Jump to content
Juoksufoorumi.fiJukkaS

Jäsenet
  • Content Count

    51
  • Liittyi

Everything posted by JukkaS

  1. Tänään kävin vähän aiemmin lenkillä, ja tuo kuuden aikaan lähtö (tai sitten lauantai) teki kyllä aika ison eron eikä ollut lähellekään niin paljoa liikennettä.
  2. Mitenköhän aikaisin pitäisi sitten lähteä? Tänään lähdin ennen seitsemää ja liikennettä oli jo aika paljon. Kyllä niitä mukaviakin pätkiä löytyi kuten villa borghesen puisto. Joen varttakin oli hyvä joskin vähän tylsä juosta.
  3. Roomassa. Eipä ole mikään paras lenkkeilykaupunki, mutta tuli sentään juostua vähän pidempi aamulenkki. Sääkin oli mukavan viileä, n 12 C.
  4. Mäkin voisin ilmoittautua tähän ketjuun, kun tavoitteena on juosta c-luokan tulokset pitkillä ratamatkoilla ja kympillä raja on 37 min. Viime syksyltä mulla on tuloksina 38:59 kympillä ja 18:29 vitosella. Nämä tuli kohtuu vähäisellä harjoittelulla, joten uskon että tavoite on ihan realistinen. Harjoittelu perustuu tällä hetkellä ammatilliseen määrään pk:ta, yhteen kiihtyvään vk lenkkiin viikossa ja ruskoihin. Kirjoittelen tuonne harjoituspäiväkirjojen puolelle tarkemmin näistä.
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy