Jump to content
Juoksufoorumi.fihj

Jäsenet
 • Content Count

  1 779
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

hj last won the day on November 25 2015

hj had the most liked content!

Community Reputation

253 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaa, oisko hoivatyön merkitys lisääntymässä, kun askel alkaa hidastumaan
 2. Viime kesänä tuli pinkaistua tuo uusi reitti. Ihan mukavalta tuntui. Hiekkatietäkin jonkin verran. Mukavat maisemat, ja vesi antoi viileää tuulahdusta. Tällä kertaa jäänee väliin. Pitänee jatkaa jalan kuntoutusta josko sitten Paavolla seuraavan kerran.
 3. Mää mitää muuta löytäny kun tän tälle asialle, josta joskus on ollu puhettaki. Nimittäin kattelin tuota Ruotsi-Suomi maaottelun joukkuetta, ja näin siellä sitten taas kisapapin. Eikö SUL vai mikä poppoo tuota nyt hoitelee, niin voisi jo tästä perinnejäämästä luopua. Mun mielestä urheiluun ei sovi ottaa virallisesti yhden uskontokunnan pappia organisaatioon. Me eletään paljon muuttuneessa maailmassa. Pappi on aina pappi ja yhden uskontokunnan edustaja. Ei hän ole urheilun asiantuntija. Urheilussa kaivattaisiin mieluummin urheilupsykologia. Eikö tätä nyt mitenkään voisi muuttaa? Menee ihan ottelun katsominenkin melkein penkinalle, kun tietää että organisaatiossa on yhden uskontokunnan pappi. Ei voi olla totta.
 4. Kyllähän uunituoreen ja lämpimän leivän päällä margariini maistuukin, toki koko satsi. Tulipa tehtyä tänään illalla sämpylää. Ja sitten tietysti tuli ostettua kuuden töttörön suklaatuutit liddlestä. Joo, meni heti viisi. On siinä taas balanssia. Mutta tulipa ilmoitus tehtyä viime hetkellä Vaasaan viikonlopun maratonille. Tarviihan siinä sapuskaa, maitotuotettakin niin ei luut rutise ihan kokonaan, toivottavasti.
 5. Marojen yhteydessä juostavat puolikkaat ja neljännekset ovat aika suosittuja, olisiko juoksijat lyhentäneet matkoja?? Ja polkujuoksut ja sensemmoset.
 6. Pikkasen varmaan antaa näkökulmaa hcmllekin tuo linkki, josta näkyy maamme maratontarjontaa. http://100mc.fi/maratoni17.htm
 7. Piinaava kuumuus oli nytkin liikaa. Kannustus hienoa, nimeltä huudettiin (Heikki numerolapussa) wau kun tuntui hyvältä. Töölönlahdelta vielä loppukoitos, kun tuttu tuli ohi. Uimastadion piti jättää väliin, kun oli lippu varattu paluumatkalle junaan. Sitten myrsky yllättikin, kaatoi mm. aidan ratikkapysäkillä. Tuntui hurjalta. Offical aika tasan 3.30.
 8. Heh, joo tuolla tapaa se vamaan meneekin, jos tavotteet haluaa tollasiksi. Mut mä ainakin kauhulla tollasta ajattelisin. En todellakaan ainakaan tässä vaiheessa haluaisi Citymarasta mitään turistipyydystä. Ei missään tapauksessa. Ei mitään erikoista happeningia niin kuin hengailumielessä myöskään. Mun mielestä tällä menolla juoksuhappeningia on riittävästi. Pieni lisä ei toki ole pahasta. Mutta ei mitään jonkun eurooppalaisen massamaran kaltaista. Mulle riittää ja on riittänyt nykyisenkaltainen. Vanha reittikin olisi kyllä kelvannut. Mutta tämä uusikin on kutakuinkin ok. Jotain näin aattelen, mutta toki vain omasta puolestani. Ei muuta kuin mukaan vaan. (huom. kannattaa nyt kuitenkin katsoa jo mitä siellä on ollut erilaista happeningia)
 9. Pötyä tuo nakertaminen. Organisaatio on ollut hyvä aina. Se on toiminut. Lasku, jos sitä on ollut, voi johtua muiden maamme kaupunkimarojen lisääntymisestä. Sekä näyttää paljon porukka muutoinkin reissailevan ulkomaiden maroilla.
 10. Kesäisen lämmintä. Reitti vaihteleva, katuja ja puistopolkuja. Ihan ok. Reitti merkitty kalkkiviivoin ja nuolin.
 11. Tarkoitus nyt kuitenkin sitten lähtee katsomaan tuonne suuntaan. Toivottavasti pysyy reitillä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy