Jump to content
Juoksufoorumi.fiWauchti

Jäsenet
 • Content Count

  1 599
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

Wauchti last won the day on June 6 2018

Wauchti had the most liked content!

Community Reputation

340 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3240 (2009)
 • 10km
  39:21 (2014)
 • Puolimaraton
  1:26:25 (2008)
 • Maraton
  2:59:51 (2011)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Karel Sabbe tuli juuri takapihakierrokselta 72 eli se on sitten ensimmäistä kertaa takapihakisassa 300 mailia / 3 vrk. Eiköhän Merijn Geerts tule myös piakkoin. Tyypillisesti Karel on juossut noin 40 minuutin ja Merijn noin 50 minuutin kierroksia. Seuraavalla kierroksella alkaa sitten neljäs vuorokausi.
 2. Mitäs erikoista tuossa on. Juurihan hän lähti lenkille. (Lenkille numero 70 kolmen vuorokauden sisään)
 3. Belgialaiset lähtivät kierrokselle 69. Steenen vanha takapihaennätys on 68, joten nyt kolme juoksijaa on saavuttanut sen. Dauwalterkin pääsi parantamaan ennätystään kierroksella.
 4. Courtney Dauwalter on tullut maaliin, joten USA:n kisa on sitä myöten selvä. Enää Belgia jännättävänä.
 5. Pitää toki ja ainakin toisen pitää vielä juosta yksi kierros lisää, jotta ohittavat kierrosluvussa Dauwalterin, jos tämä ehtii kierroksen loppuun, joten ihan varma heidän voittonsa ei siis vielä ole. Kohtahan tuo selviää.
 6. Lazarus Lake: "courtney and harvey finished 67 and started 68 . but harvey came back his hallucinations were so bad that he was too confused to do the loop." Eli Courtney voittaa USA:n, kunhan pääsee kierroksen loppuun, mutta Belgiaan menee nyt sekä maidenvälisen kisan voitto, että henkilökohtaisen.
 7. Pihalta 64 tuli enää 5 juoksijaa maaliin. Meksikon Parralla on siten enää vain kunniakierros jäljellä, jotta voittaa Meksikon kisan. Nyt Viniegra oikeasti lopetti. Meksikon Juan Contreras lopetti kesken kierroksen 62. Nyt siis jäljellä on Belgian ja USA:n kaksikot. EDIT: Itse asiassa ei ole kunniakierrosta jäljellä, koska Viniegra ei juossut kierosta 64, eli nyt on aidosti 4 juoksijaa jäljellä.
 8. Torbjörn Gyllenbring voitti Ruotsin kisan. Nyt enää seitsemän juoksijaa kolmesta maasta jäljellä. EDIT: Ilmeisesti yksi meksikolaisistakin (Miguel Lara Viniegra) on lopettanut, joten jäljellä on kolme kahden joukkuetta. EDIT2: USA on siirtynyt tunnilla 55 tasoihin Kanadan kanssa toisesta sijasta. Eiköhän joukkuemitalit sitten mene 1) Belgia 2) USA 3) Kanada. Meksikon joukkue tarvitsisi 35 tuntia Kanadan saavuttamiseksi, mikä tuskin onnistuu. Belgian ja USA:n ero taas on 42 pihaa.
 9. Takapihat kierretty 50 kertaa ja Belgia (Maunat) ja USA (Conrad) menettivät kumpikin yhden juoksijan. Nyt siis jäljellä kolme kahden joukkuetta (Belgia, USA ja Ruotsi) sekä kaksi kolmen joukkuetta (Saksa ja Meksiko) eli yhteens 12 juoksijaa. USA tarvitsee siis vielä viisi tuntia saavuttakseen Kanadan ja toisen sijan. Ruotsi on neljäntenä 11 pihaa USA:n perässä, mutta välimatkahan ei muutu, jos juoksijoita on saman verran. EDIT: Kierrokselle 51 lähti saksalaisista ilmeisesti vain yksi. Jos tieto pitää paikkansa, niin siellä juostaan enää voittajan kunniakierrosta ja kokonaiskisassa
 10. FB:n ryhmästä, jossa porukka on seurannut lähtijöitä live -kameroista tai sattoi jopa olla kyse paikalla olijoista. Kaikki viisi siis saapuivat kierrokselta 48, mutta tässä on kyse kierrokselle 49 lähteneiden määrästä. Nyt on siis ilmeisesti takapihoja kiertämässä neljä kolmen ryhmää (Belgia, USA, Saksa ja Meksiko) ja yksi kahden ryhmä (Ruotsi).
 11. Nyt on 48 pihaa juostuna eli 200 mailia ja 2 vrk täynnä. Ilmeisesti 2 USA:n juoksijaa keskeytti tähän ja kierrokselle 49 jatkoivat Conrad, Dauwalter ja Lewis.Varmaankin nuo kaksi muuta ovat pystyneet roikkumaan sen varjolla, että 200 mailia tulee kohta. Muiden maiden kaikki jäljellä olevat juoksijat lähtivät myös. Jos tuo tieto pitää paikkansa, niin tällä joukolla toisen tilan ja Kanadan saavuttamiseen tarvitaan vielä viisi tuntia ja Belgian joukkueen voitto alkaa olla melko varma.
 12. Kierroksia nyt 46 ja Austraaliassa ja Ranskassa saatiin voittajat, joten mukana on enää 5 maata ja 16 juoksijaa. USA viidellä juoksijalla jahtaa jo lopetaanneen Kanadan toista tilaa. Siihen tarvitaan vielä 25 pihaa eli viisi tuntia nykyisellä kokoonpanolla tai enemmän, jos porukka vähenee. Belgia jatkaa kärjessä kolmella juoksijallaan ja lienee enää aika vaikeasti tavoitettavissa. Ruotsi menee seuraavalla tunnilla Ranskan ohi neljänneksi, jos kummatkin jäljellä olevat saavat seuraavan kierroksen loppuun. Saksa saa samoin Suomen kiinni, jos kaikki kolme saavat vielä kierroksen. Henkilökohtaises
 13. Onnittelut kovista tuloksista! Aika hommaa juosta pari viileää sateista yötä. Nyt kun 43 kierrosta juostu, niin USA:n joukkueella edelleen viisi juoksijaa. Nykyasetelmilla nousevat kolmessa kierroksessa kolmanneksi ohi kahdella juoksijalla jatkavista Ranskasta ja Ruotsista. Kärjessä olevalla Belgialla on jäljellä 3 ja eroa USA:an on aika paljon. Toisena olevassa Kanadassa toinen lopetti, mutta heillä on aika monta pihaa kaulaa seuraaviin, joten pitkään saavat juosta hopeaa tavoittelevat. Toiseksi eniten juoksijoita on Meksikolla, joten ilmeisesti Tarahumara-joukkueen hehkutus ei ol
 14. Wardian piti alun perin olla mukana, mutta ilmeisesti jostain syystä päässyt. Peruutus on tosin ilmeisesti tullut hyvissä ajoissa, kun ei ollut merkitty dns:ksi. Muutenkin USA:n joukkueella on ollut yllättävän suurta katoa. Viimeiset voivat joutua vetämään aika tavalla kierroksia, jos aikovat mitalleille joukkuekisassa. Suomen kolmas tila on nyt kovasti uhattuna, kun neljäntenä olevalla Belgialla on tässä vaiheessa (28 kierrosta) kaksi juoksijaa enemmän ja ovat vain kolme pihaa jäljessä. Näillä kierroksilla tilanteet voivat muuttua nopeasti puoleen tai toiseen, jos tulee monta kesk
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy