Jump to content
Juoksufoorumi.fiRGB

Jäsenet
 • Content Count

  193
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by RGB

 1. Jos pysytään Etelä-Suomessa Tytyrin kaivos voisi varmaan olla hyvä ehdokas? Taitaa olla esim. Nuuksion huipuille alle 30 kilometriä sieltä.
 2. Vaihtoehtoisesti jos löytyisi syvin kuoppa, niin reitti voisi olla syvin kuoppa => korkein kohta. Oletettavasti pääsee jossain merenpinnan alapuolellekin.
 3. Hienoa! Hotellivarauskin sai siirrettyä helposti pe-la => to-pe, niin nyt pitää vain hoitaa matkajärjestelyt kuntoon.
 4. Joko Speedgoat Evo tai Challenger ATR 5. Speedgoatien puolesta puhuu vaimennus, mutta Challengerit ovat taas vähän väljemmät (samankokoisia kengiä). Jos ei olisi perusmatka, niin varmaan Challengerit.
 5. Taitaa kesäkuun loppupuolella olla liikaa turisteja reitillä - muistaakseni tästä syystä kisa järjestetään toukokuun lopussa, vaikka on aina tulvariski/munahankimahdollisuus silloin.
 6. Viime vuonna kettu lähti seuraamaan minua Keskuspuistossa, juoksi varmaan noin 100 metrin matkan noin 15 metriä minun perässäni. Kaipaisi ilmeisesti lenkkiseuraa.
 7. Oletat siis, että järjestäjät eivät ole jo pitkään käyneet keskusteluja suoraan Avin kanssa järjestelyistä ja sen ehdoista?
 8. Nykyiset rajoitukset menevät umpeen sunnuntaina, joten Avilta tulee varmasti uusi päätös vielä tämän viikon aikana, joka on sitten voimassa toukokuun loppuun asti.
 9. Niin - uskaltaako nyt lähteä siirtämään lentoja? Saapuminen Ouluun klo 9 perjantai-aamuna ei oikein onnistu enää jos on menossa perusmatkalle. Hotellimajoituskin pitää jotenkin saada aikaistettua.
 10. Jos riippusillan ruuhka on suurin ongelma, niin jätetään lyhyin matka järjestämättä - pidemmät matkat eivät aiheuta samanlaista ruuhkaa siellä.
 11. RGB

  Napapiiri-Jukola 2021

  Siihen mennessä rokotusten suhteen on todennäköisesti edetty niin pitkälle, että kaikki halukkaat ovat saaneet ne/sen eli voidaan sallia osallistuminen tapahtumiin rokotepassilla. Näin tilanne ei missään nimessä tule olemaan kesäkuussa.
 12. RGB

  Napapiiri-Jukola 2021

  Taitaa televisio-oikeuksien osalta toimia vähän eri tavalla suunnistuksessa kuin esim. jääkiekossa eli järjestäjä maksaa kulut eikä Yle järjestäjille televisio-oikeuksista. Televisiointi olisi siis vain merkittävä lisäkulu. Oma näkemykseni on, että Jukola siirretään varmasti, mutta ei välttämättä ensi vuodelle, vaan mahdollisesti elo/syyskuulle. Ruska-Jukola? 🙂
 13. RGB

  Napapiiri-Jukola 2021

  Onko taloudellisesti mitään järkeä järjestää kutsukilpailuna? Toki järjestelyt olisivat halvempia, kun ei kuitenkaan saa tarjota mitään palveluita siellä (suihkuja, ruokailua ym.), mutta sponsorirahat pitänee myös palauttaa jos tapahtuma muuttuu noin oleellisesti. Jos jo muta-Jukolan tappiot olivat massiiviset, koska myyntituloja kisakeskuksen palveluista tuli ajateltua vähemmän, niin tuollaisen muka-Jukolan jälkeen järjestäjät menevät varmaan konkkaan.
 14. Aikaisemmin on ollut palkintojenjaon yhteydessä - itseltäni kyseinen tilaisuus meni ohi kun kannettiin tiputukseen maaliintulon jälkeen, mutta tuskin lähden kiertämään uudestaan vain sen takia 😄
 15. EDIT: kotisivujen mukaan juoksurata on jo käytössä. Mahtaako Arenan juoksurata olla auki vielä? Pitäisi suunnitella illan treenejä.
 16. Rokote ei kuitenkaan toimi heti rokotuksen jälkeen, vaan täysillä vasta noin 30 päivän jälkeen, joten ei kannata lähteä heti baariin.
 17. Olisiko edes tullut tänne Eurooppaan Kiinasta silloin? Rutot ovat eri asia, mutta tämmöiset taudit olivat varmaan aika paikallisia silloin. Ainakaan ei levisi ympäri maailmaa yhtaikaa kuten nyt. Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan ei olisi tullut ollenkaan 😄
 18. RGB

  NUTS 300 2021

  Itse maunoilen vielä vähän ilmoittautumisen kanssa. Alkupuoli kiinnostaa erittäin paljon, mutta Hetasta eteenpäin reitti on jo nähty pari kertaa.
 19. Perusterveitä alle 40-vuotiaita ei varmasti saa mitään rokotetta helmikuun mennessä (ehkä parhaimmillaan joskus kesän jälkeen) ja osallistujien lisäksi myös kaikki huoltajat ja järjestäjät pitäisi rokottaa, joten minusta ihan oikea päätös.
 20. Myöskään? Kai niitä sai tänä vuonna - kisa löytyy ainakin ITRAn sivuilta. En siis itse tarvitse niitä, mutta ehkä joku muu.
 21. RGB

  NUTS 300 2021

  Vahvasti harkinnassa, koska UTMB:n kanssa tulisi varmaan jotain säätöjä ensi vuonna jos ylipäätänsä järjestetään.
 22. Varmuuden vuoksi voi olla hyvä seurata kellostakin - joku on siirtänyt noita reittimerkkejä etenkin ultran puolella viime vuosina. Järjestäjät pyrkivät tarkistamaan reittiä myös kisan aikana, mutta silti reittimerkkejä voi puuttua. Vantage V:n akku pitäisi hyvin riittää - itse juoksin reitin läpi keväällä ja jäi varmaan yli 40% akkua vielä, kun kesto oli noin 9.5 tuntia.
 23. Siellähän oli aika mielenkiintoisia treenejä, esim. pitkät intervallit = 20 x 1 km. En usko, että oma pää kestäisi sitä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy