Jump to content
Juoksufoorumi.fiMinttumaaria

Jäsenet
 • Content Count

  7
 • Liittyi

 • Last visited

About Minttumaaria

 • Syntymäpäivä 23.01.1987
 1. Täällä Vantage M ja eilisen lenkin alku ihan hillitöntä siksakkia ja vauhdit heitteli hurjasti. Ikinä ennen ei ole näin ollut, vaikka en edes odottele erikseen gps:n löytymistä. Nyt vasta selvitin mistä tietää että kello on gps:n paikantanut.. Lisäksi lauantain lenkki katosi bittiavaruuteen jossain siinä välissä kun sammutin pihassa tallennuksen ja synkronoin kellon sisällä puhelimen kanssa. Treenistä ei näkynyt jälkeäkään, mutta aktiivisuudet oli kyllä kertyneet. Ehdin jo valita Vantage M:lle seuraajan, mutta näiden tietojen valossa annan sille ehkä kuitenkin vielä ma
 2. Synttärit tänään 23.1.! Onneksi olkoon! Iällä ei väliä, vaan sillä, että juoksee (liikkuu muuten vaan hikisesti)

 3. Kiitoksia! Ihan uutta mulle että foorumilla pystyy tämmösiäkin viestejä lähettelemään.. :)

 4. Moi, olen näemmä ensimmäinen, joka käy katsomassa profiiliasi. Toivotan reipasta lenkkeilypäivää! Iltapäivällä itselläni olisi tarkoitus lähteä pitkälle lenkille.

 5. Minulta tuo Nike+iPod yhdistelmä löytyy ja nyt kun tuli ostettua polarin sr200sd-sykemittari pääsi oikein vertailemaan tuota matkanmittausta. Aluksi näytti siltä että iPod kerää kilometrejä huomattavasti enemmän kävellessä kuin Polar. Tuon iPodin sitten kävelyvauhdilla kalibroin Polarin mukaan (pystyy siis kalibroida erikseen kävelyn ja juoksun). Eilisellä lenkillä tuli sitten sekä käveltyä että juostua vähän vuorotellen melko mäkisessä maastossa. Kotona Polar näytti matkaa kertyneen 9 km ja iPod 9,2 km. Minulle ihan tarpeeksi tarkka mittaus iPodilta kun tuo polarin FootPod on aikamoinen p
 6. Ainakin Helsingissä Mikonkadun Intersportissa sai tänään todella hyvää palvelua lenkkareiden kanssa! Itse aloittelin juoksuharrastuksen vuoden vaihteessa ja kävin silloin Niken syksy/talvimallin Air Pegasukset ostamassa (juu, ulkonäön perusteella). Tänään sitten oli tarkoitus käydä vaan katsomassa minkälaista mallia olisi kesäksi tarjolla. Kauaa ei ehtinyt hyllyn edessä seisoskella kun myyjä jo tuli tarjoamaan apua. Laittoi sitten ihan ensimmäiseksi jonkinlaiseen askeltestiin, otettiin kuvaa edestä ja takaa, polvet koukussa ja suorassa, peilin kautta ja ties vaikka kuinka. Kenkiä ehdotti
 7. Tässä ketjussa ilmenneet runsaat kehut saivat sitten minutkin matkustamaan läheiselle r-kioskille hankkimaan juoksija-lehden. Tosin tein itseni kanssa diilin: Lehti pysyy muoveissa niin kauan kunnes on kämppä siivottu. Kunnolla. Nyt siis kone kiinni ja hommiin että pääsee joskus lehteen käsiksi! :yaya:
 8. The Offspring, Billy Talent ja My Chemical Romance on ihan pakollista musiikkia lenkillä. Ilman niitä ei vaan tossu kulje vaikka miten käskee! Näiden lisäksi pikkusen Red Hot Chili Peppersiä, Good Charlottea sekä Vicky Rostia ja hyvä fiilis on taattu. Sitten on jotain yksittäisiä biisejä, jotka jostain käsittämättömästä syystä kuulostaa lenkillä hyvältä vaikka muuten ei kyllä kuunneltua tulekaan. Esimerkkinä mainittakoon Klamydian kipales nimeltään Närpiön kansallislaulu. :icon_rolleyes:
 9. Auts. Eipä taida tässä tapauksessa sinne testiin ollakaan niin hirveän kova hoppu. Pitänee laittaa lottokuponki vetämään..
 10. Minkähän hintainen tuo Urheilulääkäriaseman kuntotesti sitten suunnilleen on? En kyseisen firman nettisivuilta hinnastoa tähän hätään löytänyt, mutta houkutus testiin olisi kyllä suuri noiden tietojen perusteella mitä sivuilta löytyi.:running:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy