Jump to content
Juoksufoorumi.fiLurkki

Jäsenet
 • Content Count

  87
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Akkukestot (405:lle ja 410:lle ilmoitettu 8 h ja 310XT:lle 20 h) on ehkä mietitty sen mukaan, mille kohderyhmille noita laitteita pääasiassa kaupitellaan. Massamaratoneilla aikaraja on yleensä 6 tuntia ja täysmatkojen trathloneissa usein 17 tuntia. Ulkopuolelle jäävät sitten ultraajat liian pienen akkukeston takia ja rataharjoituksia tekevät juoksijat kelvottoman sekkarin takia.
 2. Lurkki

  Forerunner 310XT

  Garminilla on nykyään jo kolme erilaista vyötä. Viimeinen versio tuli ilmeisesti Edge 800:n julkistamisen yhteydessä pari viikkoa sitten. Se näyttää kuvassa aivan samannäköiseltä kuin Polarin Wearlink, käyttäisivätköhän samaa alihankkijaa.
 3. Lurkki

  Polar ja Irda, problems

  Mulla osuu läppärin vaihto ja uuden IrDA-pulikan hankkiminen samaan aikaan. Onko kokemuksia, millä IrDA-palikalla/ajurilla Polarin tiedonsiirto toimii luotettavasti () 64-bittisen Windows 7 Professionalin kanssa? Mittarina on RS400 ja ohjelmana Protrainer 5:n viimeinen versio.
 4. Lurkki

  Kompressiosukka

  Pari amerikkalaisyritystä myy Ebay:ssä B-laadun Oxysoxeja (aitoja) kuuden parin erissä. Niissä saattaa olla pieniä tahroja tai virheitä logoissa (samaa Oxysoxin sukkaa myydään myös Merrellin ja Reebokin nimellä). Ostin viime syksynä 6 kappaleen pakkauksen ja yhteishinta postikuluineen oli jossain 35-40 dollarin paikkeilla eli ei paha. Jos tuolta tilaa, pitää olla tarkkana koon kanssa (amerikkalaiset sukkakoot kun poikkeavat eurooppalaisista ja Oxysoxien koot on määritelty pohkeen koon mukaan). Lisäksi Oxysoxin kompressiosukkia on tarjolla ainakin kolmella eri varrella, juoksuun pitäisi olla se korkein joka ulottuu polvitaipeeseen saakka.
 5. Gebre ponnistaa voimakkaasti ja pitää aktiivisesti kantapään ja säären ylhäällä koko heilahdusvaiheen ajan. Etummainen jalka tulee sen takia pawback-liikkeellä alas (liikkuu taaksepäin ennen kontaktia samaan tapaan kuin useimmilla pikajuoksijoilla). Lisäksi miehen frekvenssi on huippujuoksijaksi alhainen ja vastaavasti askelpituus sen kokoiselle miehelle hirvittävän pitkä. Nuo eivät käsittääkseni posetukseen kuulu. Onko Romanov ottanut noihin seikkoihin kantaa vai ainoastaan kommentoinut jotain yksittäisiä asentoja Gebren askeleen eri vaiheissa?
 6. Hailella on 1500m:ltä yksi maailmanmestaruus hallista. Miehen kovin tilastoaika 1500m:ltä ei ole tuo Pegasuksen esittämässä tilastossa mainittu ulkoratatulos vaan hallissa juostu 3:31.76, joka on ilmeisesti edelleen kaikkien aikojen toiseksi nopein 1500m:n halliaika, vain muutama kymmenys El Guerrouj'n halli-ME:tä perässä.
 7. Lurkki

  Berlin marathon 30.09.2007

  Väli 36km-39km 8.39! ME tulossa, tosin ilmeisesti vastatuuli kahdella viimeisellä km:llä.
 8. Lurkki

  Alelaari

  Enpä ole varma. Ne jotka mulle osuivat käteen, olivat miesten M-kokoa. edit 13.6.07: kävin tänään pyörähtämässä tuolla uudemman kerran, vähiin olivat mallikappaleet käyneet, muutamia miesten M- ja S-kokoja enää jäljellä.
 9. Lurkki

  Alelaari

  4runnersissa Helsingin Erottajalla on läjäpäin New Balancen shortsien ja juoksupaitojen mallikappaleita puoleen hintaan. Lähes kaikissa shortseissa näytti olevan vetoketjulla suljettava avaintasku.
 10. Lurkki

  Alelaari

  Sokoksen 3+1 -päivillä: Niken lyhythihaiset dry fit t-paidat 19,90 € Adidaksen neljän pullon juomavyöt, joissa vetoketjullinen tasku 8,90 €
 11. Tuo 226:n ja v.kurpan esittämä näkemys on ilmeisesti ollut pitkään yleisesti hyväksytty. Kuitenkin pari vuotta sitten muistaakseni Hollannissa pyöräilijöillä tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että avaavat astmasuihkeet nostivat suorituskykyä kestävyyssuorituksessa myös niillä, jotka eivät sairastaneet astmaa. En muista mistä se sattui silmiin, olisiko jollain heittää siihen linkkiä?
 12. Seppälän selvitys on nyt näkyvissä myös ADT:n sivulla: http://www.antidoping.fi/view.cfm?page=A18F23ED-3C04-4EAF-AECE-925A5BD3ADEF&articleid=045c3b8a-aaf4-4059-ba9e-3f5afb9de901
 13. ....Käsittääkseni kilpailukiellon pitäisi alkaa positiivisen näytteen antamispäivästä eikä siitä, milloin ADT on saanut tutkimuksensa valmiiksi.....
 14. Lurkki

  Alelaari

  FRWD myy alennuksella vanhoja mallejaan nyt kun on pukkaamassa uusia markkinoille. Tällaista pukkasi sähköpostiin: O200 hinta NYT 99 eur (hinta ennen 229 eur) O400 hinta NYT 129 eur (hinta ennen 329 eur) F300 hinta NYT 139 eur (hinta ennen 299 eur) F500 hinta NYT 189 eur (hinta ennen 429 eur) Tilausosoite on sales@frwd.com
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy