Jump to content
Juoksufoorumi.fi


JukkaS

Jäsenet
 • Content Count

  51
 • Liittyi

Community Reputation

10 Good
 1. Tänään kävin vähän aiemmin lenkillä, ja tuo kuuden aikaan lähtö (tai sitten lauantai) teki kyllä aika ison eron eikä ollut lähellekään niin paljoa liikennettä.
 2. Mitenköhän aikaisin pitäisi sitten lähteä? Tänään lähdin ennen seitsemää ja liikennettä oli jo aika paljon. Kyllä niitä mukaviakin pätkiä löytyi kuten villa borghesen puisto. Joen varttakin oli hyvä joskin vähän tylsä juosta.
 3. Roomassa. Eipä ole mikään paras lenkkeilykaupunki, mutta tuli sentään juostua vähän pidempi aamulenkki. Sääkin oli mukavan viileä, n 12 C.
 4. Kävin eilen ensimmäistä kertaa tässä kisassa. Numerolappu oli rinnassa viimeksi puoli vuotta sitten ja sen kyllä huomasi. Tavoitteena oli juosta alle 12 minuutin, mutta taisin jäädä tästä 9 sekuntia. Tulos on kyllä ihan kunnon mukainen, kun ei ole näitä vauhteja tullut paljoa juostua. Keli oli tosiaan vähän loskainen, mutta ei se varmaan paljon hidastanut.
 5. Mäkin voisin ilmoittautua tähän ketjuun, kun tavoitteena on juosta c-luokan tulokset pitkillä ratamatkoilla ja kympillä raja on 37 min. Viime syksyltä mulla on tuloksina 38:59 kympillä ja 18:29 vitosella. Nämä tuli kohtuu vähäisellä harjoittelulla, joten uskon että tavoite on ihan realistinen. Harjoittelu perustuu tällä hetkellä ammatilliseen määrään pk:ta, yhteen kiihtyvään vk lenkkiin viikossa ja ruskoihin. Kirjoittelen tuonne harjoituspäiväkirjojen puolelle tarkemmin näistä.
 6. Puolikas tuli juostua Vantaalla. Kiitoksia järjestäjille hyvin järjestetystä tapahtumasta, kaikki pelasi mallikkaasti. Kaksi aiempaa puolikasta on päätynyt totaaliseen kanttaamiseen, joten tavoitteena oli saada vain ehjä juoksu. Tästä syystä tuli lähdettyä ehkä turhankin varovasti alussa. Eka kymppi 41:59, toka 40:29 ja viimeiset 1,1 km 4:03, loppuaika 1:26:31. Rohkeammalla aloituksella olisi varmaan saanut vähän paremman ajan, mutta seuraavalla kerralla sitten. Kiitokset ossik:lle lopun vetoavusta, porukassa on aina helpompi juosta. Mun mielestä ne alikulkuja ennen olleet mutkat oli vähän turhan tiukkoja, kun vauhti kiihtyi aina alamäessä. Muuten reitti oli mukavan vaihteleva ja nopea.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy