Jump to content
Juoksufoorumi.fiMMM

Jäsenet
 • Content Count

  349
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

250 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3000 (joskus nuorena, ainoa juostu cooper)
 • 10km
  46:30 (noin 10 vuotta sitten treeneissä)
 • Puolimaraton
  En ole juossut kilpaa
 • Maraton
  4:07:00 (ainoa maraton, noin 10 vuotta sitten)
 • Tavoite
  Juosta joku piiiitkän matkan kisa 2020

Recent Profile Visitors

431 profile views
 1. MMM

  Polar Vantage V2

  Mihin tätä käytännössä tarvitsee? Tai mitä ei pysty tekemään ilman tätä toimintoa?
 2. MMM

  Polar Vantage V2

  Itse laitan pimeällä aina valikosta taustavalon päälle koko harjoituksen ajalle, joten sykkeet varmasti näkyy olipa tilalle mikä tahansa.
 3. Polvihan siltä meni huonoon kuntoon ettei 24 tuntia tullut täyteen. Kuitenkin taisi 87km tulla täyteen 17 tunnin aikana, joten ihan ok suoritus yksin lumessa ja pimeässä. Veikkaan että tuossa olisi psyyke ja kunto loppunut monella kesken jo aikaisemmin.
 4. Kannattaa laittaa jollekin juoksun tekniikkakoutsile tuo ja kysellä voisko juoksuaskelta- ja tekniikkaa vielä jotenkin parantaa.
 5. Eihän tässä yksilökisassa ole mitään järkeä jos pitää lopettaa heti kun oman maan toiseksi paras juoksija lopettaa.
 6. Vain 6 lähti kierrokselle 31. Kyllähän tuossa yhteensä melkein 40 kierrosta ehtii juosta jos on maanantai aamuna töihin meno 🙂
 7. Lehdestä luettua: Annemari Kiekaran urakka puolimaratonin MM-kisoissa Puolan Gdyniassa jäi kesken vasempaan jalkaan kisan aattopäivänä tulleen ankaran hermokivun takia. – "Se tuli perjantaina matkustamisen jälkeen. Kipu iski läpi pakaran. Söin kipulääkettä ja kävin fysioterapeutilla. Kaikki tehtiin mitä voitiin ja lähdin kilpailuun, mutta jalka ei vaan antanut mennä"
 8. En ole seurannut tätä ketjua mutta nyt vahingossa törmäsin ja pari viimeistä sivua lukaisin. Ainakin itselle nämä viikkojen keskivauhdit ja myös pitkiksien vauhdit kuulostavat todella kovilta verrattuna esim kympin ennätykseen tai tuohon otsikon tavoitteeseen. Käytätkö sykemittaria tai millaisilla sykkeillä näitä juostaan? Ihan näin vertailun vuoksi itse arvioisin lonkalta että voisin maratonin juosta 3:45 ja kympin 46-47 minuutin väliin, ja tänään kävin 24 km pitkiksen juoksemassa keskivauhdilla 7:31min/km, tosin metsäpoluilla mutta kuitenkin.
 9. Katselin pari videota facesta ja ilmeisesti säännöt menee niin ettei kierroksen aikana saa olla huoltoa, vaan jokaisen on kannattava kaikki mitä kierroksen aikana tarvitsee?
 10. Jep, kolme ruotsalaista paineli alle 1.03. Olisihan se mukava jos suomestakin olisi ollut tuollainen tulos listalla.
 11. MMM

  Polar Vantage V2

  Kyllä kai kaikkia laitteita voi ladata kesken harjoituksen kun laittaa vaan laturiin ja pitää harjoituksen käynnissä. Vaikkapa ihan juostessa pujottaa laturin piuhan laitteen ja käden väliin ja lataa power bankista. Tietenkään rannesykemittaus ei silloin voi toimia yhtä aikaa. GPS harjoituksenhan pitäisi pysyä päällä lähes 40 tuntia, joten ei tarvitse 24 tunnissa maaliin päästäkään. Ja power tiloja voi muutella harjoituksen aikana jos tuntuu että akku loppuu.
 12. Ei varmaan esim joku 4000mg "buranaa" tee mitään vahinkoa tuollaisen kisan aikana (jos vain maha kestää). Siihen en ota kantaa miten järkevää se on. Kyllähän buranaa syödään esim kuureissa 6*400mg/päivä viikon ajan. Ja kisahan kesti yli 24 tuntia jotan voi vetää kahden vuorokauden annoksen 🙂 Panacod ilmeisesti vaikuttaa eri ihmisillä vähän eri tavalla ja sitä en kyllä kisassa ainakaan ensimmäistä kertaa alkaisi kokeilla.
 13. Kyllä, aina käytetään H10 sykettä jos vain H10 on kuuluvilla. Eipä siihen H10:iin tarvitse välttämättä mitään säätöjä tehdä, mutta Beat hoitaa säädöt.
 14. Pikaisesti laskettuna tuosta tulisi noin 40-45g hiilaria tunnissa, riippuu tosin geelistä.
 15. Omat Jaybird X3:t on jo muutaman vuoden vanhat ja taitaa uusin malli olla X4. Myös nuo Jaybird Tarah Pro kuulokkeet lienevät uudempaa sarjaa. Onhan nämä testattu oikein virallisestikin Sepon toimesta. https://www.juoksufoorumi.fi/testit/testissä-jaybird-tarah-pro-kuulokkeet/
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy