Jump to content
Juoksufoorumi.fiReenaaja

Jäsenet
 • Content Count

  4 890
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Reenaaja

 1. Kun ikää tulee lisää ruoka määrien koko ratkaisee.mitä suusta työntää alas ja kuinka paljon..liikunta on tukena painon tiputuksessa , mutta pelkällä liikunnalla en olisi saanut painoa tähän pisteeseen..ikä 50 +. Aineen vaihdunta on jo vaan hidas..🤘 toki 65kg on vielä matkaa..
 2. ite en oo huomannu niukemman syömisen takii mitään vaikutusta uneen..ehkä enemmän päin vastoin..unta tarttee vähemmän..voihan se johtuu muustakin..kokonais rasitus reenien suhteen - muu toiminta päivän aikana yms..onko muilla kokemuksia..
 3. Kohta voi tapahtuu et paino tippuu alle 70kg..näin se homma etenee..ei kummempia rutistuksia oo ollu kuitenkaan...tarkkana saa olla murkinan kans.. laatu _määrät..
 4. soutuu vähän..sen verran et tuotiin 10kg kalaa pihaan..ahventa, kuhaa, haukee, lahnaa, särkee, säyne..mainio kala saalis täl kertaa..
 5. siihen alkaa tottua et syö vähän..ainakin meikä ! tosin 75-70..tuli viel kohtuu helposti..70 alaspäin ..ei se paino niin vaan täl iäl 50 + tipukkaan niin helposti enää...mut laiskalhan ei oo kiire mihinkään...
 6. portaat x3..Tahkolla..52.25 ei kummempia meno haluja..tuli liikuttua. lunta oli vähän portaissa..piti varoo alas tullessa..et ei vedä kärsälleen..
 7. Reenaaja

  Garmin Fenix 6

  mä oon pärjäilly - 90 luvulla ostetetulla polarilla, jos menee rikki saatan harkita jotain uudempaa mallia..joku Fenix tai polar.. tai sit ei mitään..sehän se tänä päivänä joillakin on et kun mikään ei tunnu riittävän..mä en oo sillä tiellä, onneksi !
 8. Hyviä yrityksiä lotalla on mut ikävä kyllä ne jää usein kesken..vuorikiipeilyt kasi tonniset..nyt 24 h kesketys iso karhunkierros 82km..psyyke _ kunto ei taida ikävä kyllä riittää...ois vaikka kävelly sen 82km ja nukkunu yöt. Niin ois menny läpi...ehkä ? Mistä mä tiedän mitään...
 9. Työ kamun tytöllä on ehkä korona? Selvinnee huomenna . Tuleeko ukko duuniin vai joutuuko heidän koko perhe karanteeniin.. ei kait muuta mut jos tarttuu..? Mistä näistä tietää..
 10. Okei..muitakin kuin @spiros..mulla kuntoiluu takana vasta 20v..muuten 30 v.. ehkä voi olla jopa muutama vuosi päälle..😎
 11. Eikö täälkin oo jengii mitkä ovat lampsutelleet 30 _40 v tai enemmän..tapa elää..😊 😎
 12. intissä tuli vaara tilanne kun tupa kaveri alkoi heiluu pysty ammunnoissa aseen kans. aseeseen tuli luodin syöttö häiriö..siinä ois voinu joku tai useempi kuolla..onneks ei kukaan tässä tapauksessa.
 13. Noinkin voi sit käydä..kylhän noita aika ajoi tulee vastaan. aika harvoin.. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/maastopyorailijan-ampuminen-lapissa-on-jo-toinen-kuolemaan-johtanut-metsastysonnettomuus-tana-syksyna/7957940
 14. 100km 24h on 14.29 km vauhti..käveltiin joskus iso karhun kierros 82km 24h..nukuttiin yöt. Siel on jyrkkiä nousuja..juurakkoo, kiviä pitkos puita..ylä alamäkee..jylhät maisemat..vettä..
 15. Okei..ehkä mä en tiedä tästä niin hyvin..puhlu näytti et olisin kuluttanu 1000 kalorii tunnin lenkillä. Oisko vauhti ollu joku 5.15 per km..jossain netis oli et tunti hölkkää poltaa n.400 kalorii tunnissa..vauhdista ei ollu mitään ?en mä tiedä . Mut jos painoo haluu tiputtaa syö vaan aika vähän..niin mulla on tippunu paino ..65kg kohti ollaan menossa.. sanokaa te viisaammat..
 16. vain punteilla tänään.kyykkyy..6x 26kg- 4x 67kg- 4x 79kg- 3x 85kg..penkkii 10x 60kg- 17 x 60kg ei tuu rinnalle asti stopparit..ei pikku ukko jää alle..lantian nostoo n. 27kg perse lattiaan muutama setti..maasta vetoo 4x 85kg..10x 85kg..vähän olkapäitä ..tää päivä oli tässä..painot alkaa loppua maasta vedos ainakin..ripaus puntteja ..kait vois ottaa useemmin..jos kehtoo..
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy