Jump to content
Juoksufoorumi.fiPasi_P

Jäsenet
 • Content Count

  1 134
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pasi_P last won the day on January 7 2018

Pasi_P had the most liked content!

2 Followers

About Pasi_P

 • Syntymäpäivä 18.05.1962

Recent Profile Visitors

3 126 profile views
 1. Paljonko oli matkaa juostuna 6 minuutin jälkeen? Suosittelisin ensin laittamaan jalan kuntoon mahdollisesti ortopedin ja fyssarin ohjeilla. Koska jalkaan tuli infernaalinen kipu, niin siinä voi olla oikeasti jotain hajalla ja Cooper kuukauden kuluttua voi olla tekemätön paikka. Onko Cooperin juoksussa kyse työpaikasta? Jos voit juosta, niin treenaisin mahdollisimman useasti viikossa, tietenkin järki mukana että jalka kestää ja palaudut. Todennäköisesti sun peruskestävyytesi ei vielä ihan kanna loppuun ja sen vahvistaminen olisi tärkeää. Kuukaudessa voisi mahdollise
 2. https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2021/03/02/mies-puri-koiraa/?fbclid=IwAR1U0AS7X3Jx817h0h-sb-pjRzQ_80ug3ryAD0aTgwGTidR78yNY8CnqksA Pääsisikö teillä tällaisessa tilanteessa käymään tällaista? Hallitusta saa ja pitää kritisoida, mutta itse ainakin toivoisin että se tehtäisiin oikeilla perusteilla. Mitä tällainen hämmentäminen ja spinnaaminen auttaa yhtään ketään?
 3. Eihän Baltsulla ole yhtään onnistunutta maratonia juostuna (tilastopajan mukaan enkka on 3:03:48 vuodelta 2013). Väitän että maltillisemmalla (PK)-treenillä tulokset olisivat olleet ihan eri luokkaa.
 4. Olet varmaan seurannut Suomen tapaa hoitaa kriisiä ja verrannut sitä teidän tapaanne. Mikä on sun henkilökohtainen mielipiteesi kokemusasiantuntijana kumpi tapa on parempi? Uuden-Seelannin "oikaistaan vähän tosta", vai Suomen "by the book" linja? Täältä katsottuna porukka siellä taitaa olla aika yhtenäisiä, mitä taas ei voi Suomen mölisijöistä sanoa. Viimeksi eilen oikeusoppineet kiinnittivät hallituksen sanamuotoon huomioita ja moittivat siitä että hallitus rikkoo lakia. Ja siitähän sitten sometuomioistuin sai bensaa liekkeihin. Kuinka pääministerinä on tyttönen joka on ollu
 5. Mielestäni oletkin jo tehnyt yhden tärkeän havainnon, eli olit juossut liian kovilla tehoilla. Sen oletkin jo osittain korjannut. Hyvä niin. 1. Yritä saada harrastuksesta säännöllistä. Jos koko ajan tulee taukoja, niin se tarkoittaa myös sitä että kehitys hidastuu. 2. Lisää harjoituskertoja viikkoon. Varsinaisia treenikertoja ei välttämättä alussa tarvitse lisätä, mutta jos saat lisättyä viikkoon esimerkiksi hyötyliikuntaa (työmatkat, kauppamatkat jne), niin saat niillä lisättyä viikkoon matalatehoista pk-harjoittelua. Nyt sun pk vs vk/mk suhde on pikkuisen liian tehop
 6. Ihan mielenkiinnosta kysyn että millainen lainsäädäntö mahdollistaa tämän? Onko siellä ollut poikkeusolot päällä koko ajan, vai miten pystytään reagoimaan näin nopeasti?
 7. Älä hyvä mies riko jännettä! Jos se kroonistuu, niin peli on pelattu pidemmäksi ajaksi. En ole sun treenaamista seurannut, mutta hoida ihmeessä jalka kuntoon. Ortopedille ja sieltä ohjeet jatkoon.
 8. Juoksufoorumin poliittisilla asiantuntijoilla meni pahasti metsään - taas! https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007804550.html
 9. Juu, en minäkään tarkoittanut, että pitäisi heti mennä tekemään maksimivoimaa, vaan tietenkin perusvoiman kautta. Eikä vienosta hypertrofiastakaan ole haittaa edes kestävyysjuoksijalle.
 10. Nopeusvoimasta on hyötyä lajeissa joissa voimantuottoaika on alle 0,5 s, ja merkitys korostuu kun voimantuottoaika on alle 0,3 s (kestävyysjuoksussa noin 0,14-0,22). Nopeusvoima tarvitsee kuitenkin hyvää maksimivoimareserviä pohjaominaisuudeksi, jotta kehittyminen olisi optimaalista. Parhaiten nopeusvoima kehittyy yhdistetyllä maksimi- ja nopeusvoimaharjoittelulla.
 11. Pasi_P

  Tunnustan...

  Tämähän onkin ”Tunnustan-ketju”. Mulla ei ole kompetenssia osallistua keskusteluun, en ole korona-asiantuntija. Paskapuheet kuitenkin erotan minäkin. On siellä asiantuntemustakin, en minä sitä sano etteikö olisi. Kyllä minä asiantuntemuksen erotan höpön pöpön seasta.
 12. Pasi_P

  Tunnustan...

  Tunnustan, että osa Juoksufoorumin ”korona-asiantuntijoista” aiheuttavat minulle suurta vitutusta!
 13. Kyllä mä ymmärrän ihan hyvin. Musta tuntuu että sä et nyt ymmärrä, tai halua ymmärtää ja olet antanut tunteillesi vallan. Jos Tuominen olisi alunperin toiminut niin kuin virkamiehen pitää toimia, niin tätä keissiä ei olisi koskaan syntynytkään. Miksi tämä on niin vaikea ymmärtää? Pev tutki, eikä löytänyt siltä osin asiasta moitittavaa. Jos siinä olisi rikottu lakia, niin eikö se toinen virkamies, joka otti asiaan hoitaakseen olisi nyt kusessa?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy