Jump to content
Juoksufoorumi.fi

RGB

Jäsenet
 • Posts

  203
 • Liittyi

 • Last visited

About RGB

 • Syntymäpäivä 15.09.1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RGB's Achievements

 1. Minulla on viimeinen pitkä harjoitus Vantaan maratonia varten nyt lauantaina ja se on yhä keskikovalla vauhdilla (puolet harjoituksesta maratonvauhdilla tai vähän nopeammin). Seuraavan viikona aikana lähinnä lyhyitä harjoituksia, välillä lyhyitä vetojakin. Avainharjoituksena loppuvaiheessa on ainakin minulle sopinut hyvin 5-10 kilometrin nopeampi juoksu/semi-kisa viikko ennen maratonia. Tänä vuonna ajattelin edellisenä lauantaina juosta 5 km noin 30 sek/km nopeammin kuin maratonin tavoitevauhti eli ei mitään ennätysvauhtia, mutta kuitenkin suhteellisen kova juoksua (joskus olen vetänyt kympin kisa täysillä viikko ennen maratonia). Siitä ehtii kuitenkin lähtökohtaisesti toipua hyvin ennen kisaa - jos siis on tottunut juoksemaan vastaavia vetoja.
 2. Nettisivujen perusteella seuraava LWC vasta kesällä 2023. Pitäisikö nyt sitten käydä UTMB:ssä jo ensi vuonna?
 3. Viimeksi 10 vuotta sitten Vantaalla ja ylipäätänsä maratonilla, mutta nyt kun ei ole ultrakisoja kalenterissa, niin voisi vaihteeksi käydä kokeilemassa miten sprintti sujuu 🙃
 4. Tuskin - nythän on kai tulossa suunnilleen samat rajoitukset kuin kesäkuussa kun Bodom Trailia järjestettiin onnistuneesti. Vantaa Triathlon järjestetään reilun viikon päästä, joten varmaan Vantaan Maraton lokakuussa onnistuisi samoilla menetelmillä: https://www.triforfun.net/covid-19
 5. Benjaminilla oli juokussaan käytössä Niken ihmekenkä, mutta jos ymmärsin oikein, niin Pumalla ei ole vielä samantasoisia kenkiä eli Warholmin aika on siinäkin mielessä selkeästi kovempi kuin Benjaminin. Warholmin nykyisetkin kengät ovat kuitenkin varmaan nopeammat kuin Youngin kengät aikoinaan.
 6. Norjalaiset ovat vahingoniloisia 😁
 7. Itse olin iloisesti yllättynyt, ettei tullut taas buffia (niitä on jo kotona melkein 50) tai vastaavaa, vaan omaperäisempi osallistujalahja.
 8. Luonnollisesti kannattaa keskittyä asioihin, mihin ei voi millään tavalla itse vaikuttaa. Muuten joutuisi käymään lenkillä 🙂
 9. Perusmatkalla +5 olisi mukavampi keli, ei tarvitse niin paljon nestettä.
 10. Jos pysytään Etelä-Suomessa Tytyrin kaivos voisi varmaan olla hyvä ehdokas? Taitaa olla esim. Nuuksion huipuille alle 30 kilometriä sieltä.
 11. Vaihtoehtoisesti jos löytyisi syvin kuoppa, niin reitti voisi olla syvin kuoppa => korkein kohta. Oletettavasti pääsee jossain merenpinnan alapuolellekin.
 12. Hienoa! Hotellivarauskin sai siirrettyä helposti pe-la => to-pe, niin nyt pitää vain hoitaa matkajärjestelyt kuntoon.
 13. Joko Speedgoat Evo tai Challenger ATR 5. Speedgoatien puolesta puhuu vaimennus, mutta Challengerit ovat taas vähän väljemmät (samankokoisia kengiä). Jos ei olisi perusmatka, niin varmaan Challengerit.
 14. Taitaa kesäkuun loppupuolella olla liikaa turisteja reitillä - muistaakseni tästä syystä kisa järjestetään toukokuun lopussa, vaikka on aina tulvariski/munahankimahdollisuus silloin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy