Jump to content
Juoksufoorumi.fi


_API_

Jäsenet
 • Content Count

  1 960
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About _API_

 • Syntymäpäivä 21.09.1977

Contact Methods

 • Website URL
  tervassajuoksijat.duckdns.org

Converted

 • 10km
  ~40min
 • Puolimaraton
  ~1h 30min
 • Maraton
  3h 11min
 • Tavoite
  M100 <4h

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No empäs minäkään tähän vielä ole mitään kirjottanut. En taida olla koko vuonna vielä, mutta se onkin eri juttu.. Paita on parempi, ei tartte vaivautua edes ostoksille kun noita lenkkipaitoja saa kisoista joihin osallistuu. Mitalit on kaikki mennyt lapsille leikkeihin ja siis lopulta hävinnyt jonnekin. Paidan tilallehan voisi jossain tapahtumassa laittaa vaikka lenkkisukkia tai muuta hyödyllistä - ei sekään ihan pöljältä näin yhtäkkiä kuulosta.
 2. Tälläistä olisi tarjolla ultrajuoksun harjoitteluun: http://tervassajuoksijat.hobby-site.com/kisat/ultra6h/kisa.html Aika: lauantai 9.5. klo 10-16 Paikka: Tervakoski, Janakkala, Tammirannan puistotien ja Tammenterhon risteys Alusta: Asfaltti (2,5km rantalenkki) Peseytymismahdollisuus: Järvi kivenheiton päässä tai uimahalli (auki 16 asti, tuntia ennen pitää ehtiä sisälle) Tämä 6h juoksutapahtuma on äärimmäisen epävirallinen ja kuten jo tästä epämääräisestä ilmoittelusta voi päätellä, myös sen järjestäjät ovat sitä eikä sitä pidä ottaa vakavasti. Tapahtuma kuitenkin on jo järjestetty useana vuonna peräkkäin, joten jonkinlainen olemassaolo sille on jo taattu. Kaikki kulkupelit on sallittu, ja sellaisia on myös nähty. Tapahtumaa on kahlattu läpi niin jalan kävellen ja juosten, kuin rullilla luistellen tai ratsastaen. Mikään ei välttämättä tee tuosta 6h ajasta edes varsinaista ultraakaan, vaikka maratoonin matkan ylittämiseen onkin hyvät mahdollisuudet tuossa ajassa. Jos on ylimääräistä aikaa, kannattaa tulla ulkoilemaan vaikka vaan osan ajasta. Lauantaiksi näyttäisi olevan luvattu ihan kohtuulliset sääolosuhteetkin.
 3. Toki. Itse olen varsin raskasrakenteinen kaveri myös (195/105). Työmatkalenkkeily on mitä parasta liikuntaa ja piristystä työpäivään. Lenkkarisuositus olisi tämän puolelta etsiä osastolta racer / mahdollisimman matalat, kevyet ja neutraalit kengät. Omalla kohdalla Brooksin Pure Grid (ennen Green Silence, kun niitä vielä oli) on ollut parasta lääkettä kaikkiin vaivoihin. Tottumista ja paljon juoksentelua ne toki vaatii, mutta niin vaatii kaikenlaiset kengät. Monet juoksuvaivat paranevat juoksemalla hiljempaa ja enemmän.
 4. No toi Bodom kait olisi likitapahtumista lähimpänä tätä. Eikös tuolla Bodomilla kierretä yhteensä 8 kierrosta? Tuolla takapihalla kaiketi kierretään, kunnes viimeinen rataa kiertävä on jäljellä. Se on nyt näin yhtäkkiä ainakin yksi ero, jonka keksin.
 5. Tämän vuotista Backyard ultra seuratessa tuli mieleen, että vastaavan kaltainen "kisa" voisi olla täällä lähempänäkin paikallaan.. Tämä kilpailu voisi lähteä liikkeelle samankaltaisella idealla kuin tuo innoituksen lähde. Tervakosken pururataa (5km) kierretään kunnes reittiä kiertää enää viimeinen, eli "kilpailun" voittaja. Tapahtuman kestoahan ei tietenkään tarvitse rajoittaa, mutta ehkä tuohon radalta poistumiseen voisi jonkinlaisen säännön luoda; esimerkiksi osallistujalle pitää tulla vähintään yksi kierros tunnissa. Miltä kuulostaisi tällainen jo jossain vaiheessa ensikesää?
 6. Mielenkiintoinen idea. Kiinnostaa kyllä, mutta täytyy varmaan alkaa haalia matkalupaa ja matkaseuraa.. :)
 7. _API_

  Rapakymppi 2014

  [TABLE] [TR] [TD]Aika[/TD] [TD]15.11.2014 klo 12:00[/TD] [/TR] [TR] [TD]Matkat[/TD] [TD]10km[/TD] [/TR] [TR] [TD]Alusta[/TD] [TD]Asfaltti[/TD] [/TR] [TR] [TD]Paikka[/TD] [TD]Tammiranta, Tervakoski[/TD] [/TR] [TR] [TD]Muuta[/TD] [TD] Ilmoittautuminen (0e)[/TD] [/TR] [/TABLE] Lilsää tietoa löytyy tapahtuman kotisivulta: http://tervassajuoksijat.hobby-site.com/kisat/rapakymppi/kisa.html
 8. Kaikki Lildlin tuotteet mitä olen haalinut on kaikki ollut hyvälaatuisia. Joskin kaikkien muiden kuin sukkien kanssa joutuu kokoja oikeasti kokeilemaan, että osuu kohdilleen. Tässäkin tietenkin asiaa helpottaa hinnat, joka mahdollistaa jopa kokeilun kotona.. :)
 9. Varalenkki Sarjat 13,2 km juoksijat, hölkkääjät ja kävelijät. Paikkakunta, lähtöpaikka ja kellonaika Tervakoski Janakkala, Tervakosken koulu (ala-aste, Kettukalliontie 2) klo 11 kävelijät matkaan, klo 11.30 juoksijat ja hölkkääjät. Osanottomaksut ja ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.varalenkki.fi Os.maksu vapaa. eli maksat mitä haluat tai et mitään; juoksijakortilla alennusta viisi euroa! tili FI36 5396 0220 1555 28, Varatien Nuorten Tuki ry. Jälki-ilm. on mahdollista, tulet liikkumaan ja maksat jälkikäteen haluamasi summan.. Palkinnot Palkintoja ja mitaleja ei jaeta. Reitti Alasjärven ympärijuoksu 13,2 km. Kesto-, hiekka- ja sorapäällysteinen reitti. Matkalla muutama reipas nousu. Lisätietoja Varalenkki on hyväntekeväisyystapahtuma, jolla kerätään varoja Varatien Lasten ja Nuorten Kodin (www.varatie.fi) vapaa-ajan toimintaan. Mukana järjestelyissä Tervassa Juoksijat ja Varatien Nuorten Tuki ry. Maalissa mahdollisesti virvokkeita, jos saamme sponsoreita. Varusteiden vaihtoon ei ole tarjolla sisätiloja. Autolla voi ajaa koulun pihaan saakka. Tervakosken uimahalli on avoinna 12-16. Matkaa uimahallille koululta on n. 500m. Vielä lisää tietoa http://tervassajuoksijat.hobby-site.com/kisat/varalenkki/varalenkki.html
 10. _API_

  Finntriathlon 2014

  Halpa ja hyvä ratkaisu. Samalla saa vähän lisähaastetta vauhdin ylläpitämiseen. Vaikka en itse harrasta (pyöräilyä), ei mitenkään käy järkeen miksei peesausta saisi harrastaa ja miksei se saisi olla sallittua. Tasapuoliset olot on silti kaikilla.
 11. Laitanpa vielä tännekin, ihan siltä varalta, että huominen ohjelma on jollakulla vahingossa vielä auki. Kuten tästä hurjasta aktiivisuudesta (tiedotuksen ja mainonnan osalta) jälleen näkee -- tarjolla olis viimosen päälle epävirallista perinteistä keväistä ultrailutapahtumaa Tervakoskella 19.4. klo 10 lähtien: Tervassa Juoksijoiden 6h ultrajuoksu
 12. Milläs sais kaikki muutkin vanhemmat esimerkeiksi? ..meinaan vaan, että onhan se melkosen vaikeeta saada valittua lasten kaveripiiriä kuitenkin..
 13. _API_

  Garmin Forerunner 220

  Kappas. Selvästi mun seuraava kello.
 14. _API_

  Uusi ajanottoteknologia?

  pjh, juu, ei mitään uutta tällä rintamalla. Noilla kaupallisilla rahastetaan vaan huimasti. :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy