Jump to content
Juoksufoorumi.firealdeal

Jäsenet
 • Content Count

  279
 • Liittyi

 • Last visited

About realdeal

 • Syntymäpäivä 15.07.1967
 1. Onko kellään tiedossa pk-seudulla toimivaa juoksumaton huoltoa, joka tekee kotikäyntejä? Aikoinaan tällainen oli pk-seudulla mutta en enää löytänyt. Kysymyksessä on vanha Tunturi T30-juoksumatto ,joka pitäisi huoltaa.
 2. realdeal

  Garmin 945

  Näyttää siltä, että esim wiggle ja muutama muu verkkokauppa myy 945:ta halvemmalla mm.saksalaisille(599€), ranskalaisille, portugalilaisille kuin suomalaisille (620€). Kysyin sitä wigglestä ja olivat "very sorry" mutta eivät itse voi päättää hinnoittelusta. Sama juttu vaikka vaihtaisi valuutan punniksi.
 3. Oheisessa linkissä: https://journals.humankinetics.com/doi/abs/10.1123/ijsnem.2018-0124?journalCode=ijsnem tutkimus siitä kuinka ketogeeninen (LCHF) dieetti toimii triathlonissa eli ei toiminut ollenkaan. Henkilö vaihtoi normaalin hh-pitoisen ruokavalion vähähiilihydraattiseen ja paljon rasvaa sisältävään 32 viikon seurantajaksolla. Voisi kuvitella, että koska rasvavarastot ovat lähes "rajattomat" että energiaa (ATP) olisi lähes rajattomasti käytettävissä ja näin onkin, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi nopeasti, jota esim. triathlon vaatii. Ihmisen biokemiaa ei ruokavaliolla pysty muuttamaan miks
 4. Kaisa Sali eilen puolikkaan voittoon Meksikossa. Taakse jäi mm. 3xIM MM. Loisto suoritus, joka irtosi ilman herkistelyjä. Milloinhan niitä Suomen miehiä nähtäisiin Pro-sarjassa?
 5. Nyt vain odotellaan niitä loistavia pro-sarjan suomalaisia miehiä, joita sujahtelee ensi vuonna viiden parhaan joukkoon
 6. realdeal

  Garmin Fenix3

  Nyt Varuste.net sivuilla: [h=3]Toimitusaika[/h]Arviolta 01.04.2015. Arvion luotettavuus on melko hyvä.
 7. realdeal

  Garmin FR920XT

  Kiitos tiedosta! Itselläni 910XT vielä käytössä ja on mietityttänyt uuden hankinta, joten etsiskelen itselleni ikään kuin rationaalisia perusteita. Miten "triathlon-mielessä" kello on mielestäsi parantunut vs. 910XT? Uinnin intervallit taitaa olla ainakin yksi parannus.
 8. realdeal

  Garmin FR920XT

  Mittari kiinnostaa mutta onko niin, että tuottaa pyöräilyn VO2MAX arvon ainoastaan Garminin polkimille ei esim. Powertapille?
 9. Ei kokemusta noista, mutta tutkin noita jossain välissä itsekin. Huomasin, että aika moni ohjelma oli aiemmin julkaistu jossain triathlon-lehdessä. Tuon palvelun kautta se tuli vaan huikeasti kalliimmaksi.
 10. realdeal

  Israman Eilat 2012

  Tämä kisa on vahvasti harkinnassa tammikuussa 2015. Joidenkin kävijälausuntojen pohjalta hyvin organisoitu ja varmasti haastava kisa! Onko kellään kokemusta?
 11. realdeal

  Norseman 2013

  Macca on myös listoilla. Oliskohan potentiaalinen voittajaehdokas... Joo, kyllä tuo kisa tuntuu itselleni olevan pelkkä haave tällä hetkellä.
 12. realdeal

  Norseman 2013

  Todennäköisyyttä tulla valituksi lisää, jos on suorittanut IM-kisan tai vastaavan pituisen alle 9.30 miehillä ja alle 11.00 naisilla. Erittäin mielenkiintoinen ja haastava kisa joka tapauksessa.
 13. realdeal

  Norseman 2013

  Harkitsen tätä kisaa vakavasti kolmen vuoden sisään. Onko kukaan suomalainen ollut täällä?
 14. Olen myös lähdössä kisaan. Olipa vissiin ollut 3m aallot starttia edeltävän päivänä viime vuonna. Saas nähdä kuinka hankalaa uinnista tulee.
 15. realdeal

  Poweri vai kiekot?

  Nyt selkis. Kiitokset! Mulla on harkinnassa power2max, powertap ja garmin vector. Tarkoitus ois saada powerit mitattua kahdesta eri pyörästä. Näistä kolmesta tähän kelpaa vain powertap ja vector. Vähän ajattelin myös stagesin mittareita (hinta 700-800€ eli 2 kpl mittareita), jotka mittaavat tehon vasemmasta jalasta. Softapäivityksen jälkeen DC Rainmakerin testeissäkin saivat yhtä hyviä tuloksia kuin pt. Tulosten tarkkuushan on yksilöllistä, jos vaikka vasemman ja oikean jalan tasapaino on 45-55 niin mistään tarkkuudesta tuskin enää voidaan puhua. Just my two cents.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy