Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Parempaa kuunneltavaa lenkeille:

Pasi_P

Jäsenet
 • Content Count

  1 113
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pasi_P last won the day on January 7 2018

Pasi_P had the most liked content!

2 Followers

About Pasi_P

 • Syntymäpäivä 18.05.1962

Converted

 • Coopperi
  3480
 • 10km
  36:39:10
 • Puolimaraton
  1:20:26
 • Maraton
  2:48:22

Recent Profile Visitors

2 995 profile views
 1. Kiitos! Päivin kanssa ollaan vuoden verran tehty hommia, ja Kalevan Kisojen ja SM-maratonprojektit aloitettiin helmikuussa. On ollu kunnia saada tehdä töitä Päivin kanssa. Kun kyseessä on todella kokenut urheilija, niin eihän yhteistyö ole valmennusta perinteisessä mielessä. Enemmän sparraamista ja mukanaoloa.
 2. Lopeta toi vitun lässytys! Kirjoittaisit joskus oman itsenäisen ajatuksen. SAATANA!
 3. En viitsi avata uutta ketjua tälle. Onko kenelläkään tietoa mistä saisi tilattua Adidas Adizero Adios Pro- kenkää? https://www.adidas.fi/adizero-adios-pro-running-shoes/G55661.html Addun sivuilla alkoi myynti tänään klo 11. Tein tilauksen järjestelmään, ja kaikki näytti menneen ok, ja sain ilmoituksenkin että tilaus on vastaanotettu. Koskaan en kuitenkaan saanut tilausnumeroa, vaan rahat palautettiin tilille. Menekki taisi olla kova, ja olin vaan hidas. Ja nyt ei popoa näytä löytyvän mistään.
 4. Vähän tuon suuntaisia mietin. Ja kokenut jyrä kyllä pystyy arvioimaan mistä mahdollinen parantunut juoksun taloudellisuus johtuu. Vahvemmista kuntotekijöistä, vai parantuneesta juoksutekniikasta.
 5. Juoksutekniikka koostuu voimasta, liikkuvuudesta, ja taidosta. Ensin juoksu kannattaa kuvata, analysoida ja kehityskohteisiin pitää tehdä täsmäharjoitteet. Säännöllistä tekemistä, ja sen jälkeen uusi kuvaus + analysointi. Juoksutekniikkaharjoittelulla pyritään ennaltaehkäisemään vammoja ja parantamaan juoksun taloudellisuutta. Kyllähän nuo pystyy "mittaamaan" ja kokenut juoksija tietää mistä parantunut taloudellisuus johtuu. Se kuinka hyvin tekniikkaharjoittelu tarttuu onkin sitten toinen juttu. Oma havaintoni on että ei kovinkaan hyvin, varsink
 6. Sama. Mulla on Laurin logo nettisivuillani vieläkin.
 7. Joo-o, mukavaa viihdettähän tämä on. Veikkauksia pystyyn, ken on hän?
 8. Ei jäänyt. Vedän kuitenkin vastapalloon. Sä taisit tahallasi ymmärtää väärin mun kommenttini. Kyllä viivalle olisi mahtunut nuorempiakin, ja taso olisi voinut olla kovempikin. Siitähän en mitään maininnut, vaan provosoituminen johtui vaan ja ainoastaan ensimmäisen kommenttisi kunnioituksen puutteesta urheilijoita kohtaan.
 9. Se oli se klangi, mikä sieltä tuli ulos. Täydellinen kunnioituksen puute. Sä olet postannut useita viestejä siitä kuinka YLE:llä ei ole kunnioitusta kestävyysurheilua kohtaan. Sitten kun naisten kymppi näytettiinkin, niin sekään ei ollut hyvä. Lajin kiinnostavuus lähtee penkkiurheilijoista, ja jos penkkiurheilijoilta ei tule kunnioitusta urheilijoita kohtaan, niin mistä sitten.
 10. Jaahas, taas näitä setämieskommmentteja! Ihan ripaus kunnioitusta kilpailijoita kohtaan olisi paikallaan. Kovia juoksijoita oli viivalla, ja hienolla asenteella kaikki juoksivat kovassa kelissä. Setämiehet räksyttää ja karavaani kulkee.
 11. Mulla on useammankin kerran suorissa testeissä tullut palautetta pinnallisesta hengittämisestä. En ole kyllä sen suuremmin koskaan asiaa kuitenkaan pohtinut, varmaan pitäisi. Eilen kevyellä lenkillä kokeilin piruuttani nenähengitystä. Pääsin 30 hengitykseen ja sitten oli pakko lopettaa kun tuntui että taju lähtee - en vaan osannut. Sykkeessä en kyllä huomannut mitään eroa. Mietin vaan siinä että aika kaukana on se tilanne että vedän maksimitonneja nenähengityksellä.
 12. Täytyy kaivaa tietoa vielä, vielä en ole löytänyt. Jos joku löytää, niin kertokaa ihmeessä.
 13. Kertokaas mistä kohtaa tässä kengässä mittaus tehdään? Valkoisen osan paksuus on n 23 mm, mutta jos pohjaan lasketaan myös tuo harmaa osa, niin paksuus onkin + 30 mm. Millaisilla lipareilla kisoissa voi juosta?
 14. Pasi_P

  Saucony

  Tattis @Spica! Nyt tuli sellainen arvostelu, että kenkien osto menee vakavaan harkintaan. Pitääkin käydä tsekkaamassa 4runnersin tarjonta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy