Jump to content
Juoksufoorumi.fi

recorded

Jäsenet
 • Posts

  6
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

recorded's Achievements

 1. En löytänyt mainintaa että pystyykö kelloa lataamaan kesken harjoituksen? Nykyinen pari vuotta vanha (pari kertaa huollossa käynyt) Vantage V1 pyörittää gps navilla + sykevyöllä 26h ja ilman navia 33h. Kyllähän sillä jo ultramatkat juoksee mutta välillä kesken harjoituksen tehtävää latausta kyllä kaipailee.
 2. recorded

  NUTS 300 2021

  Kukkosen GPS-merkki kulkee vastakkaiseen suuntaan , onkohan kaikki kunnossa?
 3. recorded

  NUTS 300 2021

  Kävin katsomassa maastopyörällä Hietalaa äkäsaivon kohdilla (heti peurakaltion jälkeen), vastaantullut mies oli hyvässä kunnossa, tässä maailmassa ja hymyssä suin vastasi tsemppaukseen. Kevyen näköistä oli sauvakävely.
 4. recorded

  Polar Vantage V2

  Jatkaen tätä akkukommentointia, niin vaihtoehdoksi jää näköjään vain parantaa omaa lihaskuntoa pitkillä matkoilla. Vaarojen 130km reitillä V1 kesti tasan 26h sykevyön kanssa. Hetta pallaksen 100 milerilla yksi kaveri latasi omaa V1 kelloa Pallaksen huollolla (kello pausella) ilmeisesti uskoen että saa kelloon virtaan, en viitsinyt kommentoida asiaa koska oli tärkeämpiäkin prioriteetteja. Suunnoissa taitaa olla ominaisuutena että kellossa voi vaihtaa harjoituksen aikana gps-tarkkuuden matalammalle tasolle, jotta nauhoitusaikaa voidaan pidentään, tämähän olisi jo osittainen ratkaisu ongelmaan.
 5. recorded

  Polar Vantage V2

  versio kakkosessa ei taida olla vielä mahdollisuutta ladata akkua kesken harjoitukset? Kätevä ominaisuus lähinnä ultrille, jos vauhti ei vielä riitä 24h suoritusaikoihin. Tässä on näköjään parempi akunkesto ja gps:n powersaver tilat, mutta pystyykö sitä vaihtamaan kesken harjoituksen? Omistan tällähetkellä ykkösversion, joka on kiva kello ominaisuuksien ja ulkonäön puitteissa, tässä v2 julkaisussa ei nyt alkuun ole game changer -ominaisuuksia.
 6. recorded

  Polar RS 800sd

  Missä liikeessä kyseistä mittaria myytäisiin halvimmin? nettikauppa suomesta tai ulkomailta kelpaa, Häijään urheilutarvikkeessa näky olevan 415€
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy