Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Landor

Jäsenet
 • Content Count

  1 867
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Landor

 • Syntymäpäivä 02.02.1970

Converted

 • Coopperi
  2005: 3220 - 172 - 90 kg
 • 10km
  2005: 39:46 - 172 - 83 kg
 • Puolimaraton
  2010: 1:26:25- 164? - 83 kg
 • Maraton
  2011: 3:24:37 - 159 - 90 kg
 • Tavoite
  Painoa alas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lystikästä juoksua kaikille! Omat liki vuoksi sitten asetetut tavoitteet eivät tule toteutumaan, mutta tien tukkeeksi aion tulla, sorry!
 2. Landor

  Läskikerho

  No, paksustihan tässä taas menee. HCM:n jälkeen kellotin pahimmassa turvotuksessa ma aamuna 120,1 kg. Nyt, kun on taas välillä vähän katsonut syömisiä niin painot ovat olleet 116 alkuisia. Nykypainolla ainoa HCM tavoite oli juosta raatobussia karkuun ja aika oli 5:43. Kymppiin olen kuluttanut tänä vuonna 56 min. Puolikasta en ole täysillä nyt juossut. Kait tässä alkaa ikäkin tuntua, ei kulje kuin ennen. Mutta olisi se kiva kokeilla joskus taas keveämpänäkin. HCM:n jälkihuumassa ilmottauduin HCR:lle tavoitteena 1:44, tuo vaatisi nykyään noin 95 kg painoa. HCR 2014 meni 95 kg:lla 1:43 alle. Yksi "hyvä" läskivuosi oli 2007, kun juoksin noin 98-100 kg painolla Ideaparkin puolikkaan alle 1:39 ja samana vuonna HCM:n 104 kg aamupainolla 3:56. Sinulla on hienoja painolukemia.
 3. Landor

  HCM 15.8.2015

  Itse en muista tuossa mitään ongelmia. Liikennettä oli reilusti molempiin suuntiin. Koko tien leveys oli käytössä ja eri suuntaan menevät käyttivät tien eri puolia. Itse etenin 5:30 porukassa ja vastaantulijat olivat 3:30 aikaan juosseita. Ehkä ongelmia oli enimmäkseen just kärjen kanssa, kun kavereita putkahteli harvakseltaan suurta massaa vastaan. 5:30 porukassa oltiin sitten tientukkona ensimmäisellä kierroksella, kun takaa tultiin maalia kohti siinä noin 39 km paikkeilla. Siinä kävi sääliksi kärkipään menijöitä. Jänikset yrittivät kyllä ohjeistaa, että juostaisiin oikeaa reunaa, mutta ihan koko ajan tuo ei toteutunut.
 4. Landor

  HCM 15.8.2015

  Itsekin pääsin maaliin sallituissa aikarajoissa ja 12. perättäinen HCM meni läpi hieman alle 5:45 ajassa.
 5. Landor

  HCM 15.8.2015

  Tsempit maratoonareille! Itsekin lähden koittamaan, että saisiko 2004 alkanut katkeamaton HCM putki jatkoa. Valitettavasti mukana täytyy nyt kantaa yli 30 kg enemmän painoa kuin ensimmäisellä kerralla. Aikas monta maratonia on jo mennyt 5-6 h haarukkaan ja taas on enemmän läskiä kannettavana kuin koskaan aikaisemmin. Niinpä olenkin enemmän kuin tyytyväinen, jos raatobussin pystyy välttämään ja maaliin pääsee.
 6. Landor

  Onnittelut

  Kiitokset onnitteluista! Onnittelut synttärikollegoille ja perinteiset myöhästyneet sukunimikaimalle!
 7. Landor

  IPhone appit

  Mielestäni Suomalainen SportsTracker on myös pysynyt ihan hyvin kehityksessä mukana. Ainaskin ääniselostukset ja auto pauset löytyvät.
 8. Kiitokset hienosta tapahtumasta!
 9. Landor

  Parhaat nettikaupat

  Kas niinpä näkyy olevan, kiitos tiedosta. Jos tavara on alle 150 eur niin ei mene tullia. Jos tavaran arvo on enemmän niin tulli lasketaan kuitenkin tuolle tavara+rahti summalle. http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/nettituonti/ukk/ Mutta juu, Briteistä tulee enimmäkseen itse osteltua lenkkareita. Jenkkilästäkin olen tässä viimevuosina ostanut, mutta vain siten että olen itse ollut siellä työmatkalla. Oma lempparikauppani on ollut http://www.efootwear.com/ He ovat lähettäneet kengät etukäteen hotellille, kun olen pari viikkoa etukäteen tilaillut. Sähköpostikommunikointi on nopeaa ja ovat kaikin puolin hyvin joustavia ja palvelualttiita -pieni perheyritys. Olen myös sopinut, että kuvio sopii hotellille. Siellä sitten ovat lenkkarit odottaneet respassa noutajaa.
 10. Landor

  Parhaat nettikaupat

  Ainakin oma Amerikan lenkkaritilaukseni (noin 10v sitten) jymähti tulliin. Muutenkin oma kokemukseni on, että tuolta Amerikan suunnalta tulli ottaa tarkastukseen paljon herkemmin kuin Aasian suunnan tilaukset. Tullit ja alvit lasketaan tuosta posteineen - hinnasta eli 135 taalalle lasketaan nuo lisäprosentit.
 11. JiiVee70... Jos noista pitää valita niin tavoite ehdottomasti Vantaalle. Pääkaupunkijuoksu on mäkinen hiekkatiereitti ja Vantaa on huikeesti nopeampi tasaisempi asfalttireitti. Jos Pääkaupunkijuoksussa käy niin ainakaan täysillä en suosittelisi puolikasta juoksemaan.
 12. Landor

  HCM 16.8.2014

  Onnittelut maratoonareille, erityisesti ensikertalaisille ja ennätyksiä tehneille! On se aina kova suoritus ajasta riippumatta. Itse kulutin reitillä aikaa noin 5 h 12 min.
 13. Tsempit viikonlopulle kaikille 1:45 metsästäjille!
 14. Nämä ovat aina vaikeita juttuja ja sivullisen on hankala neuvoja antaa. Hölmöillä ei kannata, kyllä näitä juoksutapahtumia riittää.
 15. Kun tapahtumien väliä oli vain pari viikkoa niin en uskaltanut tässä kunnossa juosta Länsiväyläjuoksua ihan kaasu pohjassa. Joskus on käynyt niin, että paukut ovat jääneet Länsiväyläjuoksuun ja kevään päätavoitteessa HCR:llä on ruuti ollut jo hieman märkää.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy