Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Pasi_P

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  933
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pasi_P last won the day on January 7 2018

Pasi_P had the most liked content!

Community Reputation

385 Excellent

2 Followers

About Pasi_P

 • Syntymäpäivä 18.05.1962

Converted

 • Coopperi
  3480
 • 10km
  36:39:10
 • Puolimaraton
  1:20:26
 • Maraton
  2:48:22

Recent Profile Visitors

1 941 profile views
 1. Teepä vielä Gallup ja kysy mistä se mulkun maine tulee? Blogista olen ainakin huomannut, että kaveri ei siedä mitään öyhöttämistä, ja vastaukset kommentteihin ovat yleensä aika napakoita. Siinäkään ei mielestäni ole mitään vikaa.
 2. En tunne. Blogia luen ja se on mielestäni hyvä, mutta muuta tietoa miehestä ei ole.
 3. Juukalainen, joka rakastaa rauhaa. Mikäs siinä on vikana, sori en ymmärrä. Ja eihän tämä mikään uskonasia edes ole. Ihan hyvin kaveri asioitaan perustelee, ja Timosen työllisyysluvutkin perustuvat tilastoihin.
 4. https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/09/21/tyollisyysihme/
 5. Miten olet selvittänyt pyöräilyn sykerajat?
 6. Auts, joo tämä se oli. Myönnän, käsi pystyyn, ei ollut Toivolalta ihan nappisuoritus tämä. Kävin huvikseni lukemassa Toivolan FB-seinältä selvityksen ja kommentteja niihin, ja kyllähän se kieltämättä vähän haisee. No nyt! Päivän naurut, kiitti!
 7. Hohhoijaa, siitähän tässä nyt onkin kysymys! Kyllä mä tiedän montakin kansanedustajaa, jotka käyttävät julkisia, tai polkupyörää matkoihina mutta joskus aikataulut ovat sellaiset, että taksin käyttö on perusteltua. Mutta, jos ei edes halua ymmärtää, niin eihän siinä mitään..
 8. No niin no, voishan sitä vaikka pomppia tasajalkaa. Mutta kyllä mä ymmärrän hyvin että mennään taksilla. Kyllä kansanedustajilla on varmasti sellaiset aikataulut, että taksin käyttö on perusteltua. Ei kai tommosta etua muuten myönnettäisi.
 9. Euromääräisesti kärjessä on kaksi persesuomalaista, että ei toi ihan paikkansa pidä. Ja en mä oikein ymmärrä koko tätä meuhkaamista taksin käytöstä, mitä lakia tässä on rikottu? Toivolalla oli jotain säätöä jostain tilaisuudesta, mihin oli mennyt taksilla, mutta oliko siinäkään sitten mitään sen kummempaa?
 10. Mua ei mainokset häiritse. Olisin kuitenkin valmis maksamaan 30 eur/vuosi, vaikka mainoksilla. On tää sen verran hyvä foorumi ja saisi Seppo edes vähän vaivanpalkkaa.
 11. Pasi_P

  Kilpirauhanen

  Samikset! Mulla oli arvot melko samoissa, ja lekurin mukaan kokeilulääkitys on perusteltua, koska oireet täsmäävät. Oho! Syötkö Tyroksiinia? Paljonko annostus on?
 12. Pasi_P

  Oura sormus

  Mä luin tämän eri tavalla. Eikös tässä vaan pohdittu asiaa eri kanteilta? Ei niin että biohakkerointi, (tai self-tracking), olisi lähtökohtaisesti hyvä tai huono juttu. Huuhaata löytyy, mutta ihan hyviäkin juttuja. Tämän jutun perusteella elektroninen haarukka vs Oura-sormus voisivat olla ääripäissä. Siitä olen eri mieltä, että Oura-sormus ei anna ohjeita - kyllä se antaa.
 13. Pasi_P

  Oura sormus

  Tää oli launtain lehdessä.
 14. Pasi_P

  Oura sormus

  Hö! Sorry, en nähnyt vain tilaajille täppää. Copy/paste ei varmaan ole sallittua?
 15. Pasi_P

  Oura sormus

  Hesarissa hyvä juttu itsensä mittaamisesta. https://www.hs.fi/paivanlehti/02022019/art-2000005986221.html
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy