Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Ajlis

Jäsenet
 • Content Count

  522
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Ajlis

 • Syntymäpäivä 24.09.1959

Converted

 • Coopperi
  2008: 5/08 12 min
 • 10km
  2007: Tre 8/07, Jkl 9/07, K:pää 10/07
 • Puolimaraton
  2008: Forssa 6/08, Hml 7/08, Jkl 9/08
 • Maraton
  Päämääränä: 2011
 • Tavoite
  Juoksun uudelleen aloittaminen
 1. Meillä on jostain joskus saantu mainoskylmälaukku. Sellainen että siihen sopii juuri se pari pientä juomapulloa. Mutta jos et kylmälaukkua löydä, niin miten olis termospullo. Aamulla kylmät juomat termariin ja työpäivän jälkeen sitten juomapulloon. Ruokatermariin sopii ne patukat.
 2. Toivottavasti löydät hyvän lääkärin. Tiedän Tampereelta extra-hyvän astmalääkärin ja voi melkein sanoa, että hän antoi minulle astman kanssa uuden elämän :026:
 3. Ajlis

  Polar tekstiiliranneke

  Tampereen seudultakin olisi kiva löytää....
 4. Meillä on kaksi VALKOISTA cotonia, joista toinen ON "vihainen". Oikeasti se on vähän "pipi-pää", heikon hermorakenteen omaava ja erittäin arka. Rouva oli varmaan törmännyt meihin jossain ;o) Valkoisten koirien kanssa saa olla varovainen =)

 5. Hauska tositarina huskystä: Olin eilen 3-kuisen huskynpennun kanssa eläinlääkäriasemalla, kun eteiseen tuli vanhempi naishenkilö pikkukoiransa kanssa. Hän katseli hetken sylissä rötköttävää pentuani ja kysyi sitten varovasti, että mitäs rotua tuo on? Vastasin, että siperianhusky. Ai jaa, sanoi rouva. Se ei sitten vielä varmaan ole tullut vihaiseksi, kun se on noin nuori. En ehtinyt vastaamaan mitään, kun rouva jatkoi. Niin tai sitten se ei ole vihainen kun se on noin valkoinen väriltään... :)

 6. On nuo pennut uskomattoman suloisia. Jääkö nuo valkoiset valkoisiksi vai muuttuuko väri kasvun myötä?

 7. Pakkasta liikaa p****le, kymmenen huiteissa riittäisi oikein hyvin. :076:
 8. En kyllä juurikaan talvella ulkona pysty juoksemaan, siis kun säät ovat mitä ne nytkin taas on eli pakkasta. Mutta nuo Gaiterit ovat kyllä paras keksintö sitten pyörän, mitä nyt vähän suunnittelussa olisi parantamisen varaa. Ei palele nilkat ja akilekset toimivat paremmin kuin koskaan, eikä ole muuten koskaan ennen nilkat myöskään hikoilleet Aikaisemmin käytin itse kutomiani villasäärystimiä (100% villaa), mutta kyllä nuo "tehdas"valmisteiset tällä kertaa olivat paremmat.
 9. Katselin viikonloppuna jotain loppukevennystä jossa kerrottiin jotain sinnepäin, että Etelä-Suomessa hiihtokoulut ovat saaneet suuren suosion ja valtaosa osallistujista on n. 30 v. Joten tuskin kuule siellä etelässä suurin osa edes tietää mitä hiihtäminen tarkoittaa tai että ihan tavallinen mattimeikäläinenkin voi hiihtää ja tykätä siitä. Tää kommentti oli nyt ihan pakko laittaa, älkää kukaan käyttäkö hernepussia :fighting0056:
 10. No johan olisikin aika tampio, jos tuossa tilanteessa ladulle olisi jalkamiehenä pakko ängetä. Ps. Hiihtoputkia ei ole ihan joka kylässä eikä ihan jokaisessa kaupungissakaan, joten ei näitä hiihtäjiä voi niihinkään määrättömästi sulloa :thumbsup:
 11. Täällä korvessa ei kukaan kävele ladulla, mutta sen sijaan joka talvi saa kirota pölkkypäisiä kölvejä jotka ajaa moottorikelkoilla tai mönkijöillä ladut p****ksi. Ärsyttää hiihtäjänä ja siksi, että latua ylläpidetään talkoovoimin eikä niillä kelkoilla/mönkijöillä noilla paikoin edes oikeasti saisi lain mukaan ajella.:076: Tuota joskus mietin kun noissa taajamissa jotkut puolustelevat, että samoja verorahoja hekin ovat olleet maksamassa kuin hiihtäjät ja heillä on sitten oikeus kävellä/pissittää koiriaan jne. missä he haluavat. Ei taida tulla mieleen, että heidän ansiostaan niitä verorahoja kuluu enemmän niiden latujen ylläpitoon kun ne on sutattu ja pohjia joudutaan ajamaan useammin ja reikiä paikkailemaan! :mad14:
 12. Huonoa musiikkia tai liian hiljaisella, kun joudut hartioita kanittamaan kuullaksesi Oikeasti varmaan jotenkin jännität hartioita korviin tms. luulisin. Itsellä tulee joskus pipon kiristäessä kanitettua hartioita myös juostessa, josta seuraa automaattisesti ikävä tunne lapaluiden väliin. Yleensä silloin venyttelen kesken lenkin hartioita ja lapoja ja matka jatkuu. Kuulun niihin, jotka eivät voi mennä katsomaan lätkämatseja kun niistä tulee hartiat tosi kipeiksi :shocked:
 13. Jos itse hikoilisin jälkihikoilun loputtua, niin epäilisin kyllä vahvasti ylirasitusta, etenkin jos siihen liittyisi tykyttelyä tai muunlaista levottomuutta. Joten vastaus on: kyllä.
 14. Tämä kuullostaa parhaalta selitykseltä. Itsellä hikoilu tosiaan alkaa kun syke lähtee nousemaan. Ja se jälkihikoilun määrä onkin sitten jo luku sinänsä.... :icon_rolleyes:
 15. Ajlis

  H1n1

  Siis, että jos tauti ei tapa niin se vahvistaa :goodvibes:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy