Jump to content
Juoksufoorumi.fiepp

Jäsenet
 • Content Count

  113
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Profilen kahden pullon telineen runko katkesi kahdesti, vaihtoivat kyllä uuteen, mutta kyllästyin ja ostin Pro aero fuel -telineen. Siihen kiinni Profilen pullotelineet, jotka ovat ihan hyvät. Pron telineen runnko tukevuudessaan aivan toistamaata.
 2. Accelerate Storesta näyttäisi löytyvän. US 9 lienee UK 8,5. Syksyllä tilatessa olisi varastokoosta saanut 10£ alennusta, joten kannattaa kysäistä.
 3. epp

  Zerodroppi maratonille

  Löytyi vielä ulkomailta vanhanmallinen Altra The One, kokeillaan nyt sitä. Lisäksi kiinnostaisi Brooks Pure Connect 3, jota ei tunnu Suomesta saavan mistään. Onko tästä havaintoja? Tai miten koot suhtautuvat kakkos- ja kolmosversion kesken? Ilmeisesti ainakin kolmosessa varvastilaa on levennetty.
 4. epp

  Zerodroppi maratonille

  Nuo Sauconyt vaikuttaa mielenkiintoisilta. Onko niissä kuinka leveä varvastila? Näyttävät aika kapeilta. Sent from my iPad using Tapatalk
 5. epp

  Zerodroppi maratonille

  Haen minimalistishenkistä kenkää enintään maratonin mittaisille matkoille seuraavilla vaatimuksilla: -zero drop tai max 4-5mm -tilava varvastila -ei paljasjalkakenkä vaan pohjaa saa olla -löysä/tueton Yritän löytää jotain samantyylistä kuin New Balance MR10, jossa on jonkinverran pohjapaksuutta ja 4mm droppi. Näitä vain ei enää tunnu mistään saavan. Altra 3sum on testattu, mutta kantapää tuntuu kovin matalalta eikä oikein istu. Muut Altrat taas ovat aika paksupohjaisia.
 6. epp

  Perusmatkan SM Kuopio 2014

  Nyt olisi tosiaan hyvä sauma uittaa ilman pukuja. Kunhan ei kovasti tuule, vesi varmaankin pysyy riittävän lämpimänä. Olisihan se mielenkiintoista ja voimasuhteet uinnin osalta voisivat muuttua. Itse en märkäpuvulla uinnista niin kovasti nauti vaan mielummin menisin ilman.
 7. epp

  Bontin ajokengät

  No longer available... Ollut jo pitkään loppu.
 8. epp

  Bontin ajokengät

  Wigglestä kyllä joitain maantie bontteja saa muttei tätä sub8:a. Bike24:stä kyllä taas saa Bontrageria muttei Bontia.
 9. epp

  Bontin ajokengät

  Mistähänpäin Suomea löytyisi Bontin ajokenkiä, sub8 -mallia lähinnä? Signaturessa on Bontia, muttei ko. mallia. Myös ulkomaiset vaihtoehdot kelpaavat, sillä Suomisaatavuus näyttää heikolta.
 10. epp

  Nastola talvitriathlon 2014

  Tässäpä tukku kysymyksiä: -Pääseekö altaaseen verraamaan infon jälkeen ennen lähtöä? -Montako uimaria per rata, lähtö vedestä/hyppy? -Onko hiihtobaanan korkeusprofiilia missään löytyvillä? -Saadaanko Pajulahteen lunta? :)
 11. epp

  Finntriathlon 2014

  Luulisi, että ainakin yleisiin sm-sarjoihin pääsee oikeat huiput myöhemminkin. Ei välttämättä ole kisakalenterit ensivuodelle lukossa. Olen kuulevinani sellaisia ääniä, jotka kertovat osallistujia olevan jo liikaa ja kisan liian suosittu. Muistelkaa kuitenkin muutama vuosi taaksepäin. Onhan tämä nyt varsinkin lajin kannalta aivan huippujuttu. Suosio nimittäin.
 12. epp

  Kuopio SM OLY

  Muutama käytännön kysymys koskien ag-lähtöä. - Tuolla ilmeisesti on jokaiselle oma vaihtopaikka? Missä välissä kamat voi paikoilleen viedä? Saako käynnissä olevien lähtöjen aikana käydä vaihtoaluuella? - Miesten ag info näyttää olevan 12.20. Kauanko tämä kestää ja ehtiikö sen jälkeen pukea vielä märkkärin vai kannattaako kabinettiin tulla jo osin pukeutuneena? Verryttelyä vedessä ei taida ainakaan ehtiä.
 13. epp

  Joroinen 2013

  klo 16 infossa kysyjä oli saanut aiemmin organisaatiolta luvan kuunnella musiikkia juostessa, mutta tässä infossa mielestäni aika selkeästi sen jälkeen kiellettiin kuuntelu koko kisan aikana. Ylituomarin päätös. Morningstar: Yksi syy miksi juostessakaan ei ehkä pitäisi kuunnella: ei kuule takaa tulevien pyyntöjä päästä ohi. Kisan voittaja viimeisellä kierroksellaan sai melkoisesti pujotella meidän hitaampien seassa ja takaa kuului useammankin kerran sorryä ja anteeksi, että pääsiskös ohi. Reitit oli kuitenkin aika kapeat. Ehkä jollain yhden kierroksen reitillä ei niin väliä juoksussa.
 14. epp

  Giro Air Attack -kypärä

  Onko kenelläkään kokemuksia Giro Air Attack kypärästä triathlonkäytössä tai käytöstä ylipäänsä? Kiinnostaisi lähinnä monipuolisuutensa vuoksi, sekä ei todennäköisesti olisi niin tarkka pään asennosta. Perinteisellä aerokypärällä alaspäin katsellessa menettää tehokkaasti aerodynaamisuutta kun kypärän perä osoittaa kohti taivasta.
 15. epp

  Garmin Forerunner 910XT

  Olen monasti meinannut kokeilla juosta avovesiuintimoodissa, jonka voisi kuvitella laskevan askelia. Uinnin käsivedothan se laskee, miksei sitten juoksun käsivedot ja sehän on yksi yhteen jalkojen kanssa. Pitäisi testata.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy