Jump to content
Juoksufoorumi.fi

MMM

Jäsenet
 • Content Count

  285
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

198 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3000 (joskus nuorena, ainoa juostu cooper)
 • 10km
  46:30 (noin 10 vuotta sitten treeneissä)
 • Puolimaraton
  En ole juossut kilpaa
 • Maraton
  4:07:00 (ainoa maraton, noin 10 vuotta sitten)
 • Tavoite
  Juosta joku piiiitkän matkan kisa 2020

Recent Profile Visitors

332 profile views
 1. Sydän ei tiedä tehdäänkö pk-treeniä millä tavalla, mutta jalat ja pää tietää.
 2. Noniin, nyt siirtyi Rovaniemen Jukola ensi vuoteen, taitaa lisätä paineita myös siirtää Karhunkierrostakin taas.
 3. Kyllähän sitä jonkinverran on osakkeissa kiinni, ja ihan mukavasti on kuukaudessa tullut miinusta. Ei silti kauheasti ahdista. Korot ei varmaankaan tule yläs ihan heti, tai niitä ei vain päästetä ylös. Aika usein kurssit ylireagoivat erilaisiin uutisiin. Ja sitten on ihan tiukkoja sääntöjäkin isoilla pelureilla (esim eläkeyhtiöt jne..) joiden on pakko sääntöjen mukaan toimia tietyssä tilanteessa vaikka myymällä. Ylöshän ne kurssit tulee takuvarmasti, kukaan ei vain tiedä milloin. Yksi vaikemmin ennustettava asia lienee se milloin kurssilaskun pohjat on saavutettu. Useinhan verrataan laskeviin kursseihin ostamista putoavan puukon kiinniottamiseen.
 4. Ei varmasti estä leviämistä, mutta se että liikkuuko rajan yli 10000 vaiko 20000 ihmistä päivässä hillitsee leviämistä jonkunverran.
 5. Voisi kuvitella että kissojen myynti kasvaa kohta rajusti 🙂
 6. MMM

  Kevätseuranta

  Missä tuo kyykamera oikein sijaitsee? Lisäksi ihmetyttää että miten nuo kyyt osasivat juuri tuohon kameran eteen tulla makoilemaan? Vai siirtääkö joku tuota kameraa aina sinne missä kyyt ovat.
 7. Tahdin (siis hetkellisen nopeuden) seuraamiseen GPS on myös erittäin huono. Vaikka juoksisi suoraan ja kellon näyttämä matka olisi oikein niin silti hetkellinen nopeus heittelee melkoisesti laidasta laitaan. Jalkasensori on oiva väline jos haluaa tietää hetkellisen nopeuden juoksun aikana.
 8. Minulla nimenomaan olisi tänä viikonloppuna ollut kertausharjoitukset, mutta puolustusvoimat lähettikin kirjeen jossa harjoitus peruttiin koronan vuoksi.
 9. Arvatenkin matka tuli GPS:stä. Vaikeapa tuota on sanoa kuinka tarkka tuo on missäkin kun mittaustulos voi vaihtua joka mittauksella. Jos nyt käyt uudelleen samalla radalla niin kello voi näyttää vaikka 935m tuolla 950 metrillä. Pitäisi tehdä useita useita eri mittauksia jotta niistä voisi sitten jotakin sanoa. Lisäksi tuo 950m on aika lyhyt matka ja siinä suhteellinen virhe on suuri. Sitten kun otetaan vaikka 10km, niin virhe onkin prosenteina paljon pienempi.
 10. Vieläkö tänne uskaltaa kirjoittaa ja tunnustaa että on käynyt oven ulkopuolella. 16km juoksentelua metsäpolkuja pitkin. Lopussa oli jopa vauhtia ja vaarallisia tilanteita ihan kirjaimellisestikin. Reipasta VK-vauhtia tulin korkeaa jäistä ojanpenkkaa pitkin kun nastakenkä ei enää pitänytkään, ja tuloksena komea ilmalento ojan pohjalle, joka tietenkin oli jäässä. Hieman kyynärpää runhjeilla mutta muuten päästiin pelästyksellä.
 11. Hmmm.. Mikähän kiire Puheenvuorolla oli poistaa tuo Hemmo Koskisen juttu otsikolla "Wuhanin lääkäreiden havainnota ja ohjeet" ?
 12. Kyllähän KK:n lipun voi myydä eteenpäin.
 13. Ei kuulosta normaalilta. Menisin lääkäriin.
 14. Jos on normitossulla vetänyt 1.16.12 niin kyllähän se VaporFly kengällä menee kevyesti alle 1.15.00 🙂
 15. MMM

  FEET kengät

  Feet Evo+ täälläkin ollut kokeilussa reilun kuukauden ja ihan hyvältä tuntuu jalassa. Lähinnä olleet juoksumattokäytössä jossa pohja ei pitäisi kulua juurikaan. Kyllähän pohja on vähän sen näköistä että kun lähtee karkealle asvaltille juoksemaan niin saattaa pohja kulua melkoista vauhtia.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy