Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Lazy runneR

Jäsenet
 • Content Count

  17
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Puolimaraton
  Hcr 09 1.42,07
 • Maraton
  Hcm 08 3.52,58
 1. Löytyy liikkuvaa kuvaa joroisilta http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=266008
 2. Lazy runneR

  Perhosuinti?

  Masters ope just tais sanoa että vähemmällä hengityksellä asento pysyy parempana, Koska pää pysyy alhalla ja lavat antaa paremmin periksi niin käsiin saa paremman pyörityksen. Nimimerkillä kiduksia kasvattamassa.
 3. Ja jos oikein pikana haluaa niin tuolta löytyy Eikä tartte edes uida. Tai sitten pitää tehdä pitkän kaavan mukaan ja opetella uimaan oikeesti. Pikana ei taida sitäkään oppia. Ei ainakaan onnistunut omalla kohdalla :viheltely:
 4. Ostin talvella pyöran Cicli b fly sram rival osat ja mavicin aksium race vanteet visionin tt bar kokonais hinta N.1200€ Kaupan päälle sedät autto ajoasennon säädössä. (Pyörähuolto.com Lauttasaaressa)
 5. Ei pidä antaa tasoitusta kalustossa ammattilaisille:075: Itellä on alurunko ja kilometrejä kertyy silläkin ihan mukavasti. Jos on liikaa rahaa tai meinaa ruveta harrastamaan tosissaan kandee hankia kuitua. Sitäpaitsi kuitu ei kestä (roiskimista tai) kolhuja kovinkaan hyvin.:throw:
 6. Sarjassamme noviisi kysyy taas! Saako joroisisssa käyttää aika-ajo tankoa?
 7. Millä kuskaatte pyöriänne pitkin poikin suomea kun käytte kisaamassa
 8. Lazy runneR

  Alelaari

  Nyt taitaa lähteä halvalla? Dobsom r90 juoksupuku 39€ Lahdessa Kärkkäiseltä!
 9. Kokemuksia Focuksen rungoista. Ovatko käypää tavaraa.
 10. Kokemuksia Chebicin rungoista ja hinnoista? Kävin kyselemässä hintoja paketin sais 1780€ shimanon 105 osilla. Onkohan hintansa väärti?
 11. Sen takia selvitystyö on käynnissa jos sais "vanhaamallia" halvemmalla. Nishiki löytys jo 500€. Treeni kilometrejä tulee 100-250 viikossa eli kandeeko hankkia kuinka kallis pyörä.
 12. Kannattaako hankkia Nishiki Criterium vai cicli b cros jos aikoo ensi kaudella pärjäillä tri kisoissa. Onko parempia vaihtoehtoja
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy