Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Reenaaja

Jäsenet
 • Posts

  5 225
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Reenaaja

 1. Ainahan sykkeet nousee lenkin edetessä kohti loppua ! eikö ! toki voi olla myös hieman * jumi * päällä - lihaksisto, silloin sykkeet ěivät nouse max ..mutta eivät juuri laskekkaan. ja meno puuroutuu .noin mulle käyny muutamia kertoi..
 2. kova suoritus juuso Simpanen .entinen liigan futari. toi on kova reitti . vaikka hölkkäilis yhteen suuntaan..paljo oli kyl jengii osallistumis listas . eri matkoille ..oliko täältä ketään mukana ja mikä matka . miten meni ..
 3. Arttu Vattulainen, 29, juoksi sunnuntaina Itävallan Fürstenfeldenissä Suomen kovimman maratonajan 13 vuoteen. Vattulainen kellotti ajan 2.13.29. https://www.iltalehti.fi/yleisurheilu/a/785deff8-5fab-4a11-a816-ff6be208e101
 4. Nuorempana jaksaa reenaa ilman lěpo päivii.. n.20-30+ ..kyllä tässä 51+ iässä huomannu ettei kannata liikaa yrittää..paikat jumiutuu , ja voi mennä rikki !
 5. 67 v cooper 3420 m . melko kova tulos ! sunhan pitäs kertoo miten reenataan.. puolikas menee jo hyvin , kerta 22-26 km 2 h. 5.27-4.37 kilsat ! ootkohan foorumin Top 10 kova kuntosimmat !
 6. Osa kuoli hypotermiiaan. en tiedä kuinka monta . onhan 0 keli tietty jo aika viilee ,jos viel sataa rakeita ! vaarallinen laji tällä kertaa ultra kun kuoli noin monta !
 7. On hinta tippunu .. älä perskele - et vauhtii tulee lisää ! jostain vauhtia , jos ei muusta niin lenkkareista... pelkääkö ne et jotku muutkin voi juosta noilla Nikeillä kovaa . kun saatavuus heikonlainen.
 8. paljonko ne Niken ** pomppu lenkkarit** maksaa tätä nykyä , ja saako niitä ? vois testaa ...ite en usko et tois kovinkaan paljoo vauhtii lisää...mul on yhet lenkkarit salomonin T - muter 35 mm tuo pohjan paksuus -paksuin osa . puumat ja asics iskin tais mennä yli 25 mm ! en kyl ees tiedä mistä ne mitataan..
 9. Tai cooperin testi ennen piikkiä ! Näkee kunnon ..
 10. Kipchogella on molempii paljon..määrää ja tehoo. Huonon ja hyvän päivän ero ei välttämättä oo ees iso, jos niin käy. ..Mutta Hatapa tuossa jo sanoikin hyvin.
 11. Reenaaja

  Neuvoja alkajalle

  Entäs papat ? unohdettu . pappojenkin on hyvä saada neuvoja juoksenteluun! Tää nyt koskee ainakin mua 51+ , ettei nyt joku pahoita herkkää mieltänsä!
 12. Reenaaja

  Tahkon portaat

  8.5 portaat x2 . ei kummempia meno haluja ! ylhäällä täys talvi . Lumen puolesta ...
 13. Kyl mä aikoinaan ku lampsuttelin Maral enkkani( Tulipa testattua) tein aika paljon määrää ja tehojakin ! 10-20 km alle Mara vauhdin lenkkejä ..ja tehoo..vetoja , vk ta ympäri vuoden . Riippuen mikä harjoitus jakso on menossa . pk 1, pk2, kisaan valmistava vai kisa kausi . toki silloin oli nuori . nyt jos iskis saman ohjelman tauluun. Tulis noutaja äkkiä...
 14. Reenaaja

  Hyvä biisi

  Näin joskus livenä.. en muista enää kyl missä ? Hesa - kerava-järvenpää..sektori..kenties.
 15. Reenaaja

  Neuvoja alkajalle

  kesälhän juokus määrät on melko ** vähäisiä** ja tehot taas tapissa.. tai lähellä...
 16. käveltiin 13,4 km 1. 56 .0 no , noin meni . voi olla et vähän kovempaakin pääsis..kilpa kävely tekniikkaa en osaa. ei ollu sauvoja !
 17. Reenaaja

  Tahkon portaat

  Portaat korkattu 1.5.21 x 2 aloitus. 37,37 + ...eesimpi alku..ihan ylhääl viel lunta !
 18. Varoittavatko lääkärit myös liikkumattomuudesta..liike on lääke .. ** kunnossa ** koko ikänsä...
 19. Reenaaja

  Neuvoja alkajalle

  juoksussa vaan pk reeniä on tahkottava.. ainakin matkat 800m- mara.. ..kisa kautena terävyys - herkkyys kaivetaan esiin ..
 20. Oli sympaattisen oloinen Ahokas.. onhan ultrat melkoista rääkkiä...huh, huh..
 21. Ei ollu Alisa viivalla ..hengitys vaikeuksia...? En oo niin seurannu...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy