Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Derkatch

Jäsenet
 • Posts

  308
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

782 profile views

Derkatch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

73

Reputation

 1. Derkatch

  Garmin Connect

  Miten tuolta Garmin connectista saa näkymään 1kk juoksumäärän yhteenvetona? Tarjoaa vain 7pv, 4vk & 1v. Kai nyt jotenkin yhden kuukaudenkin saa näkyviin?
 2. Kyllä tavoite on siirretty jo syksyyn ja kesä menee harjoitellessa ja kisat kovina treeneinä. Jännä nähdä miten kunto kehittyy kun pohjia kuitenkin on. Pitää ottaa tämä haasteena ja olla syksyllä kovempi kuin ikinä.
 3. Kiitos vastauksesta. Jotain tuon suuntaista uumoilinkin. Malttia pitäisi olla, mutta se on vaikeaa näillä ilmoilla ottaa rauhallisesti. Vielä kun jalat ovat täysin kunnossa ja mitään esteitä juoksemiselle ei ole. Nytkin kahden lenkin jälkeen olo on kuin maratonin jälkeen. Vielä siis hommaa riittää. No ilon kautta mennään. Pääasia että saa juosta.
 4. Tuli pidettyä pakon sanelemana 6vk totaalinen juoksutauko. Myös kaikki rasittava muu liikunta oli pannassa ja ainut mitä tein oli kevyitä kävelylenkkejä niin ettei syke noussut liikaa. Nyt kysynkin onko muilla kokemuksia miten nopeasti pääsisi takaisin kuntoon missä olin ennen taukoa. Olen nyt käynyt kaksi kertaa lenkillä ja todennut karun totuuden. Kunto on järkyttävän huono. Tiedän että se sieltä vielä tulee, mutta mietinkin kauanko se ottaa aikaa. Vielä loppuun jos joku miettii mikä se vanha kunto oli niin puolikas 1.20 ja vitonen vähän ennen taukoa 17min (talvikelissä). Kiitos jos löytyisi joku jolla olisi kokemusta jotakuinkin vastaavasta tilanteesta.
 5. Mukana puolikkaalla. Ensimmäinen Vantaa minulle ja kiva korkata uusi tapahtuma. Tavoite olisi vähintään alle 1.20, mutta jos alle 1.19 menisi niin voisi hyvillä mielin lähteä kotimatkalle. Onko muita lähdössä näihin vauhteihin mukaan?
 6. Kiitos. Odotin hieman parempaa aikaa, mutta juoksun helppous kuitenkin yllätti. Aika helposti tämä raja on kuitenkin saavutettavissa. Omat harjoitusmäärät ovat olleet tänä vuonna todella vaatimattomia ja silti kolkutellaan rajaa. Nyt kun pääsee tosissaan juoksemaan niin ensi vuonna voisi ehkä haaveilla jo 34min alituksesta. Jos nyt oikeesti saisi olla terveenä edes hetken.
 7. No meni 35.28 eli matkaa vielä on, mutta ihan positiivinen maku jäi juoksusta. Paukkuja riitti hyvin koko matkalle ja mitään hyytymistä ei tapahtunut. Hyvillä mielin kohti Forssaa missä mahdollisesti iskuyritys tapahtuu (jos nyt en innostu puolikasta juoksemaan). Jatketaan harjoituksia!
 8. Palataas ketjun aiheeseen taas. Talvella meni tosiaan jo 35.15, mutta sitten alkoi pitkä sairastelujakso ja kunto pääsi taantumaan reippaasti. Nyt kun kesä kolkuttelee ovella ja päässyt taas treenaamaan niin tavoite olisi lähiaikoina alittaa 35min. Lauantaina olisi iskuyritys ja uskon pääseväni ainakin hyvin lähelle tavoitetta. Forssassa voisi olla sitten kesäkuussa totinen yritys jos lauantaina raja ei alitu.
 9. Itse tykkäsin reitistä ja oli mielestäni jopa kohtuu nopea. Muutama töppäre reitillä oli, mutta eipä niistä suurempaa haittaa ollut. Paljon oli nopeaa ja hyvin juostavaa pätkää. Viime vuoden reittiin verrattuna mielestäni selkeä parannus. Jos tämä reitti on myös ensi vuonna niin todennäköisesti viivalla ollaan.
 10. Olipa kerrassaan hieno tapahtuma! 34.004 juoksijaa järjestäjät ilmoittivat lopulliseksi määräksi ja sen kyllä huomasi. Oli suuren urheilujuhlan tuntua. Pääsin itse liikkeelle lähtö ryhmästä A, joten vältyin pahimmilta ruuhkilta mitä varmasti myöhemmissä lähtöryhmissä oli enemmän. Juoksu itsessään ei mennyt tavoitteiden mukaisesti ja ennätyksestä jäin pari minuuttia, mutta hieno kokemus kuitenkin. Vakavasti harkitsen myös ensi vuoden kisaa.
 11. Kylläpäs aika rientää enään alle kolme viikkoa starttiin! Alkaa kisakuume nousemaan pikkuhiljaa ja toivottavasti Berliinin lentolakkoilut saadaan sovittua pikkuhiljaa. Pitää olla hyvissä ajoin lähtökarsinassa ettei jää joukon hännille. Kuitenkin ennätys (alle 1.19) olisi kiikarissa. Pienet sairastelut haittanneet treeniä, mutta onneksi vielä on aikaa. Tsemppiä kaikille Berliiniin! :P
 12. Perhana tavoite ei täyttynyt vaan menikin 35min pintaan. Ei silti hirveästi harmita sillä ennätys paukku hämmentävästi helmikuussa. Kiva tapahtuma ja saatan tulla ensi kerrallakin :P
 13. Vahvassa harkinnassa, jos lähtisi seuraavaan aktiaan kokeilemaan kymppiä. Ei näitä kympin testikisoja kauheesti talvella tarjolla ole. Tasokin todella kova näin talvijuoksusarjaksi. Tavoite voisi olla jotain 36min pintaan.
 14. Edelleen tämän vuoden kärkitavoitteita 35min alitus ja kovasti hommia tehdään sen eteen. Keväällä parikin iskuyritystä ja jos ei onnistu niin sitten syksyllä palataan asiaan. Miten muuten rajan alittaneilla on kulkenut 5km? On ollut ajatuksena kesällä testata myös miten vitonen kulkisi.
 15. Nyt on sitten tapahtuma loppuunmyyty ja 30000 juoksijaa on saatu täyteen ennätysaikaisin. Vielä kun mieskin pääsisi ennätysaikaisin kovaan kuntoon niin kaikki olisi kunnossa. No treenit jatkuu ja keväällä ollaan viisaampia.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy