Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Söötti

Jäsenet
 • Posts

  50
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Söötti

 1. Kiitos kaikille vastauksista! Aikaisempi ohjelmalähteeni runnersworld.co.uk näyttää laittaneen juoksuohjelmansa vain tilaajiensa nähtäväksi ja uuteen ohjelmaan tutustuminen houkuttelee muutenkin. Kai se on laitettava rahat tiskiin.
 2. Päivää Yritin löytää vastausta noilta Bakkenin järkyttäviltä sivuilta, turhaan. Osannette kertoa; Sivustolla puhutaan ohjelmiston ostamisesta, mutta ei mitään koneen järjestelmävaatimuksista. Ostetaanko siinä tosiaan joku koneeseen ladattava ohjelma vai pääsyoikeus jollekin sivustolle? Jos ohjelma, löytyykö myös Mac-versio? Kyllä noilla sivuilla kävijällä pitää olla jo luja usko herran autuuteen. On ne vaan niin perkuleen kauheat.
 3. Osui silmään Gizmodon juttu aiheesta. Noista Shureja tekisi mieli joskus kokeilla. Samaiselta sivustolta löytyi vieläpä vastaus seuraavaan kysymykseen: Mitä kuunnella.
 4. Mulla on ollut viimeiset puoli vuotta käytössä UE 300:t http://www.logitech.com/en-gb/product/UE300 Pysyvät päässä, soivat ihan ok. Ostin Verkkokaupan tarjouksesta parilla kympillä. Nyt Mustan Pörssin nettikauppa näyttäisi myyvät 25 € + toimituskulut.
 5. Mikä mahtaa olla ladun kunto Impparissa?
 6. Ruisrääkissä kuulin huhua, että tulevana sunnuntaina (7.10.) olisi tarjolla jälleen Kaarinan syysmaratonin lenkki. Onko menijöitä? Itseä kiinnostaisi juosta sunnuntain pitkä välillä porukassa ja nähdä tuo reitti.
 7. Mielenkiintoinen avaus. Treenaan parhaillaan lokakuun loppupuolelle maratoniin ja olin viimeksi "täysin" palautunut muistaakseni 15.7. Sitten aloitin harjoittelun. Eli oma (RW:n nettisivuilta imuroitu) ohjelma ei oikein mahdollista mitään täydellistä palautumista. Tai niin olen ainakin luullut, kun itselle ei päivän lepo sunnuntain pitkän lenkin jälkeen riitä mitenkään täydelliseen palautumiseen. Olen ajatellut, että nyt vain "kuuluu" olla vähän tönkkönä kaiken aikaa. Ja sopiihan se. Kisapäivää kohden viimeiset pari kolme viikkoa treeni helpottuu ja seuraavan kerran oletan olevani täysin palautunut viimeistään lähtöviivalla. Minulla ei ole mitään laitetta, jolla testata palautumistani. Paitsi jalat. Eli en osaa oikein kommentoida tarkemmin itse kysymykseen. Jäin enemmänkin itse miettimään tuota palautumisen tarvetta. Pitäisikö minun tuntea olevani täysin palautunut jossain vaiheessa treeniä?
 8. Söötti

  Lukkopolkimista!

  Mulla on Kampin Veljesten Munanvatkaimet ja voin suositella. Yksinkertainen rakenne tekee noi vallan huolettomiksi. Ei nitku paitsi rasvan puutetta. Sopii SPD-kenkiin. Eli maastokenkiin. http://crankbrothers.com/pedals_eggbeater.php http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=53277 (Laita tilaukseen jotain lisää kympin edestä, niin tulee ilman postikuluja.) ...tai jos lompakkoa ahdistaa: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=53254
 9. Mallin tiedän, mutta koko on jotain yli EUR 46. Kuinka paljon, sitä en tiedä. Mulla on omaan jalkaa sopivia kenkiä eri valmistajilta kokoväliltä 46 - 48. Ei yhtäkään tältä valmistajalta. Siksi haluaisin kokeilla ennen ostamista. [edit]Netissä ostamiseksi tämä meni kuitenkin. Löytyi sen verran sopuhintaan, että ei haittaa jos joutuu tilaamaan vielä toisetkin.
 10. Kukas näitä tossuja täällä oikein myy? Eilisen surffimisen ja parin puhelun pohjalta omalta suunnalta löytyi pari kauppaa: Forsport, Naantali (Ainakin Kinvara 2 ja Triumph 9 hyllyssä) Sporttipalvelu Vesa Oksanen, Paimio (Bonustehtävä: Triumph 9 koko >300 mm eli >46 jos löytyy hyllystä, niin saa lähestyä ihan privaatisti, kiitos.)
 11. Päivää Löytyykö foorumilaisilta hyviä tee-se-itse (energia)patukkaohjeita? Tuli mieleeni kysyä, kun lukaisin tämän rasvaisen ohjeen RW:n sivuilta.
 12. ...ja valmistajan mukaan laitteen vesitiiviys on luokkaa IPX7. http://www8.garmin.com/footnotes/IEC_60529_IPX7.html
 13. Ei toimi säädöillä, mutta lisävarusteilla kyllä. Sikäli kun jalka liikkuu. Eli Foot Pod tarvitaan sisätiloissa matkan mittaamiseen. Sen pohjalta laskee kalorit. Omien kokemusteni perusteella tuo kalorien laskeminen on kyllä muutenkin mitä sattuu. Fillaroidessa palaa paljon enemmän kuin juostessa. Ilmeisesti autoillessa palaisi vielä paremmin...
 14. Hyvä on peli ja Katurotalle vähän tarkempaa neuvoa: Se Garminin mukana omaan koneeseen asennettava Training Center -ohjelma on... miten sen nyt kauniisti sanoisi... aika huono. Noin niinku training centeriksi. Se käy ihan ok omien harjoitusten suunnitteluun, mutta tehtyjen treenien tutkiskeluun siitä ei ole. Voit joko ostaa tuon Sport Tracksin (vai onko siitä edelleen ilmaista versiota, en käytä, en tiedä), tai siirtää oman treenisi Garminin nettisivuille. Siellä näkyy mm. kartat. Ja muuta mielenkiintoista. Nettisivut löytyvät osoitteesta: http://connect.garmin.com/ Teet sinne itsellesi tunnuksen ja lataat harjoitukset (painike Upload) laitteesta heidän palvelimelleen. Tuossa on sekin hyvä puoli, että kun se sun kovalevy hajoaa, treenit on tallessa Garminilla.
 15. Ostin Huuto.net:stä Nathan:in kahden pullon vyön, joka on ollut mukava juosta. Kahta pulloa tarvitsee harvemmin mukana, mutta paita / takki mahtuu sopivasti toiseen pullotaskuun. Edessä pari irroitettavaa taskua. Tällainen: http://www.nathansports.com/our-products/hydrationnutrition/raceelite-series/elite-2v-plus
 16. Söötti

  Garmin connect

  Tietysti ulkoinen muisti on parempi paikka varmuuskopiolle, mutta ei se saatanan koneen käynnistymättä jääminenkään ole este niiden varmuuskopioiden käyttöön. Välttämättä. Jos niitä oikeasti kaipaa, kannattaa ainakin kokeilla, mitä sieltä levyltä saa vielä ulos. Verkkokaupasta ulkoinen levykotelo, kovalevy sinne ja toisella koneella kaikki tärkeät talteen. Mikäli levy on lukukelvoton, kannattaa koittaa vielä pakastaa sitä puolisen tuntia (siinä ulkoisessa kotelossa) ja yrittää uudelleen. Kolmen pakastekierroksen jälkeen sain koko valokuva-arkistoni ulos vanhalta, vioittuneelta levyltä. Nykyään kuvat menee pariin paikkaan varmuuden vuoksi...
 17. Ostan Garmin 305:een sopivan fillaritelineen.
 18. Ostan Garmin Forerunner 205 ja 305 -malleihin sopivan telakan. Siis sen telineen, jolla tätä jumalaista juoksupiiskuria ladataan. Tämän näköinen palikka. Virtalähde tai USB-johto ei välttämätön.
 19. Söötti

  Alelaari

  Oletko kokeillut "resetoida"? Muutama sekuntti mode ja reset -painikkeet yhtä aikaa pohjassa.
 20. Vieläkin vähän ohi alkuperäisen kysymyksen... Onko Kapsi tuttu? Hinnoittelu suhteessa palveluihin lienee kohdallaan.
 21. Heräsi mielenkiinto ja vilkaisin heidän sivujaan. Onko tarkempaa tietoa hinnoista. Mitä tuo aktiivisen liikkujan testi mahtaa maksaa? (Ja kannattaisko ehkä kysyä heiltä eikä joltain foorumilta... ;-) Onko jollain kokemuksia heidän testeistä?
 22. Gore suosittelee nestettä tai pulveria. Ei huuhteluainetta. Ei wash-in kyllästettä.
 23. Kiitos kaikille! Näyttäisi siltä, että Sportia-Pekkaan pitää käydä tutustumassa jo ihan kulttuurimielessä. Täytyykin muistaa kysellä sopivaa tossua 100 m vetoihin :smiley:
 24. Olen menossa Treelle ensi viikonloppuna. Olisiko suositella joitakin tossukauppoja?
 25. Minä ulkoilutan Garminia (FR 305). Toisinaan suunnittelen reitin etukäteen Bike Route Toasterilla, josta ne saa siirrettyä mukavasti suoraan Garminiin. Nyt treenatessani ensimmäiseen oikeaan tapahtumaan olen tosin juossut Runner's Worldin treeniohjelmaa, jonka senkin saa ladattua heidän sivuiltaan suoraan laitteeseen. Treeniohjelmaan kuuluvaa lenkkiä ei voi ajaa laitteella saman aikaisesti ladatun reitin kanssa. Eli treeniohjelman lenkit mennään päässä olevaa reittisuunnitelmaa pitkin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy