Jump to content
Juoksufoorumi.fiArsi 69

Jäsenet
 • Content Count

  809
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos suksi on liian jäykkä voi käyttää painoliiviä hiihtäessä niin saa suksen pitämään.
 2. Tuossa karttaikkunan oikeassa yläkulmassa
 3. https://www.dcrainmaker.com/2021/01/gps-accuracy-impacting-devices.html Onko joku huomannut epätarkkuuksia GPS reitissä ? Minulla Polar Vantage V ja katsoin läpi kaikki harjoitukset tästä vuodenvaihteen ympäriltä kaikki näytti olevan ok. Polar Flow on joissain harjoituksissa merkinnyt gps kohdalle käytössä matala tarkkuus, eli johtuisiko tästä reitti on kuitenkin oikein eikä heitä mihinkään suuntaa. Omissa asetuksissani on aina päällä korkea tarkkuus.
 4. Kävin tänään kiertämässä Iinatin lenkin vapaan tyylillä ja aika monessa kohtaa oli vielä soraa noussut latukoneen jäljiltä pintaan. Eli kannattaa käyttää huonompia suksia jos mahdollista. Näyttää kuitenkin että lunta on tulossa viikon aikana. Eli on toiveita saada kunnolla hiihtokausi käyntiin.
 5. Kokeilisin kylmähoitoa ja Panadolia. Eli esim. pakastimesta kylmäkalle 10 min kipeää kohtaa vasten 3 kertaa päivässä. Olettamuksena on että kohdassa on tulehdus ja kylmähoito yleensä vähentää tulehdusta.
 6. https://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/latukamerat Taitaa tulla taas hiihtokelit takaisin
 7. Arsi 69

  Polar Grit X

  Pari asiaa jotka voivat vaikuttaa GPS signaalin katoamisen. Mittarin päällä olevat vaatteet haittaavat GPS signaalia varisinkin jos vaatteet ovat kastuneet. Toinen mahdollisuus että on valinnut väärät GPS asetukset Yleensä Suomessa hyviä ovat GPS tai GPS + Glosnass
 8. Normaalit voideltavat sukset luistovoidetta kärki- ja kantaosaan suksea pitovoidetta keskiosaan. https://www.xxl.fi/vinkit-ja-neuvot/hiihto/ohjeet-toimivaan-pito-ja-luistovoiteluun
 9. https://www.dcrainmaker.com/2019/02/polar-vantage-m-multisport-review.html rainmakerin arvio Polar Vantage M https://www.dcrainmaker.com/2019/04/garmin-forerunner-245-music-gps-watch-in-depth-review.html rainmakerin arvio Forerunner 245 https://www.dcrainmaker.com/product-comparison-calculator?type=watch&ids=98016%2C92571#results Polar Vantage M verrattuna Garmin Forerunner 245
 10. Arsi 69

  Polar M430

  https://www.ifixit.com/Device/Polar_M400_Watch tuolta voi katsoa purkukuvia
 11. Arsi 69

  Polar M430

  Kokeilisin pestä kellon lämpimässä saippuavedessä ja kuivata ja kokeilla sitten toimiiko. Toinen vaihtoehto olisi kokeilla painikkeeseen hieman silikonispraytä tai voidetta. Uuden hinta tällä hetkellä näyttäisi olevan tarjouksessa 120,- nurkilla eli ei taida kannattaa lähettää korjattavaksi.
 12. https://support.garmin.com/fi-FI/?faq=3qBFoCgeH428IUUfc0SpZ7 siinä Garminin tiedot asiasta
 13. Arsi 69

  Garmin Fenix 6

  Suomessa paras asetus on GPS+Glosnas. Noita Galileo satelliitteja ei ole riittävän lähellä, että niistä olisi hyötyä tarkkuuteen.
 14. Minullakin H10 sykevyöllä tekee noita droppeja . Minulla oli pari vuotta sitten rytmihäiriö jonka jälkeen noita välillä näkyy sykekäyrässä. Yleensä ilmenevät tasaisella vauhdilla mennessä vaikka on beetasalpaaja käytössä. Toisaalta kannattaa tarkistaa että sykevyö ei ole löysällä mikä voi myös aiheuttaa noita droppeja.
 15. Arsi 69

  Polar Vantage V2

  https://www.polar.com/fi
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy