Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tikkis

Jäsenet
 • Content Count

  80
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Tikkis

  Läskikerho

  Voi itkut!! Jotkut teistä varmaan muistavatkin meikän - on mennyt pitkään etten ole päässyt kirjoittamaan. Juoksuharjoitukset ovat olleet lähinnä nollassa, motivaatio on miinuksen puolella ja paino.. Sitä on tullut varmasti lisää. Painan enemmän kuin suurin osa tämän foorumin miespuoleiset kirjoittajat. On ollut kaikenlaista - eikä vähiten henkilökohtaisia pas**juttuja, joten olen jättänyt itsestäni huolehtimisen sikseen. Kuitenkin yritän rämpiä täältä "suosta" ylös, saada painon taas normaalille tasolle (siis pudotettavaa on (vähintään) 20 kg) ja juoksun kulkemaan edes kohtalaisella tasolla. Toivottavasti jaksatte lukea näitä ruikutuksia :oops: yritän nimittäin päivittää painonpudotusjuttuja säännöllisin väliajoin.
 2. Tikkis

  Sokerivahti

  Yesh, taas yksi viikko ilman sokeria. Sen verran piti vaalealle jauholle antaa sijaa, että söin kaksi pientä rieskasta. Mutta ne oli ainoat myönnytykset 1st.gif Luin myös tuosta makeanhimosta, että riittävä määrä proteiinia estäisi sitä. Voi toisaalta pitää paikkansakin - ainakin, jos nälättää. Valkeat jauhot (eli esim. vaalea leipä, vaikka jyväinenkin...) tekevät mulla hillittömän makeanhimon ja syöpöttelyfiiliksen ja jos haukkaa proteiinia, niin paremminkin pääsee siitä eroon. Rahka toimii mulla ainakin tuossa hyvänä "estimenä" (joko makeutusaineella tai pelkillä marjoilla ja mehuilla höystettynä...) tai pähkinät kohtuullisissa määrin (hyviä rasvoja). Tsemppiä meille kaikille!!!
 3. Tikkis

  Sokerivahti

  Olen pystynyt olemaan viime viikonlopun ja tämän viikon karkitta ja nameitta. Päätin, että jos vielä kolme viikkoo menee, niin sitten on salmiakin vuoro. Ja taas uus "putki" päälle. Siis ei-sokerinen putki.
 4. Noin kaksi kertaa vuodessa tulee otettua. Saunaolut (yleensä vajaa pullo tai tölkki) tulee otettua noin kerran/kaksi kuukaudessa. Lasi viiniä ruuan kanssa silloin tällöin. Krapulaan asti äärimmäisen harvoin.
 5. Tikkis

  Sokerivahti

  Eilen teki ihan vähän tiukkaa. Työkaverin läksiäiset, tarjolla karkkia, suklaata ja paria erisortin kakkua. Pysyin tiukkana enkä syönyt. Tänään olisi perinteinen jokalauantainen namistelupäivä ja kieltäytyminen on taas vaikeampaa kuin aikoihin...
 6. Tikkis

  Kuiva iho

  Minulla on sekä ihottumaa että kuiva iho. Hoitona (kun ihottuma on aisoissa) käytän jo mainittua lipolotionia sekä Essexin lilaa lotionia.Koko vartalolle. Se Essexin beige purkki on iholleni liian "kevyttä". Jos oikein pölisee, käytän myös Apobasea (sinistä) joskus. Minun pitäisi rasvailla neljäkin kertaa päivässä läpi vuoden, mutta hankaalaahan se on.
 7. Siirrän sykemittarista tiedot siihen Polarin harjoitusohjelmaan ja sitten joskus kirjoittelen johonkin vihkoseen fiiliksiä ylös. Juoksijan vihkonen sopii tähän käyttöön mulla ihan mainiosti. :tietokone
 8. Tikkis

  Sokerivahti

  Tämä on kanssa aika sokerisyöppö. Karkki, keksit, jäätelö, jugurtit.. kaikki menee. Eikä riitäkään. Ja pers..*köh* siis lantionseutu leviää. Juuh. Pyrin kyllä parantamaan tapani ja välttämään liikoja sokereita sillä taidan kuulua siihen hiilariherkkään väestöosaseen, joka liiassa sokerihuumassaan ahtaa sitten kaiken naamaansa, mikä vähänkin muistuttaa hiilihydraattia. Eli pidettäisiinkö sokeriton (karkiton, pullaton..mikä kellekin sopii) kaksviikkoinen? Tai kuukausi?? Lähtisikö joku tempaukseen mukaan? (Pieni vieroitustempaus)
 9. Tikkis

  Kuntosali hakusessa

  Kiitti pampa, Tikkurila on just väärään suuntaan :hmm pitää tutkailla. Onko kellään kokemusta esim. Martsarin tai Myyrmäen saleista? Klaukkalan suuntaan käy kotimatka, mutta ao. paikkakunnan salit on nou-nou. Pitääpi jatkaa etsintöjä...
 10. Eihän sille mitään voi, että sitä vaan on niiiiin hyvän näköinen :nauru :voitto
 11. Tikkis

  Kuntosali hakusessa

  Heipä hei!! Työpaikka muuttaa Viinikkalaan Vantaalle joten valitettavasti nykyiselle kuntosalilleni matka tulee aivan liian pitkäksi. Onko teillä mahdollisilla lähialueen asukkailla/satunnaisilla vierailijoilla vinkkiä kuntosalista? Sijainnin kilometrihaarukka voi olla n. 10 km Katriinan (?) sairaalasta. Kiitoksia ja kumarruksia jo etukäteen.
 12. Lehdenjakaja. Valvottaakin kyllä öisin, joten kait sitä vois muutaman lantin kääräistä siinä samalla..?
 13. Ja tavaratalojen lisäksi kannattaa hamstrata joka risteilyltä ja ulkomaanreissulta - säästää monta euroa heti :smiley Tosiaan tuo puhdistus vaatii vähän "hinkkaamista" ja totuttelua siihen, mutta jos sitä ei vierasta ja on lämmintä vettä saatavilla, niin paras mahdollinen on tuo!! Joe Blascolla on ainakin aika hikoilun kestäviä meikkivoiteita myös. Tosin meikin käyttäminen hikoillessa voi saada aikaan ikäviä lopputuloksia: huokoset aukeavat ja möhnät pääsevät ihoon hikoillessa ja jos ei ehdi välittömästi lenkin jälkeen erityisen huolellisesti putsimaan, niin sinnehän jäävät.
 14. Tikkis

  Maratonit 2006

  Kiitti corner!! Nyt sitten ei ainakaan tuon matkan puuttumista voi käyttää tekosyynä skipata treenejä.. :viheltely kunhan vaan :sairas pääsee eroon niin eikun :juoksu
 15. Tikkis

  Maratonit 2006

  Onko Tuusulanjärvellä matkana puolikasta maratonia?? Sinne kaveri houkutteli puolikkaalle.. Vois lähtä lyllertämään ihan vaan kaverin takia :kädet Oma yritys olis syyskuussa Kuopiossa ja puolikas ennen sitä Forssassa, jos kunto antaa myöden. Eikähän mulla mikä kiire sinne maaliin oo.... :oops:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy