Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Reenaaja

Jäsenet
 • Posts

  5 261
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Reenaaja

 1. Reenaaja

  Hyvä biisi

  Niin p*ska on pääministeri..se kaikkii kusettaa nyt vaan , ei hymyyn mee orponkaan suu ..Rinteen kuntokin jo loppui..alkoi pian piiputtaa ..miks ei käyny reenaamassa ..kun duunikin niin löysää on.....ekokapinakin hyytyi kun poliisit kantoi putkaan .. ja isukille pieni lasku .. se oli 200 e vain... päästötkin on vain 0,088%... siitä itkuun vääntyy suu..kun metsän omistajat sanoi.. lähettekö metsään đuuniin.. ekolaiset istui vain...niin p*ska on pääministeri..että porvaritkin kauhistuu..Niin p*ska on hallitus , että kaikki sekoaa..järkee ei enää oo..ja rahatkin häivää...p*ska tänne vain jää ..siitä ajatus tuskin selviää.. jos pierulle haisee pää..
 2. Musta toi on parempi kuin Sinkkosen systeemi ! mä juoksin tänä kesänä lähelle enkkaa 400 m ..51 v +. 400 m enkasta on kulunu aikaa n. 27 v... tahkon portais x 3 tuli myös oma ennätys.. toki 800 m ja 1500 m aikoihin on viel matkaa , mut 100-400 m kulkee yhtä hyvin ** about kun nuorempana ! ja oon läskistyny n. 7g. eňemmän kyl rautaa ! ottaa keittoo !reenannu vasta n. no.. joku 30 v . vähemmän reeniä , enemmän palautusta... ja kovat vain täyttä ! kesäl tuli hiekka laatiko n takii 0 viikkoa.. kun askeleita alkaa olee päiväs 35 000 enimmillään.. jalat ei oo kovin herkät jos on nrata reeni eessä... itehän mä oon tieni tehny...
 3. kovaa menivät..paljon duunia takana !
 4. Reenaaja

  Cooper

  3830 on kyl hyvä tulos cooperis. nuori vielä..
 5. https://athleticsweekly.com/event-news/tommy-hughes-runs-230-to-break-m60-marathon-record-weekly-round-up-1039936821/
 6. Sara kuiviston juoksut kyllä jäi mieleen . hyvää duunia . kovassa lajissa !
 7. Lähes kaikki perustuu siihen montako reeniä "" kevyttä "" pystyy juoksee viikossa . onko pohjat missä kunnossa , ikä , ja miten on lähi vuosina käyty lenkillä .karkea skaala 5-6 reeniä per viikko missä yks kova joko vk - vetoja . jos reenaa 12 kertaa viikos n. 2 -3 teho reeniä ..13-14- reeniä viikossa tai enemmän pystyy tai pitäisi pystyy vetää 3- ehkä 4 teho reeniä viikkoon ! tietenkin jos on nuori urheilija ja määrä on siellä kovimmillaan n. 170-200 km viikko tai enemmän pystyy vetää jo monta teho reeniäkin viikkoon ! tietenkin palautuminen ja muukin elämä huomioiden ..
 8. Onk ko Tur ku laisil hyvä yhteis henk ke.. ku noin juok sevat ..
 9. mä vedin anabolisia puntti aikaan nuorepana .
 10. oli mulkin tahkon portaissa x3 vikan kerran ylhäällä syke 190 ..ikää 51+ .. ei tehny mieli vetää enää kun alas vaan ja se siinä ! keski syke tais olla joku 165 hyvä reeni kun tuli oma ennätys ! seuraavana päivänä vedin vetoja vähän eesimmin tuntuman mukaan ilman herra polaria m 430 ..
 11. Mul ei oo noin hienoja härpäkkeitä , mut voihan niistä saada jotain irti ! ite tullu reenattua hieman vähemmän tänä kesä , silti ollu jopa paras kulku vuosiin ..muutama 0 viikkokin tuli kesään . toisaalta kevyet on ollu eesyy. ja kovat vain täyttä .
 12. No.. vanha polar on näyttäny tahkolla vikalla etapilla sykkeeksi 190, oliko joskus jopa yli ? .. paljon mahdollista että sykkeet hakkaa 190-200 + ...rata kierroksilla aika harvoin otan ees herra polaria mukaan . joskus ..mäki vedoissa sykkeet menee + 200 ..vikassa ..joskus! ei aina tietenkään .
 13. kunto huononee vuosi vuodelta , jos ei tehdä riittävästi ryötä kunnon eteen. maksimi sykkeet alkanu laskee.. toki muu elämä vaikuttaa myös ! vaikka nyt enkkoja tullu.. 400 m kulki tovi sit kohtullisesti. sykkeistä ei haisuukaan...portais sykkeet punaisella joku 10 minsan jälkeen . enkka vain nasahti .. se motivoi.. ainakin hetken !?
 14. Eipä kummosia meno haluja tänäänkään.. eikä eilenkään portaissa tahkon.. 2x400** 40 .. jalat melko tukkoset. ei muuta !
 15. Mä olisin jo varmaan kuollu tylsyyteen jos käsikirjoitus omasta elosta ois laitettu pöytään jossain 20-35 v iässä ! et näin tää menee...elämä on ollu rikasta ..ja suht terveenä saanu elää...ja lapsiakin tullu ..mutta kitisijöitä ja m*lkkuja tänne mahtuu enemmän kuin laki sallii !
 16. Ainakin itellä ollu et jos sykkeet nouse .. n. 45 -50 m reeneissä niin silloin oon vaan vähän jumissa ! keventely auttaa .. lyhyissä 100-400 -800 en oon niin sykkeitä seurannu ..
 17. ei oo tullu juoksus kisaltuu aikoihin. soutukin jäi taakse ..
 18. vuodessa eikä kahessa tehä ihmeitä ! Rohkeudesta en tiedä . mut veikataan. 10km 48,30+,,,puolikas 1,44 + .karkea veikkaus . jos saat määrää - tehoja lisättyä maltilliseti .. voi olla että jo pelkkä määrä nostaa tuloksiasi . myös vk lenkit- vedot on hyäkši.. kunhan palutuu ..
 19. aattelin nyt kuitenkin sitä että urheilijakin tarttee rahaa .. perus kulut. safka lähinnä , ja muut menot . tuskin kukaan juoksisi kovempaa jos sis enemmän massii.. tai mistä mä tiedän..?
 20. No.. mä oon jo 51+ .. hyvä kulku, päivän vire osu la päivään . 45 taisin vetää 400 61 rapiat ... mut pohjia enemmän .. kasi silloin 2,10+ ...laiskalle hyä tulos..* saanu * reenaa ehjänä !
 21. 400 m tuli kohtuu hyvin .. 57,43 - käsi aika ei kisa. .. en oo paljoo vetäny lyhempii vetoja ..300- 600-700 m .. joku 2-3 x300/400 .. muutamia 200 m vetoja .on toiminu mulla hyvin . tosin kesään mahtuu muutama 0 viikkokin . saanu kesään väljyyttä juosta ! tästä eteenpäin...
 22. Ootko päässy ennätykseen tai lähelle ? mites palatuminen ? Riittävä unen saanti ...rentoutuminen *riittävän * pitkä tauko = kevyet lenkit . .vetojen , vk , pitkiksen jälkeen ! jaloille hieronta ?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy