Jump to content
Juoksufoorumi.fi
sapeli

Jäsenet
 • Content Count

  10
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Puolimaraton
  1:50
 • Maraton
  4:07
 1. Tässä ainakin yksi uudenoloinen englanninkielinen kirja aiheesta. Triathlete Europe -lehti tätä kehua retosteli hyväksi teokseksi: http://www.amazon.com/Weight-Training-Triathlon-Ultimate-ebook/dp/B006986EWA
 2. sapeli

  Firstbeat ja Garmin 610

  Nyt toimii täälläkin kun on R-R mittaus päällä! Hieno homma!
 3. sapeli

  Firstbeat ja Garmin 610

  Sama vika täällä... Harjoitukset kyllä siirtyivät Firstbeat Athleteen ihan ok muutaman uudelleenkäynnistyksen voimin, mutta tiedot ovat pielessä. Ilmeisesti kyse siitä, että softa ei osaa tulkita noita vanhoja mittauksia missä tuo ns. R-R mittaus ei ole ollut päällä.
 4. sapeli

  Garmin Forerunner 610

  Moi Garmin tarjoaa näköjään 610:een uutta ohjelmistoversiota (2.60) nykyisen (2.40) tilalle. Probleemi vaan on, että en saa onnistumaan ko uuden version lataamista itse laitteeseen. Kaikki menee www:n puolella ihan siististi ja ilmoitus tulee, että uusi ohjelmistoversio on siirretty Ant Agentiin siirrettäväksi itse laitteeseen. Tähän kuvio sitten tuntuukin pysähtyvän. Eli ei siirry Ant Agentista varsinaiseen laitteeseen. Onko muilla vastaavia kokemuksia tai tiedossa jotakin "kikka spesialia", jolla asennuksen saa menemään loppuun? Muuten olen ollut todella tyytyväinen laitteeseen!
 5. Kävin hiljattain keskustelua tästä aiheesta Pohjolan kanssa ja "tuomio" oli seuraava: Normaali tapaturmavakuutus on voimassa kilpailujen kuntosarjoihin osallistuttaessa. Vaikka ko kilpailut olisivat seuran tai liiton järjestämiä ja ennakkoilmoittautumista vaativia. Kilpasarjoihin osallistuminen katsotaan kilpaurheiluksi ja silloin normaali tapaturmavakuutus ei ole voimassa. Lajien osalta asiaa säätelee se ns. vaarallisten lajien lista. Sen perusteella mm. normaali omatoiminen kuntosaliharjoittelu ("jos liikkeet tehdään painonnostotangolla, johon on lisätty painoja") menee vaarallisten lajien puolelle ja tapaturmavakuutus ei ole voimassa. Ja saman listan perusteella kilpailujen osalta mm. juoksu-, hiihto, triathlontapahtumien kuntosarjoihin osallistuminen on normaalin tapaturmavakuutuksen piirissä. Tämä oli Pohjolan vastaus muutama päivä sitten.
 6. sapeli

  Pyöräjuttua

  Taisi olla joku maanantaikappale tuo sisäkumi, jossa venttiili teki totaalisen jumin. Vaihto uuteen tehty ja taas homma toimii. Eipä tosiaan tuollaisten muutaman euron ongelmien kanssa kovin kauan kannata tuumailla. Kiitoksia ajatuksiaan asiaan uhranneille:-)
 7. sapeli

  Pyöräjuttua

  Onko kenelläkään kokemusta/vinkkejä tilanteeseen, jossa Presta venttiili on jumissa? Kun venttiilin neulan ruuvin löysää, niin neula pysyy "hervottomana" ja venttiili kiinni - ilma ei liiku sisään eikä ulos vaikka neulaa yrittää miten painaa, työntää, heilutella jne. Mikä siis neuvoksi?
 8. sapeli

  Nokia SportsTracker+E71

  Terve Tuo version 1.82 asentaminen todellakin auttoi - homma toimii!
 9. sapeli

  Nokia SportsTracker+E71

  Kiitos vinkistä! Asensin tuon 1.82 version, katsotaan kuinka homma tänään lenkillä pelittää...
 10. sapeli

  Nokia SportsTracker+E71

  Olen nyt parilla lenkillä kokeillut tuota otsikossa mainittua yhdistelmää ja törmään toistuvasti samaan ongelmaan: Harjoitus tallentuu käynnistyksen jälkeen vain joitakin minuutteja, jonka jälkeen paikannus "jäätyy". Kello kyllä tikittää eteenpäin, mutta matka- ja vauhtitiedot eivät päivity. Paikannus sinänsä näyttäisi toimivan suht ok, kun olen tellentunutta reittiä tarkastellut karttapohjalla. Käytössä on SportsTrackerin versio 1.78 ja E71 puhelin, jossa siis sisäänrakennettu GPS. Onko muilla havaintoa vastaavasta ongelmasta ja mahdollisia ratkaisuehdotuksia ongelmaan?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy