Jump to content
Juoksufoorumi.fiArsi 69

Jäsenet
 • Content Count

  757
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

138 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Voisiko kyseessä olla nivustyrä silloin lääkäri on oikea paikka
 2. Sanoisin että tuontyyppiseen kipuun kannatta kokeilla jotain kipuvoidetta Mobilat, Voltaren, Felden + kylmägeeliä. Särkylääkkeeksi suosittelisin Panadolia parin päivän ajan + jos särky on kovaa niin Aspirin auttaa nopeasti särkyyn ja lievittää myös tulehdusta. Kun kipu ja särky on vähempänä niin hierontaa ja venyttelyä kivun sallimissa rajoissa.
 3. Arsi 69

  Polar Grit X

  Jos laitat puhelimen bluetooth toiminnon pois päältä niin auttaisiko se ?
 4. Arsi 69

  Polar Grit X

  http://www.mygpsfiles.com/app/ https://quantified-self.io/
 5. Kätevä nettipaikka suoritusten vertaamiseen Quantified Self https://quantified-self.io/ Siellä on helppo verrata suorituksia päällekkäin. Sinne voi kirjautua vieraana tai rekisteröityä lisäksi ilmainen. Alkusivulla vasemmassa yläkulmassa on upload sinne voi pudottaa ainakin fit ja tcx tiedostoja jne. Kun sinne on laittanut tiedostot löytyy sivun alareunasta pudotetut tiedostot, joista valitsemalla esim. 2 tiedostoa tulee oikeaan reunaan sininen ympyrä jossa vastakkaiset nuolet sen valitsemalla tiedostot yhdistetään ja hetken päästä kun vierittää sivua alaspäin löytyy kohta x axis type josta valitaan sopiva ehto etäisyys kesto tai suoritusaika. Pienen odottelun jälkeen ilmestyy kaavio valinnoista ja suorituksesta, kun viet hiiren kursorin kaavion päälle niin saat tiedot sen kohdan arvoista jne.. Eli ohjelma on varsin näppärä esim. tuotevertailuun kun testaa useampaa sykemittaria samanaikaisesti.
 6. Arsi 69

  Skiket ja Skikkaus

  Minullakin oli aikaisemmin tuo ongelma kapean kengän kanssa. Ratkaisin sen laittamalla skiket ja kengät jalassa oikeaan asentoon, jonka jälkeen lisäsin kovaa foamia kengän ja siteen reunojen väliin. Kiinnitin foamit tiukasti paikoilleen . Eli nyt skiket pysyvät hyvin suunnassa eikä asento muutu pitkälläkään lenkillä.
 7. Arsi 69

  Polar Grit X

  Ensimmäinen testivideo https://www.youtube.com/watch?v=axMRPGl77SU
 8. Arsi 69

  Polar Grit X

  http://uutiset.polar.com/pressreleases/polar-on-julkaissut-uuden-polar-grit-x-outdoor-multisport-kellon-2992870
 9. Arsi 69

  Polar Grit X

  trailrunningreview https://www.trailrunningreview.com/es/Polar-Grit-X/REVIEW--2358.html
 10. Arsi 69

  Polar Grit X

  eli 22.04. klo 17:00 Polar julkaisee tiedot polarin facebookin mukaan We have some exciting news! 🤩 We’ll share them on Wednesday, April 22 at 10:00 AM EST / 14:00 UTC / 17:00 EEST – tune in to hear it firsthand.
 11. Oletko kokeillut pyyhkiä kellon takaosan anturin puhtaaksi hiki rasvat jne.. kosteus saattaa sotkea mittaukset samoin tatuoinnit. Samoin lämpötilan muutokset kylmempään suuntaan.
 12. Huuhtelu saippuavedessä hetken aikaa ja sitten suihkulla huuhtelu. Sitten ripustan kuivumaan. Kerran kuussa lisään hieman etikkaa huuhteluveteen ja annan olla muutaman minuutin niin hajut ja bakteerit lähtevät.
 13. Arsi 69

  Suunto Ambit3

  https://www.hardreset.info/devices/suunto/suunto-ambit3-sport/ tuossa ohjeet
 14. Arsi 69

  Polar V800

  Liimaa takaisin. Polarin huolto voi myös hoitaa asian.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy