Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pasi_P

Jäsenet
 • Content Count

  863
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pasi_P last won the day on January 7

Pasi_P had the most liked content!

Community Reputation

328 Excellent

2 Followers

About Pasi_P

 • Syntymäpäivä 18.05.1962

Converted

 • Coopperi
  3480
 • 10km
  36:39:10
 • Puolimaraton
  1:20:26
 • Maraton
  2:48:22

Recent Profile Visitors

1 614 profile views
 1. Pasi_P

  Kysy mitä tahansa ketju

  Jengi menee liian helposti hypetykseen mukaan ja ostettuaan Hokat tajuaa, ettei ne nyt niin hyvät ollutkaan? Mulle kävi niin.
 2. Pasi_P

  Paastoaminen

  Ok, osaatko sanoa mistä TN:n perustelut löytyvät sille, että rasva-aineenvaihdunta alkaa toimimaan yhtä tehokkaasti kuin hh-aineenvaihdunta? Ihan heti en osta väitettä.
 3. Pasi_P

  Paastoaminen

  Tästä jo juteltiinkin vähän, mutta voisitko vielä referoida miten Tim Noakes perustelee sen että VHH olisi hyvä juttu esimerkiksi tavoitteelliselle maratoonarille, joka haluaa saada VK-harjoittelusta parhaan mahdollisen vasteen, sekä varmistaa hyvän palautumisen harjoittelusta? Nykytiedon mukaan niukoilla hh-varastoilla tavoitteellinen harjoittelu ei ole mahdollista tai ainakin harjoitusvaste on huono, palautuminen hidastuu, joka altistaa rasitusvammoilla ja ylikunnon riski on ilmeinen. TN:lla on näkemys asiaan, joka mun itsekin piti selvittää, mutta kiireiltäni en ole ehtinyt. Mutta selvästi olet perehtynyt asiaan, joten jeesannet tässä.
 4. Pasi_P

  Valitus-ja ruikutusketju

  Nizza-Cannes maratonin "live tracking" on helvetin huono vitsi! Minkä takia tommonen järjestelmä edes rakennetaan, jossa ei ole mitään järkeä. Huh huh!
 5. Pasi_P

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Mulla hävisi viime yön unidata johonkin. Synkkasin kellon uudelleen, mutta unitietoja ei löytynyt. Data löytyy aktiivisuus-välilehdeltä, mutta ei varsinaisesta uni-seurannan välilehdeltä. Osaako joku sanoa missä mättää?
 6. Pasi_P

  Paastoaminen

  Ei tässä siitä ole kysymys, etteikö uskottaisi. GS heitti ihan hyvä dieetin, jolla hänellä paino tippuu. Lupasit kokeilla. Kokeiletko?
 7. Pasi_P

  Paastoaminen

  Kyllä mä luulen että hoksasi. Jos mä olisin viikon liikkumatta ja söisin lähes pelkästään skeidaa, niin en voisi hyvin. Tämä on subjektiivinen näkemykseni.
 8. Pasi_P

  Oura sormus

  Ei ollut provosointia, mutta vedäpä nyt itse vähän happea. Kiistanalaista toki, mutta ei yksiselitteisesti kusetusta. Esim tuon väikkärin sidonnaisuuksista sanotaan näin: "Nämä tutkimukset ovat lähteneet käyntiin varmaan jo ajat sitten. Ja tutkimustahan täytyy tehdä, hyvin erikoisistakin asioista. Tässä ei olisi mitään kummallisuuksia, jos ei olisi tätä [ohjaajien] omistussuhdetta. Sidonnaisuudet on kuitenkin kirjattu julkaisuihin", Remes sanoo. Jos ei olisi kirjattu, niin sitten olisi kusetusta. Se, että joku ei menesty ei tee siitä kusetusta.
 9. Pasi_P

  Oura sormus

  Mulla on varmaan mennyt jotakin ohi, mikä tässä on kusetusta? Eikö kyse ole tästä: https://www.yrittajat.fi/uutiset/557847-korvavalosta-tunnettu-valkee-porskuttaa-kasvua-tana-vuonna-40-prosenttia ja tästä: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/mediuutiset-oulussa-julkaistiin-korvavaloa-tutkinut-vaitoskirja-ohjaajilla-yhteyksia-tutkimuksen-rahoittaneeseen-valkeeseen/bd28ba30-a623-3e89-b3bf-afb64f6d0b1c
 10. Pasi_P

  Oura sormus

  Kun kerran floppaa niin toista mahdollisuutta ei anneta, niinkö? Mulla taas on kutina, että tää voisi olla oikeasti hyvä. Se jää nähtäväksi, kunhan joskus saisin mittarin. Mua kiinnostaa tosi paljon palautumisen seuranta, ja toivottavasti Oura sormus olisi luotettava siihen.
 11. Pasi_P

  off topic osa 1

  Kamoon Tak, kerro nyt. Mitä välii vaikka henkilöllisyys selviäisikin, ei Juoksufoorumin BS-pojat sulle kuitenkaan mahtaisi yhtään mitään.
 12. Pasi_P

  off topic osa 1

  Minkälainen juoksu-CV sulla on, sehän meitä kiinnostaa?
 13. Palstan trolli, ei kannata välittää. Mitään järkevää ohjetta kaverilta ei ole tullut mihinkään keskusteluun. Ehkä blogin motto selittää myös jotain: "If nobody hates you, you,re doing something boring". Minulla on oikeus!
 14. Pasi_P

  Paastoaminen

  Mutta riittävätkö tankit esim pitkissä treeneissä? Onko ohjelmassasi pitkä ( n 60-70 min) reipas tjmv? Entä palautuminen, jos koko ajan menet vajailla?
 15. Olisi pitänyt lukea asiayhteys tarkemmin, sorry!
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy