Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Toh

Jäsenet
 • Content Count

  2 609
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About Toh

 • Syntymäpäivä 08.10.1961

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toh

  Wihan kilometrit 2019

  Pottonen, joo. Jos uusia halutaan, niin vanhoilta pitää peruutta arwonimi 😄 Eikun joo, mä tosiaan 10 vuoden jälkeen jäin pois seuran hallituksesta vuonna 2017. Sovittiin pjh:n kanssa tuolloin, että minä en anna wihan nimisssä enää mitään virallisia tiedotteita. Hän hoitaa viestinnän. Epävirallisesti voin kertoa, että että tapahtumaa on ilmeisesti suunniteltu tälle vuodelle 26.10. Tämä siis on vahvistamaton tieto, joten älkööt kukaan lisätkö tätä epävirallista tietoa minkään seuran tai yhteisön tapahtumakalenteriin, ennenkuin pjh tai joku muu hallituksen jäsen on asian vahvistanut, tai jotain muuta kertonut. Siis odotellaan ...
 2. Niin ja tapani mukaan ostan ilmaista mainosaikaa tapahtumalle, jonka järjestelyissä en ole enää edes mukana. Muistaakos isi mistä oli kyse?
 3. No nytko isi järjestää tätä. Mä muistan sen ekan. Liputin itseni ulos viidennellä kierroksella, ja Escobarin kuudennella kierroksella. Hän konttasi tuolloin ojia pitkin. Kisan järjestäjä Mikko olisi antanut hänen jatkaa. Minä en 🙂
 4. Hienoa, että perinteinen kisa pysyy hengissä ja toivotaan, että maantiesatanenkin vielä jaksaisi kiinnostaa.
 5. Harmi. Muistan itse, kuinka kiva tervehdyksiä oli saada yön synkkinä tunteina.
 6. Entinen kolleegani, professori emerita Tampereen yliopistosta nimitettiin pari viikkoa sitten Tarton yliopiston kunniatohtoriksi. Päätimme lähettää hänelle hänen kotiin palattuaan kukkalähetyksen, onnitelkaaksemme häntä. Käväisin tsekkaamassa tamperelaisten kukkakauppojen kotiintoimituksia. Kun seuraavan kerran käväisin tällä foorumilla, niin eikös minulle ensimmäset mainokset olleet nettikukkakauppoja, jotka toimivat Pirkanmaalla. Aika hyvin isoveli valvoo entisessä Seppolassakin.
 7. Toh

  Wihan kilometrit 2017

  Juuri siellä. Kympin lenkki, huoltopiste Wiikien autokatoksessa.
 8. Toh

  Wihan kilometrit 2017

  Onhan tässä pitkä matka edetty ensimmäisestä wihasta 12 vuotta sitten. Pisin matka tuolloin 50km ja osallistujia muistaakseksi 35. Edellisenä iltana pystytetyt reittiopasteet oli kaikki potkittu ojaan yön aikana :D Seuraavana vuonna matkavaihtoehtona oli myös 100 km. Kaksi juoksi sen. Sitten teimmekin pjh:n kanssa pienimuotoisen "vallankaappauksen", rekisteröimme seuran ja siirsimme tapahtuman Pirkkahallille. Nyt olemme tässä. Itse olen ilmoittanut jääväni "eläkkeelle" wihan järjestelyistä ylihuomisen jälkeen, mutta tokihan tapahtuma jatkuu ...
 9. Toh

  Wihan kilometrit 2017

  Tämä epävirallinen SM-status on kiertänyt alunperin kolmen (nykyisin kaiketi kahden) kisan välillä vuosittan hyvässä yhteisymmärryksessä. Tänä vuonna ei ole meidän vuoro. Minusta tämä käytäntö on ihan toimiva.
 10. Toh

  Wihan kilometrit 2017

  Tarkoitus olisi. Toivotaan, että tekniikka pelittää.
 11. Toh

  Wihan kilometrit 2017

  Ennakkoilmo päättyy puolen tunnin kuluttua. Noin 250 nimeä nyt listoilla. Päivitän listan tapahtuman sivuille aamulla. Jälki-ilmoittautuminen entiseen tapaan. pjh kertoi, että mahdollinen haamu-wiha saatettaisiin juosta, mutta siihen asti radiohiljaisuus.
 12. Ennakkoilmoittautuminen lähti jo päivällä. Tosin vain pikamatkoille, eli kuudelle maralle.
 13. Toh

  Wihan kilometrit 2017

  Toiseksiviimeinen wihan ennakkoilmojen päivitys tehty. 211 ilmoa nyt sisällä. Satasella taidetaan taas juosta lujaa, sekä naisten että miesten sarjoissa - sen verran kovia nimiä listoilta löytyy. Toki varmasti muillakin matkoilla.
 14. Toh

  Wihan kilometrit 2017

  Nyt on 177 ilmoa sisässä. Reilu pari viikkoa vielä itse tapahtumaan. Eiköhän tästä taas kiva juoksutapahtuma saada aikaiseksi. Listalla näkyvät vielä myös ne nimet, jotka ovat informoineet, etteivät nyt pääse juoksemaan. Siivoamme listat pjh:n kanssa sitten, kun ennakkoilmoittautuminen on sulkeutunut.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy