Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Arsi 69

Jäsenet
 • Content Count

  567
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

59 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Laitoin tilaukseen Keskisen Kelloon. Saa nähdä pitkällekö marraskuuhun menee. Toisaalta Keskisen Kello on aina toimittanut kaikki mitä olen tilannut todella nopeasti ja hyvin. Tilasin V mallin + sykevyön niin saa testitkin tehtyä.
 2. Näkyy DC Rainmaker tehneen GPS testin uintikäytössä https://youtu.be/W829SSge2Do
 3. Jos synkronoi puhelimen kautta niin ei tarvitse. Tietokoneen kautta siirtyy tuo GPS sijaintitieto tiedosto eli GPS sijainti löytyy nopeammin. Toisaalta muistan lukeneeni jostain että se tulisi jatkossa myös puhelinsovelluksen kautta. Ai niin tarvitsee sitä silti vielä yhteen asiaan sen jälkeenkin nimittäin sykemittarin päivitys taitaa onnistua vain Polar Flow syncin kautta.
 4. https://support.polar.com/en/updates/polar-flowsync-3 Uusi versio tuntui synkronoivan nopeammin tuki Vantage M ja V versioille
 5. Vielä sen verran tuosta SportTracs 3.1 että se lukee Garminin fit tiedostot suoraan tietokoneelta kun vain löydät tietokoneelta kyseiset kansiot ovat yleensä piilokansioita joista pitää muuttaa tuo piilotus pois. Myöskin tiedostot löytyvät suoraan Garmin rannelaiteesta kun sen yhdistää USB kaapelilla tietokoneeseen.
 6. Oma mielipiteeni on ettei tuolla Garmin Connect palvelulla ole juurikaan virkaa. Tietoja on hankala saada ulos ja korkeusdata pyöristetään niin suurilla arvoilla ettei sitä viitsi katsoa. Onneksi Garmin Connect palvelusta on mahdollisuus synkronoida harjoitukset toisiin palveluihin missä tämä datan analysointi toimii paljon paremmin. Itse minulla on käytössä Garmin ja Polar verkkopalvelut. Pc.llä vanha SportTracs 3,1 jolla saa monenlaista tietoa ulos. Muistaakseen Movescount palveluun saa myös Garminin tiedostot synkronoitua ja todennäköisesti moneen muuhunkin palveluun.
 7. beta testiä the5krunner.com https://the5krunner.com/2018/09/24/polar-vantage-clarifications-tidbits-updates/
 8. Aika tarkaan näyttää tuo tila käytetyn.
 9. Harrastan paljon metsässä vaeltelua ja minulla on monesti mukana oikea käsi gps laite jossa 2 kpl sormiparistoa kestää max. 16 tuntia. Kellossakin on Polar V800 on gps jne.. mutta täytyy sanoa että vaikka kellossa on päällä ajan ja sykkeenmittaus niin eipä siinä tulee käytettyä tuota reitti toimintaa koskaan. Samoin edellisessä Garmin 610 laiteessa sitä tuli kokeiltua vain kerran.
 10. Tuossa on mukana suomenkielinen tekstitys https://www.youtube.com/watch?v=w0w5T2_Gb64
 11. Arsi 69

  Garmin Connect

  http://syncmytracks.com/ tuolla voi onnistua
 12. lisää betatestejä https://www.techradar.com/reviews/polar-vantage-v
 13. the5krunner näkyy myös tehneen betatestin https://the5krunner.com/2018/09/13/polar-vantave-v-first-ride/
 14. Tuossa tiedot tuosta Sonyn GPS palikasta https://www.sony-semicon.co.jp/products_en/gps/index.html eli saattaa olla ihan hyvä kunhan päivittyy
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy