Jump to content
Juoksufoorumi.fiMorchen

Jäsenet
 • Content Count

  270
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  9

Morchen last won the day on May 5 2018

Morchen had the most liked content!

Community Reputation

518 Excellent

About Morchen

 • Syntymäpäivä 09.01.1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • 10km
  35:13
 • Puolimaraton
  1:18:01
 • Maraton
  2:41:49
 • Tavoite
  UTTF:n voitto

Recent Profile Visitors

1 169 profile views
 1. Oma sepustukseni puolikkaasta 160:stä löytyy täältä. Voi olla, että nyt iskee forumtauko.
 2. Ehkä jossain vaiheessa on raporttia tulossa. Nyt on aika tyhjä olo. Seuraava projekti on lopettaa stressaaninen, nukkua öisin ja löytää liikunnan riemu. Olen vetänyt nyt liian pitkää rajalla tai yli, ei ole ollut kestävää menoa.
 3. Minne 55:n liveväliajat on piilotettu?
 4. @liukasluikku2 kaatui heti alussa ja matka meinasi jäädä kesken sormen murtuman(?) takia. Sai sormen pakettiin ja jatkaa sinnikkäästi. Oli erittäin hyvävoimaisen oloinen puolimatkassa.
 5. Myös Virtanen laattasi pari kertaa.
 6. Nyt näyttää vahvasti siltä, että selviän lähtöviivalle. Maaliviiva on sitten ihan toinen juttu. Viime viikkojen vaikeudet takaavat sen, että voin lähteä matkaan ilman suurempia odotuksia. Tavoitteena on maaliinpääsy ehjällä suorituksella. Tulos tulee siinä sitten sivussa. Kovia ja kokeneita kavereita on kyllä viivalla, ensikertalaisena ei voi kuin kunnioittaa näitä tekijämiehiä ja -naisia.
 7. Onko Rukalla jo hyttysiä? Tänään Turussa päiväkodin kevätjuhlametsäretkellä keräsin ainakin kymmenen pistosta puolessa tunnissa.
 8. Tulee myöhässä kommentti, mutta sanoisin että treenimäärä on ihan riittävä tuolle kasikymppiselle. Siitä palautumiseen kyllä voi mennä jonkin aikaa, joten jos syksyllä on jokin toinen juoksutavoite niin 53 km voisi olla nyt paikallaan. Mutta muussa tapauksessa lähtisin kasikymppiselle, jos se kerran kiinnostaa. Nyt voi muuten jo seurata sään todennäköisyysennusteita, esim: https://www.foreca.fi/Finland/Kuusamo/Ruka/15vrk Vaihteluvälit ovat valtavia, mutta seuraavat päätelmät voinee jo tehdä: - Suuri sademäärä on epätodennäköinen - Yölläkään tuskin mennnään montaa astetta nollan alapuolelle Hyvältä siis näyttää!
 9. Morchen

  Bodom Trail 4-5.5.2018

  Kirjoitin oman raporttini treenipäiväkirjaani:
 10. Morchen

  Bodom Trail 4-5.5.2018

  En tiedä oliko kaverisi, mutta kättä mullekin ojennettiin. Kieltäydyin tästä kohteliaasta avusta, jotta säilyttäisin moraalisen oikeutuksen painaa lopussa vielä ohi. Tämä onnistuikin.
 11. Morchen

  Bodom Trail 4-5.5.2018

  No en tiedä oliko mutaa paljon vai vähän, mutta märkää riitti. Olin kaksi tai kolme kertaa suossa nelinkontin ja kerran ojassa kaulaa myöden.
 12. Morchen

  Bodom Trail 4-5.5.2018

  Morchen 1.40.05 😎 Tosi vaikea, mutta ihan huippu kisa. Kaikki jäi polulle ja yhdeksäs sija ylitti odotukset (tuloksissa kymppi, kun siellä on joku haamuaika). Lisää raporttia myöhemmin.
 13. Itse teen loppuverryttelyn aina kovemman treenin tai kisan jälkeen. Syitä on tasan yksi: tällä tavalla saa mukavasti kerättyä muutaman kilometrin saldoon.
 14. Euroopassa ainakin ollaan menty parempaan suuntaan: http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/terrorismi-vahentynyt-euroopassa-jo-vuosikymmenia-islamistit-korvanneet-separatistit-terrori-iskujen-tekijoina/756719/
 15. Aloittelevana ultraajana täysin mutuun perustuvia näkemyksiäni: Hyppölä ja Kukko ovat todennäköisesti juosseet nuo tuloksensa erittäin lähellä aerobista kynnystä ja mahdollisesti kaikkein taloudellisinta vauhtia. Kokemattomalla ultraajalla tällainen ei onnistu. Vaihtoehtoina on juosta joko taloudellista vauhtia aluksi ja hiipua lopuksi tai sitten juosta teennäisen hiljaa ja toivoa että pystyy pitämään tätä tasaista vauhtia yllä vaikka se ei alunperinkään ole taloudellista. Sitten toki on vaihtoehtona yhdistellä juoksua ja kävelyä, mikä saattaakin olla paras vaihtoehto. Itse ajattelin Karhunkierrokselle lähteä hiipuvalla vauhdilla ja luulen, että sillä tulee myös paras tulos.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy