Jump to content
Juoksufoorumi.fi_API_

Jäsenet
 • Content Count

  1 960
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About _API_

 • Syntymäpäivä 21.09.1977

Contact Methods

 • Website URL
  tervassajuoksijat.duckdns.org

Converted

 • 10km
  ~40min
 • Puolimaraton
  ~1h 30min
 • Maraton
  3h 11min
 • Tavoite
  M100 <4h

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei kait sentään. Lihasta se on. :) Ilmankos toi juoksu kulkee, kun äijä on noin paljon alle satkun.
 2. _API_

  Brooks

  Brooksejen maahantuonti kait oli hiukka nihkeätä jonkin aikaa. Intersport on ottanut sen taas mukaan? Hyvä hyvä. Ite olen juossut nyt useamman vuoden lähes pelkästään Green Silenceillä ja nyt on alla näiden lisäksi myös parit Pure Driftit. Edelleen on hakusessa GS korvaavat, mutta eipä ole sellaisia tullut vielä vastaan toistaiseksi.
 3. _API_

  Garmin Connect

  "Soitin" taitaa olla ainoa työkalu tuolla tällä hetkellä, josta noita voi katsella jotenkin.
 4. Kyllä barefoot -kengillä pitkiä matkoja voi juosta siinä kun lyhyempiäkin kun jalat on tottunut. Alustan kanssa törmäsin hiljattain ikäviin teräviin kiviin, jotka onnistuivat lävistämään ja painamaan varpaiden alle siten, että nyt on 2. ja 3. varvas alapuolelta melkoisen kipeä.. No mennee ohi ja sitten taas jatkuu entiseen malliin välttäen juuri tätä kyseistä karkeakivistä polkua.. Matkan suhteen, muiden alustojen kanssa ei ole ollut ongelmia.
 5. Roskia, tai ehkä (kukka)kaaleja.
 6. Helle on ok, kunhan ei tartte kilpailla. Onneksi kuitenkin asutaan Suamessa, ni toi helle ei juuri vaivaa.
 7. _API_

  Garmin Connect

  Höh. Mä en ainakaan o antanut kenenkään lisätä mitään ja siellä vaan näkyy myös sääolosuhteet olevan joka harjoituksessa. Voisiko olla, että tarvii jonkun toimivan sijainnin Connect -profiiliin, ennenkun lähtee edes haistelemaan noita?
 8. Tervakoski, Selkeä homma - paitsi ettei ole kaupunki; Hämeenlinna, vaikka HPK, mutta muitakin syitä tähän valintaan löytyy; Houston, lämpö on aina hyvästä ja hirmu vaikea löytää mäkiä juostessa; Modena, Italia, pelkkää mehuahan siellä toki juodaan kinkun kera; Tokio, ruoan takia (tai New York, koska tympeät ihmiset on hauskoja seurattavia)
 9. Kävinpä minäkin kaipoilla. Mukaan tuli trikoita, kompressiopaita ja parit parit sukkia. Tälläkertaa voin kehua kaikkia muita, kuin sukkia. Lidlin "kompressiosukat" on ollut tähän asti aina pettymys, eikä tehnyt poikkeusta tämäkään kierros.
 10. _API_

  Läskikerho

  Oho. Aika hyvissä lukemissa olet. Taisit olla sentin verran pitempi, mutta mulla on sentään nyt +10kg etumatka painossa (-eikun takamatkakovaikomikäsenytoli). :)
 11. Samaa on liikkeellä täällä. Tämä tauti köhän kanssa tuntuu kestävän vielä viikkoja tällä kertaa.. ;(
 12. Hyvin olet juossut joka tapauksessa. Ensivuonna 300km / kk, niin päästään "kisaileen" aiheesta. :)
 13. _API_

  Läskikerho

  Helposti. Lisäksi, ton toisen kanssa on vähän hankalaa, kun sen pudottamiseen pitäis kasvaa pituutta useampia senttejä..
 14. _API_

  Läskikerho

  Näinhän se sanoo. BMI ja vaaka on paljon helpompia tulkita.. tosin. Aijuu, ei mulla ne vaa-at ja BMIitkään taida ihan hyvissä lukemissa olla. :)
 15. Sinne meni ne hyvät juoksukelit. Pakkanen loppui ja tilalle tuli vesikeli. Perkele.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy