Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Arsi 69

Jäsenet
 • Content Count

  653
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

101 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Arsi 69

  Movescount

  Kokeilin joskus vanhalla Garminin 610 ant yhteyttä Samsungin puhelimeen Oruxmap ohjelmassa ja hyvin toimi. Eli saattaa olla että ant tai ant+ yhteys on mahdollista saada toimimaan puhelimessa. Google play kaupassa näkyy olevan useampiakin ohjelmia ko. tarkoitusta varten. Jos tämä onnistuu niin vanhemmatkin Suunnot saattavat toimia uudessa sovelluksessa.
 2. Arsi 69

  Movescount

  DC Rainmakerin juttu Movescountin muutoksista https://www.dcrainmaker.com/2019/01/suunto-announces-decommission-plans-for-movescount-platform-impacting-some-watches.html
 3. Arsi 69

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Johtuisiko siitä että kun käyttää H10 yksinään niin saa vain syketiedot. https://support.polar.com/fi/training-load-pro ja siellä tuo kohta Kardiokuorman statuksen käytön aloittaminen
 4. Arsi 69

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tuossa mielenkiintoinen juttu sähköautojen akkujen kestävyydestä voikohan sykemittarien akuissa toimia samat asiat? Aikanaan latasin /synkronoin V800 aina lenkiltä tullessani tietokoneen USB johdon kautta. Eli latauskertoja tuli 4 vuoden aikana vähintään tuo 2880 maksimissaan yli 4000 kertaa ja V800 toimii edelleen hyvin akun kesto on vieläkin hyvä. vanha Garmin 610 jota käytin vertailumittarina V800 kanssa jokaisella hikilenkillä jonka latasin vain kun akku alkoi olla tyhjä käyttöikää 5 vuotta akku kestää noin 5 tuntia ennen kuin pitää ladata uudelleen. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/1a03ad2a-1b51-45be-a5c6-d8411c8965b5?ref=ampparit:2dd5 Litiumakku kestää noin tuhat lataussykliä tyhjästä täydeksi. Tällainen syklimäärä voi kannettavalle tietokoneelle kertyä kolmessa vuodessa, mutta sähköauton akkua käytetään eri tavalla. Varsinkin isommissa autoissa, joissa on isommat akut, akun kapasiteetista käytetään joitakin kymmeniä prosentteja ennen kuin se laitetaan taas lataukseen." Näin käytettynä sähköauton akun voidaan odottaa kestävän 10–15 vuotta. Senkin jälkeen akku toimii, mutta yhdellä latauksella saatava ajomatka on lyhentynyt noin kolmanneksella.
 5. Arsi 69

  Sydänongelmia

  Rytmihäiriötä ei ole vielä saatu mitattua silloin kun häiriö on päällä. Lääkärin ohje on että seuraavalla kerralla kun tulee niin nopeasti tutkimuksiin. Olisivat laittaneet seurantalaiteen mutta kun häiriöiden välit ovat näin pitkät 6kk. niin ei ole syytä mitata. Pitää ensi keralla olla valmiimpi lähtemään kun tulee tuntemuksia yleensä häiriö on alkanut siten että syke nousee ilman mitään rasitusta maksimiin ja pysyy siellä riippumatta millä vauhdilla liikun. Seuraavana alkaa puristamaan lapaluiden kohdalta ja selvästi tuntee että happea saa huonosti, jos siinä vaiheessa ei mene levolle niin seuraava vaihe on niskassa tuntuva jäykkyys ja pannantunne rintakehän ympärillä. Lepo on tähän asti palauttanut tilanteen normaaliksi. Olen liikkunut ja hiihtänyt sepelvaltimokuvauksen jälkeen 20.12.2018 normaalisti noin 10-13 tunnin viikkotahtia ja ongelma on pysynyt poissa ja toivottavasti pysyy. Lääkäri sanoi että kun näitä alkaa tulemaan niin lisääntyvät yleensä ajan kuluessa.
 6. Arsi 69

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Minulla V800 teki kerran saman kun jätin kiinni yöksi ulkoiseen laturiin. Epäilen että Polarin latausautomatiikka välillä purkaa akun jos tulee täyteen eikä irrota laturista jonka jälkeen lataa taas alusta.
 7. Arsi 69

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Kun latausliitin on kiinni kellon alla ja rannehihna kiristetty niin pysyy hyvin paikalla johto kiertämään sormien välistä takaisin hihnan alitse ja puhelimen käsivarsikoteloon virtapankkiin kiinni. Näin estyy mahdollinen nykäisy latausjohtoon. Tämä kuluu sarjaan kokeilut, joka johtui siitä että DC Rainmaker yhdessä välissä kirjoitti ettei lataus lenkillä onnistu. Tietää kyllä nykyisin että onnistuu.
 8. Arsi 69

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Kokeilin miten onnistuu lataaminen lenkillä ollessa Polar Vantagen ja H10 kanssa liikkeellä ollessani ja hyvin näkyy onnistuvan. Koska Polar Vantagen latausliitin on litteä niin homma on todella helppo. Hyvä asia on sekin että latausjohto on sopivan pitkä että virtapankin saa mukavasti kiinni. Eli ultramatkoillakin on mahdollisuus lisävirtaan ilman että tallennusta tarvitsee keskeyttää.
 9. Arsi 69

  Suunto 9 Baro

  Suunnolla laatuongelmia https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/joukkokanne-sovittiin-rahalla-suunto-korvaa-amerikkalaisille-hengenvaarallisesti-vialliset-sukellustietokoneet-6753700
 10. Arsi 69

  Sydänongelmia

  Nyt on käyty sepelvaltimokuvauksissa ja tuli hyviä uutisia eli verisuonet ovat hyvässä kunnossa ja ongelma johtuu rytmihäiriöstä ja saan jättää nitrot pois ja beetasalpaajaakin saa käyttää oman harkinnan mukaan. Suosittelivatkin kuitenkin käyttämään sen suojaavan vaikutuksen takia. Toisaalta sain luvan laittaa beetasalpaajan tauolle jos aiheuttaa pahoja tasapaino ongelmia. Onneksi näitä rytmihäiriöitä on ollut harvakseltaan toinen kerta tuli tässä joulukuun alussa ja nyt osasin heti lopettaa lenkin ja ottaa lääkkeet niin meni 10 min. ohi. Liitteenä kuva sykkeenmittauksesta rytmihäiriön aikana. Eli heti lähdöstä syke pomppaa normaalin 80 lyönnin sijasta tuonne 140 eli meikäläisen maksimin lähelle ja pysyy siellä riippumatta siitä millä nopeudella liikun eli tuossa lähes kävelyvauhtia.
 11. Arsi 69

  Polar H10 häiriöt?

  Polar Beat sovelluksessa laita asetuksissa näytä kahdessa laiteessa yhtäaikaa.
 12. Arsi 69

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  DC Rainmakerin Polar Vantage V raportti https://www.dcrainmaker.com/2018/12/polar-vantage-v-multisport-review.html
 13. Arsi 69

  Polar H10 häiriöt?

  IOS vastaava ohjelma taitaa olla RunGap https://itunes.apple.com/us/app/rungap-workout-data-manager/id534460198?mt=8
 14. Arsi 69

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  https://www.correrunamaraton.com/polar-vantage-m-vantage-v-prueba/ DC Rainmakeriltakin pitäisi tulla täysi lopputesti Polar Vantagesta kunhan palaa Rovaniemeltä kotiin. Luultavasti tällä viikolla.
 15. Arsi 69

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Polar Vantage testi laitoin suoraan kääntäjään voitte valita kielen alkuperäinen on espanjankielinen https://translate.google.com/translate?hl=&sl=es&tl=fi&u=https%3A%2F%2Fwww.correrunamaraton.com%2Fpolar-vantage-m-vantage-v-prueba%2F
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy