolla keston voisi olettaa parantuvan. Merkityksensä on myös sillä, miten paljon treenien ulkopuolella pitää lähetintä vyössä kiinni (silloin lähetin on päällä).
 9. marmi

  Polar V800

  Ilmeisesti mittaustapa on sama kuin Loopissa. Toteutuskin kai. Minulla vain on/oli eri odotukset. Luulin, että step count ei ottaisi huomioon treenin aikaisia "askelia", mutta näköjään ottaa. Mikä itseäni kiinnostaisi olisi treenien ulkopuolinen "aktiivisuus"/"askeleet", mutta ei tuolla sitä saa mitattua, kun treenien aikaisetkin askeleet, tai mitä nyt ovatkaan, ovat lukemassa mukana. http://forum.polar.fi/showthread.php?p=86181
 10. marmi

  Polar V800

  Muutaman päivän ollut V800 käytössä ja olen positiivisesti yllättynyt laitteesta. Onhan mittarissa vielä puutteensa, mutta toivotaan, että Polarin kehitysosastolla tapahtuukin jotain palautetta kuunnellen. Sellainen ihmetys on tullut nyt viikonlopun pyörälenkeillä vastaan, että laite näyttää mittaavan "askelia" myös niiden aikana, jos V800 on kiinitetty tangossa olevaan pehmeää kumia/muovia olevaan mittaripidikkeeseen (ei Polarin oma), vaikka harjoitus on (tietysti) päällä. Millään muulla en selitä noita kymmeniä tuhansia askelia päivään, kun muuta aktiviteettia ei ole. Johtuuko se tuosta pidikkeestä eli pitäisi olla Polarin oma, tai vastaava, kovaa muovia oleva, ettei mittari luulisi sitä "ranteeksi"? Silti vähän hölmöä mitata askelia pyöräily-profiileilla.. Muut törmänneet tähän? EDIT: Näyttää keräävän askelia myös esim. salitreenin aikana, ilmeisesti muidenkin lajien kohdalla. Miksiköhän näin? EDIT2: Jaha, Polarin foorumilta sain vastauksen, että ohjelma laskee kaiken aktiviteetin&treenit yhteen ja muuttaa askelmäärän vastaamaan tätä eli askelmäärä ei ole mitattu askelmäärä vaan "laskennallinen askelmäärä". Eli kohtalaisen turha lukema tuo "step count". Ööh..
 11. Fortesport http://www.fortesport.fi/ Tämän viikonlopun Tahko MTB:ssä (eli "Kuopiossa";)), mutta lie liikkeeseenkin jäänyt jotain.
 12. marmi

  Polar V800

  Jaha, voi olla, että joutuu odottamaan laitetta pidemmänkin aikaa VK.comin ennakkotilausjonossa. Tällaisen vastauksen sain twitterissä, kun tiedustelin asiaa: "Valitettavasti tavarantoimittajalla on ongelmia tuotteen toimituksessa ja saatavuusarvio on toistaiseksi täysin avoinna." Sekavat fiilikset. Toisaalta haluaisi V800:n heti ranteeseen, mutta toisaalta taas on käynyt mielessä tilauksen peruuttaminenkin. Hiljentynyt on tämäkin palsta käyttökokemuksista vaikka laitteita on jo liikenteessä. Onko laite niin hyvä vai huono, että vetää hiljaiseksi?-)
 13. marmi

  Polar V800

  http://www.dcrainmaker.com/2014/06/polar-v800-depth-review.html Onpas se keskeneräinen....
 14. marmi

  Polar V800

  Lanseeraus&markkinointi&jakelu ei ole ollut ihan se onnistunein suoritus, mutta mitä enemmän lukee näitä kommentteja ym. niin sitä enemmän haluaisi, että laite olisi jo ranteessa eikä VK.comin ennakkotilauksessa. Jälleenmyyjät varmasti kiittää Polarin toimintaa.. Fiksusti tehty tuo aktiivisuuden seuranta, jos laite ei ole ranteessa (sellaisiakin tilanteita on, paljon, esim. sauna??). Uintimetriikan olemattomuus on ikävää ja olisihan se kiva saada järkevän näköistä GPS-jälkeä myös avovedessä (esim. 910XT onnistuu tässä hyvin). Ehkä sitten joskus. Toivottavasti uudet päivitykset sujuu ongelmattomammin kuin Garminilla, jonka kanssa on muutaman kerran tullut liuta harmaita hiuksia.. Täällä yksi arvostelu: http://www.aika-ajo.com/harjoittelu/polar-v800/
 15. marmi

  Polar V800

  Voi voi, ei tämäkään julkistus mennyt sitten ihan putkeen näköjään. Vielä jos laitteesta uupuu toimintoja (mm. uintiominaisuudet, tästäkin montaa eri tietoa) niin ei se nyt kovin vahvasti menny. Ottaisivatpa kaikki mallia Applesta - julkistustuksesta kaksi viikkoa tai tietty päivämäärä, jolloin laite on sulla kädessä kaikkine ominaisuuksineen...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy