Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Pasi_P

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  1 071
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pasi_P last won the day on January 7 2018

Pasi_P had the most liked content!

Community Reputation

571 Excellent

2 Followers

About Pasi_P

 • Syntymäpäivä 18.05.1962

Converted

 • Coopperi
  3480
 • 10km
  36:39:10
 • Puolimaraton
  1:20:26
 • Maraton
  2:48:22

Recent Profile Visitors

2 390 profile views
 1. Sama. Voisin jatkaa jäsenyyttä pienellä maksulla.
 2. Pasi_P

  Aerobisen kynnyksen %max?

  Juu, ei noissa mitään ihmeellistä ole, näin ne ovat aina olleet. Ja ihan tappiin on vedetty, ei olisi mennyt enempää edes pyssy ohimolla. Ja kuten sanoin, niin kilpailutulokset ovat ihan linjassa testeihin (poislukien tuo 2001 testi). Diesel mikä diesel, joten hapotkin jää alas, toki kertoo myös harjoittelusta. Kroppa toimi aika hyvin maratontehoilla.
 3. Pasi_P

  Aerobisen kynnyksen %max?

  Noihin aikoihin kisat ovat menneet seuraavasti: Cooper 3450 m, 10k 37:15, 1/2-maraton 1:22xx maraton 2:56xx. Kympin keskisyke oli 169 tuossa 37:15 kisassa.
 4. Pasi_P

  Aerobisen kynnyksen %max?

  Tässä. 2011 testi meni pieleen. Testin aikana sain jonkin mystisen hyperventilointikohtauksen ja esim testin viimeinen kuorma juostiin ilman maskia, en kyllä ollut kovin hyvässä kunnossakaan silloin. 2008, 2009 testit ovat linjassa ja vastasivat hyvin sen aikaisia kilpailutuloksia. Olen tehnyt suorat testit muutaman kerran myös Vierulla ja ihan samassa linjassa kynnykset ovat suhteessa maksimiin. Tuloksista näkee selvästi että ongelma on paska hapenotto, mutta kynnykset ovat kuitenkin ihan hyvässä jamassa.
 5. Pasi_P

  PK1 mietteitä?

  Korjaan hieman. Unohdin palauttavan kokonaaan. Noin 5 % PK-volyymista on palauttavaa (alle PK1). Eli menee suurinpiirtein näin: Palauttavaa 5 % + PK1 70% + PK2 5% + 20 % VK/MK/NK.
 6. Pasi_P

  Aerobisen kynnyksen %max?

  Niin, tästä on kysymys, ja samasta asiasta keskusteltiin toisessa ketjussa, missä itsekin olit mukana.
 7. Pasi_P

  PK1 mietteitä?

  Koko PK-harjoittelun osuus on mulla (silloin kun pääsen kunnolla harjoittelemaan) noin 80%, josta PK2 osuus muutamia prosentteja, max 5%. Vähän lonkalta tulee, mutta jotain tuon suuntaista kuitenkin. Eli en juurikaan PK2-tehoa juokse. Joskus juoksen pitkikset kiihtyvsti PK-alueen sisällä, ja kevyen viikon reippaan saatan juosta PK2-alueella. Joskus sitten fiiliksen mukaan muutaman kilsan silloin tällöin. Jos määrät ja tehot on tapissa, niin mun keho ei kestä juurikaan PK2:sta
 8. Pasi_P

  Aerobisen kynnyksen %max?

  Niin, siis kyllä mä olen sitä mieltä että hyvällä harjoittelulla kynnykset voi kuntoilijakin nostaa tuonne 75-80%, ja 85.90% haminoille. Ainakin silloin pohjat pitävät riittävän hyvin. Mistä nuo määritelmät tarkalleen tulevat, en tiedä. Ihan samalla tavalla kuin en tiedä mistä tulee 55-60%, ja 75-80% luvut.
 9. Et ollenkaan, hyvä kun jaoit! Kieltämättä mullakin kulmakarvat kohosivat kun näin videon, miksi se on pitänyt alunperinkään tehdä. Mutta enemmän mua ihmetyttää Lokan & co touhut, miksi?
 10. Jep. Pottosen hyvä kaveri vastaa. https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2019/12/24/rauhaa-ja-hyvaa-tahtoa/?fbclid=IwAR31ugEdb0tyzTyfm8stuCIY-Shi5Y-SlHoaT3aQFWUJ9g67rpX3SMQtfEo
 11. Haaviston toiminta on todettu asianmukaiseksi eduskunnan ulkoasianvaliokunnassa, eikä oikeuskanslerikaan ole nähnyt moitittavaa Haaviston toiminnassa. Lisäksi asiasta on tehty välikysymys. Ulkoministeriön työilmapiiri on ollut huono jo kauan ennen Haaviston ministeriyttä, jota selvittämään oli muodostettu jonkinlainen työryhmä (eikös tämä tapahtunut Solinin ollessa ministeri?) Tämä pitäisi olla aika selvää, mutta ei näköjään perseille ja apupuolueille, vaan jankutus sen kuin jatkuu niin kuin pikkulapsilla karkkikaupassa, kun eivät saa tahtoaan läpi. Mä veikkaan. Perustuslakivaliokunta toteaa Haaviston toiminnan lailliseksi, jonka jälkeen alkaa helvetinmoinen älämölö vihervassareitten mädättämisestä.
 12. Onnistuu se täälläkin, kunhan ensin vaikka esittelisi itsesi ja kertoisit vähän taustoja. Voisi syntyä vaikka keskustelua. Vai kuvitteletko ihan oikeasti että kaikki automaattisesti tietävät kuka nimimerkin takaa löytyy?
 13. Minäkään en ymmärtänyt, mutta ei silläkään ole mitään merkitystä.
 14. Pasi_P

  Aerobisen kynnyksen %max?

  Mulla on hyvässä kunnossa aerobinen kynnys ollut VO2%max 81, ja työ%max 76. Anaerobinen kynnys VO2%max 93, ja työ%max 89. Kyllä mä olen niin ymmärtänyt että kynnykset pitäisivät olla noin 75-80%, (aek), ja 85-90% (anaek), tai jos jää alle, niin kuntotekijät eivät ole optimaaliset ja painotus treenissä sitten sen mukaan. Sen takiahan testeissä käydään, että näitä asioita selvitetään, eikö vaan? Mitä @MMM sulla eri testien väliset prosentit ovat olleet, ja miten olet huomioinut testitulokset harjoittelussa?
 15. Kaveri taannoin kysyi miksi persut vituttaa mua niin paljon. Tässä pari esimerkkiä (ja näitä riittää, eikä tarvitse edes kaivella). No, toinen varmaan käy kuuntelemassa jatkot rosiksessa ja toiseen voisi kommentoida, että onko nyt ok sanoa natsi-Halla-Aho? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3b0c254c-c59b-49e3-8c70-596dfd1d206d
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy