Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ästidin

Jäsenet
 • Posts

  121
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  6000km

ästidin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. ästidin

  Garmin FR920XT

  Mä sain kellon tiistaina kouraani ja voi voi kun on V800:sta ikävä. Ja jopa Polarin Flow:ta. Mittari itsessään on hieno kapistus ja varmasti passeli peli kesän triathlonikisoja ajatellen. Mutta tiedonsiirto GC:n tökkii rajusti ja koko laitteen asennusprosessi oli helvettiä. Tein laitteeseen oman profiilin hiihtoa varten ja nämä ei siirry GC:n millään. Manuaalisesti herjaa jotakin file erroria. TP:n kanssa synkkaa tiedot ja manuaalisestikin homma rokkaa. WiFi yhteyttä ei ole mittari löytänyt vissiin kertaakaan. Lienee joku raju bugi Garminin päässä kun näitä foorumeita selaa aiheesta. Lenkillä laite toimii moitteetta ja on jopa helppo käyttää kunhan tottuu erilaiseen käyttöjärjestelmään.
 2. Simpsiö Trail Runia EI JÄRJESTETÄ tänä vuonna osallistujien puutteen vuoksi. Kiitos kaikille jotka olisivat haluneet tapahtumaan osaa ottaneet. Koitetaan ensi vuonna uudelleen. Mikä olisi hyvä ajankohta?
 3. Käykääpä kattomassa ja jakamassa Facebook-sivuamme: www.facebook.com/SimpsioTrailRun Ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä, mutta toivoisimme kiinnostuneita ilmoittautumaan jo nyt jotta järjestelyt olisi helpompi toteuttaa!
 4. Muutamia ilmoittautumisia kisaan saapunut, mutta kovasti mahtuisi lisää porukkaa mukaan! Nuorin osallistuja listalla on 10-vuotias, eli kuka tahansa voi matkaan lähteä! Osallistua voi myös sauvakävellen, jos joku haluaa. FAST on tapahtumassa mukana myös: http://www.fast.fi/2013/simpsio-trail-run-juostaan-lapualla/
 5. Reitti mitattu viikonloppuna. Kokonaismatkaa Polarin RC3 GPS antoi 9.5 kilometrin verran. Suurin osa reitistä on polkua, lisäksi vähän hiihtoladunpohjaa, mutta mikä tärkeintä ei askeltakaan asfalttia ;) Facebookista löytyy kuvia ja infoa!
 6. Ensimmäiset ilmoittautumiset saapuneet, vielä mahtuu mukaan! Tarkempaa reittikuvausta tulee viikonlopulla!
 7. -Matka noin 10 km haastavilla poluilla ja ulkoilureiteillä -Sarjat miehet ja naiset 10 km -Kilpailukeskus Lapuan hiihtomajalla -Lähtö kello 13.00 -Ajanotto -Palkinnot sarjojen top 5:lle ja arvontapalkintoja ILMOITTAUTUMINEN -Maksaa 25 € -Osoitteeseen juhoannalafitness(at)gmail.com 20.10. mennessä -Otsikkoon oma nimi ja sarja -Maksu tilille: FI85 1095 3500 1532 57 -Viestiin oma nimesi ja sarja -Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä 30 € -Tapahtuman järjestää Tmi Juho Annala Fitness -Lisätiedot 050-3286101
 8. Voi kun kuulostaa tutulta. Minulla oireet aloi syys-talvella 2010, jolloin olo meni väsyneeksi ja flunssa pitkittyi, helmikuussa tunsin oloni taas täysin terveeksi ja trenailin normaalisti kestävyysurheilua ja punttia. Kesällä 2011 pamahti josku elokuussa taas flunssa/kurkkukipu ja tolkuton väsymys. Urheilulääkäri löysi suht tuoreen mykoplasman (syksyltä?) johon antibiotti. Parin napin jälkeen kuin uudesti syntynyt. Kuurin jälkeen odottelin jonkun päivän ja aloittelin lenkkeilyä, mitä kestikin pari kk maksimissaan noin 10 h viikossa ja enimmäkseen pk:ta. Tuli joulun aika ja tauti+väsy päälle -> toinen kuuri -> hyvä olo, huilia ja taas treeniä varovasti aloittaen. Maaliskuussa matka lämpöiseen kolmeksi viikoksi väsymyksestä ei tietoakaan ja treenattua tuli. kevät sujui aivan ok, välillä väsytti tosi paljon. kesä meni ihan haamuna ja treeniä keskimäärin 5 h / vko. Kesällä murtui selkä josta 8 vko pakkolepoa jonka jälkeen hyvin varovaista treeniä syksy ja alkutalvi. Tuli joulukuu ja hengitystieinfektio, josta takas treenien pariin tammikuun lopussa. Vähinsä treeniä ja helmikuun puolessa välissä flunssa-> 3 vko sairastelua, nyt taas menty pari viikkoa noin 7 h / vko tahdilla ja kurkku on kipee taas. Itselläni on tehty astmatestit, vitaamineja menee vähintääkin tarpeeksi, on käyty jos jonkin näköisellä puoskarilla ja mikään ei auta. Em. lisäksi flunssaherkkyttä on ollut aina siten että kun vanhoja harjoitustiedostoja tonkii niin melkein joka kuussa on pari lepoa kurkkukivun / väsyn takia vuodesta noin 2005 lähtien. Ylikuntoa on vaikea uskoa treenimäärien ollessa keskim. alle 10 h / vko ja jokaviikkoon on sisällytetty yksi totaalilepo ja joku kevyt lenkki. Huomenna pitäisi mennä taas yhtä nimekästä tohtoria tapaamaan, josko sieltä löytyisi joku tolkku asiaan. Edit: lisänä kesällä 2012 kuvioon tuli jalkojen hapottaminen jatkuvasti ja treeneistä palautuminen vei päiviä
 9. Pikku väsymys taitaa olla päällä ja sitä kroppa ilmottelee nostamalla vähä lämpöjä kun ei mies muuten rauhotu. Ota iisisti muutama päivä ja aloita reenaus vasta kun tunnet ittes varmasti terveeksi.
 10. ästidin

  Karhu M-sarja

  Olen kyllä samaa mieltä että karhuissa on kanta suht korkeella päkiään verrattuna... Outo vaiva sillä tunnen yhden Ironman triatleetin jonka kantapää/akillesvaivat hävisivät karhuilla.
 11. Kiitti päivityksestä Toivottavasti jatkuu parantuminen ilman takapakkia... Meikäläisellä vaivat jatkuu vaikka oon yrittänyt kaikkien ohjeiden mukaan tehdä jumppaa ja juoksun jättänyt vähälle. Yritän saada ittelleni piakkoin ajan tähystykseen sen verran tuo polvi vaivaa.
 12. Kiitti kommenteista, oli jo eilen päässyt loppumaan Nokian liiterissä kun kävin. Sukkia jäi pari paria käteen, ihan hyvän oloiset!
 13. Onkohan ne miesten lyhyet juoksutrikoot mistään kotoisin? Ps. Parempi mennä kommandona...
 14. ästidin

  Polar RS800CX

  Sama vika täällä! Märkiksen alla toimii vähän aikaa mutta sitten pyörälle mennessä pitää hakea syke uudelleen- onnistuu kätevästi painamalla vasenta yläkulmaa pitkään ja valitse siitä "seek sensor", näin saat datan talteen
 15. Toivotaan että ongelma ratkeaa tuolla operaatiolla. Laita tänne kommenttia edistymisestä. Mulla epäiltiin tuota hoffan rasvan tulehdusta joten sikäli kiinnostaa...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy