Jump to content
Juoksufoorumi.fiMMM

Jäsenet
 • Content Count

  383
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  Juosta joku piiiitkän matkan kisa 2020

Recent Profile Visitors

666 profile views
 1. Monetko sukat tuossa hommassa pitää olla päällekäin? En ole koskaan kokeillut mutta pitäis varmaan joskus testata.
 2. MMM

  Polar Grit X

  Ei ole, vaan säätiedot tulee aina Openweather palvelusta
 3. En sano että 7-8km lenkki olisi liian pitkä, todennäköisesti juokset sen vain liian kovasti. Pystytkö kävelemään 7-8km reippaasti niin ettei jalat mene kipeäksi ja ettei olo ole kaikkensa antanut lenkin lopussa. Jos kyllä, niin sehän tarkoittaa että matka ei tapa vaan vauhti.
 4. Tässä varmaan on oleellista että miten lenkki on juostu. Onko menty urku auki vaiko hyvin rauhallisesti?
 5. Kun juoksee talvella niin pitää pystyä luottamaan alustaan ja kenkään että homma pysyy rentona. Jos joka askelleella pitää varoa ja pelätä, niin homma ei toimi, ja saattaa jopa mennä paikat jumiin. Niin ja pitkiksellä ei ole mikään häpeä kävellä välillä pätkiä.
 6. Omasta mielestäni pahin asia talvella pitkisten suhteen on pakkanen. Tarkoitan yli -15 asteen pakkasia. Ok, pitää olla varusteet kunnossa, mutta kyllä kova pakkanen vaikeuttaa ainakin minulla lenkkiä huomattavasti. Liukkaus tai kovuus ei minusta ole mikään ongelma. Liukkaudesta selviää nastoilla ja kovuudesta pehmustelulla kengällä. Kyllähän se asvalttikin on kesällä melko kovaa. Nastakengät taitaa näin keskimäärin olla hieman kovempia kuin keskimääräiset kesätossut, joten jos pitkiä aikoja juoksee jäällä niin täytyy kyllä kiinnittää alussa huomiota jalkojen kestävyyteen. Mutta kyllä myö
 7. Tuntuu vaan että koko rototusprojektista tehtiin liian monimutkainen useine erilaisine rokoryhmineen jne... Sitten vielä se fakta että rokotteet pitää olla jossakin ultrakylmssä erikoislaukussa ja näiden kanssa sitten metsästetään yksittäisiä ihmisiä jotka kuuluu ensimmäisiin erikoisryhmiin rokotetavissa.
 8. Eikö tuo Haavisto ole jo pari poliittista itsemurhaa tässä tehnyt , eikä näytä olevan mitään vaikutusta
 9. Eipä Suomi ole tässä ainoa maa, esim ranskassa oli rokotettu vain satoja ja hollannissa ei ketään vaikka rokotteita oli siellä lähes 200000 annosta. Taitaa vain Saksa olla hyvässä vauhdissa rokotuksen suhteen.
 10. Kyllä barometri pitäisi toimiessaan olla hyvin tarkka ja näyttää niin pienet kuin isotkin kumpareet, toisin kuin gps korkeus. Barometrien osalla suurin ongelma taitaa olla se että ne mittavat ulkoilman painetta mutta komponentti on laitteen sisällä. Tämä tarkoittaa että laitteen kuoressa pitää olla joku reika mistä ilma menee laitteeseen sisään. Ajan mittaan nämä reiät voivat tomun ja hien vaikutuksesta tukkeutua ja barometri toimiii huonosti.
 11. MMM

  Mikä mittari minulle?

  Tämähän riippuu ihan siitä millaisen mittarin haluaa. Forerunner 245 tukee ladattavia karttoja, siinä on pidempi käyttöaika GPS treenissä, kadenssisensori, happipitoisuuden mittaus, tukee wifiä, spotify, paremmin muokattavat treeninäytöt. Vivoactive 3:ssa on kosketusnäyttö, NFC ja barometri.
 12. Jos tilaa vain yhdet kengät niin harvoin menee tullirajan (150e) yli, joten tullimaksua ei ole. Alv 24% toki pitää maksaa niin kenkistä kuin kuljetuksestakin.
 13. On jo sellainen tuntimäärä että hattu pois päästä. Oletko pitänyt tilastoa että miten tuo 738 jakaantui eri sykealueille, pk1-pk2-vk1-vk2-mk ?
 14. Kyllä kai melkein kaikki sivut on luotettavia. Mutta heitetään vaikka yksi https://www.runnerinn.com/Jouksu/brooks/31/m
 15. Vuoden viimeinen lenkki tehty. Olihan kaikennäköistä pauketta lenkillä. Raketit paukkui tien varsilla ja lenkin loppupuolella kuului normaalia kovempi pamaus, ja se ei ollut raketti. 3 tonnia pamahti silloin rikki. Vuoden saldo 3004km. Tälle kunnolle ja näille jaloille ihan maksimimäärä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy