Jump to content
Juoksufoorumi.fi


MH-76

Jäsenet
 • Content Count

  26
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Coopperi
  2650m 17.7.2008
 • Maraton
  4:54

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Laitan tähän pari linkkiä muutamaan juttuun. Toivottavasti joku katsoi sitä keskustelua muutama päivä sitten. http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/38857-%E2%80%9Daamulehti-jatkaa-mtv-3n-valehtelukampanjaa%E2%80%9D http://www.keronen.blogspot.com/ Mielipiteitä?
 2. Äänestäkää mua. Voin suositella muutamaa muutakin Turusta jos jotakuta kiinnostaa. Itsellä ei ole hirveästi aikaa panostaa vaalityöhön. Mutta olen ajatellut niin tämän ehdokkaana olon että jos joku mua äänestää itseni lisäksi niin se on enemmän kuin jos vaan itse äänestän.
 3. MH-76

  Minustako ultrajuoksija?

  Eipä mennyt ihan kuten suunnittelin mut ihan ok reissu. 38km tuli hölkättyä/käveltyä. 11.30 lähdin Turusta. Aika lämmintä oli. (Turussa tais olla lauantaina parhaimmillaan 29 astetta). Mut se ei haitannut alussa. 8km:n kohdalla menin suunnitellusta reitistä vikasuuntaan ja tuli 4,5km:n ylimääräinen pätkä. Otin mukaan urheilujuomaa 2,5 litraa. 11km:n kohdalla tuli kauppa vastaan ja ostin juotavaa lisää ja jätskin. Seuraava pysähdys 21km:n kohdalla. Taas juotavaa lisää kaupasta. Ihan ok olo. Sitten pysähdys 29km:n kohdalla huoltoasemalla. Siellä kävin vessassa, join vettä ja täytin vesipullot(2x0,5l) ja ostin mehujään. Sen jälkeen alko jotenkin tökkimään. Ehkä ois pitänyt olla jotain muuta kuin vettä juotavana. Sipsejä ja rusinoita oli mukana mut ei tullu niitä syötyä. Yksi energiapatukka ja -geeli tuli syötyä siinä kolmenkympin jälkeen. Sit alko vesikin loppumaan ja käveltyä tuli aika paljon. 35km:m kohdalla sitten oli neste loppu ja soitin kyydin hakemaan. 3km siinä ehdin kävellä/hölkätä vielä. Muutama rakko jalkoihin ja ihan hyvä mieli tuli. Liian kuuma oli kyllä. Jalat ei tullu muuten juurikaan kipeäksi. Noin 7 litraa tuli juotua. Aikaa yhteensä meni reilu viisi tuntia, nettoaika noin 4,5h. Voisin kokeilla uudestaan kunhan kelit on suotuisammat.
 4. MH-76

  Minustako ultrajuoksija?

  Kiitoksia kommenteista. Olen tässä nyt suunnitellut lauantaiksi sellaista reilun viidenkymmenen kilometrin lenkkiä. Sopivasti huoltoasemia ja muita matkan varrella ja varmuuden vuoksi vielä kyyti määränpäähän varmistettu jos ei suju. Vähän vaan hirvittää tuo sää kun on luvannut aika lämmintä. Eipä kyllä mikään kiire ole. Katsotaan miten käy...
 5. Tuli tänään juostua Cooperissa 2650m. Painoa on sellainen 90-91kg. Mitenkähän vaikuttaa jos painais esim. 5-6kg vähemmän (kuten itse vuotta aikaisemmin)?. Muuten samat (yleisimmät 7-12km ja myös pitkät) juoksulenkit menee nykyään alemmilla sykkeillä eli kunto on parantunut vuoden takaisesta. Cooper meni vuosi sitten noin 2550m eli 100m vähemmän. Eli painoa on tullu lisää ja Cooper-tulos/muutenkin kunto parantunut. Varsinaisesti ei oo ylipainoa mut läskiä kuitenkin jonkun verran ollu koko ajan. Varmaan maltillisesti painoa tiputtamalla sais parannettua Cooperia sen kummemmin nimenomaan siihen treenaamatta? Minkälaisilla massoilla/mitä tuloksia muilla palstalaisilla on Cooperissa? (tuli aika paljon sepitettyä mut kun aloin tota pohtimaan...)
 6. 2650m tänään. Aika tasaisia kierroksia. Ehkä ihan aavistus ois ollu varaa mut 2600 oli tavoite. Olen ihan tyytyväinen... hetken aikaa.
 7. MH-76

  Minustako ultrajuoksija?

  Tässä olen ekan maratonin jälkeen alkanut miettimään näitä ultrajuoksujuttuja. Turussa meni siis eka maratoni hiukan alle viiteen tuntiin. Tavoitteena oli vain päästä läpi kun pisin lenkki sitä ennen oli 22km. No maalissa tuntui että olis voinu jatkaa vielä. Mitään seiniä ei tullu vastaan. Muutenkin jalat kesti suht hyvin...ainoastaan vasemman jalan jalkaterän ulkosyrjä/jalkapohja tuli kipeäksi. Joku jännetulehdus tms. lääkärin mukaan. Mut sen ymmärtää kun olen niin vähän juossut. Nyt kuitenkin kiinnostais joku hiukan pitempi matka, esim. 50km tai 6h. Jotenkin kiinnostaa enemmän koetella rajoja pitemmällä matkalla kuin parantamalla maratontulosta. Varmasti maratonejakin tulee vielä kokeiltua. Jäi vaan tosta ekasta sellainen tunne että vielä olis reilusti varaa. Juoksua olen nyt harrastanut vasta noin 15kk... kilometrejä ehkä 1000. Eli aika aloittelija. Harjoittelemalla tietysti saisi ne omat rajat työnnettyä kauemmas mut kun tekis mieli kokeilla jo... Pitäiskö sitä kuitenkin vielä hankkia lisää kokemusta maratoneista vai miten? Miten nopeasti täällä muut on mennyt esim. johonkin ultrajuoksukilpailuun?
 8. MH-76

  Paavo Nurmi Marathon 2008

  Tavoitteena oli päästä eka maratoni ainakin läpi. Viiden tunnin vauhtia lähdin alusta. Puolikas meni 2:31 ja maalissa nettoaika 4:54. Viimeisen kilometrin menin nopeinta vauhtia. Jäi vähän mietityttämään et paljonko ois pystyny kiristämään koko juoksua Täytyy olla tosi tyytyväinen kun huhti-toukokuussa sairastelun ja penikoiden takia tuli juoksua yhteensä vain 37km. Tätä ennen suurin viikkokilometrimäärä on 36km, nyt 49. Tätä ennen pisin lenkki 22km. 15kk nyt juoksuharrastusta takana. Nyt vaan mietitään mikä ois seuraava kisa...
 9. MH-76

  Traxmeet-harjoittelu

  Joo nyt sain siirrettyä kun ensin muokkasin suorituksen tietoja: suorituksen nimen ja paikan kun laitoin sinne. Missään ohjeissa ei tosta mainittu. Onhan se kiva vertailla noita lenkkejä mut sport tracksistä saa kyllä huomattavasti enemmän irti. Eipä sitä silti paljon muuta mitään kun lenkille lähtee...samalla tavalla tulee juostua. Mut on niitä käppyröitä ym. mielenkiintoista tutkia.
 10. MH-76

  Traxmeet-harjoittelu

  Mä en kyllä saa niitä sinne suorituskoriin kuin siitä kartalta jos eivät ole päällekkäin. Ja melkein kaikki on kun kotoa lähden yleensä.
 11. MH-76

  Traxmeet-harjoittelu

  Ymmärsit oikein. Mullakin se toimii noin mutta siitä listasta ei saa klikattua niitä siihen suorituskoriin. Se on hiukan huono homma.
 12. MH-76

  Traxmeet-harjoittelu

  Itse sain traxmeetiin tunnukset vuoden loppuun asti ilmaiseksi... ja joku gps-loggeri pitäis tulla postissa. Nyt oon muutaman harjoituksen sinne siirtäny Forerunner 305:stä. Ei kyllä vakuuta. Näyttää hienolta mut esim. vauhtia en saa muutettua asetuksista min/km:ksi. Jotain häikkää siinä on jossain muussakin kohdassa. Ja sit kun kartalle tulee monta harjoitusta päällekkäin niin sieltä ei saa haluamaansa siihen vertailuun (ne kaikki neliöt tulee ilmeisesti siihen lähtöpaikkaan).
 13. Entäs Perussuomalaisten populismia? Nyt mentiin jo aika paljon muualle kuin mistä oli kysymys,
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy