Jump to content
Juoksufoorumi.fitero76

Jäsenet
 • Content Count

  300
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Coopperi
  3100
 • 10km
  45

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minulla ei ainakaan vielä ole takareidet täysim kunnossa vaikka leikkauksesta on,reilu vuosi. Istua kestää, varmaan juostakin En tiedä, en ole joulukuun jälkeen koittanut Pyöräily tekee kipeätä aina, mutta ei se sen pahrmmin ole hajonnut kun sen vaan kestää. Mulla vaan vapautettiin hermot eikä jotakin jännejuostetta katkaistu tai irroitettu mikä aika usein myös tehdään, miten lie teillä leikattu?
 2. tero76

  Uintikunto

  Hyvä Jupu:vrolijk_26:
 3. tero76

  Uintikunto

  Koita vaikka 40x100m tuon 4x1000 tilalle. On paljon järkevämpi harjoitus.
 4. tero76

  Painealueet pielessä?

  Ei vaan taida olla koko keulaa käppyrässä.
 5. Minusta tuossa on suurin lahja se että kroppa kestää,treenata kylmiltään 600 tuntia/vuosi- tahdilla. Tulokset tulee varmasti tuossa ohessa
 6. Minusta tuossa on suurin lahja se että kroppa kestää,treenata kylmiltään 600 tuntia/vuosi- tahdilla. Tulokset tulee varmasti tuossa ohessa
 7. tero76

  Vinkkejä uintiin

  Ongelmaksi tuli vartalonhallinta ilmaa ottaessa, kroppa ei kiertynyt akselinsa ympäri, vaan alkoi soutamaan joka suuntaan.
 8. tero76

  Vinkkejä uintiin

  Mulla kyllä huonontui normaali uintitekniikka joksikin aikaa kun uin joskus paljon snorkkelilla.
 9. tero76

  Vinkkejä uintiin

  Eipä oo vielä vastaan tullut yhtään kovaa uimaria tai kovaa uivaa triathlonistia joka ei osaisi potkia.
 10. Antaa niiden hiihtää vapaata ketkä osaa.
 11. Itse hiihtelin tuollaista alle 3min/km vauhtia muutama vuosi sitten Tuolla oittaan tykkiladulla kympin verran lämmittelyasussa, painoindeksin ollessa 28, toki melko tosissaan. Ja kunto oli tuolloin sellainen että joku 2800m olisi varmaan mennyt coopperissa juosten, joten en osaa tuota kolmosen vauhtia pitää kovin kaksisena, ellei sitä mennä joku 50-100km yksin. Riippuu kyllä tosi paljon kelistä, suksesta ja radasta. Paloheinässä tuo olisi jo hyvä vauhti, eikös siellä tule se pitkä nousu siellä pellolla? Vaatisi alkuun jotakin 2.30 min/km vauhtia ja tuo on jo teknisestikin vaikeaa.
 12. tero76

  Vinkkejä uintiin

  Tuolla viimeisellä videolla mielestäni ote ei ole ihan paras alussa.kaikki ei varmaan taivu edes kunnon otteeseen. Samoin kämmentä tuo tarjoaa menosuuntaan. Liika kiertokaan ei ole hyväksi, mielestäni tämä videobloggaaja kiertyy jo liiaksi hengityspuolelle. Samoin jos jännittää käsiä noin pitkään ilmassa palautuksessa tippuu uintiasento varmasti ja väsyy
 13. tero76

  Vinkkejä uintiin

  Ootko koskaan koittanut silleen että et veisi käsiä edessä keskilinjan väärälle puolelle toisen käden hartian kanssa linjaan, vaan ihan saman käden hartian kanssa linjaan jolla vedät. Se helpottaa kummasti vähän kaikkea, mm tuota perseen paikkaa. Ja asentoa, nyt perseen on varmaan pakko tulla perässä.
 14. tero76

  Uintikunto

  Näkisin että enemmän olisi apua sillä css- vauhdilla uinnista ja pk- vauhtisesta uinnista kuin maksimikestävyysvedoista. Satanenhan taitaa tulla jo minuuttiin niin joku 1.15 pitäisi olla helppo vauhti sataselle. Niitä vetäöä vaikka parikymmentä 15 sekuntimn palautuksella. Silleen että on vielä helppoa kovaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy