Jump to content
Juoksufoorumi.fijogo3000

Jäsenet
 • Content Count

  1 593
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

184 Excellent

About jogo3000

 • Syntymäpäivä 11.08.1981

Converted

 • Tavoite
  Ennätykset remonttiin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ihan tehokkaalta apuvälineeltä kävely aikanaan tuntui kun tipautin painoni 107 -> 72 kg. Toimi myös hyvänä astinlautana hölkkähommiin. Alkuvaiheessa sykkeet nous kävelemällä ihan hyvälle pk-treenitasolle.
 2. Johtusko se siitä, että juoksijoilla a) ei oo ulkonäkö niin tärkeä juttu b) kuluu niin paljo aikaa treenaamiseen, ettei ehi markkinoida laihduttamista
 3. On minulla hyvin karkea ohjelmarunko, mutta jokaista tehotreeniä tästä helmikuulle saakka ei ole nyt kiveen kirjoitettuna. Valmennan itseäni joten laitan sunnuntaisin aina valmentajan lakin vähäksi aikaa päähän ja mietin tulevan viikon tekemiset suurinpiirtein paikoilleen. Jos ei mitään erityistä satu niin näin myöskin välttyy siltä että tarvitsisi joka päivä miettiä mitäs nyt tekisi.
 4. Kyllä tätä kannattaa kokeilla jos on kisassa hankala hetki. Mahdollisesti menee kilpakumppaneillakin pasmat sekaisin kun ne kattoo että ei hitto, tota vaan naurattaa.
 5. Näin vastikään Dave Snowdenin luennon ClojuTREssä, ja siitä innoittuneena en ole asettanut itselleni tavoitetta vaan suunnan. Se on tietysti kohti kovempaa juoksukuntoa. Erona tavoiteorientoituneeseen mentaliteettiin en ole tehnyt varsinaista suunnitelmaa välivaiheineen tavoitteen saavuttamiseksi, vaan pikemminkin pyrin tunnistamaan mahdollisuuksia edetä haluamaani suuntaan. Snowden on sen verran kova ajattelija, että tuskinpa ihan kaikkia hienouksia ymmärsin ja varsinkin idean selittäminen on vaikeaa. Mielestäni tämä pieni ajattelutavan muutos on kuitenkin jo saanut minut näkemään enemmän mahdollisuuksia kehittyä, kun ajatukset ei fokusoidu pelkästään yhteen polkuun kohti maalia.
 6. On kyllä kiva tapahtuma. Etenkin nuo alku- ja loppultalven tapahtumat houkuttelee mtakustamaan pohjoisestakin paikalle, kun on hyvin todennäköistä että pääsee juoksemaan paljaalla asfaltilla. Iso määrä eritasoisia juoksijoita (mutta reitille mahtuu) joten hyvää kilpailua on luvassa olipa sitten oma kympin vauhti lähempänä puolta tai täyttä tuntia.
 7. Hyvää muistutusta Secondilta kilpaurheilun kasvattavasta vaikutuksesta. Itsekin ajattelen niin, että kilpailemisesta seuraa kasvua ja kilpailussa on muitakin arvoja kuin voittaminen. Oma kommenttini ei ollut ihan noin laaja vaan keskittyi valo- ja perinteisten jänisten käyttämiseen kilpailuissa. Mainitsin kisarajojen suorittamisen myös aiemmassa viestissäni.
 8. Tiedänhän minä mitä vauhtia minä juoksen. Ja näen mitä vauhtia muut juoksevat. Minulla on omien kokemuksien kautta näkemys omista voimavaroistani ja jonkinlainen suunnitelma. Tiedän usein jonkun verran muiden juoksijoiden vanhoista kisoista. Minusta on ihan hauska miettiä taktiikkaa ja yrittää soveltaa sitä lennosta kisan kulun myötä. Olen ihan sopuhenkinen siviilielämässä, mutta en tykkää sopupelistä kisoissa. Sopivankokoiset riskit lisäävät homman jännitystä mukavasti. Mitä muita kisoja on kuin sijoituskisoja? Sitä vartenhan sitä kilpaillaan, että selvitellään kuka on ensin maalissa. Niin, makunsa kullakin. Ei niitä timanttiliigassa varmaan turhaan jäniksiä käytetä. Valojänikset ei varmaan tule kiusaamaan meikäläisen kisoja koskaan, tuskinpa niitä otetaan käyttöön näin pienissä tapahtumissa mitä itse käyn.
 9. Avasin tämän saman keskustelun myös Juoksufoorumin FB-sivuilla, mutta koska kaikki eivät sitä käytä esitän saman kysymyksen myös täällä keskustelufoorumin puolella. Rakennatteko harjoitusohjelman painotukset niin, että a) keskitytään heikkouksien vahvistamiseen b) keskitytään vahvuuksien vahvistamiseen c) painotetaan lajianalyysin perusteella valittuja kehityskohteita d) jotain muuta, mitä? Ite oon ollut aistivani, että kohdat a) ja c) olis keskustelussa hieman enemmän pinnalla.
 10. Aivan hanurista. Kaikki jänisjuoksut on hanurista, mutta että vielä joku valojänis. Surkea homma. En tykkää jänisjuoksuista koska minusta on paljon jännittävämpää kun kisan kulusta ei ole etukäteen juuri mitään tiedossa. En hirveästi tykkää omissa hölkkäkisoissakaan kun porukka sopii etukäteen millä vauhdeilla lähdetään liikkeelle. Ihan vapaasti tietty saa niin tehdä, en minä sitä voi kieltää, mutta minä en siitä tykkää. Erikoistapauksena ehkä arvokisojen kisarajojen tekemiset, joissa on minusta ymmärrettävää että käytetään apuna jäniksiä.
 11. Peiponen valittiin Pohjoismaiden maastomestaruuskisoihin, hienoa!
 12. Kaikki kynnykset liikkumattomien edestä tulee poistaa, niin että kukaan ei koe omien pienten askelten kohti parempia elämäntapoja olevan turhia. Ihmiset luulee että ne hyvät elämäntavat saa ainoastaan radikaaleilla elämäntaparemonteilla kun oikeasti paljon hyvää saa aikaan jo pienillä teoilla ja käyttämällä mielikuvitusta. On todella ikävää jos me juoksun harrastajat vähättelemällä muiden ponnisteluja olemme positiivisten elämäntapamuutosten esteenä.
 13. Teksti on Iin testijuoksujen yhden järjestäjän kynästä. Sieltä tulee yleensä joku hieman huumoripainotteinen katsaus tuloksiin. Pertin tekstit on aika lennokasta sanailua yleensäkin, joten en menisi niistä kovin pitkälle vedettyjä johtopäätöksiä tekemään. Kai se vaan halusi sanoa että vaikka kärjessä mentiin lujaa niin tavalliset kuntoilijatkin on järjestävälle organisaatiolle tärkeitä.
 14. Peiponen oli eilen hurjassa vauhdissa Iissä. Hieman kisarutiineissa häikkää kun myöhästyi startista järjestäjien mukaan noin 40 s, silti 34'16.
 15. http://www.aseman8.com/ Nimestä huolimatta 8 kilometrin mittainen reitti eikä 800 metriä. Ensimmäinen osakilpailu on 26.11. Lisätietoja linkin takana.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy