Jump to content
Juoksufoorumi.fiWauchti

Jäsenet
 • Content Count

  1 605
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

Wauchti last won the day on June 6 2018

Wauchti had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NImellisesti kierros on 20 mailia. Kilpailijat ovat tosin varsin yksimielisiä että oikeasti se on lähempänä maratonia, mikä toki kisan nimi huomioiden olisikin sopiva matka (nimessä marathons monikossa). Lazarus Lake tekee pieniä muutoksia reittiin vuosittain ja varsinkin, jos joku läpäisee, joten reitti ei ole vakio. Pari vuotta sitten taisi tehdä isomman remontin. Kaikenlaiset gps-laitteet ovat kisassa kiellettyjä, joten kukaan ei ole mitannut todellista pituutta (ainakaan luvallisesti).
 2. Blogikirjoituksessaan Kilian valaisee tuota radan valintaa. Kyse on siitä, että tuo Måndalenin rata on 4km heiltä ja hän on kyseisen seuran (Måndalen IL) jäsen, eikä hän halunnut matkustaa kauemmaksi yritystä varten. Optimointia on toki sekin, että kenttä on aivan lähellä, jolloin ei tule matkustamisesta tai muualla nukkumisesta johtuvaa väsymystä, kun tarkoitus on juosta koko yö. Blogissa hän myös kertoo, kuinka hänelle on osittain vammojenkin myötä selvinnyt, että tasaisella juoksu on aivan eri laji kuin vuorijuoksu ja harjoitusta on pitänyt radikaalisti muuttaa. Hyvä kysymys on sitten kuink
 3. Ja muistetaan että Zach Bitter jatkoi hidastamatta 12h täyteen ja otti senkin ennätyksen. Eipähän ainakaan jää kiinni maisemista tai helteestä. Sisäratakin näyttää tässä vaiheessa olevan ihan kohtuullisessa kunnossa. Paremmassa ainakin, kun Kouroksen ennätysjuoksussa, jossa sisärata ilmeisesti tulvi ainakin osan aikaa ja joutui käyttämään ulompia ratoja.
 4. Hoka Speedgoat puuttunee listalta siksi, että se on pitkien kisojen polkukenkä, jota kukaan tuskin tiekisoissa käyttää. Polkukisoissa taas ei pohjan paksuusrajoitusta ole lainkaan. Maastojuoksussa rajoitus on 25mm, jonka Speedgoat kyllä ylittää, joskaan maastojuoksuun ne eivät muutenkaan ole parhaimmillaan.
 5. Yleensä Suomessa palkinnot jaetaan sarjoittain ilmoittautumisen mukaan. Monissa kisoissa voi valita osallistuuko ikäsarjaan vai yleiseen. Itse esim. joskus vuosia sitten tulin yhdellä pienellä maratonilla toiseksi ja sain M40 sarjan toisen palkinnon, koska voittaja oli samasta sarajasta. Kolmantena oleva sitten ihmetteli, kun oli yleisen sarjan voittaja, vaikka oli hävinnyt kymmeniä minutteja voittajalle. Olisiko ollut vielä niin, että neljäs oli oikeasti yli 40v, mutta oli vahingossa ilmoittautunut yleiseen sarjaan ja sai siten yleisen sarjan kakkospokaalin. Viimeksi samaan kisaan osallistues
 6. Wauchti

  Sealskinz sukat

  Kyllä ainakin minulla olevissa Sealskinz:eissä on vedenpitävä kalvo. Toki malleja on useampia ja kaikissa ei välttämättä ole. Kannattaa varmistaa tuo ostaessa. Itselläni on kahdet lähelle polevea ulottuvat ohuempaa mallia. Ovat toki kalvoineen silti melko paksut. On myös paksumpi malli, mutta sille en keksi kovin paljon käyttöä, paitsi ehkä kovalla pakkasella ihan lämmön vuoksi. Toisissa näistä ohuemmista on ylhäällä jonkinlainen neopreenisysteemi, jonka pitäis estää veden meno sukkiin. Sukkien materiaali ei ole kaikkein mukavinta jalkoja vasten, kuten Seppokin on havainnut. Ratkaisunani tähän
 7. Karel Sabbe tuli juuri takapihakierrokselta 72 eli se on sitten ensimmäistä kertaa takapihakisassa 300 mailia / 3 vrk. Eiköhän Merijn Geerts tule myös piakkoin. Tyypillisesti Karel on juossut noin 40 minuutin ja Merijn noin 50 minuutin kierroksia. Seuraavalla kierroksella alkaa sitten neljäs vuorokausi.
 8. Mitäs erikoista tuossa on. Juurihan hän lähti lenkille. (Lenkille numero 70 kolmen vuorokauden sisään)
 9. Belgialaiset lähtivät kierrokselle 69. Steenen vanha takapihaennätys on 68, joten nyt kolme juoksijaa on saavuttanut sen. Dauwalterkin pääsi parantamaan ennätystään kierroksella.
 10. Courtney Dauwalter on tullut maaliin, joten USA:n kisa on sitä myöten selvä. Enää Belgia jännättävänä.
 11. Pitää toki ja ainakin toisen pitää vielä juosta yksi kierros lisää, jotta ohittavat kierrosluvussa Dauwalterin, jos tämä ehtii kierroksen loppuun, joten ihan varma heidän voittonsa ei siis vielä ole. Kohtahan tuo selviää.
 12. Lazarus Lake: "courtney and harvey finished 67 and started 68 . but harvey came back his hallucinations were so bad that he was too confused to do the loop." Eli Courtney voittaa USA:n, kunhan pääsee kierroksen loppuun, mutta Belgiaan menee nyt sekä maidenvälisen kisan voitto, että henkilökohtaisen.
 13. Pihalta 64 tuli enää 5 juoksijaa maaliin. Meksikon Parralla on siten enää vain kunniakierros jäljellä, jotta voittaa Meksikon kisan. Nyt Viniegra oikeasti lopetti. Meksikon Juan Contreras lopetti kesken kierroksen 62. Nyt siis jäljellä on Belgian ja USA:n kaksikot. EDIT: Itse asiassa ei ole kunniakierrosta jäljellä, koska Viniegra ei juossut kierosta 64, eli nyt on aidosti 4 juoksijaa jäljellä.
 14. Torbjörn Gyllenbring voitti Ruotsin kisan. Nyt enää seitsemän juoksijaa kolmesta maasta jäljellä. EDIT: Ilmeisesti yksi meksikolaisistakin (Miguel Lara Viniegra) on lopettanut, joten jäljellä on kolme kahden joukkuetta. EDIT2: USA on siirtynyt tunnilla 55 tasoihin Kanadan kanssa toisesta sijasta. Eiköhän joukkuemitalit sitten mene 1) Belgia 2) USA 3) Kanada. Meksikon joukkue tarvitsisi 35 tuntia Kanadan saavuttamiseksi, mikä tuskin onnistuu. Belgian ja USA:n ero taas on 42 pihaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy