Jump to content
Juoksufoorumi.fiNinni

Jäsenet
 • Content Count

  317
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Minä juoksin 13. maratonini esikoisen ollessa 1 v 5 kk, meni siis sinua enemmän aikaa takaisin kuntoon pääsemiseen. Poika söi öisin vuoden ikäiseksi, joten univelkaakin oli kertynyt. Lenkit onnistuivat alkuvaiheessa vain juoksurattaiden kanssa. Nyt kuopus on 4 kk ja pisimmän lenkit vain 10 km - matkustaja ei ole sen pidempään vielä kyydissä viihtynyt ja kotiinkaan ei voi ilman ruokaa (=minua) pitkäksi aikaa jättää. Mutta toivon että tämä tästä helpottaa. Tsemppiä lauantaille, puolikkaan perusteella odotettavissa hyvä juoksu kun vain maltat alussa pidätellä vauhtia.
 2. Flunssa iski eilen voimalla. Ei kuumetta, mutta kurkku ja lihakset kipeät, nokka tukossa ja silmätkin vuotavat. Ja tietenkin ilmoittauduin juuri 30.9. Vantaalle puolikasta juoksemaan. Ei taida onnistua... Osallistumismaksua en kuitenkaan ehtinyt vielä maksaa, tuskin sitä lähtevät karhuamaan vaikken lääkärille nyt raahautuisikaan todistusta hakemaan. Kai?
 3. Lukaisin tässä vanhan "Juokseminen lapsiperheessä" ketjun. Kyllä täytyy hattua nostaa kaikille useampilapsisten perheiden maratoonariäideille! Minulla on sentään vielä helppoa. Eli pitkien puute on vain omasta laiskuudesta kiinni.
 4. Päivitetään taas, kun ei uusia äitejä näy tulleen ketjuun. Poika on nyt vajaa 8 kk. Imetän edelleen, vaikka toki kiinteät ovat tulleet mukaan puolen vuoden iässä. Öisin heräillään vieläkin monta kertaa, joten univelka on melkoinen. Liikunta kuitenkin hoitaa myös mieltä - heti huomaa jos on esim rankkasateiden takia joutunut viettämään pari pv sisätiloissa. Juoksen säännöllisesti 3-5 krt viikossa, useimmiten juoksurattaiden kanssa ja melko lyhyitä lenkkejä. Lisäksi salia ja vauvajumppaa. Juoksu on kulkenut ihan hyvin, vaikka polvet välillä oireilevat. Numero oli rinnassa ekan kerran kesäkuussa varttimaralla, tavoite täyttyi eli tunti alittui. Tasakympin juoksin heinäkuussa. Kauden pisimmäksi kisaksi jää maratonin sijasta puolikas, joka toteutui vastikään Pääkaupunkijuoksussa. Rankkaa oli ja aika oli selvästi edellisiä puolikkaita huonompi 2:15. Mutta kun pitkät lenkit puuttuvat treenistä kokonaan niin ei kai muuta voi odottaakaan, varsinkin kun edellisenä yönä oli herätty viidesti. Aluksi tulos masensi mutta sitten se kääntyi motivaatioksi. Tästä on tie vain ylöspäin?
 5. Numero haettu. Sen mukana jaettu ohjevihkonen on varsin mielenkiintoinen. Osanottajalista on otsikon mukaan 35. Pääkaupunkijuoksun 2009 lista, ja vuoden 2011 kisan ilmoitetaan olevan 30.9.2012... No, oma nimi löytyi sieltä 2009 listalta joten kai sitä mukana ollaan - toissa vuonna kun en kisaan osallistunut.
 6. Tuli vastaus: koot loppu, lisää tilattu, saavat lokakuun lopulla. Eli Suomeen tulee ilm vasta marraskuussa. Tosi kova tyyppi lähtee toki silloinkin lenkille hihattomassa...
 7. Kuten tuossa aiemmin kirjoitin, oma tekninen paita tuli postissa hyvissä ajoin. Sen sijaan miehelle tilattu retropaita vielä uupuu, vaikka nettisivulla sen luvattiin tulevan elokuun aikana. Oletteko muut sen tilanneet jo saaneet? Laitoin tänään meiliä asiasta järjestäjillekin, odotellaan vastausta.
 8. Ninni

  Läskikerho

  Täytyy liittyä ketjuun. Pituutta hurjat 157 cm ja aiempi normaalipaino - jolla on juostu 12 maratonia - oli 56 kg. Keväällä 2010 sain tiristettyä 2 kg pois ennen häitä. Sitten paino nousikin melkoisesti 9 kk ajan :-). Poika on nyt puolivuotias, täysimetetty on ja lenkkeilyn aloitin uudelleen 4 kk sitten, salikäynnit toukokuussa. Syön järkevästi. Silti painoa edelleen 62,4 kg eli BMI 25,3. Ei kiva. Joten lenkkiä lisää ja viimeisetkin karkit pois? Helpottaisi jos saisi nukkua kokonaisia öitä...
 9. Posti toi "Jag tränar för..."-paidan. Aiemmilla Tukholman maroilla maaliintulopaitani ovat olleet kokoa XS ja hyvin ovat sopineet. Nytkin tilasin pienimmän mitä oli eli naisten S. Melkoinen makkarankuori tämä Asicsin malli vaan on - tuli hyvin motivaatiota yrittää pudottaa viimeisetkin raskauskilot...
 10. Jee, kaksi ilmoittautumista tehty ja maksettu! Nyt pitää enää järjestellä matkat - ja ehkä vähän treenatakin...
 11. Niinpä, ei löydy mitään ilmoittautumissivustoa. Taisi kaatua heti kättelyssä.
 12. Ainakaan juoksuraamattu "Lore of Running"in tekijä Tim Noakes ei tätä tue. Lisääntynyttä nivelrikkoa on hänen mukaansa tutkimuksissa todettu vain sellaisilla kilpajuoksijoilla, jotka ovat treenanneet nuorina suuria määriä. Heilläkin muutoksia oli lähinnä lonkissa, ei polvissa.
 13. Ninni

  Juoksurattaista

  Sama vastaus kuin niqillä, ei erillistä vauvankoppaa vaan tuo Eisbärchenin fleece-pussi, joka käy noin yksivuotiaaksi asti. Kesähelteillä ei tarvita sitäkään. Poika oli vaunuissa ekan kerran vajaa kolmikuisena eli huhtikuussa, joten talvikeleillä niitä ei ole testattu, mutta en epäile etteikö niillä pärjäisi. Nykyään emme mitään muita vaunuja käytäkään, vaikka Emmaljungan ja Brionkin yhdistelmät kotoa löytyvät... Tuolla hoituvat hyvin niin lenkit kuin kauppareissut. Pisin tekemäni lenkki toistaiseksi on 1 h 25 min mäkistä soratietä juosten ja päälle 10 min kävellen. Nukkui koko matkan. Ihan läpitunkemattomaan maastoon en ole mennyt, mutta kunhan akselivälin levyinen polku löytyy niin sinne vaan. Rattaat ovat älyttömän kätevät myös autoillessa, koska ne taittuvat yhdellä liikkeellä kasaan ja aukeavat yhtä helposti, jopa yhdellä kädellä jos vauva on toisessa. Habaa siinä toki tarvitsee koska eivät nämä mitenkään höyhenenkevyet ole kantaa, mutta haba kasvaa samaa vauhtia kuin lapsi :-)
 14. Ninni

  Juoksurattaista

  Olin juuri äsken lenkillä meidän 4 kk ikäisen pojan kanssa BAby Jogger F.I.T. -vaunuilla. Niissä saa kaverin makuuasentoon eli vauva voi nukkua päiväunia samalla kun itse saa tehtyä lenkin. Tosi hyvät! Ostettiin niihin vielä Eisbärchenin fleece-lämpöpussi, jonka sateenpitävyys tuli tänään testattua kun alkoi sataa kesken lenkin. Kuomu suojasi suurinta osaa pussista, ihan alaosa kostui mutta kaveri ei siitä tai sateen ropinasta välittänyt vaan nukkui tyytyväisenä. Itse tietenkin kastuin mutta tulipa tehtyä vähän reippaampitahtinen lenkki, vieläpä loppuun asti kiihtyen kun sade yltyi... On juoksurattailla ihan erilaista juosta kuin tavallisten lastenvaunujen kanssa. Suosittelen. Näillä voi harkita kisaankin osallistumista - itse suunnittelen tulevan lauantain Tekojärvihölkkää.
 15. Vähän päivitystä. Aloitin hölkkäämisen jo muutama pv ennen jälkitarkastusta, jatkamiselle tuli vihreää valoa ja noin 3 vkon ajan juoksin 2-3 krt/vko. Pisin lenkki kesti 55 min josta viimeinen vartti vaunuja työntäen. Juokseminen tuntui yhä kevyemmältä, mutta juuri tuolla "pitkällä" lenkillä kipeytyivät polvet ja toinen nilkka. Siirryin taas kävelyyn, mutta niin vaan polvet herkästi kipeytyy kun juoksua kokeilee. Lisäksi käsistä ranteet on kipeytyneet pojan kanniskelusta. Uskottava se kai on, että tukikudokset ovat löystyneet ja vammariski noussut. Harmittaa. Kestääkö tätä tosiaan niin kauan kuin imettää?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy