Jump to content
Juoksufoorumi.fi

MMM

Jäsenet
 • Posts

  416
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  Juosta joku piiiitkän matkan kisa 2020

Recent Profile Visitors

768 profile views

MMM's Achievements

 1. Kuten sanoin niin minun oma näkökulma. Minulle tulee tuosta parempi mieli. Todennäköisesti myös kunto.
 2. Omasta näkökulmasta katsoen tuosta puuttuu se pitkä lenkki. Itselle 90min ei ole pitkä lenkki. Jos mahdollista niin siirtäisin jostakin toisesta päivästä 30-45min lauantaille ja tekisin lauantaina 2h - 2h15min lenkin.
 3. Aloittaja taisi mainita että haastetta aiheuttaa lapsiperheen arki, ja luulen että tässä on ystävällisesti jätetty keskiviikkoilta vapaaksi jolloin voi moikata vaimoa ja lapsia.
 4. Käsittääkseni aloittaja ei hakenutkaan pientä droppia, vaan tykkää kengistä jossa on 8-10mm drop.
 5. Jos reilussa vuodessa PK-lenkit menee nelosella alkavilla vauhdeilla niin minusta kuulostaa kyllä nopealta kehittymiseltä. Tosin ikäkin vaikuttaa että kuinka vanhasta juoksijasta on kyse, mutta siltikin.
 6. Monesti verrataan jotakin hommaa maratoniin, mutta eihän maratoni kestä kuin jonkun tunnin. Ei kai siinä ajassa ainakaan tätä koronajuttua ratkaista.
 7. Jos tilaat alle 150 euroa niin alv 24 prosenttia ostoksesta ja kuljetuksesta. Jos tilaat yli tullirajan 150e, niin sitten vielä tullit päälle (onkohan 16.9%). Alle viiden euron arvonlisäveroa ei yleensä tarvitse maksaa.
 8. Omaan korvaan "läheinen tuntuma tiehen" ja vähäinen vaimennus ovat melko lailla synonyymejä, ja mitä enemmän kenkään tulee vaimennusta niin sitä vähemmän tie tuntuu (tuntuma tiehen). Eikös Nike Pegasus ole melko paljon samnalainen Bostonin kanssa, ja voisi olla kokeilemisen arvoinen. Yleensä kai Nike Pegasuksen kanssa ei kauheasti voi mennä pieleen. Ja ainahan se riippuu myös siitä mitä vuosikertaa mikin malli on, eli Boston on erilainen eri vuosimalleissa kuten muutkin kengät.
 9. Ehkä joku juoksusta tietävä voisi myös tarkistaa että juoksutekniikka on suurinpiirtein sinnepäin, varsinkin jos jalat menee 6min juoksun jälkeen telakkakuntoon. Ainakin Securitas on joskus edellyttänyt 2600m cooper tulosta tiettyihin työpaikkoihin.
 10. Uuden-seelannin lisäksi voisi mainita myös esim Taiwanin, porukkaa siellä on 4 kertaa enemmän kuin Suomessa ja onkohan 9 kuollutta tähän mennessä. Mutta siellä onkin säännöt miten ja kuka tulee maahan, toisin kuin Suomessa. Taiwanissa 2viikkoa pakkokaranteenia suljetussa hotellihuoneessa, huoneen oven saat avata pari kertaa päivässä jotta voit ottaa oven taakse jätetyn ruuan huoneeseen. Joka päivä karanteenissa raportoit että mikä on olo ja terveydentila, jne... Taiwanissa näillä koronatesteillä ennen matkaa ei ole merkitystä koska tauti voi tarttua vaikkka matkalla.
 11. Tuolla hieman ylempänä laittamassasi linkissä lukee "Pääministeri Jacinda Ardern on vastannut opposition syytöksiin, joiden mukaan tiukat rajoitustoimet ”työnsivät talouden kielekkeen yli”. Eli ainakin tuon perusteella oppositio on syyttänyt hallistusta ja arvostellut sen toimia.
 12. Hyvin lyhyt ja pelkistetty vastaus. Juokse/hölkkää/kävele vaikka seuraavat 3 kuukautta niin ettei syke ylitä koskaan 150. Varmaan moni tulee sanomaan että syke on yksilöllinen jne.. mutta kuitenkin seuraavat 3 kuukautta syke aina välillä 135-150. Kuulostaako mahdottomalta?
 13. Tämä ei täysin pidä paikkaansa. Niissä on muitakin eroja, sekä elektroniikassa kuin myös laitteen kotelossakin. Sykesensori on kylläkin sama.
 14. Sami Jauhojärvi taisi eilen lähetyksessä sanoa että ensin pitää opetella treenaamista se 10000 tuntia ennenkuin voi alkaa treenaamaan kunnolla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy