Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Arsi 69

Jäsenet
 • Content Count

  664
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

104 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.dcrainmaker.com/2019/03/polar-adds-ant-to-two-devices-contemplates-ant-expansion-to-vantage-series.html Näkyy tulevan myös H10 sykelähettimeen
 2. Ehkä tuo juttu selvittää asiaa https://www.haataja.eu/sykevalivaihtelun-mittaaminen/
 3. Arsi 69

  Garmin MARQ

  https://buy.garmin.com/en-GB/GB/p/633625 tuolta löytyy myyntihinta ja tiedot
 4. Arsi 69

  Garmin MARQ

  https://www.garmin.com/fi-FI/marq/ https://the5krunner.com/2019/03/13/garmin-marq-opinions-the-first-fenix-6/
 5. Arsi 69

  Garmin MARQ

  https://www.dcrainmaker.com/2019/03/garmin-marq-series-detailed-overview-hands-on.html garminin uusi sykemittarisarja näyttää myös käyttävän Sony GPS piirisarjaa samoin kuin Suunto ja Polar myydään vain valituissa arvokelloliikkeissä.
 6. Puhelimen virransäästötila kannattaa tarkistaa. Monesti ongelmat johtuvat siitä että puhelimen virransäästö asettaa sovellukset virransäästötilaan.
 7. Yhteysvika puhelimen ja Flow sovelluksen välillä johtuu usein puhelimesta kannattaa kokeilla poistaa sovellus ja asentaa uudestaan ja käynnistää sekä puhelin että kello uudestaan.
 8. Minulla toimivat ihan oikein. Kokeile käynnistää uudestaan.
 9. https://support.polar.com/en/updates/polar-vantage-v-and-vantage-m-31-firmware-updates Päivitys 3.1.7
 10. Näkyy DC Rainmaker tehneen lopputestin Polar Vantage M mallista https://www.dcrainmaker.com/2019/02/polar-vantage-m-multisport-review.html
 11. Tuo Veli-Pekka Lähteenmäen vastaus sopii tähän uintiasiaan "Linkki https://www.juoksufoorumi.fi/topic/36006-polar-vantage-v-ja-polar-vantage-m/?do=findComment&comment=855871"
 12. Arsi 69

  Movescount

  Kokeilin joskus vanhalla Garminin 610 ant yhteyttä Samsungin puhelimeen Oruxmap ohjelmassa ja hyvin toimi. Eli saattaa olla että ant tai ant+ yhteys on mahdollista saada toimimaan puhelimessa. Google play kaupassa näkyy olevan useampiakin ohjelmia ko. tarkoitusta varten. Jos tämä onnistuu niin vanhemmatkin Suunnot saattavat toimia uudessa sovelluksessa.
 13. Arsi 69

  Movescount

  DC Rainmakerin juttu Movescountin muutoksista https://www.dcrainmaker.com/2019/01/suunto-announces-decommission-plans-for-movescount-platform-impacting-some-watches.html
 14. Johtuisiko siitä että kun käyttää H10 yksinään niin saa vain syketiedot. https://support.polar.com/fi/training-load-pro ja siellä tuo kohta Kardiokuorman statuksen käytön aloittaminen
 15. Tuossa mielenkiintoinen juttu sähköautojen akkujen kestävyydestä voikohan sykemittarien akuissa toimia samat asiat? Aikanaan latasin /synkronoin V800 aina lenkiltä tullessani tietokoneen USB johdon kautta. Eli latauskertoja tuli 4 vuoden aikana vähintään tuo 2880 maksimissaan yli 4000 kertaa ja V800 toimii edelleen hyvin akun kesto on vieläkin hyvä. vanha Garmin 610 jota käytin vertailumittarina V800 kanssa jokaisella hikilenkillä jonka latasin vain kun akku alkoi olla tyhjä käyttöikää 5 vuotta akku kestää noin 5 tuntia ennen kuin pitää ladata uudelleen. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/1a03ad2a-1b51-45be-a5c6-d8411c8965b5?ref=ampparit:2dd5 Litiumakku kestää noin tuhat lataussykliä tyhjästä täydeksi. Tällainen syklimäärä voi kannettavalle tietokoneelle kertyä kolmessa vuodessa, mutta sähköauton akkua käytetään eri tavalla. Varsinkin isommissa autoissa, joissa on isommat akut, akun kapasiteetista käytetään joitakin kymmeniä prosentteja ennen kuin se laitetaan taas lataukseen." Näin käytettynä sähköauton akun voidaan odottaa kestävän 10–15 vuotta. Senkin jälkeen akku toimii, mutta yhdellä latauksella saatava ajomatka on lyhentynyt noin kolmanneksella.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy