Jump to content
Juoksufoorumi.fi


corner

Jäsenet
 • Content Count

  3 073
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

80 Excellent

About corner

 • Syntymäpäivä 05.10.1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dean Karnazes kommentoi keskeyttämistään näin:
 2. Pyörittelin vähän tuloksia Excelissä, ja aika "kreikkalaista" meininkiä siellä näyttää olevan. Tuloslistojen mukaan C/P 69:n ohittaneista juoksijoista 11 ei juossut maaliin (WauchtiP Welling ja 10 muuta), ja maaliin tuli 10 sellaista juoksijaa joiden nimeä ei löydy C/P 69 listasta. Monumentin mäeltä maaliin juoksi nopeimmin sijalle 16 päätynyt Bob Hearn (1:39:06), kukaan muu ei juossut alle 1h 50min ajan. Naisista nopein oli niukasti neljänneksi jäänyt Georgina Manta ajalla 1:52:59. Viisi juoksijaa nautiskeli tästä osuudesta yli neljä tuntia.
 3. Georgia Manta juoksi viimeisen pätkän Monumentin mäeltä patsaalle aikaan 1h 53m, se on ollut noissa olosuhteissa tosi kylmää kyytiä! Katselin että koko kisan kärkikympistä saman pätkän juoksi nopeimmin Patrick Hosl, ja hänkin oli pari minuuttia Georgia Mantaa hitaampi.
 4. Kisaan starttasi 381 juoksijaa, joista Alea Tegeaan (195 km) ehti määräaikaan mennessä 266, eli 69,8 %. Dean Karnazes oli mukana vielä Nestanissa, mutta Alea Tegean listalta ei Karnon nimeä enää löydy. Andras Löw näyttää juoksevan maaliin ilman suurempi ongelmia, mutta kilpakumpaninsa Hubert Karl etenee vain hiukan raatobussin edellä. Mutta missä on Teija?! Videostriimi ei toimi, maaliintulleita ei ole päivitetty kohta puoleen tuntiin... Laitataanpa tähän vielä yksi tuore kuva Spartan pääkadulta:
 5. Jahas, virallisen tiedon mukaan Teija oli klo 9.18 Monumentin mäellä eli 20 km päässä Leonidaksesta. Sen sijaan Pasi Penttinen ei ole vielä ehtinyt C/P 69;lle, toivottavasti matka jatkuu vaikeuksista huolimatta!
 6. Nyt taas videoseurantakin toimii, vettä tulee taivaan täydeltä. Teijan luulisi ehtivän Leonidakselle ennen klo 11.
 7. Maalialueen videostriimi katkesi taas vaihteeksi, epäilen että sade + tuuli oli liikaa kuvauslaitteistolle. Sen sijaan C/P 69 chippimatto on taas toiminnassa, mutta katkon aikana Momumentin mäen ohittaneiden juoksijoiden väliaikoja ei näy ainakaan vielä. Penttisen ja Honkosen kanssa kanssa suunnilleen samoilla sijoilla Alea Tegeassa olleet Mamiya Hideyuki ja Rizzo Cascio Fabio ohittivat C/P 69:n, mutta emme valitettavasti tiedä Penttisen ja Honkosen tilannetta.
 8. C/P 60 Alea Tegea on 195 kilometrin kohdalla, ja siellä siirrytään Spartan valtatielle. Pasi Penttisen sijoitus oli siellä 27, ilmeisesti Nestanin jälkeen on ollut ongelmia. Sen sijaan Teija Honkosen meno on vahvaa. Alea Tegeassa kokonaiskilpailun sija oli 33. ja naisten kisassa Teija on edelleen kolmas. Naisten kisan kakkonen Kateřina Kašparova ja Pasi Penttinen ovat 25 minuutin päässä Teijan edellä. EDIT: C/P 69 (226,7 km) tulospäivitykset näyttävät olevan jumissa, mutta videostriimi maalialueelta sentään toimii.
 9. Pasin keskivauhti Ataanasta Mountain Baseen on ollut 5m56s per kilometri. Nyt ei ole jäljellä muuta kuin yksi kevyt vuoren ylitys ja pari asfalttimaratonia! Nemeaan piti juoksijoiden ehtiä klo 23.00 mennessä, ja tuloslistalta löytyy edelleen peräti 346 nimeä. Suomalaisia on kisassa mukana 10 (Jari Määttä ja Ville Niemenmaa ovat ilmeisesti keskeyttäneet), ja viimeisenä Nemeaan ehtineellä Ville Tuomolallakin oli marginaalia raatobussiin 1h35m. Toiivottavasti kaikilla on sadevarusteet kunnossa, keli on ollut aika kostea.
 10. Jopa Noora piti kiirettä! Mä olen nautiskellut tuon Monumentin mäki - Leonidas etapin kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla aikaa on mennyt nelisen tuntia.
 11. Teija oli nyt Nemeassa 1 h 18 min edellä omaa viime vuoden väliaikaansa, ja silloin loppuaika oli 32h 41 min.
 12. C/P 35 eli Antiikin Nemea on tasan kisan puolimatkassa. Pasi Penttinen ehti sinne ajassa 11:19:38, ja Teija Honkonen ajassa 12:02:10. Jälkimmäinen puolisko ottaa tietysti enemmän aikaa, mutta ERITTÄIN hyvältä näyttää tässä vaiheessa. 100 kilometrin kohdalla oleva C/P Assos meni juuri kiinni, ja sinne ehti peräti 369 juoksijaa. Hellas Canin jälkeen raatobussin kyytiin on noussut vain yksi uusi matkustaja!
 13. Ilmeisesti sää on ollut poikkeuksellisen suotuisa, lämpöä noin 20 astetta eikä sadettakaan ole tullut ainakaan liikaa. Viimeinen juoksija saapui Hellas Caniin 10 minuuttia ennen aikarajaa, joten hyvissä voimissa tuntuvat juoksijat olevan. Toki huomiseksi luvataan Spartaan ajoittain kovaakin sadetta, ja silloin saattaa bussikyydin seireenilaulu harventaa juoksijoiden jonoa. EDIT: Täydennetäänpä vielä, että Yoshikawa on jo ehtinyt puolimatkaan Nemeaan, ja 100 km (C/P 28) kohdalla Pasi Penttinen on sijalla 27. Toiseksi parhaana suomalaisena Teija Honkonen on kokonaiskilpailun sijalla 54, ja naisten kisassa kolmantena!!
 14. Kaikkitietävä Accuwether ennustaa Kreikkaan perjantaille "muutamaa sadekuuroa ja rankkaa ukkosmyrskyä". Lauantaille on luvassa hiukan kevyempi ohjelma "ajoittain vesisateita ja ukkosmyrsky". Tsemppiä kaikille matkaan lähteville, taitaa olla tulossa ikimuistoinen reissu! Itse seuraan kisaa kotikatsomossa. Olosuhteet Kreikassa näyttävät olevan niin rankat, että täytyy varata kotikatsomoon riittävästi lämmikettä. Löyneekö Tuusulan Alkosta Ouzoa tai Metaxaa?
 15. Näin on asia. Ei Spartan pääkadulla patsasta kohti hölkkääminen tuntuisi niin mahtavalta, jos sinne asti pääseminen olisi helppo nakkii.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy