Jump to content
Juoksufoorumi.fitinnunculus

Jäsenet
 • Content Count

  5
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. tinnunculus

  S3 kalibrointi

  Myönnetään, onhan tuo elämä ollut vähän tylsää viime aikoina! Vertaus Spedeen oli aika osuva, kaikkea sitä miettii vaan minkäs luonnolleen mahtaa. Ilman tuota korkeamman matematiikan ymmärrystaitoakin voi kuvitella ettei se ero voi niin kovin suuri olla. Kävin silti (naurakaa vaan, niin ne teki siellä kentän laidallakin) eilen koittamassa. Eli kaksi kertaa 2 km, eri suuntiin. Myötäpäivään mittari näytti 2144 m ja vasta- 2180. Eroa siis 36 m, mikä tietenkään ei ole oikea matka kun kerran kalibrointikerroin oli noin päin sitä itteään. Eli olipas siitä nyt kuitenkin ainakin jotain hyötyä kun tuli se todettua! Loppujen lopuksi, eihän se heitto mikään merkittävä ole. Maratonissa vasta alkaa jo vähän vaikuttaa...:hali_knuffl_rein:
 2. tinnunculus

  S3 kalibrointi

  Saattaa mennä vähän tyhmien kysymysten puolelle... mutta kuitenkin! Eli lyhykäisyydessään siis: jos juoksen kalibrointitarkoituksessa normaalilla urheilukentän 400 m radalla vastapäivään sanotaan vaikka 2 km, niin onko tulos ihan validi (sensori oikeassa kengässä) kun oikea jalka kulkee radan muodosta johtuen pidemmän matkan? Pitäisikö siis kaikkien taiteen sääntöjen vastaisesti juosta sama matka myötäpäivään (sensori edelleen tietty oikeassa kengässä) ja laskea näiden matkojen keskiarvo ja käyttää sitä kalibroinnissa? Tiedän, kuulostaa vähän saivartelulta, anteeksi siitä!
 3. Tulihan se tehtyä, HCR. Viikko täyslepoa ja buranaa paitsi edellisenä päivänä ei buranaa, hetki ennen lähtöä vielä yksi naamaan ja menoksi. Ajaksi tuli 2.03 ja sekuntit, alkup tavoite oli 1.45-1.50, mutta hyvä näin. Ei pahoja kipuja, mitä nyt vähän meni pohkeet tukkoon kun innostuin liikaa kun lähti niin hyvin ja kivutta kulkemaan... Tänään sitten onkin taas vähän sattunut, mutta haitanneeko tuo kun olo on kuitenkin niin tyytyväinen! Viikon levon kyllä huomasi, askelta sai hakemalla hakea, vaikka lämmittelyt hoidinkin pieteetillä. Tietääpähän tuon vastaisuuden varalle. Ja olihan se kokemuksena hieno!
 4. Jep. Näinhän se taitaa olla. Se vaan ihmetyttää, säikäyttää myös, kun alkoi niin äkkiä, yhtenä kauniina aamuna noustessa. Ihan tuntui jo että olen unissa kävellyt ja käynyt seiniä potkimassa. Tänään jo onneksi ihan hiukan parempi. Mietin jo hallittua riskiä eli burana + hcr. Aikatavoitteelle heitin joka tapauksessa jo hyvästit.
 5. tinnunculus

  jalkapöytä

  Nyt turhauttaa. HCR lauantaina, viikon verran on ollut kipua, ensin tuntui päkiässä, juostessa, sittemmin kipukohta siirtynyt lähinnä jalan päälle, epäselvä paikantaa tarkkaan, tuntuu kävellessä, aamuisinkin sängystä noustessa. Painelemallakaan ei selvää kipupistettä löydy. Buranaa, kylmävoidetta ja lepoa, on auttanut vain vähän. Perjantain kevyen lenkin jälkeen en ole juoksemassa käynyt. Mitä hittoa tapahtuu? Ei radikaalia lisäystä tai muuta muutosta harjoittelussa, vetojakin vain kohtuudella. Kivun alkamisen jälkeen käyttänyt jäykkäpohjaisia kenkiä (fillarikengille käyttöä).:lipsrsealed:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy